Ik ga het je vertellen als ik ze gegeten heb ok!quote:Op woensdag 17 oktober 2007 23:43 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat had ik al gelezen maar dat zegt me eigenlijk niets
Normale, middelgrote uien.quote:Op donderdag 18 oktober 2007 01:12 schreef SiGNe het volgende:
Die rode uien heb je in 2 formaten, normale middelgrote uien en wat kleinere uien (iets groter dan sjalotjes) welke maat wordt er hier bedoeld?
quote:Op donderdag 18 oktober 2007 11:22 schreef xxjosjex het volgende:
[..]
Ik ga het je vertellen als ik ze gegeten heb ok!![]()
Dat...ziet....er.....erg.....ERG....lekker....uit....quote:Op donderdag 18 oktober 2007 12:32 schreef Isegrim het volgende:
Ik denk dat ik dit vanavond maar ga maken:
http://www.alken.nl/garlic/rundvlees.html
En dan met een lekkere aardappelpuree erbij.
Ik denk wel dat ik het aantal knoflooktenen in het recept nog even ga upgraden.quote:Op donderdag 18 oktober 2007 12:39 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat...ziet....er.....erg.....ERG....lekker....uit....![]()
Must...get...ingredients....*kwijl*
Ik ga voor runderbouillon. Wel uit een blokje of potje ditmaal.quote:Op donderdag 18 oktober 2007 12:42 schreef Nembrionic het volgende:
Ja..een paar bolletjes
-edit-
wat voor boullion zouden ze bedoelen? Runder? Het staat er vaak niet bij. Uiterst irritant
Heb ondertussen de roze knoflook binnen en geproeft. Het zijn erg grote tenen en smaken heel sterk en scherp. Heb van een teen een bakje knoflooksaus gemaakt en het ruikt als een idioot, maar het smaakt verrukkelijk!!!quote:Op donderdag 18 oktober 2007 11:22 schreef xxjosjex het volgende:
[..]
Ik ga het je vertellen als ik ze gegeten heb ok!![]()
Hehehehe ja, "Garlic is my life!!!"quote:Op maandag 29 oktober 2007 10:54 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik heb die een stuk gezien, leuk programma wel btw
die kok sprak echt vol passie over knoflook, leuk om te zien..
wahhh valt wel mee. ik heb laatst naar aanleiding van een eerder bericht in dit topic over giftige knoflookolie (zelfgemaakte) een aantal bollen knoflook in een liter olie een tijdje laten pruttelen op het vuur (eerst koken, daarna zacht zetten) de olie die daar af gekomen is is absoluut niet sterk. de bollen knoflook daarentegen daar heb ik idd heerlijke knoflookpuree en knoflooksaus van gemaakt.quote:Op maandag 29 oktober 2007 18:08 schreef SiGNe het volgende:
Het was geen 6 ton knoflook maar 60 ton![]()
En knoflook heel zacht in olie garen (20-30 minuten) is inderdaad heel lekker, je kan de tenen als ze gaar zijn (wel een sudderplaatje gebruiken, anders wordt de olie te heet) ook even blenderen, dan heb je knoflookpuree.
De olie kan je in een flesje doen en dan heb je echt superlekkere knoflookolie.
De keer dat ik dat probeerde was de knoflookolie binnen een week beschimmeld. Wat zou er dan fout zijn gegaan?quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 14:57 schreef Puckzzz het volgende:
m
[..]
wahhh valt wel mee. ik heb laatst naar aanleiding van een eerder bericht in dit topic over giftige knoflookolie (zelfgemaakte) een aantal bollen knoflook in een liter olie een tijdje laten pruttelen op het vuur (eerst koken, daarna zacht zetten) de olie die daar af gekomen is is absoluut niet sterk. de bollen knoflook daarentegen daar heb ik idd heerlijke knoflookpuree en knoflooksaus van gemaakt.
Misschien teveel olie gebuikt?quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 14:57 schreef Puckzzz het volgende:
m
[..]
wahhh valt wel mee. ik heb laatst naar aanleiding van een eerder bericht in dit topic over giftige knoflookolie (zelfgemaakte) een aantal bollen knoflook in een liter olie een tijdje laten pruttelen op het vuur (eerst koken, daarna zacht zetten) de olie die daar af gekomen is is absoluut niet sterk. de bollen knoflook daarentegen daar heb ik idd heerlijke knoflookpuree en knoflooksaus van gemaakt.
Beschimmeld? hoe zag dat er uit?quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 15:45 schreef Gripper het volgende:
[..]
De keer dat ik dat probeerde was de knoflookolie binnen een week beschimmeld. Wat zou er dan fout zijn gegaan?
Je kan alle delen die vies worden helemaal uit elkaar halen dus ja hij is best goed met de hand te wassen hoor!quote:Op dinsdag 30 oktober 2007 13:53 schreef SiGNe het volgende:
Is ie ook een beetje goed met de hand af te wassen? Ik ben zelf m'n eigen vaatwasmachine...![]()
Dat zijn ze inderdaad.quote:Op zaterdag 8 november 2008 23:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Dit soort?
[ afbeelding ]
Die zijn erg lekker.Heel mooie subtiele zachte knoflooksmaak.
Dat heb ik nog nooit gedaan, knoflook poffen.quote:Op zaterdag 8 november 2008 23:02 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb ze ook meestal in huis. Omdat ik toch grootverbruiker knoflook ben.
Ze zijn ook extra leuk om te poffen, lijkt het wel
[ afbeelding ]
Ja deze hebben wij tegenwoordig ook. Bij de Bas vandaag. Smaakt echt prima en is precies goed op maat te snijdenquote:Op zaterdag 8 november 2008 23:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Dit soort?
[ afbeelding ]
Die zijn erg lekker.Heel mooie subtiele zachte knoflooksmaak.
heb ik pas geleden gekocht bij de lidle, smaakt erg lekker!quote:Op zaterdag 8 november 2008 23:03 schreef MinderMutsig het volgende:
Dit soort?
[ afbeelding ]
Die zijn erg lekker.Heel mooie subtiele zachte knoflooksmaak.
Je moet natuurlijk ook geen knoflook persen met zo'n ding.quote:Op zondag 5 april 2009 13:17 schreef Mirjam het volgende:
die van mij brak van de week teriwjl ik knoflook aan het persen was
knoflook pers --> knoflook persenquote:Op zondag 5 april 2009 13:22 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Je moet natuurlijk ook geen knoflook persen met zo'n ding.![]()
Je kan 'm beter terug brengen naar AH.quote:Op zondag 5 april 2009 12:44 schreef UncleSam het volgende:Nou deze kan gelijk de rommelmarktdoos in (hoewel ik dan iemand anders opzadel met dit probleem.)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |