abonnement Unibet Coolblue
pi_182350590
In Nederland zal je daar niet zo gek veel voor krijgen. Hier in de UK krijg je er zomaar 20 tot 40k voor.
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 12:14:11 #27
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182350691
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 oktober 2018 19:32 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Klinkt als mijn ergste nachtmerrie.
Meegemaakt :D Kwam bij mijn tandarts omdat ik dacht dat mijn kroon wat los zat. Dat beaamde zij, dus ging hamertje-tik spelen en tikt de kroon er even uit om hem daarna weer fatsoenlijk vast te zetten. Terwijl ze de kroon aan het schoonmaken is voel ik even met mijn tong... :X :X :X Ik had het over de kroon, niet over die kies die ik nu mis :X :X :X Maar dat bleek de kroon te zijn, terwijl er juist van mijn kies (2 verderop) een stukje los zat. Dus kroon weer teruggezet en toen die kies behandeld. Maar dat gevoel als je ervan overtuigd bent dat je een gat gaat vinden met je tong en vervolgens die kies er nog zit, maar je ergens anders een gat hebt, dat was echt shocking :Y

On Topic: Eerst maar eens gewoon aan die tandarts vragen waarom hij de melkkies heeft getrokken en niet de volwassen kies. Misschien is er wel een logische/medische verklaring voor. Dus niet gelijk op hoge poten over smartengeld/vergoedingen gaan praten zou ik zeggen.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182350911
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 oktober 2018 20:54 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Dat kan ik beamen. Ik heb ook nog een melkkies, want er zat geen grote kies onder. Het ding zit er nog steeds en ik ben 42 dus dat die melkkiezen er spontaan uitvallen lijkt me stug.

Niettemin moet die tandarts even langs de opticien.
Dat geeft de burger moed!

Er is niet gesproken over een reden om de kiezen te trekken, er is steeds gezegd dat de melkkiezen eruit zouden gaan. Dus het is wel gek als er dan ineens besloten is toch de blijvende kiezen te trekken dit zonder overleg te doen.

Er is overigens ook geen sprake van hoge poten hoor, en ook niet van hoge verwachtingen wat betreft geld. Ik wil vooral dat mijn zusje niet twee gaten in haar mond gaat krijgen door iemand anders fout :) lijkt me wel logisch ook.

Zodra ik nieuws heb over facturen en afspraken update ik even
pi_182351027
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 12:30 schreef Eerin het volgende:

[..]

Dat geeft de burger moed!

Er is niet gesproken over een reden om de kiezen te trekken, er is steeds gezegd dat de melkkiezen eruit zouden gaan. Dus het is wel gek als er dan ineens besloten is toch de blijvende kiezen te trekken dit zonder overleg te doen.
Daar heb je gelijk in! Maar ik wilde niet al uitsluiten dat er misschien toch een reden was, waar de tandarts pas op het laatste moment achter kwam.

Er benieuwd naar de afloop. 😊
pi_182351361
Stap 1 lijkt me hoe dan ook dit met de vorige tandarts te bespreken. Kijk op de factuur welke tand volgens hun papieren getrokken is en vraag hem om verduidelijking. Zelfs als je bijvoorbeeld een klacht in zou willen dienen, is een gesprek de eerste stap. Afhankelijk van wat daaruit voortkomt, kun je verdere stappen ondernemen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')