Voor die methode moet er toch juist suiker in zitten of begrijp ik het nou verkeerd?quote:Op zondag 28 oktober 2018 07:59 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Zou eens kijken naar de ingrediënten van Amerikaanse mayo’s
Als ik het goed begrijp hoe het werkt is het de combinatie van suikers, eigeel (proteďnen) en het emulsie zijn van mayonaise. De eerste twee zorgen voor een maillard reactie, het laatste dat je vlees niet plakt en dat alle bruining en korstje zich op het vlees kan vormen en blijven, het plakt niet aan de pan.quote:Op zondag 28 oktober 2018 09:02 schreef Molo het volgende:
[..]
Voor die methode moet er toch juist suiker in zitten of begrijp ik het nou verkeerd?
Ja, maar dan is dus Zaanse niet degene waar ik aan zou denken. Calvé of Remia hebben bijvoorbeeld veel meer suiker, Zaanse juist erg weinigquote:Op zondag 28 oktober 2018 09:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als ik het goed begrijp hoe het werkt is het de combinatie van suikers, eigeel (proteďnen) en het emulsie zijn van mayonaise. De eerste twee zorgen voor een maillard reactie, het laatste dat je vlees niet plakt en dat alle bruining en korstje zich op het vlees kan vormen en blijven, het plakt niet aan de pan.
Maar goed, je moet ook een zware gietijzeren pan gebruiken die heet gestookt wordt en omdat ie zwaar ijzer is, niet afkoelt van het vlees (Een aluminium pan houd veel minder warmte vast)
Heb t niet 100% gelezen, maar Amerikaanse mayo’s zijn veel zoeter dan de onzequote:Op zondag 28 oktober 2018 09:02 schreef Molo het volgende:
[..]
Voor die methode moet er toch juist suiker in zitten of begrijp ik het nou verkeerd?
Denk dat je moet gaan experimenteren om er achter te komenquote:Op zondag 28 oktober 2018 09:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, maar dan is dus Zaanse niet degene waar ik aan zou denken. Calvé of Remia hebben bijvoorbeeld veel meer suiker, Zaanse juist erg weinig
Goeie ja. Ik zal er rekening mee houden.quote:Op zondag 28 oktober 2018 09:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, maar dan is dus Zaanse niet degene waar ik aan zou denken. Calvé of Remia hebben bijvoorbeeld veel meer suiker, Zaanse juist erg weinig
High fructose Corn syrup, is zoeter dan suikerquote:Op zondag 28 oktober 2018 09:40 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Heb t niet 100% gelezen, maar Amerikaanse mayo’s zijn veel zoeter dan de onze
Edit: dat was een enorme spuit elf van mijquote:Op zaterdag 27 oktober 2018 18:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou, dat viel dus tegen. Varkenshaas wel mooi gekaremeliseerd aan de buitenkant, maar niet extra knapperig door die mayo.
Hellman’s real heeft geen suikerquote:Op zondag 28 oktober 2018 09:46 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
zou het kunnen dat amerikaanse mayo meer suiker heeft en daarom meer carameliseert?
Het lijkt me buitengewoon goor overigens, maar ik vind mayo dan ook heel erg smerig.
Als je het verwerkt in zo'n vleesgerecht smaakt het niet meer als 'mayonaise' denk ik.quote:Op zondag 28 oktober 2018 09:46 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Edit: dat was een enorme spuit elf van mij
Zou het kunnen dat amerikaanse mayo meer suiker heeft en daarom meer carameliseert?
Het lijkt me buitengewoon goor overigens, maar ik vind mayo dan ook heel erg smerig.
Toevallig gisteren naar hun winkeltje op Hoog Catharijne in Utrecht geweest. Liefde.quote:Op zaterdag 27 oktober 2018 18:07 schreef Sunnythesun het volgende:
Deze dingen: https://www.madamecocos.nl/nl/home Potje zelfbak rum-rozijnen gekocht op de Uni. Nomnomnom
Dit lees ik 5 minuten te laat.quote:Op zondag 28 oktober 2018 10:57 schreef Candaasje het volgende:
Toevallig gisteren naar hun winkeltje op Hoog Catharijne in Utrecht geweest. Liefde.
Ahwquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Let me see you stripped down to the bone
Zaakje dat cocosmacronen (of nouja, meer in ijsbol-vorm) maakt in allerlei verschillende smaken.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Gnenehehe. Wanneer ga je kijken?quote:Op zondag 28 oktober 2018 11:28 schreef Lonaa het volgende:
nietopdespoilerklikkennietopdespoilerklikkennietopdespoilerklikken.
binnenkort.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |