abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 19 oktober 2005 @ 17:57:41 #1
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31562682
de vader van de BB baby is supper gefokt ook hij had zich verheugt op zijn kleine meid.. Nu mag hij zijn kindje niet zien en maakt tanja hem overal zwart. Omdat Tanja het zo wil pfffffffffffff.. Ach ja hij blijft de vader van het kind ..
pi_31562699
Tanja maakt hem overal zwart
wat een gelul, waar is tanja dan wel niet allemaal geweest zeg??

gewoon aandachttrekkerij van die vent, wil dr ook een slaatje uit slaan
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:01:45 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_31562768
Precies waar bemoeit die vent zich mee ? Het is Tanja's baby. Ze weet niet hoe je de naam schrijft van Savanna, maar dat is een detail. Die vent heeft nergens recht op. Had ie zelf maar in BB moeten gaan zitten. Trouwens hij was al zwart.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31562810
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 17:58 schreef muizemeis het volgende:
Tanja maakt hem overal zwart

gewoon aandachttrekkerij van die vent, wil dr ook een slaatje uit slaan
Hij was toch al zwart??
pi_31562811


[ Bericht 100% gewijzigd door Coos op 19-10-2005 18:05:10 ]
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:05:57 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_31562849
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:04 schreef Coos het volgende:
dubbel
Dubel zwart. Da's de lekkerste drop.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31562882
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:05 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dubel zwart. Da's de lekkerste drop.


trekdrop
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31562991
hij was toch al met een andere vrouw?
pi_31563058
Hummie nodigt hem vast wel uit in het bb-huis. Geeft een lekkere rel op tv. => meer kijkers
Some weasel took the cork out of my lunch...
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:18:21 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_31563075
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 17:57 schreef silosil het volgende:
de vader van de BB baby is supper gefokt ook hij had zich verheugt op zijn kleine meid.. Nu mag hij zijn kindje niet zien en maakt tanja hem overal zwart. Omdat Tanja het zo wil pfffffffffffff.. Ach ja hij blijft de vader van het kind ..
Over de eerste Big Brother-baby waren vóór haar geboorte al heel wat woorden vuilgemaakt, maar de kleine heeft zich er niets van aangetrokken. Sterker nog, ze is zelfs te vroeg gekomen. Want hoewel BB-bewoonster Tanja (27) eigenlijk pas maandag was uitgerekend, begonnen de weeën gisterochtend om half vijf en zag Joscelyn Savanna een krappe zeven uur later het levenslicht. „Oh, wat is ze mooi”, riep de kersverse moeder uit toen ze haar dochter in haar armen kreeg gelegd.

VADER HOORT VAN GEBOORTE VIA SMS

Vreugde en verdriet om BB-BABY

Vader Shurendy: „Ik lig straks in mijn bed te huilen”

Bijna stoïcijns pufte Tanja zich door haar weeen heen, die gisterochtend om 04.28 uur begonnen. Onder begeleiding van twee verloskundigen en met de steun van haar moeder Geesje beviel de Groningse in de babykamer van het Big Brotherhuis in Aalsmeer. De kersverse oma is supertrots: „Ze heeft de bevalling echt perfect doorstaan!” Vlak na de geboorte kwamen ook Tanja’s vader en haar BB-genoten de nieuwe wereldburger bewonderen. Grote afwezige was Shurendy (24), de vader van het kleine meisje: „Ik hoorde per sms’je dat ik vader was geworden. En de eerste foto heb ik van internet moeten plukken.”

„Gefeliciteerd met je dochter”, stond er in het sms’je. Shurendy schudt zijn hoofd, hij kan het nog steeds niet geloven. „Een vriendin stuurde me een bericht. Ik dacht nog ’wat is dát nou?’, maar toen begonnen steeds meer mensen me te bellen om me geluk te wensen met mijn kindje.” Geëmotioneerd vertelt hij verder: „Ik had zó graag bij de bevalling willen zijn. Drie dagen geleden heb ik dat nog eens gevraagd aan Big Brother. Maar zij waren heel stellig en lieten mij weten dat Tanja dat niet wilde.

Toen heb ik gevraagd of ik dan ergens mocht wachten, om daarna mijn kindje te kunnen zien. Maar ook dat wilde zij niet.” Hij roept uit: „Ik weet niet waaraan ik dit te danken heb! Op een dag als vandaag zou ik blij moeten zijn. Ik heb een dochter! Maar”, vervolgt hij aangedaan, „ik kan haar niet zien, ik kan haar niet aanraken. Verdrietig en boos, dat ben ik.” Haar ouders, het hele huis, iedereen mag erbij. Maar wij hebben onze dochter met zijn tweeën gemaakt. Na Tanja hoor ik, als vader, toch de eerste te zijn die haar mag vasthouden?”

Afpakken
De werkzoekende steigerbouwer groeide zelf ook zonder vader op: „Altijd heb ik gezegd dat ik het beter wil doen dan mijn vader. En dat wil Tanja nu van mij gaan afpakken. Ze wil me niet zien, niet spreken… Eigenlijk maakt ze me zwart bij iedereen. En waarom? Kijk, ik weet genoeg over haar te vertellen. Maar dat ga ik ook niet aan de grote klok hangen.”
Met een vastberaden blik: „Ik wil mijn dochter zien en verder niets. Echt, ik sta in tweestrijd. Hopelijk draait Tanja bij en kan ik snel mijn dochter in mijn armen sluiten. Maar als dat niet zo is?” Shurendy is even stil en zegt dan: „Ze heeft op televisie gezegd dat het míjn kind is. Ik ben zelfs in de live uitzending geweest, en werd ’de vader van ’s wereld eerste Big Brotherbaby’ genoemd. Als vader heb ik dan toch ook rechten, lijkt me!”

Als de kersverse papa voor het eerst een foto van zijn dochtertje ziet zegt hij met natte ogen: „Wat een schatje. Als ik haar zo zie dan ben ik ergens echt wel blij, hoor. Maar mijn verdriet heeft nu eventjes de overhand. Je mag best weten dat ik vanavond in mijn bed lig te huilen. En ik had ook al wat spulletjes gekocht voor de kleine. Ook mijn familie verheugde zich op de geboorte.”

Buitengesloten
Dan wordt de Groninger even zichtbaar boos: „Mijn moeder belde bijna dagelijks met Tanja, vóórdat ze het Big Brother-huis inging. Maar ook zij wordt nu buitengesloten. Moet je nagaan, haar eigen kleinkind krijgt ze niet te zien. Wat heeft mijn moeder dan misdaan?” Bijna wanhopig: „Helemaal niemand houdt rekening met mij. Of met mijn moeder. Wie weet hoelang het nog gaat duren voor ik mijn dochtertje zie?”

Je kunt toch wachten tot Tanja en Joscelyn uit het huis komen?
„Ja dat kan. Maar of ik dat ga doen weet ik nog niet. Want als het zo moet...” Shurendy is even stil en vervolgt met zachte stem: „Tanja moet niet vergeten dat ze ooit weer in de buitenwereld terechtkomt. Dan zal ze voorlopig ook geen rust krijgen, als moeder van ’s werelds eerste Big Brother-baby.” De bezorgde vader vraagt zich hardop af: „Is het wel gezond voor mijn kindje, al die trammelant...?”

Telegraaf, 19-10, Pagina Prive,
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_31563148
Is het een AOW'er, is het een gepensioneerde, nee het is superwerklozesteigerbouwer. Het nieuwste fathers for justice lid is een feit.
Viper 4 life
pi_31563186
Niet dat ik die jongen goed wil praten, maar ze zijn gewoon uit elkaar. Punt. Hoe vervelend het ook voor Tanja of hem of wie dan ook is. Zo is het nu eenmaal. That's life. En begrijpelijk dat je als "afgewezen" vrouw (hij liet haar maar mooi zitten toen ze zwanger was) de verwekker van het kindje helemaal afzeikt waar je maar kan. Tanja heeft voor haar de "mazzel" dat ze dat op tv kan doen. Maar omdat Tanja niet meer met de vader door 1 deur kan wil nog niet zeggen dat hij zijn dochter niet graag in het echt wil zien. Okay het mag misschien geen lieverdje zijn, maar ik vind dat hij wel recht heeft om zijn kindje te zien.
Hoe veel mannen zien hun kinderen niet meer na een scheiding omdat de scheiding niet fijn was. Zijn die mannen (die dan ook misschien wel een andere partner hadden) per definitie eikels die het niet verdienen hun kind te zien. Zolang ze de kindertjes niet mishandelen/misbruiken/verwaarlozen etc. hebben ook vaders recht op hun kindje.
pi_31563201
dat krijg je als je een crack-hoer neukt...
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
pi_31563225
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
_-L'avenir est déja là
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:30:07 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_31563292
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:25 schreef Paddo het volgende:
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
Is dat zo'n raar voorstel ?

Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31563303
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:18 schreef APK het volgende:

[..]


„Gefeliciteerd met je dochter”, stond er in het sms’je. Shurendy schudt zijn hoofd, hij kan het nog steeds niet geloven. „Een vriendin stuurde me een bericht.Ik dacht nog ’wat is dát nou?’,
Tsja, het blijft toch een Antiliaan he
Big dick.
pi_31563315
vuige hoer die tanja
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
pi_31563336
BBoeie..
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:32:33 #20
521 ruby
Hell yeah!
pi_31563340
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_31563346
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:25 schreef Paddo het volgende:
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
Ja omdat de relatie niet werkte.. dat mag toch?
en als ze het doorzet wilt dat toch niet zeggen dat hij niks om dat kind gaat geven?
dat kan best.. een abortus had voor hem beter uitgekomen, want nu heeft hij een dochtertje die hij niet mocht zien..
hoe zou jij het vinden om de foto van je dochter als een bezoeker op internet te zien..
echt een schande.. niemand verdient dat..
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_31563380
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:32 schreef ruby het volgende:
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
Daar is een juridische oplossing voor.. Er zullen heus wel advocaten zijn die hem willen bij staan in zo een zaak.. ook reclame voor hun advocatenbureau..
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_31563485
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:30 schreef tong80 het volgende:
Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


Ik hoop dat hij deze topic leest, laat die rechtzaak maar komen, nog meer sensatie.
Viper 4 life
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:40:19 #24
7889 tong80
Spleenheup
pi_31563502
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:32 schreef ruby het volgende:
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
'Ik geev je scriftelijk toestemming om het kintje niet te zien. als je het er niet mee eens bent heb je pech gehad loeser. Had je me maar bloemen enzo van die dingen moeten brengen. Alleen maar ken ik jou door het naar bed gaan met jouw maar dat telt niet want toen had ik cocaine op en was ontoerekenigsfatwah. Met dit schrijven hoop ik je vanj dienst te zijn want dat moest van mijn atvocaat die je dus dat je niet denkt dat ik je nog wilt zien je ziet savaanah lekker nooit niet, sorry savanna zonder h'


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31563648
Als ik de vader was en ik wou erbij zijn en Talpa verbood het? Dacht het niet, dan was ik wel over die muur geklommen, hoe dan ook. Gewoon een mes mee en een bewoner gijzelen. Gelijk ook goede tv trouwens
pi_31563691
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:30 schreef tong80 het volgende:

[..]

Is dat zo'n raar voorstel ?

Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


It takes 2 to tango zal ik maar zeggen...
Tanja heeft vaak aangegeven dat ze hem precies had uitgelegt hoe het zat voordat ze met hem naar bed ging.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31563698
Het kind kan ook van iemand anders zijn...als je zoveel aan de crack zit, weet je niet eens wie je heeft gepaald...
ik zou zeggen tegen Shurendy...wees blij dat je dat kind niet kan zien, je bent misschien niet eens de vader...
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:51:23 #28
56819 Kimske
Juf in wording
pi_31563717
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:40 schreef tong80 het volgende:

[..]

'Ik geev je scriftelijk toestemming om het kintje niet te zien. als je het er niet mee eens bent heb je pech gehad loeser. Had je me maar bloemen enzo van die dingen moeten brengen. Alleen maar ken ik jou door het naar bed gaan met jouw maar dat telt niet want toen had ik cocaine op en was ontoerekenigsfatwah. Met dit schrijven hoop ik je vanj dienst te zijn want dat moest van mijn atvocaat die je dus dat je niet denkt dat ik je nog wilt zien je ziet savaanah lekker nooit niet, sorry savanna zonder h'


En ook nog dan, ik ztresj geheeft want ik alleenzittende ouder. daarom ik roojken. dusjh alsj josinejosnogwat daar schade van heevjd, dan is dan ook jouwe schult.
Stem:
http://www.businesschallenge.nl/261-dhr_l_tome.html
en maak kans op een notebook!
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:59:08 #29
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_31563889
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:40 schreef tong80 het volgende:

[..]

'Ik geev je scriftelijk toestemming om het kintje niet te zien. als je het er niet mee eens bent heb je pech gehad loeser. Had je me maar bloemen enzo van die dingen moeten brengen. Alleen maar ken ik jou door het naar bed gaan met jouw maar dat telt niet want toen had ik cocaine op en was ontoerekenigsfatwah. Met dit schrijven hoop ik je vanj dienst te zijn want dat moest van mijn atvocaat die je dus dat je niet denkt dat ik je nog wilt zien je ziet savaanah lekker nooit niet, sorry savanna zonder h'


!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_31564934
Tanja zegt net dat hij het kindje mag zien.. maar dat ze er wel bij wil zijn..
het is ook zijn kind zegt ze...
nou dat vindt ik tof van dr
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_31567344
hij ruikt de doekkoes daarom wil die derbij zijn
Twinning = boring
  Moderator woensdag 19 oktober 2005 @ 22:23:05 #32
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_31567680
Tanja laat het toch toe dat de werkeloze steigerbouwer zijn kindje mag zien!


Van de Big Brother-site op Talpa:
quote:
Tanja gaat weer naar binnen en wil nog wel aan alle Bewoners kwijt dat Shurendy (de vader van het kindje) een e-mail heeft gestuurd naar Big Brother. Hij schrijft hierin dat hij heel graag het kindje wil komen zien. Tanja: “Ik heb gezegd dat ik het wel goed vind, mits ik erbij ben. Anders niet hoor.” De Bewoners vinden het erg dapper van Tanja dat ze deze beslissing neemt.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_31567830
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 22:23 schreef Gert het volgende:
Tanja laat het toch toe dat de werkeloze steigerbouwer zijn kindje mag zien!


Van de Big Brother-site op Talpa:
[..]
Die had natuurlijk bij de bevalling moeten zijn, maar die klote Tanja schopt het hele script in de war
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31568123


[ Bericht 100% gewijzigd door lovebear op 19-10-2005 22:42:34 ]
pi_31568597
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 22:23 schreef Gert het volgende:
Tanja laat het toch toe dat de werkeloze steigerbouwer zijn kindje mag zien!


Van de Big Brother-site op Talpa:
[..]
Welja nog meer kontakten met de buitenwereld Dat kan er ook nog wel bij Straks komt die lamstraal ook nog langs en heeft Tanja inmiddels zoveel meer mensen van buiten gezien dat ze eigenlijk helemaal niet meer mee doet met het BB spel, maar gewoon een duur betaalde vakantie aan het vieren is.

De kraam zorg zal ze ook wel niet zelf betaald hebben
pi_31569322
Als Tanja niet in het BB huis had gezeten en besloten had dat hij niet bij de bevalling mocht zijn ,of het mocht zien heeft zij dara de volste recht toe hoor, beetje raar dat ze omdat ze nu wel in het bb huis zit volgens vele bekritiseert word om het niet te laten zien,verder volgens mij als hij het kind niet aangeeft bij de gemeente als zijn kind heeft hij verders geen rechten meer
  Moderator donderdag 20 oktober 2005 @ 00:03:06 #37
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_31570279
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 23:30 schreef Coraatje het volgende:
volgens mij als hij het kind niet aangeeft bij de gemeente als zijn kind heeft hij verders geen rechten meer
Je kunt als man een kind niet bij de gemeente erkennen zonder medewerking van de moeder.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_31572701
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:48 schreef harlingen het volgende:
Als ik de vader was en ik wou erbij zijn en Talpa verbood het? Dacht het niet, dan was ik wel over die muur geklommen, hoe dan ook. Gewoon een mes mee en een bewoner gijzelen. Gelijk ook goede tv trouwens
Moet die vooral doen .. dan weet je zeker dat hij haar nooit meer mag zien!!
  donderdag 20 oktober 2005 @ 01:49:56 #39
17121 Rica
Mais, je rêve!
pi_31572819
Even vertellen wat alimentatie inhoudt, zijn de tranen zo over.
Don't try and blame me for your games
Your games are death
My world is light, the angels fill my eyes
With every breath
pi_31573280
kan iemand mij het verhaal nou uitleggen van hoe het nou zit tussen de moeder en de vader? ook lees ik her en der iets over "invloed van crack" ?

bvd

Porto
Alle mine.nu-domeinen werken weer o/
  donderdag 20 oktober 2005 @ 02:36:54 #41
6941 APK
Factual, I think.
pi_31573310
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 02:33 schreef P0rt0 het volgende:
kan iemand mij het verhaal nou uitleggen van hoe het nou zit tussen de moeder en de vader? ook lees ik her en der iets over "invloed van crack" ?
Begin eens met het lezen van het topic.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  donderdag 20 oktober 2005 @ 13:18:58 #42
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31578809
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 19:59 schreef pinkplatinum het volgende:
Tanja zegt net dat hij het kindje mag zien.. maar dat ze er wel bij wil zijn..
het is ook zijn kind zegt ze...
nou dat vindt ik tof van dr
weet je wat het is, ze zit die vader van dr baby wel zwart te maken maar eigenlijk hoopt ze met de baby dat ze weer bij elkaar komen,Diet heeft drzelf zwanger laten maken in de hoop dat hij dan bij dr zou blijven ... dat gebeurt zo vaak....
  donderdag 20 oktober 2005 @ 13:23:14 #43
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31578863
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 22:23 schreef Gert het volgende:
Tanja laat het toch toe dat de werkeloze steigerbouwer zijn kindje mag zien!
ach ja heeft ze weer een rot smoes om in contact te komen met iemand van buiten het huis ze heeft maar met iedereen contact en dat zijn niet de spel regels he . iedereen in dat huis moet zich aan de regels houden behalve TANJA...

Van de Big Brother-site op Talpa:
[..]
  † In Memoriam † donderdag 20 oktober 2005 @ 14:50:47 #44
43556 miss_dynastie
pi_31580194
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:30 schreef tong80 het volgende:

[..]

Is dat zo'n raar voorstel ?

Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


Mja, maar ten eerste is hij er ook zelf bij geweest, ten tweede is roken tijdens de zwangerschap, hoe fout ook, geen misdaad en ten derde zou ik niet weten hoe hij aan de voogdij moet komen. Maar leuk bedacht wel
  donderdag 20 oktober 2005 @ 17:11:45 #45
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31583176
ach ja de vader zou toch altijd aanhet kortste eind trekken... En die tanja voelt drzelf nu echt de vrouw ze is nu peos lief zalniet lang duren ik zou weleens willen weten als tanja wordt geconfronteerd met die vader van de baby ach die smelt zo weer voor hem en dan is het weer koek en ei . die loopt overal in met open ogen ..
  donderdag 20 oktober 2005 @ 17:13:03 #46
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31583198
oeps wat een fouten maak ik weer peos lief hahahha ik bedoel poeslief en zal niet moet niet aan elkaar en dat is een juf op de mbo ik schaam me diep maar heb een drukke dag achter de rug hahahahahahhahahahaa...
pi_31583449
juf op mbo? that figures

maar ik vind het wel zielig voor die vent, ik volg BB5 niet maar een vader heeft het recht zijn kind te zien. wat voor redenen heeft zij om het kind bij hem weg te houden?
pi_31583537
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:26 schreef jimjim1983 het volgende:
juf op mbo? that figures

maar ik vind het wel zielig voor die vent, ik volg BB5 niet maar een vader heeft het recht zijn kind te zien. wat voor redenen heeft zij om het kind bij hem weg te houden?
hij wilde dat kind toch niet?? hij was niet er niet eens voor tanja toen ze het huis inging en dat had ze echt graag gewild...
pas later, toen zij al in het huis zat ging shurrendy opeens zielig lopen doen omdat hij merkte dat er geld verdient kon worden.
haar moeder heeft haar dat fijntjes verteld en nu wil zij heel shurrendy niet meer en daar heeft ze groot gelijk in.

het kind krijgt hij heus wel te zien, straks als ze het huis uit is ofzo. tanja heeft zelf gezegd dat hij het kindje mag komen bekijken, alleen moet zij er wel bij zijn.
waar doen we dan moeilijk over hier
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31583668
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:31 schreef muizemeis het volgende:

[..]

hij wilde dat kind toch niet?? hij was niet er niet eens voor tanja toen ze het huis inging en dat had ze echt graag gewild...
pas later, toen zij al in het huis zat ging shurrendy opeens zielig lopen doen omdat hij merkte dat er geld verdient kon worden.
haar moeder heeft haar dat fijntjes verteld en nu wil zij heel shurrendy niet meer en daar heeft ze groot gelijk in.

het kind krijgt hij heus wel te zien, straks als ze het huis uit is ofzo. tanja heeft zelf gezegd dat hij het kindje mag komen bekijken, alleen moet zij er wel bij zijn.
waar doen we dan moeilijk over hier
hmm oke dat hele achtergrondverhaal ken ik dus niet. Ik vraag me ook af of het allemaal waar is.
maar zelfs dan vind ik dat hij het recht heeft zijn kind te zien, ook al wilde hij het eerst niet, het blijft iets bijzonders. en dat ie zijn kind kan zien als ze 'dr uit is daar zou ik me ook druk om maken want je wilt het natuurlijk zo snel mogelijk zien.
pi_31583740
Tjonge jonge wat een gezanik over wat Tanja wil en wat Shurendy wil.
Het gaat hier om het kind, en het kind heeft het recht om beide ouders te zien.
pi_31583757
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:41 schreef -Kate- het volgende:
Tjonge jonge wat een gezanik over wat Tanja wil en wat Shurendy wil.
Het gaat hier om het kind, en het kind heeft het recht om beide ouders te zien.


alleen dat kindje kan (hoogstwaarschijnlijk) nog niet praten dus kan ze haar mening niet duidelijk maken
pi_31583785
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:38 schreef jimjim1983 het volgende:

[..]

hmm oke dat hele achtergrondverhaal ken ik dus niet. Ik vraag me ook af of het allemaal waar is.
maar zelfs dan vind ik dat hij het recht heeft zijn kind te zien, ook al wilde hij het eerst niet, het blijft iets bijzonders. en dat ie zijn kind kan zien als ze 'dr uit is daar zou ik me ook druk om maken want je wilt het natuurlijk zo snel mogelijk zien.
nou kijk, dat druk maken van hem he, daar geloof ik dus geen klap van... zo belangrijk vond ie het allemaal niet... HIJ had geen contact meer met tanja, tanja had contact met zn moeder... en ze was al geruime tijd zwanger toen, in het begin is hij wel een keer meegegaan geloof ik naar een echo, maar daarna heeft hij het laten af weten. het is eik nogal lullig van hem dat hij zn moeder ook in dit verhaal betrekt, want tanja onderhield daar dus wél contact mee.
en dan had ie er ook wel mogen zijn toen tanja het huis inging, ze had hem (heb ik van horen zeggen) via via laten weten dat ze het super zou vinden als hij er die avond zou zijn, want dat zou betekenen dat hij achter haar zou staan.
imo is het echt zo dat hij pas "belangstelling" is gaan tonen toen hij merkte hoeveel belangstelling nederland had voor tanja...

en hoe erg is het nou om je kindje pas na een paar weken te zien?? niet leuk oke geef ik meteen toe, maar al die militairen dan die worden uitgezonden terwijl hun vrouw op knappen staat, om maar een voorbeeld te noemen?? die paar weken overleeft hij heus wel hoor.
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31583816
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:41 schreef -Kate- het volgende:
Tjonge jonge wat een gezanik over wat Tanja wil en wat Shurendy wil.
Het gaat hier om het kind, en het kind heeft het recht om beide ouders te zien.
voorlopig alleen dr moeders tiet, dus die is snel tevreden
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31583887
dat hij er niet bij was toen die doos erin ging kan ik begrijpen, het gaat dan over hem en Tanja, de baby heeft daar niets mee te maken.
Dat hij nu van haar de baby niet mag zien maar dat ze hem er wel graag bij wilde toen ze erin ging vind ik vreemd.
en dat met die militairen is anders, zij kunnen niet, deze gast mag niet. natuurlijk komt hij er wel overheen.
pi_31584102
Mensen, lees het topic, Shurendy mag de baby wél zien.
Het is moeilijk vriendelijkheid weg te geven, het wordt bijna altijd teruggegeven.
pi_31584237
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:48 schreef jimjim1983 het volgende:
dat hij er niet bij was toen die doos erin ging kan ik begrijpen, het gaat dan over hem en Tanja, de baby heeft daar niets mee te maken.
Dat hij nu van haar de baby niet mag zien maar dat ze hem er wel graag bij wilde toen ze erin ging vind ik vreemd.
en dat met die militairen is anders, zij kunnen niet, deze gast mag niet. natuurlijk komt hij er wel overheen.
Ik denk zelf dat endemol hem bij de bevalling wilde hebben, dat staat wat mooier op de foto's die dan in de internationale pers terrecht komen.
Maar omdat ze Tanja toen met haar moeder contact lieten hebben om haar erin te houden is het mis gegaan, want uit de informatie die ze toen van haar moeder heeft gehad, kreeg ze de indruk dat hij een spelletje speelde (wel mooi weer spelen in de uitzending, terwijl hij niet te vertrouwen is) en wou ze hem absoluut niet meer erbij hebben (volgens mij hebben ze zelfs druk op haar uitgeoefend omdat ze hem er toch bij wilden hebben).
Tanja heeft uiteindelijk haar zin gekregen, hij was er niet bij.... inmiddels is ze al een stuk bijgetrokken en zegt dat hij de baby wel mag zien, probleem opgelost
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31584267
misschien is dat pas over een paar maanden
pi_31584380
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 18:08 schreef jimjim1983 het volgende:
misschien is dat pas over een paar maanden
Schande

(ik denk overigens niet dat dat nog maanden gaat duren)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  donderdag 20 oktober 2005 @ 18:25:11 #59
128678 CGJung
Live with Passion
pi_31584565
Tanja vertelde vorige week nog het verhaal dat ze tegen al haar lovers heeft gezegd dat ze niet aan de pil was en "als ze zonodig moesten dan..." ze maakte ook in dat zelfde gesprek de opmerking dat ze wel graag een kindje wilde hebben. Denk ervan wat je ervan wil denken, maar neem het volgende ook mee in je overwegingen:

a. Shurendy had een condoom om kunnen doen (niet 100% veilig, maar wel veiliger dan zonder)
b. geef tenminste één goede reden waarom Tanja had moeten instemmen met een abortus; ze wilde zelf graag moeder worden, dus dit was voor haar misschien "geluk bij een ongeluk"; sinds de jaren 70 erkennen wij (ik in iedergeval wel) het recht van de vrouw om baas over eigen buik te zijn. Dat houdt niet alleen in recht op abortus, maar ook het recht om het niet te doen!


FYI Ik haat het om kinderen ongelukjes te noemen, dus probeer ik het zoveel mogelijk niet te doen, maar ik denk wel dat het past in bovenstaand verhaal. En wanneer mag ik Tanja officieel weer onliev vinden ??? Ik verdedig haar de laatste tijd wel heel erg veel !
"Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want."
Anthony Robbins
pi_31584616
van mij mag je nu beginnen met haar onliev te vinden.
ik heb pas 15 minuten van BB gezien maar vind het nu al een dom wijf.
  donderdag 20 oktober 2005 @ 18:28:48 #61
130524 Sonique
occasional streamer
pi_31584640
Jammer dat de vader pas nu onder z'n steen vandaan komt.

Als er met de geldzak wordt garammeld dan is meneer haantje de voorste...

Eén advies voor Tanja:

Pluk die eikel helemaal leeg, betalen zal hij voor z'n kind!

Ik weet zeker dat als Tanja niet in BB had gezeten hij nog steeds onder die steen had gezeten...

"Vader BB baby boos!"

Waar is hij boos over dan? Dat hij nooit even de telefoon heeft gepakt om te vragen hoe het gaat met de zwangere moeder?

Boos dat Tanja niet smekend aan de telefoon hing?

Wat een ongelovelijk triest figuur...
pi_31584666
als ie ervoor moet betalen dan heeft hij helemaal het recht het kind te zien.

en hoe zou hij haar kunnen bellen btw? dat mag toch niet.
  † In Memoriam † donderdag 20 oktober 2005 @ 19:26:36 #63
43556 miss_dynastie
pi_31585459
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 17:31 schreef muizemeis het volgende:
hij wilde dat kind toch niet??
Is dat... heel gek?? Het lijkt me toch behoorlijk duidelijk dat Tanja hem erin heeft geluisd. En nee, dat ontslaat hem helemaal niet van zijn verantwoordelijkheid, maar dat betekent niet dat hij zich niet genaaid mag voelen. Eigen schuld dus, maar toch een beetje zuur. Joscelyn zal trouwens niet de eerste baby zijn van iemand die eerst een abortus heeft overwogen, hoor
quote:
hij was niet er niet eens voor tanja toen ze het huis inging en dat had ze echt graag gewild...
pas later, toen zij al in het huis zat ging shurrendy opeens zielig lopen doen omdat hij merkte dat er geld verdient kon worden.
haar moeder heeft haar dat fijntjes verteld en nu wil zij heel shurrendy niet meer en daar heeft ze groot gelijk in.
En uiteraard ziet haar moeder alles zeer helder en objectief in
pi_31585920
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 18:25 schreef CGJung het volgende:
Tanja vertelde vorige week nog het verhaal dat ze tegen al haar lovers heeft gezegd dat ze niet aan de pil was en "als ze zonodig moesten dan..." ze maakte ook in dat zelfde gesprek de opmerking dat ze wel graag een kindje wilde hebben. Denk ervan wat je ervan wil denken, maar neem het volgende ook mee in je overwegingen:

a. Shurendy had een condoom om kunnen doen (niet 100% veilig, maar wel veiliger dan zonder)
b. geef tenminste één goede reden waarom Tanja had moeten instemmen met een abortus; ze wilde zelf graag moeder worden, dus dit was voor haar misschien "geluk bij een ongeluk"; sinds de jaren 70 erkennen wij (ik in iedergeval wel) het recht van de vrouw om baas over eigen buik te zijn. Dat houdt niet alleen in recht op abortus, maar ook het recht om het niet te doen!


FYI Ik haat het om kinderen ongelukjes te noemen, dus probeer ik het zoveel mogelijk niet te doen, maar ik denk wel dat het past in bovenstaand verhaal. En wanneer mag ik Tanja officieel weer onliev vinden ??? Ik verdedig haar de laatste tijd wel heel erg veel !
Geloof mij nou maar, je zit op het juiste pad
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31585952
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 18:28 schreef Sonique het volgende:
Jammer dat de vader pas nu onder z'n steen vandaan komt.
Hij komt helemaal niet nu pas onder zijn steen vandaan. Hij heeft, met zijn moeder, nota bene in 1 van de live uitzendingen gezeten en hij mocht toen zelfs wat tegen Tanja zeggen. Toen zat ze te huilen van emotie.

Hij heeft al veel eerder aangegeven er gewoon te willen zijn voor zijn kind, evenals zijn oma.

Er is al een topic over devadervande baby, waar dat allemaal in staat, maar door de traagheid kan ik dat nu niet vinden.
Variety is the spice of life
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 19:29:59 #66
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31610555
Ik had eigenlijk wel verwacht van die hummie dat tanja weer een voorkeurs behandeling zou krijgen en dat de vader van het kindje in de studio zou zitten of onverwachts binnen zou komen maar nee hoor toch niet .......... maar wel die ouders appe trots in de studio laten komen pfffffff
pi_31645577
quote:
PC eend wrote- donderdag 20 oktober 2005 @ 18:06




Ik denk zelf dat endemol hem bij de bevalling wilde hebben, dat staat wat mooier op de foto's die dan in de internationale pers terrecht komen.
Maar omdat ze Tanja toen met haar moeder contact lieten hebben om haar erin te houden is het mis gegaan, want uit de informatie die ze toen van haar moeder heeft gehad, kreeg ze de indruk dat hij een spelletje speelde (wel mooi weer spelen in de uitzending, terwijl hij niet te vertrouwen is) en wou ze hem absoluut niet meer erbij hebben (volgens mij hebben ze zelfs druk op haar uitgeoefend omdat ze hem er toch bij wilden hebben).
Tanja heeft uiteindelijk haar zin gekregen, hij was er niet bij.... inmiddels is ze al een stuk bijgetrokken en zegt dat hij de baby wel mag zien, probleem opgelost
PC eend slaat hiermee de spijker duidelijk op de kop! Ik denk dat Talpa van te voren niet goed heeft ingeschat dat deze Tanja alles volledig naar eigen hand zou kunnen zetten. BB geeft haar een vinger en zij neemt het hele programma.......
pi_31647302
quote:
Op zondag 23 oktober 2005 02:35 schreef whatever01 het volgende:

[..]

PC eend slaat hiermee de spijker duidelijk op de kop! Ik denk dat Talpa van te voren niet goed heeft ingeschat dat deze Tanja alles volledig naar eigen hand zou kunnen zetten. BB geeft haar een vinger en zij neemt het hele programma.......
Ik denk wel dat ze zich op Tanja hadden hebben verkeken en dat is hun schuld en niet die van Tanja.
En Tanja kan alleen dingen naar haar hand zetten zolang BB dat toelaat (ik heb hier trouwens niet zo heel veel voorbeelden van gezien).
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31651230
Ik heb het stukje uit de telegraaf gelezen en moet zeggen dat hij als steigerbouwer het heel goed verwoordde, wat mij bij een dilemma brengt.

Waren dat ZIJN woorden wel , of heeft de interviewer een eigen dimensie gegeven??
Ik zelf denk het 2de, ooit een Antilliaan zo horen praten?

Als dit het geval was geweest dat Tanja het kindje kreeg zonder "beroemd" te zijn, had hij haar al te pakken gehad.
  donderdag 3 november 2005 @ 11:02:37 #70
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_31922282
Shurendy liet een brief bij Tanja bezorgen


Hij lucht zijn hart bij Ik vader
pi_31922830
Wat staat er nou als datum boven de brief vermeld? 31-10-90?
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  donderdag 3 november 2005 @ 11:32:24 #72
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_31922998
Wat schattig dat hij weet dat zijn dochter ook heel benieuwd is naar hoe het met Tanja gaat... .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 3 november 2005 @ 11:59:14 #73
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_31923653
quote:
Op donderdag 3 november 2005 11:25 schreef ruby het volgende:
Wat staat er nou als datum boven de brief vermeld? 31-10-90?
Het lijkt wel '95 , echt bizar. Vrouwelijk handschrift ook
  donderdag 3 november 2005 @ 13:48:26 #74
1835 Jangalene
From the Twilight zone
pi_31926854
Door weinig te zeggen vertel je vaak meer dan door veel te zeggen.
pi_31927050
Volgens mij is die brief hartstikke fake... In een datum vergis je je toch niet?
Alleen met je hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar...
chantalcoolsma.nl
pi_31928270
quote:
Mocht dit het ware verhaal zijn, dan is het typisch een staaltje Tanja lijkt me.

Manipulatief monster is het, ook zonder dit verhaal vind ik dat.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  donderdag 3 november 2005 @ 14:37:25 #77
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_31928418
quote:
‘Ik heb je nix te zeggen, je hebt me in de steek gelaten tijdens mijn zwangerschap. Ik heb alles moeten doen en financieren terwijl jij in de kroeg zat te zuipen, op stap was, in de coffeeshop zat of bij je ex was. Ik heb van alles geprobeerd, jij wou er niet zijn of je bent het allemaal alweer vergeten? Jij hebt nu verdriet, ik heb dat bijna acht maanden gehad en me er bij neergelegd dat ik er alleen voor sta en er geen vader is. Ik heb je hier vaak genoeg voor gewaarschuwd, heb vaak geprobeerd te praten maar tevergeefs. Laat ons met rust, wees blij dat je haar even vast hebt mogen houden! Bel maar ff met je zus als je meer wilt weten, die heb ik net gesproken.’
Wat een lange SMS zou dat geweest zijn dan.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 3 november 2005 @ 14:41:05 #78
56819 Kimske
Juf in wording
pi_31928522
Als het waar is wat daar allemaal staat, dan is Tanja echt een achterbaks wijf zeg!
Stem:
http://www.businesschallenge.nl/261-dhr_l_tome.html
en maak kans op een notebook!
pi_31928723
quote:
Geloof er geen ene flikker van.
1. het is een typisch vrouwen handschrift.
2. die datum erboven
en een typisch Tanja sms'je terug had volgens mij eerder als volgt geweest.
"optyfen, wil niets met je te maken hebben. Sukkel"

Maar geloof zeer zeker wel dat dat mens hem op een smerige manier buitenspel wil zetten.
Zoek in jezelf naar je eigen fouten en zoek in de ander naar het goede.
pi_31931120
hoe oud is die shurendy dan? ik dacht dat hij 18 was maar hij heeft al 2 lange relaties gehad..
Strawberry Flavour..
pi_31931854
Shurendy is 23.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_31961917
Big Brother-vader naar de rechter

Shurendy Eugenia, ofwel 's werelds eerste Big Brother-vader, is het zat! Hij wil zijn dochtertje zien en het liefst vandaag nog. Maar Tanja, de trotse moeder van de beroemde baby, denkt daar iets anders over. De jonge Groninger (23) heeft nu, om een omgangsregeling met Tanja af te dwingen, een advocaat in de arm genomen.
Tot op heden weigert de ex-Big Brother-bewoonster ieder contact met de vader van haar dochtertje. Shurendy: "De dag dat Joscelyn geboren werd, was ik al niet meer te houden. Ik wilde haar zo snel mogelijk zien. Iedereen zal begrijpen dat één keer mijn baby mogen vasthouden voor mij bij lange na niet voldoende is. Ik voel me vreselijk. Ben boos en verdrietig tegelijk."

Nadat Tanja vorige week vrijwillig het huis had verlaten, kreeg Shurendy opnieuw hoop. "Ik heb haar een brief gestuurd of ze alsjeblieft contact met me op wilde nemen. Nou, dat deed ze! Via een simpel sms'je liet ze me weten dat ik hen met rust moest laten."

http://www.telegraaf.nl/p(...)naar_de_rechter.html

Shurendy heeft nu een nieuwe vriendin, als ie haar nou ook na de 4e wip zwanger maakt dan heeft ie over een tijdje een kind dat ie wél kan zien
Maar het zal allemaal wel goed komen, alhoewel, Tanja kennende...


(Fakepic gemaakt door APK)
  vrijdag 4 november 2005 @ 16:40:21 #83
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_31964351
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 18:28 schreef Sonique het volgende:
Jammer dat de vader pas nu onder z'n steen vandaan komt.

Als er met de geldzak wordt garammeld dan is meneer haantje de voorste...

Eén advies voor Tanja:

Pluk die eikel helemaal leeg, betalen zal hij voor z'n kind!

Ik weet zeker dat als Tanja niet in BB had gezeten hij nog steeds onder die steen had gezeten...

"Vader BB baby boos!"

Waar is hij boos over dan? Dat hij nooit even de telefoon heeft gepakt om te vragen hoe het gaat met de zwangere moeder?

Boos dat Tanja niet smekend aan de telefoon hing?

Wat een ongelovelijk triest figuur...
Wat een ongelofelijke kortzichtige generaliserde kut reactie
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
  vrijdag 4 november 2005 @ 20:22:22 #84
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31971023
grappig dat deze topic weer hot is en er nog steeds gereageerd wordt
pi_31971141
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:22 schreef silosil het volgende:
grappig dat deze topic weer hot is en er nog steeds gereageerd wordt
Ja lachen
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_31982939
quote:
Op vrijdag 4 november 2005 20:22 schreef silosil het volgende:
grappig dat deze topic weer hot is en er nog steeds gereageerd wordt
Ja, de is grappig dat de topic nog steeds hot is en ook dat er nog steeds op eh...
  † In Memoriam † zaterdag 5 november 2005 @ 06:46:30 #87
13819 Loedertje
Trotse GILF.
pi_31983288
quote:
Op donderdag 20 oktober 2005 01:49 schreef Rica het volgende:
Even vertellen wat alimentatie inhoudt, zijn de tranen zo over.
Hoop dat de rechter dat idd even aankaart
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')