Ik woon niet op mezelf hoor !quote:Op donderdag 15 februari 2007 11:31 schreef Gripper het volgende:
Maar je woont toch al een tijdje op jezelf enzo? En nog nooit echt gekookt?
hou het nummer van de chinees bij de hand voor het geval alles mislukt...
Uit een pakje !quote:Op donderdag 15 februari 2007 12:55 schreef MissyMirjaM het volgende:
ga je de pudding en mousse ook zelf maken?
Ow, grappig . Ga ik proberen!quote:Op donderdag 15 februari 2007 13:05 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ingredienten:
- 1 avocadopit
- 3 tandenstokers
- 1 jampot
- water
[[url=http://xs412.xs.to/xs412/07074/avocado.jpg]afbeelding][/url]
Drie tandenstokers in je pit prikken zodat ze op de rand van een jampotje met water kunnen rusten. Ding in een keukenkastje zetten en elke week het water verversen. Na een tijdje komt er een lange wortel aan. Dan kun je je pit gaan planten. Neem een grote pot en zet m voor het raam. Beetje zon kan geen kwaad. Avocado's zullen er niet aan groeien maar je hebt wel extragratis een leuke plant !
/edit: Die pastasalade komt wel goed zo te zien
oooh jee oooh jee succes anna haha, ik kan je het nummer van onze cartring wel stiekum geven whehehehehequote:Op donderdag 15 februari 2007 11:22 schreef ijsmeis het volgende:
Ja hoi .
Ik ga vandaag voor het eerst koken. Van mijn familie had ik namelijk wat kookboeken gekregen en mijn moeder vond dus dat ik maar eens een keertje aan de slag moest gaan.
Goed, ik heb 2 vriendinnen ook maar meteen uitgenodigd, dus moet ik vandaag voor 8 mensen, inclusief mijzelf, gaan koken.
De bedoeling ende foto's komen strakkies.
De boodschappen zijn in ieder geval al gedaan dus ik kan nu alvast wat aan de slag.
Tot straks en wens me succes !
quote:Op donderdag 15 februari 2007 17:47 schreef Lucille het volgende:
Volgens mij gaat het wel lukken.
Ik kon de houten niet vinden ! Maar ik zal het onthouden .quote:Op donderdag 15 februari 2007 17:52 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
tipje voor als je je messen scherp wil houden: niet op een glazen snijplank snijden
Volgens mij heb ik genoeg voor nog 3 man ja . Die pasta is ook een beetje veel. En die garnalen helemaal !quote:Op donderdag 15 februari 2007 18:05 schreef --Christiaan-- het volgende:
Mag ik ook komen eten .
Alles wat over is heb ik nu inderdaad bedekt .quote:Op donderdag 15 februari 2007 22:13 schreef Leintjeuh het volgende:
IJsmeis, eigenlijk moet je dingen die je in de koelkast bewaard, met plasticfolie bedekken heh. Tegen de vieze luchtjes en bacterien
Goedzo!quote:Op donderdag 15 februari 2007 22:54 schreef ijsmeis het volgende:
Alles wat over is heb ik nu inderdaad bedekt .
Dat was al lang bekend bij mij. Vandaar dat ik kunststof snijplanken heb. Hout is ook prima, maar die kunnen weer niet in de afwasmachine.quote:Op donderdag 15 februari 2007 17:52 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
tipje voor als je je messen scherp wil houden: niet op een glazen snijplank snijden
Nouuuuu, ik heb nog genoeg over voor morgen Dus tja.quote:Op donderdag 15 februari 2007 23:12 schreef sunshine het volgende:
Morgen weer?
Meid, mijn complimenten!
Gezien je kookkunsten, wil je met me trouwen?quote:
Het was erg lekker ! En dat vonden mijn vriendinnen en ouders ook.quote:Op zaterdag 17 februari 2007 13:38 schreef Viking84 het volgende:
He, maar ijsmeis: was het nou ook lekker of niet? Wat vonden jij en je disgenoten ervan? .
Dankje ! Het zijn er twee, dus ik heb geen idee welke je bedoeld .quote:Op zaterdag 17 februari 2007 21:31 schreef Arcee het volgende:
Gelijk voor 8 man.
Ziet er goed uit.
Leuk kat, trouwens.
Misschien bedoelde die wel geen van beiden ..quote:Op zaterdag 17 februari 2007 21:48 schreef ijsmeis het volgende:
[..]
Dankje ! Het zijn er twee, dus ik heb geen idee welke je bedoeld .
dan moet je ook gaan koken net als IJSmeisquote:Op dinsdag 20 februari 2007 09:31 schreef zoeperzazke het volgende:
en nu heb ik honger
kom je eten?quote:Op woensdag 21 februari 2007 17:16 schreef Frederiqueske het volgende:
[..]
dan moet je ook gaan koken net als IJSmeis
pedeu!quote:
ja hoor als je goeie kook kunsten hebt wil ik wel komen eten hahaquote:
Risotto is een gerecht waar je zeer goed op moet passen voor de kleefbaarheid of juist de hardheid, ik vind het zelf 1 van de moeilijkste gerechten om te maken!quote:Op vrijdag 9 maart 2007 19:25 schreef immortalsean het volgende:
ik heb ook wel eens geprobeerd om een echt gerecht te maken, een risotto al funghi ofzo, maar dat werd een risotto waarin je een heipaal kon zetten zonder dat 'ie omvalt, dus niet zo'n succes ...
maar nu ik binnenkort op kamers ga moet ik eigenlijk wel even leren koken, want elke dag frituursnacks in een koekenpan met olijfsaus, scrambled eggs, en pannenkoeken is ook niet even handig...
denk dat ik dit keer maar met simpele dingen als nasi, bami, lasagna, spaghetti en macaroni enzo ga beginnen...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |