weer die eierbalquote:Op woensdag 13 juni 2007 19:58 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Net friet gehad met een eierbal.. had echt geen zin meer om te koken na zo'n dag!
Een hardgekookt gepeld ei, daarom heen een ragout of iets dergelijks. (ik vond het een beetje kerrie-achtig smaken) Dit geheel is nog gepanneerd en gefrituurd.quote:Op woensdag 13 juni 2007 20:07 schreef MUUS het volgende:
Wat is een eierbal?
Wat zijn we erg, he?quote:
't is dat ik een beetje op de lijn moet letten, anders was het de pizza geworden.quote:
Oeh, lekker!quote:Op donderdag 14 juni 2007 17:11 schreef Tezz het volgende:
Vandaag een dure maaltijd, maar wel lekker op z'n tijd: spareribs van de keurslager, drie soorten salades van de groenteboer en een heerlijke foccacia kaas/uien van bakker Bart! En het piepje van de oven gaat over 2 minuten..........
Het was ook lekker! Het 'botjesvlees' (zo noemt mijn dochter spareribs en dat is een uitstekende naam die ze ervoor bedacht heeft dus) vloog er doorheen. Ik had een kilo maar we wilden meeeeer (papa, mama en dochter van vier dus).quote:Op donderdag 14 juni 2007 17:14 schreef coltje87 het volgende:
[..]
Oeh, lekker!
Ik zit nu aan de koffie, weet nog niet wat er straks op tafel staat.
Oeh, chinees! Zelfs als je er zo over praat heb ik er nog steeds zin inquote:Op donderdag 14 juni 2007 18:06 schreef Qwea het volgende:
aah gatverdamme, ik weet niet wat het is maar eergisteren chinees gehad en het komt nog omhoog. Vorige x ook al zoEn toch weer chinees vreten
terwijl de chinees best lekker was
![]()
![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |