abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 19 oktober 2005 @ 17:57:41 #1
121302 silosil
groetjes uit alkmaar
pi_31562682
de vader van de BB baby is supper gefokt ook hij had zich verheugt op zijn kleine meid.. Nu mag hij zijn kindje niet zien en maakt tanja hem overal zwart. Omdat Tanja het zo wil pfffffffffffff.. Ach ja hij blijft de vader van het kind ..
pi_31562699
Tanja maakt hem overal zwart
wat een gelul, waar is tanja dan wel niet allemaal geweest zeg??

gewoon aandachttrekkerij van die vent, wil dr ook een slaatje uit slaan
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:01:45 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_31562768
Precies waar bemoeit die vent zich mee ? Het is Tanja's baby. Ze weet niet hoe je de naam schrijft van Savanna, maar dat is een detail. Die vent heeft nergens recht op. Had ie zelf maar in BB moeten gaan zitten. Trouwens hij was al zwart.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31562810
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 17:58 schreef muizemeis het volgende:
Tanja maakt hem overal zwart

gewoon aandachttrekkerij van die vent, wil dr ook een slaatje uit slaan
Hij was toch al zwart??
pi_31562811


[ Bericht 100% gewijzigd door Coos op 19-10-2005 18:05:10 ]
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:05:57 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_31562849
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:04 schreef Coos het volgende:
dubbel
Dubel zwart. Da's de lekkerste drop.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31562882
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:05 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dubel zwart. Da's de lekkerste drop.


trekdrop
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31562991
hij was toch al met een andere vrouw?
pi_31563058
Hummie nodigt hem vast wel uit in het bb-huis. Geeft een lekkere rel op tv. => meer kijkers
Some weasel took the cork out of my lunch...
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:18:21 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_31563075
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 17:57 schreef silosil het volgende:
de vader van de BB baby is supper gefokt ook hij had zich verheugt op zijn kleine meid.. Nu mag hij zijn kindje niet zien en maakt tanja hem overal zwart. Omdat Tanja het zo wil pfffffffffffff.. Ach ja hij blijft de vader van het kind ..
Over de eerste Big Brother-baby waren vóór haar geboorte al heel wat woorden vuilgemaakt, maar de kleine heeft zich er niets van aangetrokken. Sterker nog, ze is zelfs te vroeg gekomen. Want hoewel BB-bewoonster Tanja (27) eigenlijk pas maandag was uitgerekend, begonnen de weeën gisterochtend om half vijf en zag Joscelyn Savanna een krappe zeven uur later het levenslicht. „Oh, wat is ze mooi”, riep de kersverse moeder uit toen ze haar dochter in haar armen kreeg gelegd.

VADER HOORT VAN GEBOORTE VIA SMS

Vreugde en verdriet om BB-BABY

Vader Shurendy: „Ik lig straks in mijn bed te huilen”

Bijna stoïcijns pufte Tanja zich door haar weeen heen, die gisterochtend om 04.28 uur begonnen. Onder begeleiding van twee verloskundigen en met de steun van haar moeder Geesje beviel de Groningse in de babykamer van het Big Brotherhuis in Aalsmeer. De kersverse oma is supertrots: „Ze heeft de bevalling echt perfect doorstaan!” Vlak na de geboorte kwamen ook Tanja’s vader en haar BB-genoten de nieuwe wereldburger bewonderen. Grote afwezige was Shurendy (24), de vader van het kleine meisje: „Ik hoorde per sms’je dat ik vader was geworden. En de eerste foto heb ik van internet moeten plukken.”

„Gefeliciteerd met je dochter”, stond er in het sms’je. Shurendy schudt zijn hoofd, hij kan het nog steeds niet geloven. „Een vriendin stuurde me een bericht. Ik dacht nog ’wat is dát nou?’, maar toen begonnen steeds meer mensen me te bellen om me geluk te wensen met mijn kindje.” Geëmotioneerd vertelt hij verder: „Ik had zó graag bij de bevalling willen zijn. Drie dagen geleden heb ik dat nog eens gevraagd aan Big Brother. Maar zij waren heel stellig en lieten mij weten dat Tanja dat niet wilde.

Toen heb ik gevraagd of ik dan ergens mocht wachten, om daarna mijn kindje te kunnen zien. Maar ook dat wilde zij niet.” Hij roept uit: „Ik weet niet waaraan ik dit te danken heb! Op een dag als vandaag zou ik blij moeten zijn. Ik heb een dochter! Maar”, vervolgt hij aangedaan, „ik kan haar niet zien, ik kan haar niet aanraken. Verdrietig en boos, dat ben ik.” Haar ouders, het hele huis, iedereen mag erbij. Maar wij hebben onze dochter met zijn tweeën gemaakt. Na Tanja hoor ik, als vader, toch de eerste te zijn die haar mag vasthouden?”

Afpakken
De werkzoekende steigerbouwer groeide zelf ook zonder vader op: „Altijd heb ik gezegd dat ik het beter wil doen dan mijn vader. En dat wil Tanja nu van mij gaan afpakken. Ze wil me niet zien, niet spreken… Eigenlijk maakt ze me zwart bij iedereen. En waarom? Kijk, ik weet genoeg over haar te vertellen. Maar dat ga ik ook niet aan de grote klok hangen.”
Met een vastberaden blik: „Ik wil mijn dochter zien en verder niets. Echt, ik sta in tweestrijd. Hopelijk draait Tanja bij en kan ik snel mijn dochter in mijn armen sluiten. Maar als dat niet zo is?” Shurendy is even stil en zegt dan: „Ze heeft op televisie gezegd dat het míjn kind is. Ik ben zelfs in de live uitzending geweest, en werd ’de vader van ’s wereld eerste Big Brotherbaby’ genoemd. Als vader heb ik dan toch ook rechten, lijkt me!”

Als de kersverse papa voor het eerst een foto van zijn dochtertje ziet zegt hij met natte ogen: „Wat een schatje. Als ik haar zo zie dan ben ik ergens echt wel blij, hoor. Maar mijn verdriet heeft nu eventjes de overhand. Je mag best weten dat ik vanavond in mijn bed lig te huilen. En ik had ook al wat spulletjes gekocht voor de kleine. Ook mijn familie verheugde zich op de geboorte.”

Buitengesloten
Dan wordt de Groninger even zichtbaar boos: „Mijn moeder belde bijna dagelijks met Tanja, vóórdat ze het Big Brother-huis inging. Maar ook zij wordt nu buitengesloten. Moet je nagaan, haar eigen kleinkind krijgt ze niet te zien. Wat heeft mijn moeder dan misdaan?” Bijna wanhopig: „Helemaal niemand houdt rekening met mij. Of met mijn moeder. Wie weet hoelang het nog gaat duren voor ik mijn dochtertje zie?”

Je kunt toch wachten tot Tanja en Joscelyn uit het huis komen?
„Ja dat kan. Maar of ik dat ga doen weet ik nog niet. Want als het zo moet...” Shurendy is even stil en vervolgt met zachte stem: „Tanja moet niet vergeten dat ze ooit weer in de buitenwereld terechtkomt. Dan zal ze voorlopig ook geen rust krijgen, als moeder van ’s werelds eerste Big Brother-baby.” De bezorgde vader vraagt zich hardop af: „Is het wel gezond voor mijn kindje, al die trammelant...?”

Telegraaf, 19-10, Pagina Prive,
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_31563148
Is het een AOW'er, is het een gepensioneerde, nee het is superwerklozesteigerbouwer. Het nieuwste fathers for justice lid is een feit.
Viper 4 life
pi_31563186
Niet dat ik die jongen goed wil praten, maar ze zijn gewoon uit elkaar. Punt. Hoe vervelend het ook voor Tanja of hem of wie dan ook is. Zo is het nu eenmaal. That's life. En begrijpelijk dat je als "afgewezen" vrouw (hij liet haar maar mooi zitten toen ze zwanger was) de verwekker van het kindje helemaal afzeikt waar je maar kan. Tanja heeft voor haar de "mazzel" dat ze dat op tv kan doen. Maar omdat Tanja niet meer met de vader door 1 deur kan wil nog niet zeggen dat hij zijn dochter niet graag in het echt wil zien. Okay het mag misschien geen lieverdje zijn, maar ik vind dat hij wel recht heeft om zijn kindje te zien.
Hoe veel mannen zien hun kinderen niet meer na een scheiding omdat de scheiding niet fijn was. Zijn die mannen (die dan ook misschien wel een andere partner hadden) per definitie eikels die het niet verdienen hun kind te zien. Zolang ze de kindertjes niet mishandelen/misbruiken/verwaarlozen etc. hebben ook vaders recht op hun kindje.
pi_31563201
dat krijg je als je een crack-hoer neukt...
“ That was pretty fucking trippy... ”
Pulp Fiction
pi_31563225
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
_-L'avenir est déja là
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:30:07 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_31563292
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:25 schreef Paddo het volgende:
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
Is dat zo'n raar voorstel ?

Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31563303
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:18 schreef APK het volgende:

[..]


„Gefeliciteerd met je dochter”, stond er in het sms’je. Shurendy schudt zijn hoofd, hij kan het nog steeds niet geloven. „Een vriendin stuurde me een bericht.Ik dacht nog ’wat is dát nou?’,
Tsja, het blijft toch een Antiliaan he
Big dick.
pi_31563315
vuige hoer die tanja
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
pi_31563336
BBoeie..
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  woensdag 19 oktober 2005 @ 18:32:33 #20
521 ruby
Hell yeah!
pi_31563340
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_31563346
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:25 schreef Paddo het volgende:
Ik meen me een gesprek in het huis te herinneren, waarin Tanja vertelde dat haar ex een abortus voorstelde...
Ja omdat de relatie niet werkte.. dat mag toch?
en als ze het doorzet wilt dat toch niet zeggen dat hij niks om dat kind gaat geven?
dat kan best.. een abortus had voor hem beter uitgekomen, want nu heeft hij een dochtertje die hij niet mocht zien..
hoe zou jij het vinden om de foto van je dochter als een bezoeker op internet te zien..
echt een schande.. niemand verdient dat..
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_31563380
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:32 schreef ruby het volgende:
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
Daar is een juridische oplossing voor.. Er zullen heus wel advocaten zijn die hem willen bij staan in zo een zaak.. ook reclame voor hun advocatenbureau..
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
pi_31563485
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:30 schreef tong80 het volgende:
Tanja heeft tegen hem gezegd dat vrijen veilig was. Maar ze heeft hem gebruikt om haar kinderwens te vervullen. Als ik hem was zou ik een rechtszaak aanspannen. Het is absurd dat die jongen lijdzaam moet toezien dat Tanja haar kind exploiteerd op tv en verder haar dochtertje vergiftigd met nicotine. Ik denk serieus dat als ie vraagt om de voogdij Tanja geen poot heeft om op te staan.


Ik hoop dat hij deze topic leest, laat die rechtzaak maar komen, nog meer sensatie.
Viper 4 life
  Trouwste user 2022 woensdag 19 oktober 2005 @ 18:40:19 #24
7889 tong80
Spleenheup
pi_31563502
quote:
Op woensdag 19 oktober 2005 18:32 schreef ruby het volgende:
Trouwens, zolang Tanja geen schriftelijke toestemming geeft aan Shurendy om het kindje te erkennen heeft hij er niets over te zeggen toch?
'Ik geev je scriftelijk toestemming om het kintje niet te zien. als je het er niet mee eens bent heb je pech gehad loeser. Had je me maar bloemen enzo van die dingen moeten brengen. Alleen maar ken ik jou door het naar bed gaan met jouw maar dat telt niet want toen had ik cocaine op en was ontoerekenigsfatwah. Met dit schrijven hoop ik je vanj dienst te zijn want dat moest van mijn atvocaat die je dus dat je niet denkt dat ik je nog wilt zien je ziet savaanah lekker nooit niet, sorry savanna zonder h'


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_31563648
Als ik de vader was en ik wou erbij zijn en Talpa verbood het? Dacht het niet, dan was ik wel over die muur geklommen, hoe dan ook. Gewoon een mes mee en een bewoner gijzelen. Gelijk ook goede tv trouwens
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')