Euh, Golfer, ik dacht dat jij nog niet dood over het hek wou hangen bij een aldi?quote:Op maandag 16 april 2007 23:57 schreef golfer het volgende:
Het is dat we er geen 1 in de buurt hebben (Bloemendaal valt blijkbaar niet in hun doelgroep..) maar sommige producten zijn dus echt goed.
Lidl is kennelijk wèl van Bloemendaalse klassequote:Op dinsdag 17 april 2007 08:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Euh, Golfer, ik dacht dat jij nog niet dood over het hek wou hangen bij een aldi?
Vergeet de keurslager plastic tas voor het vlees niet.quote:Op dinsdag 17 april 2007 09:04 schreef Klonk het volgende:
En met een paar tassen van AH is de schande voor de buurt ook een stuk minder
Ja, daar heb je gelijk inquote:Op maandag 16 april 2007 23:41 schreef beunkster het volgende:
[..]
Bovendien heet het programma Keuringsdienst van Waarde en door de naam 'Keuringsdienst van Waren' te gebruiken zet je mensen op het verkeerde been.
Dat verhaal van die woordvoerster is een verhaal van 4 mei 2006 waarin werd toegegeven dat ze wel dat vlees gebruikt hebben maar er dus mee gestopt zijn. De uitzending was in 2004 en het door jou gequote bericht was (als ik het goed onthouden heb) uit 2005quote:Op dinsdag 17 april 2007 11:08 schreef schatje het volgende:
En wat betreft veroudere informatie. Waarom zou ik een woordvoerster van AH geloven als leveranciers van het vlees wat anders zeggen? Recentelijk ook nog het Halal vlees dat volgens een persverklaring van AH wel verdoofd wordt geslacht terwijl een leverancier tegenover een medewerker van Radar zei dat het niet het geval was.
Maar die AH hamburgers zijn wel heel erg lekkerquote:Op dinsdag 17 april 2007 11:15 schreef cinnamongirl het volgende:
Zo bevatten de tartaartjes en de hamburgers maar 92% rundvlees. De rest is dus dextrose, kruiden en andere meuk.
Als er één winkel is die standaard allerlei vleessappen, open verpakkingen en verrot vlees in de vitrines heeft liggen dan is het de C1000 wel.. yuckquote:C1000, traditioneel gezien sterk in vlees, scoort een 22ste plaats (eindcijfer 6,9)
Denk dat dit per C1000 dan nogal verschilt want bij de C 1000 waar ik nog wel eens kwam hadden prachtig vlees, vooral de vette runderlappen.quote:Op dinsdag 17 april 2007 17:10 schreef jellyrose het volgende:
Als er één winkel is die standaard allerlei vleessappen, open verpakkingen en verrot vlees in de vitrines heeft liggen dan is het de C1000 wel.. yuck![]()
Goh, ik ben juist een paar weken geleden gestopt met het eten van gehakt van de c1000, omdat er zo'n vieze zurige lucht vanaf komt als je het bakt...quote:Op dinsdag 17 april 2007 17:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Denk dat dit per C1000 dan nogal verschilt want bij de C 1000 waar ik nog wel eens kwam hadden prachtig vlees, vooral de vette runderlappen.
quote:Op maandag 16 april 2007 16:08 schreef beunkster het volgende:
Zie ook dit artikel: http://www.meatandmeal.nl(...)es-uit-botswana.html
Yeah rightquote:Dit vanwege een schaarste aan vlees in het Afrikaanse land. 'Het vlees gaat nu naar de lokale bevolking', aldus Mes.
Neequote:Op maandag 16 april 2007 14:55 schreef schatje het volgende:
[..]
[..]
bron
Ze mengen hier in Nederland vet toe omdat het vlees te mager is.
Die in Groningen een mager 6 je http://www.ad.nl/gehakttest/?plaatsnaam=Groningen. Je kan hier http://www.ad.nl/gehakttest/ de resultaten bekijken.quote:Op maandag 16 april 2007 16:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Groene Weg eco slagers niet getest? Die waren een paar jaar geleden nog verschrikkelijk laag geeindigt omdat er paardenvlees in het rundergehakt zat..
Ik heb ook nog maar 1x gehakt bij de Aldi gehaald en dat was niet voor herhaling vatbaar.quote:Op vrijdag 20 april 2007 18:55 schreef du_ke het volgende:
De aldi kwam overigens vrij slecht uit de test een 4.4
C1000 winkels hebben meestal een eigen winkelslager in dienst en die bepaald waar hij vlees inkoopt en waar hij het verwerkt. het is dus per winkel verschillend hoe de kwaliteit is. je kan echte ouderwetse vaklui treffen maar ook slagers die alles kant en klaar inkomen en gewoon alles alleen maar op schaaltjes leggen.quote:Op dinsdag 17 april 2007 17:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Denk dat dit per C1000 dan nogal verschilt want bij de C 1000 waar ik nog wel eens kwam hadden prachtig vlees, vooral de vette runderlappen.
dit topic gaat over de lidlquote:Op vrijdag 27 april 2007 14:13 schreef iggy_in_the_house het volgende:
Ik ga graag naar de Aldi voor vele boodschappen, het is inderdaad jammer dat ze niet alles hebben. Sommige dingen hebben zij ook weer minder dan de gewone supermarkt. Maar dat is bij iedereen zo. Het vlees kun je zoals gezegd in de diepvries kopen (gemarineerd) maar ze hebben ook veel vers vlees in de koeling, en dat is ook goed te doen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |