is de lasagane dan nog wel warm genoeg om te eten?quote:Op woensdag 4 april 2007 10:42 schreef Lienekien het volgende:
Laat de lasagne na het uit de oven halen eerst even 5 minuten op het aanrecht afkoelen. Je zult zien dat het probleem dan goeddeels verholpen is.
Als je aanrecht geen kookeiland is wat bij IJsland hoort wel hoor.quote:Op woensdag 4 april 2007 10:54 schreef cohen het volgende:
[..]
is de lasagane dan nog wel warm genoeg om te eten?
goeie grap.......quote:Op woensdag 4 april 2007 11:09 schreef Snever het volgende:
Viagra!
ja, lasagne is altijd loeiheet als het uit de oven komt, dus dat moet geen probleem zijnquote:Op woensdag 4 april 2007 10:54 schreef cohen het volgende:
[..]
is de lasagane dan nog wel warm genoeg om te eten?
Mij geloofde je zeker nietquote:Op woensdag 4 april 2007 11:18 schreef cohen het volgende:
dat is waar, ik laat m wel ff afkoelen dan
Wie gelooft jou wel dan?quote:
quote:Op woensdag 4 april 2007 10:39 schreef veldmuis het volgende:
bindmiddel toevoegen
:Squote:Op woensdag 4 april 2007 11:25 schreef cohen het volgende:
En nee veldmuis, tuurlijk geloof ik jou niet. Ik krijg trouwens een bic mag van je nog!
Of niet koken, dat is makkelijker en ze nemen vocht op uit de saus zodat deze dikker en dus steviger wordt.quote:Op woensdag 4 april 2007 11:25 schreef SHE het volgende:
En sowieso de bladeren niet zo lang koken.
Lasagnebladeren zijn pasta; en moet je voor stevigheid en bite al dente garen.
Gebruik je verse pasta of prefab? Ik kook verse altijd wel even voor, maar prefab kun je er zo ingooien.quote:Op woensdag 4 april 2007 16:31 schreef SHE het volgende:
Ik kook ze nooit vooraf, gaan altijd rauw in de schaal.
Ik haal namelijk de saus en bechamel gloeiend heet van het vuur; dus de garing begint al als ik ga stapelen.
De rest doet de oven.
QFT.quote:Op woensdag 4 april 2007 16:31 schreef SHE het volgende:
Ik kook ze nooit vooraf, gaan altijd rauw in de schaal.
Ik haal namelijk de saus en bechamel gloeiend heet van het vuur; dus de garing begint al als ik ga stapelen.
De rest doet de oven.
Datte dus. Saus goed laten indikken. Ik laat 'm altijd 2 uur op een heeeel laag vuur pruttelen, dat geeft ten eerste een fantastische smaak (alles lekker ingetrokken), en een optimale consistentie.quote:Op donderdag 12 april 2007 13:28 schreef Dauthi het volgende: Het probleem begint al bij je bolognese saus, die moet heel droog zijn. en der mogen ook geen grote stukken groentes in zitten alles fijn snijden..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |