Aquote:Op zondag 21 oktober 2018 12:13 schreef Woelwater het volgende:
Hangt ervan af waarbij natuurlijk.
Bij een stukje vlees Barbecue- of Shaslicksaus.
Speklapjes met Madam Jeanette Trafasie.
Hamburger met mayonaise en ketchup
Frikandellen met Frietsaus en Curry Kruiden Ketchup.
Shoarma met knoflooksaus.
etc. etc.
Bijzonder dat jij letterlijk twee posts met fritessaus ziet en gelijk al opmerkt "dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise".quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:58 schreef derLudolf het volgende:
Bijzonder trouwens dat veel mensen hier fritessaus verkiezen boven mayonaise
Haal eens een fles MAD sauce.quote:
Ja, erg lekker.quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:48 schreef Jordy-B het volgende:
Niet mijn to-go saus, maar bijvoorbeeld bij eieren met spek is deze toch wel briljant:
[ afbeelding ]
Satesaus is niet koud.quote:Op zondag 21 oktober 2018 14:55 schreef Resistor het volgende:
Het hangt helemaal van het gerecht af.
Remia Groene-pepersaus bij rood vlees
Hela Curry op worst, hamburger
Satésaus bij barbecue (Wijko, maar dan aangevuld met pindakaas met stukjes pinda, sambal, ketjap (helft van de hoeveelheid sambal), kerrie en stukjes ananas)
Aldi fritessaus bij patat, of met de Hela curry op frikandel.
Mosterd-fritessaus bij de mosselen.
Kewpie mayonaisequote:Op zondag 21 oktober 2018 18:28 schreef RobinOok het volgende:
Ik kan nooit kiezen. Maar als het moet waarschijnlijk mayo.
Uiteraard kewpie.quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kewpie mayonaise
[ afbeelding ]
Currypasta, beslag, hummus, gevulde soepen, enz maken.quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef Zolderkamer het volgende:
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..?
Wat moet je anders met een staafmixer doen?
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen.quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:50 schreef Zolderkamer het volgende:
Mayo maak je zelf.. kom op zeg.. het meest makkelijke sausje om te maken en naar eigen inzicht aan te passen.. Die troep koop je toch niet in een potje..?
Ja maar die zijn veel te moeilijk.. daarom eet ik maar gewoon alleen mayo.. soms doe ik meer moeite en frituur er nog wat aardappels bij..quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:51 schreef Trashcanman het volgende:
[..]
Currypasta, beslag, hummus, gevulde soepen, enz maken.
Azijn.. of citroen en afgedekt bewaren in de koeling en het blijft echt wel ff goed hoor.. en als je alleen woont dan heb je vast wel buren of vrienden..quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:52 schreef RobinOok het volgende:
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen.
brrrrrrrrrrquote:Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef robijntjestralendwit het volgende:
Mayonaise mixen met sambal en je hebt je eigen ultieme samoerai saus
Met een staafmixer hoef je geen halve liter ineens te maken.quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:52 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Als jij een halve liter mayo in een paar dagen opvreet, vooral doen.
quote:Op zondag 21 oktober 2018 19:56 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Van de helft van die mayo maak je heerlijke tzatziki btw..
Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?quote:Op zondag 21 oktober 2018 20:03 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Met een staafmixer hoef je geen halve liter ineens te maken.
Dan gooi je driekwart dooier weg of verander je de standaardverhouding.quote:Op zondag 21 oktober 2018 20:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?
350ml bij een middel (m) ei.. en bij een klein (s) ei kan het vast wel naar 250ml gereduceerd wordenquote:Op zondag 21 oktober 2018 20:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Interessant. Gooi je dan driekwart dooier weg of verander je de standaard verhouding?
Gewoon yoghurt bij mengen.. gaat prima.. niet nadenken maar opeten..quote:
Nou, euh, gefeliciteerd! Ik hoop dat je daar gelukkig van wordt.quote:Op zondag 21 oktober 2018 20:14 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Dan gooi je driekwart dooier weg of verander je de standaardverhouding.
ik maak het nooit met mayo, enkel griekse yoghurt.quote:Op zondag 21 oktober 2018 20:16 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Gewoon yoghurt bij mengen.. gaat prima.. niet nadenken maar opeten..
Ik ook niet.. maar als je van je mayo af moet dan gaat het prima..quote:Op zondag 21 oktober 2018 20:17 schreef Adames het volgende:
[..]
ik maak het nooit met mayo, enkel griekse yoghurt.
een van de redenen dat ik het zo fijn vind, je kunt het dan relatief ruim scheppen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |