Ja, met een losse prop watten in de opening zodat er geen stof inkomt.quote:
Ja hoor, als je het niet overdrijft met nieuwe erbij gieten.quote:Op woensdag 3 mei 2006 16:26 schreef DzjieDub het volgende:
Even een domme vraag, maar als je nieuwe(re) wijn bij de azijn giet die al maanden staat - dan is die nieuwe wijn nog lang niet in azijn veranderd. Kan je het azijnmengsel dan toch gebruiken?
Tuurlijk kan dat, maar ik zou dat niet bij je hele voorraad doen, als je sherry azijn klaar is een aantal flesjes nemen en daarin je verschillende toevoegingen doen.quote:Op woensdag 3 mei 2006 23:56 schreef Pilootje het volgende:
hier begint de azijn al wat helder te worden.
Piet wat kan ik nog meer bij mijn basic sherry azijn doen ?
Misschien wat kruiden als laurier, jeneverbes, peper etc ?
Neequote:Op zondag 7 mei 2006 15:07 schreef Aenarion het volgende:
Is het aan te raden om van champagne azijn te maken?
Ja,quote:Kan ik ook frambozenazijn maken?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |