Gewone philips met koudelement.quote:Op zondag 29 april 2007 21:20 schreef dialMforMonkey het volgende:
tvp. Wat voor ijsmachine heb je Piet?
Heb voor, tijdens en na mijn studie in de hoereca gewerkt, en ben een foodiequote:Op zondag 29 april 2007 21:34 schreef justmattie het volgende:
Piet een vraagje, jij weet van alles zoveel af... zit je in de horeca ofzo?
Heb de mijne al een jaar of 11, geen idee wat de actuele prijzen zijnquote:En ik ben ook van plan een ijsmachine te kopen, wat kost een beetje normale machine?
Mn baas heeft ook zo'n machine en die moet het element in de vriezer zetten. Dat is prima te doen volgens hemquote:Op maandag 30 april 2007 10:02 schreef Martijn_77 het volgende:
Ja, maar die echt dure hebben zelf een vrieselement en hebben geen koude element (bak die je eerst in de vriezer moet zetten) zoals degene die Piet en ik hebben.
De mijne was een Euro of 15 / 20
Ik heb mijn eerste ijsmachine op Koninginnedag op de vrijmarkt gekocht, voor 2 euroquote:Op zondag 29 april 2007 21:34 schreef justmattie het volgende:
En ik ben ook van plan een ijsmachine te kopen, wat kost een beetje normale machine?
Je schenkt je mengsel in de bevoren bak die je in de vriezer gezet had.quote:Op dinsdag 1 mei 2007 19:11 schreef justmattie het volgende:
hoe werkt dat met zon ding dan... je draait je ingredienten door elkaar en zet dan dat bakje in de vriezer? of moet je eerst die bak in de vriezer zetten zodat die goed gekoeld is?
Idd het vriest aan de zijkant aan en dat wordt er afgeschraptquote:Op dinsdag 1 mei 2007 19:35 schreef justmattie het volgende:
aha en dan gaat ie draaien zodat er kristallen gevormd worden zeker?
sorbetijs (vruchtenprut, eventueel poedersuiker/gekoelde suikerstroop) wordt echt onvolprezen geweldig. Maar met citrusvruchtensap erin (sinaasappel, citroen) wordt de structuur een beetje, tja. raar.quote:Op maandag 30 april 2007 10:26 schreef nieky het volgende:
Ik heb ook een ijsmachine. Nog nooit gebruikt. Vorig jaar gekocht bij kruidvat. Eens kijken of ik hier wat tips kan vinden
meestal is 't andersomquote:Op donderdag 3 mei 2007 20:54 schreef Pikkebaas het volgende:
Mijn vrouw vermoord me als ik met nog een machine voor in de keuken aankom
En toch wil ik deze ook hebben, m'n moeder had er ook 1.
Zelf gemaakt ijs is heerlijk !
Flikker alle troep die ze niet gebruikt weg (De Joghurtmaker, de Broodbakmachine, de Snijmachine, Eierkoker, Senseo)quote:Op donderdag 3 mei 2007 20:54 schreef Pikkebaas het volgende:
Mijn vrouw vermoord me als ik met nog een machine voor in de keuken aankom
En toch wil ik deze ook hebben, m'n moeder had er ook 1.
Zelf gemaakt ijs is heerlijk !
Hier is het precies andersom...quote:Op donderdag 3 mei 2007 20:54 schreef Pikkebaas het volgende:
Mijn vrouw vermoord me als ik met nog een machine voor in de keuken aankom
En toch wil ik deze ook hebben, m'n moeder had er ook 1.
Zelf gemaakt ijs is heerlijk !
dat gaat primaquote:Op vrijdag 4 mei 2007 09:20 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Hier is het precies andersom...
Maar goed, kun je haar niet omkopen met een heerlijk vruchtenijsje?
Kun je met zo'n apparaat eigenlijk ook chocolade-ijs maken?
Sorry, ik had jouw post niet gezien. Wat moet daar dan in?quote:
Je bedoelt, MIJN broodbakmachine, MIJN espressomachine, MIJN keukenmachine, etcquote:Op vrijdag 4 mei 2007 09:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Flikker alle troep die ze niet gebruikt weg (De Joghurtmaker, de Broodbakmachine, de Snijmachine, Eierkoker, Senseo)
hoe herkenbaarquote:Op vrijdag 4 mei 2007 16:23 schreef Pikkebaas het volgende:
[..]
Je bedoelt, MIJN broodbakmachine, MIJN espressomachine, MIJN keukenmachine, etc
Zij eet alleen maar
1. Zelfgedraait ijs moet je vers eten, dat is het lekkerst.quote:Op maandag 7 mei 2007 21:22 schreef Annemiek78 het volgende:
Heb net het bananenijs geproeft... Was erg lekker van smaak, maar ik heb iedere keer dat je toch ijskristallen door je ijs heen hebt, nadat je het verder invriest.. Het ijs is nog vrij smeuig als je het eruit moet halen. (Ging laatst met het aardbeienijs wel beter) maar dan krijg je dus ijskristallen. Hoe kan je dit voorkomen????
Bananen, suiker, paar druppels citroensap om bruin worden te voorkomen.quote:Op zondag 6 mei 2007 12:48 schreef Annemiek78 het volgende:
Iemand een lekker recept voor bananenijs?
Heb een ijsmachine die tot 1.4 liter inhoud kan hebben..
Nouja, je kan er nog ijslollies mee maken (gewoon in zo'n ijslollyvormpje prutten). Dan vind ik keihard gevroren overgebleven ijs nog wel lekker.quote:Op dinsdag 8 mei 2007 09:05 schreef Pietverdriet het volgende:
je houdt ijs over waar je (zoals je inmiddels hebt ontdekt) niet veel mee kan.
Ik heb in Europa nog nooit een rijpe mango gevonden, zachte ja, maar rijp, nee.quote:Op dinsdag 8 mei 2007 09:41 schreef anneja het volgende:
Ik wil een rijpe mango. Ik heb echt in geen maaaanden een exemplaar gehad (niet van de markt, niet van de supermarkt, niet van de biologische winkel) wat niet rot was voor ie in de buurt van rijp kwam. En mango-ijs is zoooo lekker.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |