Dus toch niet zo enthousiastquote:Op zaterdag 5 oktober 2013 00:41 schreef Teslynd het volgende:
Tip voor wie van lauwe hamburgers/boterhamworst houdt.
quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 00:42 schreef naamdergebruiker het volgende:
[..]
Dus toch niet zo enthousiast
Goh wat fijn dat jij dat vindtquote:Op zaterdag 5 oktober 2013 08:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vind eigenlijk dat er hier best gesproken mag worden over al het eten dat Ikea verkoopt en dat de TT de lading gewoon niet helemaal dekt
Als we het volgende topic gewoon Swedish Foodmarket bij Ikea of iets dergelijks noemen lijkt me dat handiger.
ah weten we gelijk waar ikea de gehakballen van maakt.quote:Op woensdag 25 september 2013 18:26 schreef Pietverdriet het volgende:
Toen ik er achter kwam hoeveel muizen er in panden zitten wilde ik alleen nog maar verpakt. Snoep, noten, broodproducten, koek.
Muizen hebben geen blaas en lekken dus de hele tijd urine. Ze brengen nogal wat ziektes over daarmee
Als je dat lekker vindt moet je die saus eigenlijk eens zelf maken. Ze zijn rond deze tijd van het jaar goedkoop en het smaakt veel frisserquote:Op zaterdag 5 oktober 2013 21:56 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Yup, alles met noordse bessen. Bijzonder en lekker, linognberry,cloudberry.
Wel eens cloudberry saus gemaakt, maar dat was in zweden. Hier heb ik ze nooit vers gezien.quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 22:45 schreef CafeRoker het volgende:
[..]
Als je dat lekker vindt moet je die saus eigenlijk eens zelf maken. Ze zijn rond deze tijd van het jaar goedkoop en het smaakt veel frisser
Vreselijk offtopic, maar dat was serieus het goorste wat ik sinds lange tijd gegeten heb. Ik heb er een mini-hapje van genomen en de rest laten staan. Bah, wat vies.quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 00:31 schreef Teslynd het volgende:
De Zweedse beef bleek het midden tussen een hamburger en een dikke schijf boterhamworst te houden.
Wat zijn eigenlijk lingonberries. Rolt dat ergens in China speciaal voor Ikea van een lopende band?quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 22:17 schreef Spanky78 het volgende:
Nja, het meeste zweedse voer is boerenkost met bewaargroenten. Een echte culinaire traditie hebben ze niet, op wat vis en rivierkreeftjes na. En bij de ikea hebben ze erg gemiddelde producten.
Wat ik zelf in Zweden graag koop zijn allerlei bessen, ik eet eland als je het kunt krijgen... Heb in Noorwege wel eens rendier gehad, maar dat krijg je bijna nergens.. Er is wel eea aan lekker voedsel daar, maar niet van de ikea... op die jammetjes van die lingonberries en clouberries na dan
Zijn gewoon bosbessen volgens mij.quote:Op maandag 7 oktober 2013 10:57 schreef Budapestenaar het volgende:
[..]
Wat zijn eigenlijk lingonberries. Rolt dat ergens in China speciaal voor Ikea van een lopende band?
Ik heb 1x ergens een pak cranberry's gekocht en die waren vreselijk zuur. In de Lingonberryjam/saus zit natuurlijk wel een heleboel suiker.quote:Op maandag 7 oktober 2013 12:34 schreef Pietverdriet het volgende:
rode bosbes of vossenbes, smaken bijna net zoals veenbessen/granberries, zijn alleen kleiner
Vossebes/Lingonberry heeft een pH waarde van 2.95 - 3.18, Cranberry 2.4 van wat ik zo lees. Ze zijn beide nogal zuur, maar cranberry zuurderquote:Op maandag 7 oktober 2013 14:15 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Ik heb 1x ergens een pak cranberry's gekocht en die waren vreselijk zuur. In de Lingonberryjam/saus zit natuurlijk wel een heleboel suiker.
En dan mogen de vossebes/lingonberry-produkten tot pH 2.95 aangevuld worden met suiker zonder dat die toevoeging vermeld moet worden: het is dan complementaire suiker.quote:Op maandag 7 oktober 2013 14:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vossebes/Lingonberry heeft een pH waarde van 2.95 - 3.18, Cranberry 2.4 van wat ik zo lees. Ze zijn beide nogal zuur, maar cranberry zuurder
Suiker veranderd niets aan de pH waardequote:Op maandag 7 oktober 2013 14:25 schreef Teslynd het volgende:
[..]
En dan mogen de vossebes/lingonberry-produkten tot pH 2.95 aangevuld worden met suiker zonder dat die toevoeging vermeld moet worden: het is dan complementaire suiker.
Zoetheidbelevenis?quote:Op maandag 7 oktober 2013 14:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Suiker veranderd niets aan de pH waarde
Ah, vandaar dat azijn fruitvliegjes aantrekt.quote:Op maandag 7 oktober 2013 14:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Cola en Appelsap hebben een pH 2,5-2,7 ongeveer, kan je nagaan hoe die zonder de suiker zouden smaken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |