maak ook nog maar een topic in WOW dan.quote:Op vrijdag 28 april 2006 17:37 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Dat is een recept, dit is het resultaat.
Het is best makkelijk te maken maar het eind resultaat was wel minder goed dan bij de krokettenquote:Op vrijdag 28 april 2006 17:37 schreef Integrity het volgende:
Ik wil het ook doen!
Daar rol je het doorheen. Eerst door de bloem, dan het ei en de paneermeel.quote:Op vrijdag 28 april 2006 17:41 schreef GenesiZ het volgende:
Kaassoufle's zijn oke
Hoe kom je van http://i3.tinypic.com/wlyipu.jpg naar http://i3.tinypic.com/wlykiv.jpg ? Dat is voor mij nog even een raadsel.
quote:Op vrijdag 28 april 2006 17:58 schreef JackHerrer het volgende:
Ze zien er nog slechter uit als je kroketten .
Ach joh, sommige mensen nemen gewoon het zekere voor het onzekerequote:Op vrijdag 28 april 2006 17:55 schreef golfer het volgende:
Het resultaat kon je niet gewoon kwijt in het door jezelf geopende topic over het recept
Of in de andere spamtopics van je van vanmiddag over de kaassoufflés?
Kaassoufflés
Kaassoufflés recepten
Recept kaassouffle's
Lijkt mij ook het meest logische , want de souffles van de foto lijken echt nergens op.quote:Op vrijdag 28 april 2006 23:13 schreef Kimske het volgende:
Ik maak ze altijd met bladerdeeg...
nee, je was nog lang niet klaar, gaat nog effe wat verder wat mij betreft.quote:Op vrijdag 28 april 2006 23:31 schreef tonja het volgende:
Ja, ik zou ook iets met bladerdeeg proberen, en dan wat kruiden erbij, en stukjes gekookte ham en of salami. En dan een lekkere kaas, of een mix van gruyere en emmenthaler of zoiets. Of als je een lekkere camembert hebt waarvan de kern nog niet helemaal rijp is, die kern uit de camembert vissen en dat in het bladerdeeg doen met wat tijm, salie, knoflook en een gesnipperd sjalotje. Beetje een prutje van maken en dat in het bladerdeeg frutselen.
En dan niet in de frituur, maar in de oven.
maar dan is het geen kaassouffle meer denk ik.
ik draaf een beetje door geloof ik
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |