abonnement Unibet Coolblue
pi_37382313
Net zelf kaassoufflés gemaakt, wat houd ik er toch van zeg

De gebruikelijke fotoreportage:



De ingredienten



Geschaafd smelt het goed



De kaas smelt lekker in de pan



Ziet er wel vies uit



Hier gaat het dadelijk doorheen



De vormen zijn niet echt gelukt



Daar gaan ze!



1tje ziet er goed uit



Smullen maar! !

De volgende keer ga ik Danorolles croissants gevuld met kaas rollen door bloem, ei en paneermeel en dan de frituurpan in
pi_37382605
Dat losse plakje kaas op het bord (laatste foto) doet het hem!

Eetse
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_37382771
Ik wil het ook doen!
pi_37382776
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:37 schreef Conflict het volgende:
Dubbel Recept kaassouffle's
Dat is een recept, dit is het resultaat.
pi_37382788
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:37 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Dat is een recept, dit is het resultaat.
maak ook nog maar een topic in WOW dan.
pi_37382795
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:37 schreef Integrity het volgende:
Ik wil het ook doen!
Het is best makkelijk te maken maar het eind resultaat was wel minder goed dan bij de kroketten
pi_37382887
Kaassoufle's zijn oke

Hoe kom je van http://i3.tinypic.com/wlyipu.jpg naar http://i3.tinypic.com/wlykiv.jpg ? Dat is voor mij nog even een raadsel.
Mark Meisner Motografie! MarkMeisner.com
pi_37382943
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:41 schreef GenesiZ het volgende:
Kaassoufle's zijn oke

Hoe kom je van http://i3.tinypic.com/wlyipu.jpg naar http://i3.tinypic.com/wlykiv.jpg ? Dat is voor mij nog even een raadsel.
Daar rol je het doorheen. Eerst door de bloem, dan het ei en de paneermeel.
  vrijdag 28 april 2006 @ 17:55:09 #10
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_37383276
Het resultaat kon je niet gewoon kwijt in het door jezelf geopende topic over het recept

Of in de andere spamtopics van je van vanmiddag over de kaassoufflés?
Kaassoufflés
Kaassoufflés recepten
Recept kaassouffle's
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_37383379
Ze zien er nog slechter uit als je kroketten .
pi_37384691
dat komt omdat hij linkshandig is.
pi_37385032
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:58 schreef JackHerrer het volgende:
Ze zien er nog slechter uit als je kroketten .
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:07:25 #14
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_37391845
wat is WOW ?
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:10:32 #15
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_37391926
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 17:55 schreef golfer het volgende:
Het resultaat kon je niet gewoon kwijt in het door jezelf geopende topic over het recept

Of in de andere spamtopics van je van vanmiddag over de kaassoufflés?
Kaassoufflés
Kaassoufflés recepten
Recept kaassouffle's
Ach joh, sommige mensen nemen gewoon het zekere voor het onzekere
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:12:05 #16
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_37391972
En hoe ziet je frituurvet er nu uit? Zie dat er een paar lek zijn
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:13:51 #17
56819 Kimske
Juf in wording
pi_37392014
Ik maak ze altijd met bladerdeeg...
Stem:
http://www.businesschallenge.nl/261-dhr_l_tome.html
en maak kans op een notebook!
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:19:12 #18
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_37392147
Het gaat misschien handiger als je de kaas niet eerst smelt.
Die smelt vanzelf wel in het frituurvet van 180 Graden.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:22:34 #19
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_37392228
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 23:13 schreef Kimske het volgende:
Ik maak ze altijd met bladerdeeg...
Lijkt mij ook het meest logische , want de souffles van de foto lijken echt nergens op.

[ Bericht 2% gewijzigd door Curiosity op 28-04-2006 23:34:06 ]
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 28 april 2006 @ 23:31:05 #20
20716 tonja
twitch.tv/tonjatekenshow
pi_37392450
Ja, ik zou ook iets met bladerdeeg proberen, en dan wat kruiden erbij, en stukjes gekookte ham en of salami. En dan een lekkere kaas, of een mix van gruyere en emmenthaler of zoiets. Of als je een lekkere camembert hebt waarvan de kern nog niet helemaal rijp is, die kern uit de camembert vissen en dat in het bladerdeeg doen met wat tijm, salie, knoflook en een gesnipperd sjalotje. Beetje een prutje van maken en dat in het bladerdeeg frutselen.
En dan niet in de frituur, maar in de oven.

maar dan is het geen kaassouffle meer denk ik.

ik draaf een beetje door geloof ik
►►►https://www.twitch.tv/tonjatekenshow ◄◄◄◄
pi_37393180
quote:
Op vrijdag 28 april 2006 23:31 schreef tonja het volgende:
Ja, ik zou ook iets met bladerdeeg proberen, en dan wat kruiden erbij, en stukjes gekookte ham en of salami. En dan een lekkere kaas, of een mix van gruyere en emmenthaler of zoiets. Of als je een lekkere camembert hebt waarvan de kern nog niet helemaal rijp is, die kern uit de camembert vissen en dat in het bladerdeeg doen met wat tijm, salie, knoflook en een gesnipperd sjalotje. Beetje een prutje van maken en dat in het bladerdeeg frutselen.
En dan niet in de frituur, maar in de oven.

maar dan is het geen kaassouffle meer denk ik.

ik draaf een beetje door geloof ik
nee, je was nog lang niet klaar, gaat nog effe wat verder wat mij betreft.
Interressant.
pi_37393822
Heb wel eens de kaassoufles willen namaken uit de driepvries pakjes. De kaas smaakt precies het zelfde, alleen het omhulsel is even een raadsel. het is geen bladerdeeg geloof ik, dat heb ik al eens geprobeert.
De meest simpele kaassoufle is gewoon een plak kaas kruiden, en paneren. Op zich wel oke, maar dan mis ik dat knapperige laagje.
Dus kaas lekker smelten en kruiden, en laten afkoelen, als de kaas de juiste dikte heeft kan je hem dus in zijn jasje spuiten. Alleen dus de vraag welk jasje

Een echte kaassoufle blijft toch ook top. Zo eentje met eiwit etc... Ben zowiezo fan van soufles. Als je het eenmaal kan maak je ze overal van.
pi_37414391
Waarom is hier de kaas vooraf gesmolten?
Als je nu gewoon een mooie blok kaas pakt en daar het paneersel omheen doet.. ben je er toch!
pi_37417103
Een blok kaas kan je wat moeilijker hoog op smaak maken dan een prutje. Ook bakken prutjes beter af in de frituur. Zo kun je ook meerdere kaassoorten combineren zoals dat bij de echte soufle ook is.
  zondag 30 april 2006 @ 10:23:38 #25
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_37421160
Maak maar eens een klassieke kaassouffle, in de oven dus, tien keer lekkerder.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')