Ja die kans lijkt me ook aanwezig maar we zullen zien.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:36 schreef Dragoljub het volgende:
Lijkt me nogal droog.
Is het de bedoeling dat ze hard worden? Dus dat het ook wat meer de textuur van een noot heeft, of blijft het gewoon zacht? Overigens denk ik dat je wel dipsauzen erbij moet hebben.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:38 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ja die kans lijkt me ook aanwezig maar we zullen zien.
Ze zullen wel hard worden mag ik aannemen, 5 uur in de oven daar wordt alles wel hard van lijkt mequote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:39 schreef Dragoljub het volgende:
[..]
Is het de bedoeling dat ze hard worden? Dus dat het ook wat meer de textuur van een noot heeft, of blijft het gewoon zacht? Overigens denk ik dat je wel dipsauzen erbij moet hebben.
Ja he maar je hoeft er toch niet de hele tijd bij te blijven dus maakt het op zich niet uit.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:49 schreef MaddoxX het volgende:
5u damn das wel lang
Uiteraard, er komen foto's van.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:57 schreef Elvi het volgende:
Het lijkt me helemaal niks, maar ben toch wel benieuwd hoe het smaakt
Wel foto's maken van het eindproduct he! (ook als het mislukt is )
Maar je moet dan waarschijnlijk wel ieder uur die timerknop omdraaien. Dan is vijf uur wel lang hoor.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 15:51 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ja he maar je hoeft er toch niet de hele tijd bij te blijven dus maakt het op zich niet uit.
Ik hoop alleen wel dat mijn el cheapo tefal oventje een beetje precies is qua temperatuur
Ik heb een dermate goedkope oven dat er niet eens een timer op zit. Dat ding kan aan, en uit. Ik heb het alarm op mijn telefoon ingesteld.quote:Op zaterdag 9 juni 2007 16:10 schreef Stali het volgende:
[..]
Maar je moet dan waarschijnlijk wel ieder uur die timerknop omdraaien. Dan is vijf uur wel lang hoor.
Ben benieuwd naar het resultaat. .
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |