Kloonplins | zondag 21 oktober 2018 @ 12:01 |
Sambasaus was lange tijd TS' favoriet. Na driekwart hectoliter is dat plaatje een beetje grijsgedraaid. Momenteel drink ik voornamelijk goede mayonaise en knoblauchsauce. Blijft lekker. Natuurlijk gaat er niets boven eigengemaakte. Wat zijn jullie fav kaude sousen? | |
#ANONIEM | zondag 21 oktober 2018 @ 12:05 |
Gewoon hela curry | |
Dr.Jan-Itor | zondag 21 oktober 2018 @ 12:06 |
Drink Ik vind kruiden/whiskey/oriëntataalse zalf altijd er lekker op m'n kapsalon. Uiteraard voorzien van een aanzienlijke streep sambal. | |
Woelwater | zondag 21 oktober 2018 @ 12:13 |
Hangt ervan af waarbij natuurlijk. Bij een stukje vlees Barbecue- of Shaslicksaus. Speklapjes met Madam Jeanette Trafasie. Hamburger met mayonaise en ketchup Frikandellen met Frietsaus en Curry Kruiden Ketchup. Shoarma met knoflooksaus. etc. etc. | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 12:19 |
Kloonplins | zondag 21 oktober 2018 @ 12:42 |
A Zo Nee als ik een fijne trui heb wil ik die elke dag aan. | |
#ANONIEM | zondag 21 oktober 2018 @ 13:09 |
wtf [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2018 13:09:21 ] | |
#ANONIEM | zondag 21 oktober 2018 @ 13:10 |
| |
de_boswachter | zondag 21 oktober 2018 @ 13:45 |
Sambal | |
Lucky_Strike | zondag 21 oktober 2018 @ 14:28 |
Ik vind zo'n beetje alle sauzen lekker behalve dat spul van Remia en soortgelijke merken. Ik eet het liefst overal saus op maar probeer het binnen de perken te houden. Sriracha, chipotlesaus, harissa, knoflooksaus, barbecuesaus, mosterd, mayo Het is me allemaal even lief. Misschien is barbecuesaus me net iets liever dan de rest, maar alleen als ik echt moet kiezen. | |
derLudolf | zondag 21 oktober 2018 @ 14:39 |
Mayonaise is denk ik wel de meest universele. Chilisaus is ook lekker bij bepaalde zaken. | |
wollah | zondag 21 oktober 2018 @ 14:42 |
Curry Knoflook Mayo | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 14:48 |
Niet mijn to-go saus, maar bijvoorbeeld bij eieren met spek is deze toch wel briljant: | |
Resistor | zondag 21 oktober 2018 @ 14:55 |
Het hangt helemaal van het gerecht af. Remia Groene-pepersaus bij rood vlees Hela Curry op worst, hamburger Satésaus bij barbecue (Wijko, maar dan aangevuld met pindakaas met stukjes pinda, sambal, ketjap (helft van de hoeveelheid sambal), kerrie en stukjes ananas) Aldi fritessaus bij patat, of met de Hela curry op frikandel. Mosterd-fritessaus bij de mosselen. | |
derLudolf | zondag 21 oktober 2018 @ 14:58 |
Bijzonder trouwens dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise | |
Adames | zondag 21 oktober 2018 @ 14:59 |
tzatziki | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 15:05 |
Bijzonder dat jij letterlijk twee posts met fritessaus ziet en gelijk al opmerkt "dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise". | |
Myraela | zondag 21 oktober 2018 @ 15:17 |
Mayonaise. | |
emmyemmy2 | zondag 21 oktober 2018 @ 15:52 |
mcdonalds frietsaus | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 16:01 |
Haal eens een fles MAD sauce. | |
emmyemmy2 | zondag 21 oktober 2018 @ 16:06 |
Heb ik standaard in huis | |
vredesdruif | zondag 21 oktober 2018 @ 16:09 |
Ja, erg lekker. | |
Wereldgozer | zondag 21 oktober 2018 @ 16:11 |
Je drinkt mayonaise? | |
nogeenoudebekende | zondag 21 oktober 2018 @ 16:13 |
HP, sriracha, citroenmayo, hela curry groene dop, ketchup en knoflooksaus. | |
FutureFairytale | zondag 21 oktober 2018 @ 16:30 |
Satesaus is niet koud. Bij mij is het denk Belgische mayonaise. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 16:33 |
| |
Trashcanman | zondag 21 oktober 2018 @ 17:02 |
Habanerosalsa, tzatziki, sambal en truffelmayo | |
SacreCoeur | zondag 21 oktober 2018 @ 17:18 |
Ligt er beetje aan waarbij, maar meestal eet ik belgische mayo of citroen mayo met een dikke klodder sambal oelek/roti sambal tomaat (van lekker bekkie). | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 18:28 |
Ik kan nooit kiezen. Maar als het moet waarschijnlijk mayo. | |
Pietverdriet | zondag 21 oktober 2018 @ 19:05 |
Kewpie mayonaise | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 19:48 |
Uiteraard kewpie. Maar, als basis voor sausjes gebruik ik toch liever Zaanse of Calvé. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 19:50 |
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..? Wat moet je anders met een staafmixer doen? | |
Trashcanman | zondag 21 oktober 2018 @ 19:51 |
Currypasta, beslag, hummus, gevulde soepen, enz maken. | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 19:52 |
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 19:53 |
Ja maar die zijn veel te moeilijk.. daarom eet ik maar gewoon alleen mayo.. soms doe ik meer moeite en frituur er nog wat aardappels bij.. | |
Nismo91 | zondag 21 oktober 2018 @ 19:55 |
Samba saus bij de bbq | |
robijntjestralendwit | zondag 21 oktober 2018 @ 19:56 |
Mayonaise mixen met sambal en je hebt je eigen ultieme samoerai saus | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 19:56 |
Azijn.. of citroen en afgedekt bewaren in de koeling en het blijft echt wel ff goed hoor.. en als je alleen woont dan heb je vast wel buren of vrienden.. En daarbij, als je over gezond begint wil ik je niet horen met de ingredienten die niets met mayo te maken hebben maar wel in grote overvloed in die potten zitten.. Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw.. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 19:57 |
brrrrrrrrrr | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 20:03 |
Met een staafmixer hoef je geen halve liter ineens te maken. | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 20:10 |
| |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 20:13 |
Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding? | |
Jordy-B | zondag 21 oktober 2018 @ 20:14 |
Dan gooi je driekwart dooier weg of verander je de standaardverhouding. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 20:15 |
350ml bij een middel (m) ei.. en bij een klein (s) ei kan het vast wel naar 250ml gereduceerd worden | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 20:16 |
Gewoon yoghurt bij mengen.. gaat prima.. niet nadenken maar opeten.. | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 20:17 |
Nou, euh, gefeliciteerd! Ik hoop dat je daar gelukkig van wordt. | |
Adames | zondag 21 oktober 2018 @ 20:17 |
ik maak het nooit met mayo, enkel griekse yoghurt. een van de redenen dat ik het zo fijn vind, je kunt het dan relatief ruim scheppen | |
Marsenal | zondag 21 oktober 2018 @ 20:19 |
Ik kan best makkelijk zelf mayonaise maken maar dat vind ik godverdomme toch een partij omslachtig voor die ene keer dat ik kloddertje mayo op m'n bord wil. Chili saus vind ik echt overal lekker bij. Pittig, zoet, maakt mij niet uit, als het in een transparante fles zit en er drijven rode schilftertjes in, eet ik het. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 20:20 |
Ik ook niet.. maar als je van je mayo af moet dan gaat het prima.. Met dikke yoghurt is melk ook lekker btw.. maar dan word het wel vet | |
Salvad0R | zondag 21 oktober 2018 @ 20:50 |
Pietverdriet | zondag 21 oktober 2018 @ 21:08 |
Tzatziki maak je niet met mayo | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 21:13 |
Koolzaadolie , EIGEEL van scharreleieren 7,5%, azijn, MOSTERD (azijn, MOSTERDZAAD, water, zout, specerijen), water, suiker, citroensap 1,2%, zout, antioxidant: E385, aroma's. Valt me nog best mee eigenlijk.. maar water, suiker, antioxidant en aroma's... Een fiets noem je toch ook geen auto omdat er ook van die ronde dingen onder zitten? Azijn/citroen, olie, ei, mosterd, die drie dingen maakt mayo.. dan kun je er nog iets met peper en zout doen, maar das niet nodig om mayo te maken.. Niets mis met saus uit pot.. maar mayo is mayo.. (net als een patatje met, geen mayo bevat maar fritessaus of je moet echt geluk hebben) | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 21:14 |
Fixed | |
Pietverdriet | zondag 21 oktober 2018 @ 21:16 |
Neuh https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Tzatziki | |
Spanky78 | zondag 21 oktober 2018 @ 21:17 |
Zaziki maak je met uitgelekte griekse yoghurt, barbaar. Maak je het met mayo dan is het geen zaziki meer maar calve griekse fantasie ofzo. overigens is mijn favo saus chimichurry, op de voet gevolgd door goede zaziki. Dus geen mayo met knoflook en komkommer. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 21:19 |
Jajajaja ik weet het wel.. ik heb ook nog nooit een turk of griek mayo zien maken.. Maar als ik het over heb gaat het er prima door als ik alleen dunne (magere) yoghurt heb | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 21:20 |
Het begon ermee dat robin iets gilde over het opmaken van mayo.. Niet over dat het het ultieme ingredient voor tzatziki was.. | |
Spanky78 | zondag 21 oktober 2018 @ 21:22 |
Jaja, geef Robin maar de schuld. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 21:23 |
Altijd legitiem.. | |
RobinOok | zondag 21 oktober 2018 @ 21:55 |
Ik kan het hebben. Toe maar. | |
Zolderkamer | zondag 21 oktober 2018 @ 22:00 |
| |
r8v2 | zondag 21 oktober 2018 @ 22:26 |
Barbaren. Nog niet eens bearnaise saus genoemd. En ja, die is er ook koud. | |
#ANONIEM | maandag 22 oktober 2018 @ 03:36 |
Zaanse mayonaise. | |
Jordy-B | maandag 22 oktober 2018 @ 08:50 |
Zeg maar zoals koude pizza. | |
Spanky78 | maandag 22 oktober 2018 @ 10:15 |
Bearnaise maak je met boter, kan niet koud natuurlijk. Dan is Het dragonmayonaise. | |
LurkJeRot | maandag 22 oktober 2018 @ 10:17 |
Groene pepersaus, helaas bijna nergens meer te vinden in de supermarkt (of ik ga naar de verkeerde supermarkten) | |
Metalfreak | maandag 22 oktober 2018 @ 10:42 |
Ligt eraan bij wat. Friet: Gouda's Glorie frietsaus in combinatie met Heinz Ketchup Worsten: Hela Curry Vlees: Zigeunersaus Vleeswaren voor op brood: Franse mosterd. Mayonaise vind ik gewoon niet lekker t.o.v. frietsaus. | |
itchycoo | maandag 22 oktober 2018 @ 13:11 |
Iedere keer als ik (of familieleden) in Frankrijk ben sla ik weer een voorraadje in. En verder HP Sauce en bij vlagen ook Mad Sauce die ik ook al voorbij zag komen in dit topic. Daarnaast meng ik soms zelf yoghurt met mosterd en sambal voor over de falafel of gehaktballetjes. Dat maakt samen een lekker en fris sausje. | |
Ferdii | maandag 22 oktober 2018 @ 13:26 |
MAD saus, mayonaise, ravigotte saus in deze volgorde voor standaard op tafel. verder afhankelijk van gerecht. knoflook bij de shoarma, bbq saus bij de bbq, whiskey saus bij vis/mosselen, Daarnaast nog ketchup voor bij alles wat niet lekker smaakt , | |
MissGiraffe | maandag 22 oktober 2018 @ 15:12 |
Bah 'tzatziki' van mayo OT: mayo. | |
nogeenoudebekende | maandag 22 oktober 2018 @ 15:22 |
En wat zit er dan in mosterd? Of maak je die ook zelf? | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 15:26 |
Goeie.. ik heb hem er even bijgepakt: In mijn mosterd (de franse van de aldi) water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, specerijen, natuurlijk kruidenaroma | |
nogeenoudebekende | maandag 22 oktober 2018 @ 15:28 |
Dus ook in jouw mayo zit aroma. Mis je alleen nog de zout en suiker maar ik denk dat dat ter conservering is. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 15:29 |
en de antioxidant (boven de azijn en citroensap die dat ook al zijn) e385 is in australie verboden btw | |
Ludachrist | maandag 22 oktober 2018 @ 15:44 |
Juiste antwoord. | |
nogeenoudebekende | maandag 22 oktober 2018 @ 15:48 |
Tja je wil geen geschifte mayo na een paar weken dus flikkeren ze er een stabilisator in. En in Australië rijden ze met vrachtwagens van 100 meter. Niet echt relevant wat daar en hier wel of niet mag. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 15:53 |
Ja als je water in je mayo pleurt dan kun je niet zonder stabilisator.. maar ze hebben beide niets te zoeken in mayo.. Je gooit er vanalles in.. maar omdat het resultaat dan troep is.. moet er nog meer in om het te verbloemen.. Dat is de hele reden.. niet meer en niet minder | |
Myraela | maandag 22 oktober 2018 @ 16:06 |
Jumbo heeft hem ook in het assortiment, in een pot. | |
#ANONIEM | maandag 22 oktober 2018 @ 16:58 |
Mayonaise uit een pot. | |
itchycoo | maandag 22 oktober 2018 @ 17:37 |
Dit ga ik van de week eens bekijken, bedankt voor de tip | |
Fokpop | maandag 22 oktober 2018 @ 18:42 |
Superauthentiek je eigen mayo maken en daar dan 250ml van door je tzatziki roeren | |
Spanky78 | maandag 22 oktober 2018 @ 19:00 |
mwoah, dit door natuurlijke aroma’s zijn meestal gewoon een soort kruidenextracten. Niets engs aan. Edta is minder onomstreden trouwens, wordt gebruikt om door metalen gekatalyseerde ranzigheid te remmen. | |
Pietverdriet | maandag 22 oktober 2018 @ 19:18 |
Liever conserveermiddel dan een bacteriële infectie | |
Spanky78 | maandag 22 oktober 2018 @ 19:32 |
Die edta conserveert niet, werkt amper tegen bacteriegroei, mayonaise is geconserveerd door het zuur, waarbij azijn an sich ook al antibacterieel werkt. Daarnaast bevat mayonaise ook nog aardig wat zout en droge stof, dus combinatie van Aw en pH zou voldoende moeten zijn. De edta is vooral om ranzigheid tegen te gaan. Citroensap werkt vooral door zuurstofradicalen op te pikken, de edta bindt metalen uit het eigeel, die oxidatie enorm kunnen versnellen (katalysator). Overigens kan citaat ook ionen binden. Maar niet zoals edta. | |
Jordy-B | maandag 22 oktober 2018 @ 19:58 |
Nee, dat is het niet. e385 Calcium disodium EDTA staat gewoon in de lijst met toegestane toevoegingen, met voor mayo een maximumconcentratie van 75 mg per kilo. https://www.legislation.gov.au/Details/F2018C00623 | |
Erosjuhhh | maandag 22 oktober 2018 @ 20:02 |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 20:26 |
oke.. weer wat geleerd.. Neemt niet weg dat het bij hogere concentraties bloedarmoede kan veroorzaken.. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 20:29 |
Als de smaak maar goed is.. Ik eet vaak genoeg bij shabby tentjes waarvan je weet dat het je in elk geval 1 dag schijterij oplevert.. Als het een week aanhoud moet het wel heel lekker geweest zijn.. Maar zo ben ik nou eenmaal.. Ik weet in elk geval hoe streetfood smaakt die niet uit een hipsterbus komt.. | |
MissGiraffe | maandag 22 oktober 2018 @ 21:13 |
Triest rauwe kip eten, bedorven voedsel eten wat 'authentiek' man! | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 21:15 |
Ja want dat bedoel ik daarmee.. | |
Jordy-B | maandag 22 oktober 2018 @ 21:20 |
Je bent gewoon een hysterische "Het hep op facebook gestaan"-blèrder, met je onnozele geblaat. | |
MissGiraffe | maandag 22 oktober 2018 @ 21:22 |
Inderdaad. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 21:25 |
Je moet een beetje normaal reageren gast.. Een vrachtauto heeft ook wielen.. een fiets ook.. Waarom benoemen we die apart? Waarom heet fritesaus geen mayo? Het is toch wit en klodderig? Waarom noemen we mannen en vrouwen apart als we toch allemaal mensen zijn? | |
Pietverdriet | maandag 22 oktober 2018 @ 21:25 |
Zullen het weer over saus hebben ? | |
Pietverdriet | maandag 22 oktober 2018 @ 21:26 |
On topic, Heinz Ketchup! | |
MissGiraffe | maandag 22 oktober 2018 @ 21:28 |
Maar wel tzatziki met mayo maken | |
#ANONIEM | maandag 22 oktober 2018 @ 21:28 |
Omdat mannen nét dat stapje voor hebben. Het scheelt niet veel hoor. Het is net die finishing touch die aangebracht is toen God de man schiep. Maar terug naar het oorspronkelijke onderwerp dan maar. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 21:28 |
Tomaat uiensaus van de plaatselijke turk (niet met keiharde verse uitjes aub) | |
Jordy-B | maandag 22 oktober 2018 @ 21:38 |
Wat heeft dat ermee te maken dat jij hier gewoon glashard leugens loopt te verkondigen? Jij komt doodleuk aanzetten met: "e385 is in australie verboden btw". Het is gewoon klinkklare onzin wat jij loopt te verkondigen. Jij zit gewoon glashard te liegen om een beetje interessant te doen, btw. En als je erop gewezen wordt dat je gierend uit je nek staat te kletsen, btw, kom je nog met een: "maar dat neemt niet weg dat deze willekeurige bewering over EDTA wèl waar is". Ja dat neemt het wel, btw. Je bent een leugenaar en/of je hebt geen idee waar je het over hebt, dus hou nou maar op met interessant te lopen doen, btw. | |
Lucky_Strike | maandag 22 oktober 2018 @ 21:42 |
On topic: mierikswortel. | |
nogeenoudebekende | maandag 22 oktober 2018 @ 21:42 |
De enige echte ja. | |
Tegan | maandag 22 oktober 2018 @ 21:46 |
Mayonaise. Maar meestal gewoon zonder saus. Ik vind het meestal niet iets bijzonders toevoegen en dus nutteloze smaaktoevoeging/calorieën. Ik eet wel mayonaise of speciaal op friet. Verder meestal alles zonder saus/dressing. | |
Zalmslaatje | maandag 22 oktober 2018 @ 21:59 |
Weet iemand of bigmac saus ergens los verkrijgbaar is? Het enige wat ik lekker vind van macD. | |
Jordy-B | maandag 22 oktober 2018 @ 22:23 |
Af-en-toe wordt het uitgebracht door de Mac, maar dat is dan meer ebay enzo. Zelf maken is nog steeds het beste, maar als je lui bent kan je ook eens een blik werpen op Thousand Island Dressing. Niet helemaal hetzelfde, maar komt heel dicht in de buurt. | |
Zolderkamer | maandag 22 oktober 2018 @ 22:25 |
| |
onniedah | maandag 22 oktober 2018 @ 22:37 |
Truffelmayo jammie Of patat met die Zaanse mayo in een tube | |
BakkieDoen | maandag 22 oktober 2018 @ 22:38 |
Ajvar en sriracha | |
Zalmslaatje | maandag 22 oktober 2018 @ 22:45 |
Kwam een tijdje terug het recept tegen er zaten nogal wat niet in de supermarkt verkrijgbare ingrediënten in (stabilisatoren etc) 1000 island dressing ken ik niet, is dat goed verkrijgbaar? (zie nu dat ze dat bij de ah verkopen, is die dressing niet heel dun? met yoghurt en knoflook..(?) ) Vind het lekker maar niet zo lekker dat ik er heel veel moeite voor wil doen. | |
Kloonplins | dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:14 |
Wat een sausje wel niet los kan maken zeg Dit topic | |
Kloonplins | dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:15 |
Appelmoes! EN DAAR ZIT GEEN IJ MET EEN E IN JA! | |
Kloonplins | dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:15 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Kloonplins op 23-10-2018 00:16:06 ] | |
Lokasenna | dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:21 |
Guacamole! En aioli, en tzatziki (want knoflook). | |
ChilllayD | dinsdag 23 oktober 2018 @ 00:59 |
Oh wel, zalig juist! En hele pittige groene pepersaus | |
Dr.Mikey | dinsdag 23 oktober 2018 @ 01:14 |
guacamole | |
Jordy-B | dinsdag 23 oktober 2018 @ 04:52 |
Ja, het is dressing, zeg maar voor over de sla, maar qua smaak komt het heel dichtbij. Bicmac-saus is wat gevulder, dus gooi er een extra augurkje door | |
Lunatiek | dinsdag 23 oktober 2018 @ 05:37 |
Die vind ik zelfgemaakt het lekkerst Maar op 1: Ik vreet het zo uit de pot Net als Heksenkaas, wat eigenlijk een saus is. Op een heleboel eten smaakt vlammensaus prima (chilisaus, loempiasaus, hoe je het ook noemt) | |
Lucky_Strike | dinsdag 23 oktober 2018 @ 08:51 |
Bazenpost | |
itchycoo | dinsdag 23 oktober 2018 @ 10:20 |
Btw, ik vind chilisaus btw ook een erg lekkere saus btw, maar dan vooral de sweet chili variant. Kun je btw bijna overal overheen gooien. Wat ik btw wel heb is dat het bij mij met periodes gaat. Dan kan ik btw maandenlang niet genoeg krijgen van een bepaalde saus en, btw, dan ben ik er ineens klaar mee en eet ik het maanden en btw soms jaren niet. | |
bloodymary1 | dinsdag 23 oktober 2018 @ 12:39 |
Andalouse! De meest gegeten saus op friet in België. Heerlijk ook op een hamburgertje, zeker als brunch op zondag na een zware avond om weer wat smaak op je pappillen te krijgen. Mosterd-dillesaus is ook lekker bij een blokje kaas of zo. | |
itchycoo | dinsdag 23 oktober 2018 @ 14:24 |
Deze was ik helemaal vergeten! Die is echt heel lekker over kaas, ham, gekookte worst en nog veel meer vleeswaren. Volgens mij heb ik zelfs nog zo'n fles liggen: | |
Spanky78 | dinsdag 23 oktober 2018 @ 20:03 |
Hoe kon ik guacamole nou vergeten! Heerlijk! | |
bloodymary1 | dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:03 |
Dat vind ik nou echt geen reet aan guacamole. Flauwe troep. | |
nogeenoudebekende | dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:12 |
Mosterd-dille is wel een goeie inderdaad. Piccalilly ook trouwens. | |
Rickocum | dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:19 |
Doe normaal man Zo scherp als wat! Al doe ik daar altijd wel een mespuntje van door mijn knoflooksaus, samen met gembersiroop | |
ManianMan | dinsdag 23 oktober 2018 @ 21:21 |
American frite saus aiolie en saté/pindasaus Voor de wraps guacamole en zure room | |
fotostarter | woensdag 24 oktober 2018 @ 16:18 |
Ben geen fan van koude sauzen. Warme trouwens ook niet, en eet bijna alles sausloos Vind alleen een goede steak, met simpele pepersaus wel goddelijk. | |
Kloonplins | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:05 |
Vandaag bij Jan Linders geweest. Heb de chilisaus een pittige tante, en de whisky cocktailsaus onmisbaar op tafel. Wat een slechte namen. Tevens beide van het merk Gwoon. Het huismerk. Maargoed. De whiskycocktail onmisbaar op tafel is heerlijk romig en de whiskysmaak komt goed tot zijn recht. De afdronk is rond en soepel. 1% whisky Alcohol: 0,4 % De chilisaus een pittige dame is verrassend fris en vol van smaak. Niet heel erg pittig maar de chillis blijven lekker hangen. Je moet wel van stukjes houden, want die zitten dr in! | |
Kloonplins | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:08 |
| |
Printerkabel | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:09 |
Dit is zo goed. | |
Spanky78 | woensdag 24 oktober 2018 @ 19:25 |
Sriracha an sich is dan ook erg lekker. Wel van het goede merk, paar varianten. Prima spul. | |
bloodymary1 | woensdag 24 oktober 2018 @ 22:38 |
Ik doe echt overal saus op. Zelfs op een boterham met kaas. Dan besmeer ik die met mayo, of mosterd-dillesaus in plaats van met boter. Heb ook altijd wel vijf verschillende soorten mayo/fritessaus in huis. Bij het een is die het lekkerst, bij het ander die andere etc. En saus zo uit een pot likken is ook heerlijk! | |
SoS87 | woensdag 24 oktober 2018 @ 22:56 |
Patat met andalouse. Boh. | |
C.L.Werner | donderdag 25 oktober 2018 @ 11:24 |
Wilt iemand mijn saus proberen? | |
MissGiraffe | donderdag 25 oktober 2018 @ 14:51 |
Hoeveel weeg je? | |
FlippingCoin | donderdag 25 oktober 2018 @ 14:53 |
Ravigotesaus bij de kibbeling straks. أطيب التحيات Flip. | |
bloodymary1 | donderdag 25 oktober 2018 @ 16:40 |
75 kilo bij 1 meter 80. Dus niks mis mee. Verder eet ik niet zo veel, haha. | |
bloodymary1 | donderdag 25 oktober 2018 @ 16:41 |
Die lijkt me een beetje bitter... | |
MissGiraffe | donderdag 25 oktober 2018 @ 16:54 |
hihi | |
#ANONIEM | donderdag 25 oktober 2018 @ 16:56 |
Yoghurt, beetje mayo, beetje sambal, uien erbij, beetje zout en mixen maar. Omnomnom. | |
MrsDuck | zaterdag 27 oktober 2018 @ 00:03 |
Calve broodje unoxsaus Zaanse Mayo Heinz Ketchup Go-Tan Chilisaus sweet Jean Baton Truffelmayo Die heb ik standaard in huis.... ook hebben we altijd griekse yoghurt en pindakaas met noot in huis. Knoflooksaus en pindasaus bijvoorbeeld maak ik liever zelf. | |
gargamelnl | zaterdag 27 oktober 2018 @ 07:41 |
Jamballa saus en brander mayo. | |
DrDarwin | zaterdag 27 oktober 2018 @ 08:14 |