abonnement Unibet Coolblue
pi_182685595
Ah, palmbomen O+ De jeugdherinneringen van 3 blonde meisjes met alledrie zo’n pluk bovenop hun hoofd :D

Tolstoi, een dikke knuffel voor je. Zorg je goed voor jezelf?

Mijm zag gisteren een filmpje van opa en oma en riep: ‘Mmmmmma. Ooooo-pah.’ O+

Over haar hier niets te klagen, hij gaat gewoon iedere 5 weken mee met onze knipbeurt :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 10:23:46 #152
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182685849
Wat een lekkere eetfoto LeSage!
En wat een mooie, Selvaria. Misschien weinig haar maar toch een echte dreumesblik. Is ze ook into dierenboeken?

Messina, sinds hij nog maar 1 dutje doet, ligt hij er meestal om 19u wel in. Daar valt niks in te rekken. Het is echt hinder van iets waardoor hij zo vroeg wakker wordt. En/of een poeluier.

Vraag: wat helpt er ook alweer (een beetje) tegen die tandenpijn?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182686908
Tegen hinder en ongemakken valt niet op te boksen :N Zou verboden moeten worden.

Hier wordt geslapen van 21:15ish tot 07:30ish. Als we hem vroeger naar bed doen wordt hij ook gewoon vroeger wakker. Iets meer of minder dan tien uur dus. Ik ga vaak rond 22:00 uur naar boven (eerst douchen) dus een echte avond heb ik niet, maar anders red ik het écht niet overdag.

Overdag slaapt hij wel oké, tussen de anderhalf en 2.5 uur. Dan heb ik dus wél even voor mezelf om te klussen, strijken, of whatever waar ik liever geen dreumes bij heb rondlopen...

Wat een heerlijke kliederfoto, daar houd ik zo van! O+
Je raekt an de dinge geweun.
pi_182687214
Hier wordt overdag een of twee keer geslapen. Bij 1 slaapje gaat ie tegen 19 u naar bed. Bij twee slaapjes vaak een uurtje later. Hij slaapt tussen de 11 en 12 uur meestal :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 18:09:46 #155
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_182694759
Wat een schattige palmboompjes! O+

Ik maak bij Ella vaak een ongevallen palmboom :+
SPOILER: niet zo'n duidelijke foto, maar zoiets
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze laat knipjes ook niet zitten en zonder iets zit haar haar in haar ogen nu.

Selv, wat een mooie sprekende ogen heeft L O+

En Mijm, zelfs knoeien laat hij er schattig uitzien :D O+

Ella gaat ook om max 19u naar bed, als ze later naar bed gaat slaapt ze slechter. Overigens helpt later naar bed gaan helaas ook niet met later opstaan. Het wisselt gewoon enorm, van 04.00u tot 07.00u, geen pijl op te trekken.

Lemijn, veel mensen vinden Dentinox of Chamodent fijn werken.
Hier deed het niks, maar wie niet waagt.. ;)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 18:19:44 #156
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182694961
Ja na 6 uur vind ik heel acceptabel, dan blijven we gewoon nog even liggen maar dat beschouw ik wel als dag. Voor 6 uur vind ik oudermishandeling.

Messina, ik doe dat dus te weinig, zo verstandig op tijd naar bed gaan. Anders heb ik nooit tijd voor mezelf. Het blijft een lastig evenwicht vind ik.

Mooie omgevallen palmboom, Ella!

Overigens sliep Jacob vandaag na het ontbijt nog even (en ik ook). Maar daardoor was gelijk de middagdut een ramp en dus het avondeten ook weer. Ach ja.

De lunch ging zo:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus ik klaag niet.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  dinsdag 23 oktober 2018 @ 18:24:06 #157
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_182695054
Oh, ik heb nog meer gemist zie ik!

Ook nog een schattig loopje en dansje van de kapitein O+

En Ysje op de fiets O+

En een :* voor Tolstoi. Het klinkt ook wel als veel allemaal de laatste tijd.

Volgens mij moet ik nog verder terug bladeren, maar eerst maar eens 2 kinderen in bed leggen. We waren 2 nachtjes uit logeren en ze hebben allebei een halve nacht wakker gelegen, eerst Ella en de nacht erna haar zus. Op tijd op bed vandaag!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_182699833
Y al achterop de fiets, wat gezellig zo! N valt steevast in slaap op de fiets als ik langer dan een kwartier onderweg ben. Zo ook zondag terwijl ik het bewust nadat ze wakker was geworden en wat gegeten had ben gaan doen. In bed wil ze nooit slapen overdag, en op de fiets/in auto/kinderwagen kan ze niet wakker blijven :')

FF het is wel een memorabele palmbomenfoto haha :+ . Hier ook sinds deze week een palmboom, maar ik zeg deze een beetje aan de zijkant, maar nog wel aan de bovenkant van haar hoofd. Gaandeweg de dag zakt deze om en is het een gewoon staartje, prima hoor!

L mooie dame!

Slaapstats: ergens tussen 20:00 en 21:30 gaat ze de nacht in en slaapt dan tot ongeveer 8:00 tenzij we eerder op moeten. Meestal 11-12 uur dus ongeveer, maar wel sowieso 1x wakker voor drinken.
pi_182708506
Hier weer een mindere nacht door een hoestende V ;(
Hij heeft veel last van droge hoest en heeft bijna non-stop van 23:00 tot 02:00 gehoest.
Ik geloof niet in al die homeopathie dingen maar toch de tussikind geprobeerd, doet voor mijn gevoel niks.
Blijf het toch wel consequent geven want wie weet..
Voor de zekerheid toch maar even een echt hoestdrankje aanschaffen straks.

Al die palmbomen O+
Hier begint nu langzaam ook meer haar te komen, kan er nu lekker door kroelen hihi.
  woensdag 24 oktober 2018 @ 10:42:00 #160
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182708931
Och, lastig hè dat nachtelijke gehoest! Hopelijk wordt het snel beter. Wij hadden zowaar een nacht zonder gedoe, wel voedingen maar daar hoor je me niet over als hij pas om 7 uur het licht aandoet.

Omdat ik vakantie hen kunnen we elke dag rustig opstarten, dat is zo fijn. Zonder tijdsdruk ontbijt hij veel beter. Hij kijkt mee met pap maken en eet daarna enthousiast. Als ik moet werken is er bijvoorbeeld geen tijd om het aan tafel gaan 5 minuten uit te stellen als hij nog niet wil. Die paar minuten kunnen alle verschil maken.

En op de crèche wilde hij wel bij een ander kind aan tafel zitten en puzzelen (lees: stukjes verplaatsen of gooien). Toen ik wegging zwaaide hij in plaats van te huilen. Ik vind hem zo stoer. Het kind wordt zo groot. Nu zit ik lekker koffie te drinken en de krant te lezen maar ik verheug me eigenlijk alweer op vanmiddag als ik hem ga halen :o .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182709419
Hier was de kapitein vannacht ineens klaarwakker. Zijn knuffelhond moest namelijk door ons geaaid worden _O- hij zat prinsheerlijk op bed tussen ons in "aaaiii!" te roepen en onze handen op de knuffel te leggen. Superschattig, beetje jammer van het tijdstip wel :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182709428
Dat is wel herkenbaar Lemijn. Op mijn werkdagen ontbijten we dan ook gewoon niet. Dirk wordt wakker tussen 7 en half 8 en om kwart voor 8 gaan we de deur uit. Als ik hem eerder wakker maak of überhaupt eten geef gooit hij het op de grond. Hij drinkt wel altijd, en op het kdv krijgen ze rond 9u fruit, dus ik vind het niet zo'n groot probleem.

Hoestende kinderen zijn zo sneu altijd. :*

Ik vind de palmbomen leuk. O+ Ik doe met Dirks haar niets meer. Het is 2x bijgewerkt omdat rare plukken, maar nu is het zo'n mooie volle bos dat ik het gewoon maar laat.

Jammere timing maar ohhh wat een smelt-actie van de kapitein. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182709484
Kennen jullie ook de tijdsdruk? Als Dirk gaat slapen is t net of er bij mij een timer af gaat, want dan moeten al die dingen die niet met kind kunnen -nu nu nu- gedaan worden. Inclusief tijd voor mezelf. En dat past dus nooit. Hoe doen jullie dat? Het valt me af en toe zo tegen dat ik en geen huishouden gedaan krijg, en geen tijd heb voor mezelf en alle dingen steeds maar uitgesteld worden. :@
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182710157
Ja, dat is herkenbaar Nanuke. Het is lastig. Ik was er met mijn oudste net een beetje uit, want dit hoort wel erg bij de eerste drie jaar in het leven van je kind. Daarna worden ze (tenminste, de meesten denk ik) wat zelfstandiger waardoor je ook overdag wat meer ruimte hebt voor 'eigen dingen' en nu met IJsje zit ik er ook weer middenin. Het is lastig hoor. Je komt zelf al snel op de laatste plaats. En die tijd die je hebt, is ook zo weer voorbij. Ik heb dan ook vaak last van keuzestress. Zal ik iets nuttigs doen, in bad gaan zitten, wijntje drinken met vriend en wat kletsen, serietje kijken of toch maar vroeg naar bed? En soms doe ik gewoon helemaal niets, en zit ik alleen een beetje doelloos te internetten en voor me uit te staren. :+ .

Soms voelt het een beetje alsof je eigen leven 'on hold' staat. Maar bedenk: het wordt echt beter en makkelijker!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_182710236
Ik probeer vriendelijk tegen mezelf te zijn bijv als het op huishouden aankomt. Er staat nu bijvoorbeeld van drie dagen afwas op het aanrecht, maar vandaag is mijn vrije dag met kaptein, dus we gaan samen spelen O+ en als ie slaapt doe ik iets relaxeds voor mezelf. Afwas komt vanavond of morgen wel weer, er zijn belangrijkere dingen (en we hebben nog borden genoeg :D)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182710349
Ik merk dat ik het bij de tweede allemaal wat makkelijker loslaat. Ik vind mezelf belangrijker dan het huishouden, dus neem ook regelmatig wat tijd voor mezelf. En anders zoek ik oppas/stuur ik vriend en kinderen de deur uit en ga dan als een malle in 2 uur door het huis.
En op de dagen thuis met kinderen doe ik ook gewoon wat als zij spelen.
Tijdens het dutje is mijn regel: 1 huishoudelijk klusje + beneden een beetje opruimen, daarna chillen.

Oh ja, en standaard te laat naar bed O+ :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_182710354
Ik heb datzelfde ook een beetje Nanuke, maar ga dus wel altijd bewust even op de bank niks zitten te doen omdat ik vind dat ik dat ook verdiend heb! En dat sommige dingen daardoor (even) blijven liggen is jammer. Mijn prioriteiten liggen bij de kinderen en mezelf, de rest komt wanneer het komt. Was opvouwen doe ik dus sinds een paar weken ook alleen nog maar als opa op visite komt. Komt hij niet dan blijft het liggen. Vorige week hadden we een stapel bijna tot aan het plafond vanaf de commode. Jammer dan.

LDG, wat lief :) maar wel wat jammer van de tijd idd.

Lemijn, hier zeiden ze gisteren op het kdv dat het baby-achtige er opeens helemaal af is. Als ik het zo hoor is dat bij Jacob ook het geval. Wel heerlijk, even wat tijd voor jezelf! Wij hadden gisteren ook samen een dag kind-vrij gepland. Dan kun je ook opeens de drama nachten weer wat beter hebben.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_182710366
Tijd voor mezelf vind ik wel een dingetje, ik ben nooit vrij zonder de kaptein. Op mijn vrije dag is hij vrij van de opvang. Soms zou ik daar wel wat aan willen veranderen, maar ik vind t ook n beetje sneu voor hem, dat hij erheen gaat terwijl we ook leuke dingen hadden kunnen gaan doen. En zn moeder lui op de bank ligt te netflixen :')

Want ik vind het ook oprecht leuk met hem :D dat is wat het lastig maakt.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 24 oktober 2018 @ 11:56:59 #169
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182710384
quote:
2s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 11:45 schreef Franny_G het volgende:
Zal ik iets nuttigs doen, in bad gaan zitten, wijntje drinken met vriend en wat kletsen, serietje kijken of toch maar vroeg naar bed? En soms doe ik gewoon helemaal niets, en zit ik alleen een beetje doelloos te internetten en voor me uit te staren. :+ .
Exact dit, met dezelfde conclusie :') . Maar ik ben meestal mild naar mezelf. Zo is het gewoon. En pre-kind had ik hetzelfde dilemma met dezelfde conclusie, alleen dan met 5x zoveel tijd.

En keuzes maken: afwas doe ik wel. Schoonmaken niet. De krant lees ik een beetje, boeken komen later weer. Op de bank doelloos internetten is gewoon noodzaak, blijkbaar, dat in theorie vroeg naar bed of wel dat boek betere tijdsbesteding is leg ik dus naast me neer.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 24 oktober 2018 @ 11:57:47 #170
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_182710403
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 11:56 schreef littledrummergirl het volgende:
Tijd voor mezelf vind ik wel een dingetje, ik ben nooit vrij zonder de kaptein. Op mijn vrije dag is hij vrij van de opvang. Soms zou ik daar wel wat aan willen veranderen, maar ik vind t ook n beetje sneu voor hem, dat hij erheen gaat terwijl we ook leuke dingen hadden kunnen gaan doen. En zn moeder lui op de bank ligt te netflixen :')

Want ik vind het ook oprecht leuk met hem :D dat is wat het lastig maakt.
+1. Maar ik heb Jacob dus wel op de wachtlijst gezet voor die extra dag. Om te zien of ik dat fijn vind. Zo niet, dan zeg ik 'm weer af.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_182710758
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 11:56 schreef littledrummergirl het volgende:
Tijd voor mezelf vind ik wel een dingetje, ik ben nooit vrij zonder de kaptein. Op mijn vrije dag is hij vrij van de opvang. Soms zou ik daar wel wat aan willen veranderen, maar ik vind t ook n beetje sneu voor hem, dat hij erheen gaat terwijl we ook leuke dingen hadden kunnen gaan doen. En zn moeder lui op de bank ligt te netflixen :')

Want ik vind
ook oprecht met hem :D dat is wat het lastig maakt.
Je kan ook 50/50 doen he. Een halve dag of om de week naar de opvang. Ik denk dat als ze hier een extra dag naar de opvang zouden gaan dat ik de andere dagen dat ik met ze ben leukere dingen zou doen dan nu. Het is hier alleen geen optie omdat ze helemaal vol zitten. Voor ik drie plekken op een donderdag heb (dinsdag gaan ze al, wil niet twee dagen achter elkaar indien niet noodzakelijk en vrijdag vind ik geen fijne dag ivm weekendjes weg en andere dingen die vaak op die dag zijn) ben ik twee jaar verder denk ik :') ik wil wel per 1/9 2019 kijken of dat te regelen valt, dan heb ik nog maar twee plekjes nodig.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_182710860
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 12:14 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Je kan ook 50/50 doen he. Een halve dag of om de week naar de opvang. Ik denk dat als ze hier een extra dag naar de opvang zouden gaan dat ik de andere dagen dat ik met ze ben leukere dingen zou doen dan nu. Het is hier alleen geen optie omdat ze helemaal vol zitten. Voor ik drie plekken op een donderdag heb (dinsdag gaan ze al, wil niet twee dagen achter elkaar indien niet noodzakelijk en vrijdag vind ik geen fijne dag ivm weekendjes weg en andere dingen die vaak op die dag zijn) ben ik twee jaar verder denk ik :') ik wil wel per 1/9 2019 kijken of dat te regelen valt, dan heb ik nog maar twee plekjes nodig.
Halve dagen kan bij onze opvang niet (een hele dag boeken en eerder ophalen kan natuurlijk wel, maar iets in mij zegt dat dat niet perse de meest voordelige optie is..maar KOT is n mysterieus ding dus wie weet :+)

Om de week een dag is misschien wel een optie. Al gaat ie dan vier dagen achter elkaar, (ma, di, wo, do) en dat vind ik ook wat veel voor hem :{. Dilemma's dilemma's. Woensdag is op de opvang wel by far de makkelijkste dag om te regelen, dan hebben ze een mini groepje :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_182711133
Toi: Heel herkenbaar je spoiler :* Het is lastig om kostwinnaar te zijn. Een stap naar een andere baan is dan ook echt moeilijk.. Maar als je geen energie van je baan krijgt ga je er echt aan onderdoor.
Lemijn: Wat leuk dat vliegtuig spotten :D Volgens mij heeft ie goed gegeten :D Heerlijk zo'n dag O+

Tandjes: 8 Kiezen: 3 *O* Hoektanden: 0 -O- Zijn hoektanden meer drama dan kiezen?

Franny: Wat een mooi poppetje O+
FF: Ahh lief die staartjes O+
LeSage: Ahh opa en oma O+ Wat een ondeugende knapperd O+
Mess: Wat een fijne slaper :)
LDG: Ook een fijne slaper! Dat dansje! Jouw kind is tof O+
Sylv: Staat haar leuk dat staartje!
Flav: Jammer van je nacht! Beterschap!

Nanuke: Tijdsdruk ja! Heel erg! Huishouden doe ik half en eigenlijk vindt ik "toonbaar"al ruim voldoende. Tijd voor mezelf en man is lastig. We gaan daarom eigenlijk altijd veelste laat naar bed. En iedere ochtend spijt |:( Wanneer Fitz naar de peuterspeelzaal of basisschool gaat, worden er weer ramen gezeemd :+
pi_182714100
Wat fijn, al die herkenning. Ik vind mezelf al aardig lief ten opzichte van niks gedaan krijgen, maar als ik eerlijk ben voel ik me zelf er ook niet lekker bij als het een chaos is in huis. (En in mijn hoofd zeggen jullie allemaal het moeilijk te vinden, maar zijn jullie huizen schoner dan het mijne. Ramen zemen, wat is dat? :+) Ik ga nog maar een poging richting acceptatie doen, en eventueel iets met af en toe een dagje oppas.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_182721908
En een schoonmaakster? Of heb je die al? Ik vind dat echt een uitkomst.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')