uniekhoorn | zondag 26 augustus 2018 @ 14:50 |
foodlover | zondag 26 augustus 2018 @ 15:20 |
Gebakken aardappelen, yum! Ik vind broccoli ook altijd erg lekker maar bloemkool is geloof ik mijn lievelingsgroente. | |
Sigaartje | zondag 26 augustus 2018 @ 16:13 |
Ook gebakken aardappelen hier, doperwtjes en een wiedergutmachungsschnitzel. Ook weer zo'n gouwe-ouwe-succesnummer. | |
quickstepster | zondag 26 augustus 2018 @ 16:22 |
Hier word het pompoensoep en spaghetti van courgette met rucola, pistachenoten en basilicum. | |
wollah | zondag 26 augustus 2018 @ 16:25 |
Nu pauze lekker broodje kroket | |
wollah | zondag 26 augustus 2018 @ 16:25 |
En een redbull | |
KapiteinIglo | zondag 26 augustus 2018 @ 16:29 |
| |
#ANONIEM | zondag 26 augustus 2018 @ 16:30 |
Lekker bezig, sahbi. | |
kipje1234 | zondag 26 augustus 2018 @ 17:27 |
hier wordt het een opgewarmd restje cannelloni... | |
Fretwork | zondag 26 augustus 2018 @ 17:37 |
Hoe het vergeten van een letter je aardig bedoelde berichtje compleet creepy kan maken. | |
Myraela | zondag 26 augustus 2018 @ 18:01 |
Aardappelpannenkoekjes met champignonsaus. | |
Fogel | zondag 26 augustus 2018 @ 18:13 |
Rendier en broccoli in roomsaus en cranberry, met aardappel uit de oven. | |
#ANONIEM | zondag 26 augustus 2018 @ 18:17 |
Beenham met bloemkool en aardappeltjes | |
Sun-dried_Potato | zondag 26 augustus 2018 @ 18:29 |
Ik heb net zo'n new york cheesecake toetje op. Zometeen 2 worstenbroodjes van bij de AH. Gezond allemaal. [ Bericht 12% gewijzigd door Lucky_Strike op 26-08-2018 19:53:49 (Let een beetje op je taalgebruik.) ] | |
FutureFairytale | zondag 26 augustus 2018 @ 19:28 |
Kabeljauw, tijm/oregano/olijfolie sausje en verse pasta. Toe hertog ijsje (tiramisu). | |
Sicstus | zondag 26 augustus 2018 @ 19:42 |
wollah | zondag 26 augustus 2018 @ 20:30 |
zwz a mattie | |
RobinOok | zondag 26 augustus 2018 @ 20:44 |
Tomaten, courgette, zwarte komijn prutje met nasi kuning en gegrilde, met ras-el-hanout gekruide kippendijfilets. Inspiratieloos in elkaar geflanst, maar toch was het lekker. | |
FutureFairytale | zondag 26 augustus 2018 @ 23:17 |
Halve zak sky mix.. | |
FutureFairytale | maandag 27 augustus 2018 @ 12:11 |
Lunchtijd! 2 Plakken roggebrood met brie | |
uniekhoorn | maandag 27 augustus 2018 @ 13:46 |
Kippensoep met veel oesterzwammen Vanavond verse spruitjes, ze zijn er weer! | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 13:52 |
Ziet er goed uit gast. Ik eet vanavond pasta. Tot nu toe nog niks gegeten, krijg geen hap door mijn keel. | |
SoS87 | maandag 27 augustus 2018 @ 14:27 |
Saucijzenbroodjes. | |
Haags | maandag 27 augustus 2018 @ 14:30 |
Thee | |
Sicstus | maandag 27 augustus 2018 @ 14:34 |
Meer foto's mensen! | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 14:41 |
Eens. Ik post vanavond mijn avondeten. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 15:17 |
Ik ben overigens van het idee afgestapt dat simpel vaak beter is. Ben sinds twee weken dingen aan het koken en nieuwe kruiden aan het uitproberen. Ben sinds een tijdje minder medicatie gaan gebruiken en het lijkt alsof smaak nu beter tot zijn recht komt. | |
Cholula | maandag 27 augustus 2018 @ 15:34 |
Lotusbroodje met buikspek gebakken in coco Rico, komkommer en ingemaakte wortel. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 16:16 |
🍷 | |
maily | maandag 27 augustus 2018 @ 16:20 |
Inderdaad | |
golfer | maandag 27 augustus 2018 @ 16:29 |
Doet ut niet. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 16:36 |
Potverdikkeme nog aan toe. https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jfw3UPoD Een glas rode wijn. | |
Arizona | maandag 27 augustus 2018 @ 16:42 |
Nu moet ik weer denken aan iets dat ik op vakantie at: een reuzenrösti (echt wel 20 cm doorsnee ) met Zürichger geschnetzeltes. Oh wat was dat lekker * noteert om hier een recept van op te zoeken om een keer zelf te maken Vanavond eten we pasta-ovenschotel met tomatengehaktsaus, bechamelsaus en mozzarella. | |
kipje1234 | maandag 27 augustus 2018 @ 17:48 |
ik ga lekker pannenkoeken bakken vanavond rauwkostsalade erbij voor de pitamientjes | |
Sigaartje | maandag 27 augustus 2018 @ 18:03 |
Ja die heb ook wel eens gegeten in Zwitserland. Die is geweldig!!! Proberen na te maken thuis, maar dat lukt je niet. | |
LPFAN | maandag 27 augustus 2018 @ 18:26 |
Plaattaart met bietjes, cashewnoten en brie | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 19:45 |
Van mijn moeder gekregen. Zelf kan ik geen pasta maken. | |
Soury | maandag 27 augustus 2018 @ 19:47 |
| |
houdjemond | maandag 27 augustus 2018 @ 19:47 |
Ik heb zo'n bak Unox Good Pasta Carbonara eens gekregen. Kokend water erbij en klaar. Denk ach, zo vies kan het niet zijn.. bij deze een waarschuwing in het kader van de algemene gezondheid; koop/eet dit niet | |
Soury | maandag 27 augustus 2018 @ 19:49 |
En wat moet dat in dit topic? | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 19:50 |
Het was heerlijk. Ze zegt altijd dat ik eens bij haar langs moet komen om te kijken hoe ze het maakt maar ik drink vaak liever een biertje. Ik ga sowieso eens proberen zelf pasta te maken. | |
houdjemond | maandag 27 augustus 2018 @ 19:50 |
"Wat eten en drinken we vandaag"? Die meuk dus. Hoewel eten een groot woord is. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 19:51 |
Zo, er vliegt er hier ff één met gestrekt been in. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 19:51 |
Je kan ook een biertje drinken en ondertussen kijken hoe ze het maakt. | |
houdjemond | maandag 27 augustus 2018 @ 19:52 |
Van Soury kan ik het hebben gelukkig | |
Soury | maandag 27 augustus 2018 @ 19:52 |
Ik eet een hamburger op brood. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 19:56 |
En van mij? Of heb ik dat krediet niet opgebouwd omdat ik hier slechts sporadisch aanwezig ben? Om het ontopic te houden: ik drink nog steeds rode wijn. | |
FutureFairytale | maandag 27 augustus 2018 @ 19:59 |
Dat kleine (vieze) bakje was toch niet je avondeten he? Ik heb noedels in pittige zwarte bonensaus met erwtjes en paprika. Daarbij 2 gemarineerde zalmspiezen | |
houdjemond | maandag 27 augustus 2018 @ 19:59 |
En wat moet dat... Eet smakelijk! | |
houdjemond | maandag 27 augustus 2018 @ 20:01 |
Daar komen we vanzelf achter ! En nee FF, gelukkig niet. OT; vanillevla, want nogsteeds trek na die mislukking. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 20:11 |
Proost! | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 20:14 |
Jij ook. Ik ga er maar vanuit dat jij jezelf ook een drankje hebt ingeschonken. | |
maily | maandag 27 augustus 2018 @ 20:15 |
Spaghetti met tomatensaus, uien, veel knoflook, paprika's en half-om-half-gehakt. Met peterselie en parmezaanse kaas. | |
golfer | maandag 27 augustus 2018 @ 20:16 |
Gegrilde Iberico secreto met fondant-aardappeltjes en een venkel/sinaasappelsalade. | |
#ANONIEM | maandag 27 augustus 2018 @ 20:24 |
Ik had mijn eerste biertje al genomen vijf minuten nadat ik vanochtend wakker werd. Ik heb zojuist garnalen gehaald enn ze zijn nu aan het ontdooien in een vergiet. Kwamen uit de diepvries en zijn al gepeld. Zodra ze bijna ontdooid zijn smeer ik ze in met een beetje viskruiden, laat het nog een half uur intrekken en dan wok ik ze in een pan met zonnebloemolie. | |
FutureFairytale | maandag 27 augustus 2018 @ 23:24 |
Tuc salt & pepper | |
SoS87 | maandag 27 augustus 2018 @ 23:28 |
Amateur. Ik nam mijn eerste biertje vijf minuten voordat ik wakker werd. Ik vul zo nog 2 grote pitas met shoarma, sla, tomaat en knoflooksaus. | |
Haags | dinsdag 28 augustus 2018 @ 05:20 |
Koffie | |
Geerd | dinsdag 28 augustus 2018 @ 05:22 |
Miet | |
FutureFairytale | dinsdag 28 augustus 2018 @ 12:19 |
Vanmorgen skyr. Net focaccia met smeerkaas. Vanavond lasagne. | |
#ANONIEM | dinsdag 28 augustus 2018 @ 12:37 |
Ik ga straks lunchen en ik twijfel tussen bruschettaplankje en een broodje zalm | |
FutureFairytale | dinsdag 28 augustus 2018 @ 12:50 |
Zou het eerste nemen. Maar ik hou dan ook niet van plakjes gerookte zalm. | |
Arizona | dinsdag 28 augustus 2018 @ 13:10 |
Twee bruine boterhammen met kaas. #kaaskop | |
Karzai | dinsdag 28 augustus 2018 @ 13:46 |
ontbijt was een gekookt eitje een banaan en een mandarijn lunch boterhammen met gekookte worst en mosterd vanavond kapucijners met spekjes en speklappen met pickallily [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 28-08-2018 13:59:58 ] | |
uniekhoorn | dinsdag 28 augustus 2018 @ 14:06 |
Zelgemaakte tomatencremesoep met veel verse basilicum | |
mascara-klodder | dinsdag 28 augustus 2018 @ 14:47 |
Ik nu bitterballen en water | |
kipje1234 | dinsdag 28 augustus 2018 @ 15:27 |
oeh lekker! van verse tomaten of uit blik? | |
#ANONIEM | dinsdag 28 augustus 2018 @ 15:40 |
Thee | |
Sicstus | dinsdag 28 augustus 2018 @ 15:45 |
Uit blik is gezonder | |
Karzai | dinsdag 28 augustus 2018 @ 15:45 |
Trek maar wat ovenkroketten gehaald zo op een broodje | |
Cat-astrophe | dinsdag 28 augustus 2018 @ 15:47 |
Crème gebakje met latte macchiato. | |
uniekhoorn | dinsdag 28 augustus 2018 @ 16:08 |
Normaal uit blik maar nu verse.. Had nog een paar kilo gele tomaten | |
realAIVD | dinsdag 28 augustus 2018 @ 17:01 |
Als lunch een simpele versie van banh trang nuong (alleen banh trang, ei, lente-ui, gebakken ui en chilisaus) en later nog een boterham met kaas. Straks gestoofde spitskool en gehakt met uien, kerriepoeder en ketjap, sambal en gembersiroop en daarbij (kant-en-klare) zoete aardappelpuree. | |
Rene | dinsdag 28 augustus 2018 @ 17:20 |
Gele rijst met chorizo, tomaat, doperwtjes | |
golfer | dinsdag 28 augustus 2018 @ 17:28 |
Straks deze paella volgens recept van Gordon Ramsay, aangevuld met grote gamba's. [ Bericht 48% gewijzigd door golfer op 28-08-2018 18:17:08 ] | |
#ANONIEM | dinsdag 28 augustus 2018 @ 18:51 |
Shoarma | |
Dragonberry | dinsdag 28 augustus 2018 @ 19:21 |
Chili con kikkererwt en avocado | |
SoS87 | dinsdag 28 augustus 2018 @ 19:24 |
Straks pastasalade met o.a tonijn ei ui en tomaat. Nu eerst een koud pilsje. | |
maily | dinsdag 28 augustus 2018 @ 19:47 |
Vanmiddag gesnackt in Blijdorp Vanavond boterham met omelet, lenteui, peterselie en gerapste Appenzeller. | |
Atak | dinsdag 28 augustus 2018 @ 20:19 |
Lam (en Turkse salade) | |
FutureFairytale | dinsdag 28 augustus 2018 @ 20:20 |
Toe een nep magnum pistache (Lidl). Straks een kopje thee | |
Pietverdriet | dinsdag 28 augustus 2018 @ 20:21 |
Ik krijg zure oprispingen alleen als ik recept al lees | |
Fretwork | dinsdag 28 augustus 2018 @ 20:36 |
Shakshuka met een laatste stukje ciabatta | |
foodlover | dinsdag 28 augustus 2018 @ 21:22 |
Zie ik daar nou Hela curry? Bij de pasta? | |
#ANONIEM | dinsdag 28 augustus 2018 @ 21:23 |
Ja. Dat had ik er zelf doorheen gegooid. | |
foodlover | dinsdag 28 augustus 2018 @ 21:32 |
Ik doe wel eens ketjap (zoete soya) erover. Niks Italiaans aan natuurlijk, wel lekker! | |
WammesWaggel | dinsdag 28 augustus 2018 @ 23:08 |
Boterham met verse pindakaas en gekochte boter Drankje? Kefir, heb liever ayran maar dat was op. | |
Ole | dinsdag 28 augustus 2018 @ 23:21 |
Biertje en dan | |
golfer | woensdag 29 augustus 2018 @ 00:35 |
Ik als ik jou ergens zie posten. | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 01:27 |
Het werd het bruschettaplankje idd | |
Ole | woensdag 29 augustus 2018 @ 01:32 |
kijk even op AH site . Staan eenvoudige recepten met goede uitleg | |
SoS87 | woensdag 29 augustus 2018 @ 01:37 |
Gerookte zalm niet lekker vinden. Wat? | |
Ole | woensdag 29 augustus 2018 @ 01:43 |
https://www.seasonwithlove.nl/pasta-met-zalm-en-boursin/ deze is heel makkelijk maar erg lekker! | |
SoS87 | woensdag 29 augustus 2018 @ 01:50 |
Das wel een recept voor de gevorderde kok hoor. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 29 augustus 2018 @ 06:52 |
Wentelteefjes gebakken als ontbijt, want gister mijn brood voor de lunch op aanrecht laten liggen | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 07:04 |
Wat een straf Lekker hoor! Thee en yoghurt met cruesli hier | |
Karzai | woensdag 29 augustus 2018 @ 08:04 |
yoghurt met banaan voor de lunch 2 broodjes kroket | |
HaverMoutKoekje | woensdag 29 augustus 2018 @ 08:37 |
het smaakte toch anders dan vroeger ik geloof dat ik ook de korstjes eraf had moeten halen | |
FutureFairytale | woensdag 29 augustus 2018 @ 08:42 |
Drinkontbijt en kiwi | |
kipje1234 | woensdag 29 augustus 2018 @ 09:21 |
net sojayoghurt met een perzik en wat blauwe bessen en muesli op | |
Magica | woensdag 29 augustus 2018 @ 10:31 |
Lekker Ga ik zo ook eten maar dan met geroosterd brood mijn brood is oud.. | |
quickstepster | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:03 |
Café au lait, een appel en een bio kaas/pompoenpitbroodje met extra kaas | |
Karzai | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:04 |
Vanavond een moksi meti bestellen | |
Magica | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:17 |
Vanavond pannenkoeken | |
wollah | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:18 |
Hamburgers, sperziebonen en aardappelkroketjes. | |
gargamelnl | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:32 |
Patat met lekker veel brander mayonaise. | |
realAIVD | woensdag 29 augustus 2018 @ 14:36 |
Vanavond witte kool, sugarsnaps, omelet, satésaus, sambal oelek en gebakken uitjes. En los daarvan ook een stel visballetjes met zoet-zure saus | |
FutureFairytale | woensdag 29 augustus 2018 @ 15:05 |
Stukje chocola met pistache En sultana | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 15:06 |
Thee | |
kipje1234 | woensdag 29 augustus 2018 @ 15:41 |
thee en dropjes | |
LPFAN | woensdag 29 augustus 2018 @ 16:41 |
Straks rijstsalade met erwtjes, paprika, mais, kipfiletreepjes en stukjes kaas | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 16:46 |
Mora magnetrongehaktballen 1+1 gratis, smaakt prima als je al bezopen van Grolsch Kanon | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:11 |
Geroosterde maisboterham met kalfsragout | |
FranticDJ | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:30 |
Lucky_Strike | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:34 |
Ok, ik weet dat dit lekker is maar het ziet er echt niet uit. | |
FranticDJ | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:34 |
Details | |
realAIVD | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:35 |
Deze zojuist vast gemaakt, losjes gebaseerd op dit recept: https://rasamalaysia.com/recipe-sweet-and-sour-fish-balls/2/ Dodo fish balls (Amazing Oriental), ontdooit en gebakken in wat olijfolie, daarna door een mengsel van ketchup, sriracha en suiker gehaald. Niemand heeft me ooit verteld hoe lekker die visballetjes zijn! Super veerkrachtig, heerlijk, niet vissig, gewoon ontzettend lekker. Ik durf het hardop te zeggen: 10X lekkerder dan een schaaltje bitterballen! | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:40 |
Hollanders vinden die niet lekker. | |
realAIVD | woensdag 29 augustus 2018 @ 17:46 |
Serieus? Want ze zijn mijn nieuwe lievelings, dat weet ik wel!!! [ Bericht 0% gewijzigd door realAIVD op 29-08-2018 17:55:46 ] | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 18:26 |
Tsssssssk! Ik ga mijn vriezer maar eens wat leegeten en ook weereens flink inslaan bij AO | |
FutureFairytale | woensdag 29 augustus 2018 @ 18:55 |
Biefstuk, gebakken aardappels, wortels en appelmoes. Toe yoghurt, suiker en aardbeien. | |
SoS87 | woensdag 29 augustus 2018 @ 19:07 |
Straks maaltijdsalade en kippenpoten. Nu eerst een Leffe Tripel. | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 19:11 |
Serieus. Die houden niet van de structuur. Vinden het nep smaken. | |
kipje1234 | woensdag 29 augustus 2018 @ 19:22 |
courgettesoep en twee boterhammen met gesmolten kaas uit de oven | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 19:37 |
Gestoomde vis op Kantonese wijze Normaal maak ik dit met dorade of zeebaars. Nu met heilbot. Geen groot succes. Dorade en zeebaars vind ik lekkerder. Laatst hadden we ook heilbot, ik weet niet meer hoe klaar gemaakt, maar vond het toen ook maar zozo en dacht dat het gestoomd misschien beter tot zijn recht komt. Niet dus. | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 20:41 |
Pannekoek. zodat ik niet hoef te kauwen. | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 20:44 |
En af en toe een vitaminepil. | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 20:45 |
Ik heb gerookte heilbot geproefd en ik vond het heerlijk! | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 20:49 |
Oh ja, dat heb ik ook wel eens gegeten. Was inderdaad lekker. | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 20:56 |
Tot later. | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 21:22 |
Biertje. Het is tenslotte woensdag | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 21:33 |
Tot snel, maatje. | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 21:40 |
Borrelnootjes. | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 21:41 |
LOL! Ooit was ik op een feest en niemand at die gerookte heilbot. Wij wel! En we aten ook vooral de garnering zoals rivierkreeftjes en passievrucht! | |
krakkemieke | woensdag 29 augustus 2018 @ 21:51 |
Ik kan me indenken dat jou recept goed samengaat met een vis die vanzichzelf veel smaak heeft. | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:00 |
Nog maar een biertje | |
FutureFairytale | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:11 |
Het gerecht ziet er anders voortreffelijk uit. | |
FutureFairytale | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:12 |
Nu thee en snijkoek | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:16 |
Snijkoek? Is dat ontbijtkoek ofzo? | |
SoS87 | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:20 |
Ja. | |
#ANONIEM | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:24 |
owke | |
uniekhoorn | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:42 |
Wij aten sperziebonen, hele dunne van de Lidl en die kwamen uit Belgie... snap niet waarom? Met een zelfgemaakte zoetzure komkommer salade, zilvervliesrijst met zelfgemaakte satesaus en gegrilde kip | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:49 |
Bij Robin ziet zelfs een bord stront er nog smakelijk uit Ontopic, guilty pleasure: Mora kipsate uit zo’n bakje uit de vriezer | |
uniekhoorn | woensdag 29 augustus 2018 @ 22:57 |
Oeh lekker... op melbatoastjes of vooral in een kiploempia uit de oven gepropt | |
golfer | woensdag 29 augustus 2018 @ 23:05 |
Toch wel die pittige? | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 23:14 |
Yup @uniek, gewoon zo uit een schaaltje hier | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 23:28 |
Hm, ik weet niet. Volgens mij bedoel je het aardig, maar het klinkt onaardig. Alsof ik dagelijks stront fotografeer of zo. | |
mascara-klodder | woensdag 29 augustus 2018 @ 23:34 |
Juist een compliment voor sowieso fotografie-kunsten en laat ik het anders zeggen: zelfs een bord met rendang (:9) oid ziet er bij jou goed uit op foto En volgens mij ben ik nooit onaardig tegen jou Geniet juist van alles | |
RobinOok | woensdag 29 augustus 2018 @ 23:44 |
Ja, sorry, weet ik ook wel! Maar toch. Nou ja, ik had beter niks kunnen zeggen. Of gewoon alleen "Dank je!! " | |
SoS87 | donderdag 30 augustus 2018 @ 00:29 |
Pizza besteld. | |
SoS87 | donderdag 30 augustus 2018 @ 01:05 |
Heel snel bezorgd. Nu pils. | |
FANN | donderdag 30 augustus 2018 @ 01:30 |
Of gewoon alleen "Dank je! meer hoef hoef je ook niet te doen... en ze heeft gelijk | |
mascara-klodder | donderdag 30 augustus 2018 @ 07:32 |
Mijn bedoeling is btw dat ik na mijn vakanties minimaal 1x per week van jouw site een recept ga maken Tegen die tijd is mijn vriezer ook wat leger hoop ik en mijn voorraadkast zodat ik weer eens wat kan gaan inslaan bij AO. FANN! Weer terug! Wat fijn Ontopic: thee en yoghurt met frambozen en cruesli | |
RobinOok | donderdag 30 augustus 2018 @ 07:42 |
Ooooh, dat klinkt cool! En dan ook daar feedback geven? | |
#ANONIEM | donderdag 30 augustus 2018 @ 08:28 |
Koffie | |
mascara-klodder | donderdag 30 augustus 2018 @ 09:00 |
Goed plan ja | |
FutureFairytale | donderdag 30 augustus 2018 @ 09:41 |
Thee, Skyr en kiwi | |
maily | donderdag 30 augustus 2018 @ 10:00 |
Ben je ziek? | |
FutureFairytale | donderdag 30 augustus 2018 @ 13:45 |
Sichuan Yibin Noodles | |
Arizona | donderdag 30 augustus 2018 @ 15:00 |
Een dropje in de vorm van een tennisracket. Want ik moet vanavond tennissen | |
Karzai | donderdag 30 augustus 2018 @ 15:02 |
ontbijt een banaan en een mueslireep lunch mandarijn en een bifi worstje nu een bittergarnituurtje (2 bitterballen, 3 kaashapjes en een kipnugget) vedette blond erbij | |
#ANONIEM | donderdag 30 augustus 2018 @ 15:03 |
Thee | |
golfer | donderdag 30 augustus 2018 @ 16:46 |
Chinees besteld voor 2 dagen. | |
FutureFairytale | donderdag 30 augustus 2018 @ 17:19 |
Krootjesstamppot met speklappen vanavond. | |
mascara-klodder | donderdag 30 augustus 2018 @ 19:24 |
Na het ontbijt om een uur of 11 een broodje Unox vd Jumbo, daarna gebakken mosselen met ravigottesaus vd markt om 13.00 uur. Later thuis een haring vd markt meegenomen. Nu vers stokbrood met oa gerookte zalm, warm gerookte makreel en roomkaas | |
FutureFairytale | donderdag 30 augustus 2018 @ 23:03 |
Lekker vissig dagje Ik had net nachos met kaas. Teveel. Nu misselijk | |
uniekhoorn | donderdag 30 augustus 2018 @ 23:38 |
Vis Heerlijk! Wij hadden bloemkool, aardappelkroketten en hele kip. Niet zoveel zin in om er van te maken | |
kipje1234 | vrijdag 31 augustus 2018 @ 11:25 |
hoe krijg je pannenkoek weg zonder te kauwen dan? OT: meloen en een paar dropjes | |
FutureFairytale | vrijdag 31 augustus 2018 @ 11:38 |
Vanmorgen thee en tros druiven. Vanmiddag B.O.S.S. meal | |
SoS87 | vrijdag 31 augustus 2018 @ 11:42 |
Koffie. | |
Karzai | vrijdag 31 augustus 2018 @ 13:12 |
Boss meal maakt me nieuwsgierig Ik eet zo een pizza salami vanavond kliekje suddervlees, rode kool en aardappels | |
uniekhoorn | vrijdag 31 augustus 2018 @ 13:55 |
Wasda? Ik eet zo nog een boterham osseworst met gekookt eitje Vanavond witlof ovenschotel maar ik ga liever uit eten, zien nog wel | |
RobinOok | vrijdag 31 augustus 2018 @ 14:44 |
"B.O.S.S. Alleen voor échte bazen Ga voor de B.O.S.S. en geniet van heerlijke Original Recipe Filet, Texan BBQ sauce, Pepermayonaise, vers gesnipperde uitjes, frisse ijsbergsla en als finishing touch de Monterey Jack Cheese." En dan een meal, dus zal wel met friet en alles zijn. | |
Lucky_Strike | vrijdag 31 augustus 2018 @ 14:47 |
Wentelteefjes. | |
FutureFairytale | vrijdag 31 augustus 2018 @ 15:23 |
Yep! Met friet en garlic buttermilk mayo | |
Atak | vrijdag 31 augustus 2018 @ 16:09 |
Lekker weer lam gehad. | |
uniekhoorn | vrijdag 31 augustus 2018 @ 17:15 |
Die B.O.S.S lijkt mij heerlijk! Wij gaan naar mijn Italiaan. | |
SoS87 | vrijdag 31 augustus 2018 @ 17:52 |
Chicken tonight. Snij er wel een uitje en een bakkie champignons bij. | |
golfer | vrijdag 31 augustus 2018 @ 18:31 |
Resten Chinees van gisteren. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 augustus 2018 @ 18:33 |
Pizza | |
#ANONIEM | vrijdag 31 augustus 2018 @ 18:47 |
In één x doorslikken. | |
Myraela | vrijdag 31 augustus 2018 @ 18:52 |
Aardappels, broccoli en een kip krokantje. | |
FutureFairytale | vrijdag 31 augustus 2018 @ 20:04 |
Sui Kau Thong soep en Siu Mai met zoetzure komkommer | |
uniekhoorn | vrijdag 31 augustus 2018 @ 20:32 |
Pizza met inktvis en garnalen | |
FutureFairytale | vrijdag 31 augustus 2018 @ 23:29 |
Klinkt goed hoor! Extra knoflook weer denk Ik heb nu tuc salt & pepper en limo. | |
uniekhoorn | vrijdag 31 augustus 2018 @ 23:32 |
Was het ook... en natuurlijk bijbesteld een schaaltje knoflook en sambal olie. Tuc Maar dan alleen de originele Nog uit eten dit weekend? | |
emmyemmy2 | vrijdag 31 augustus 2018 @ 23:46 |
Net kilo pulled beef gemaakt. Je moet iets op vrijdagavond Paar stukjes van gesnoept Deel van bief gaat morgen op nacho's, de rest in de vriezer | |
Lucky_Strike | zaterdag 1 september 2018 @ 15:15 |
Nice Ik maakte net tosti's van Turks brood, suçuk, mozzarella, rode ui en tomaat Ik dronk er ayran bij. Het leven is goed. | |
golfer | zaterdag 1 september 2018 @ 16:27 |
Een gerookte paling op de jaarmarkt in ons dorp. | |
borisz | zaterdag 1 september 2018 @ 16:28 |
Broodje hamburger vanavond. | |
LPFAN | zaterdag 1 september 2018 @ 17:31 |
Kipburger met kaas en courgettefrietjes | |
Pietverdriet | zaterdag 1 september 2018 @ 17:32 |
Kippenvleugels met aardappelen uit de oven, koolsla | |
golfer | zaterdag 1 september 2018 @ 17:35 |
Straks: gebakken kabeljauwhaas en gegrilde little gems. | |
Pietverdriet | zaterdag 1 september 2018 @ 17:41 |
Gems? Een gierst gevoerde? | |
uniekhoorn | zaterdag 1 september 2018 @ 17:43 |
Witlofschotel Morgen waarschijnlijk eens uit eten bij een ordinaire Nederlandse Chinees. Echt al geen jaren meer op | |
realAIVD | zaterdag 1 september 2018 @ 17:52 |
Wij eten vanavond ramen in een bouillon met onder andere douban jiang, sojasaus en gember. Daarin ook shanghai paksoi, shiitakes, chilipeper en lente-ui en een ruime hoeveelheid char siu. #weekend | |
golfer | zaterdag 1 september 2018 @ 18:26 |
| |
Pietverdriet | zaterdag 1 september 2018 @ 18:29 |
Oh, kropromanesco met een hipster naam | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 19:55 |
Nee. ik moet nog wennen aan mijn kunstgebit. | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 20:11 |
Ik was vandaag op het jaarlijkse cultureel festival, namens de woensdag club. We verkochten spullen, zodat we leuke dingen kunnen doen met elkaar. Ik heb ervan geleerd dat ik dingen kan verkopen. Helemaal nieuw! en erg leuk! | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 20:14 |
Volgens mij betekent gem allang het hart van een krop sla? | |
Lucky_Strike | zaterdag 1 september 2018 @ 20:18 |
Krakkemieke, dit is de slowchat niet | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 20:20 |
Waar is de slowchat dan? | |
maily | zaterdag 1 september 2018 @ 20:21 |
Omelet met spinazie en garnaaltjes Met een stokje brood. | |
Lucky_Strike | zaterdag 1 september 2018 @ 20:35 |
CUL / [CUL SC] Fiets doet niets | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 20:40 |
Dat is verkeerd! Hij reageerd niet! | |
Lucky_Strike | zaterdag 1 september 2018 @ 20:43 |
Boven het reactieveld hieronder kan je zien dat dit topic Wat eten we vandaag? heet. Als iemand niet op je reageert is diegene misschien iets anders aan het doen. | |
krakkemieke | zaterdag 1 september 2018 @ 20:44 |
Ja, dat begrijp ik. | |
wollah | zaterdag 1 september 2018 @ 20:45 |
Net kapsalon besteld over 30 minuten lekker kanen | |
#ANONIEM | zaterdag 1 september 2018 @ 21:13 |
Leg de fles neer en log even uit. Het is mooi geweest voor vandaag. | |
#ANONIEM | zaterdag 1 september 2018 @ 21:14 |
Lekker. | |
wollah | zaterdag 1 september 2018 @ 21:15 |
Sws g. Kan elk moment aankomen | |
foodlover | zaterdag 1 september 2018 @ 21:19 |
Biefstukje, champignons, stokbrood om te dippen in het braadvet. Zelfgemaakte peperroomsaus, Buttergemüse, aardappeltjes uit de oven met iets gerookt paprikapoeder erdoor, komkommersla. Erbij een flesje Valpolicella. Wat mij betreft een feestmaal. | |
uniekhoorn | zaterdag 1 september 2018 @ 22:01 |
Nu zoete popcorn en Lipton Icethee met prik | |
uniekhoorn | zaterdag 1 september 2018 @ 22:14 |
Hell yeah!! | |
FutureFairytale | zondag 2 september 2018 @ 07:29 |
Ooh heerlijk foodlover! Ik had gisteren een proeverij als lunch (allemaal heerlijke hapjes) en bbq 's avonds. Ik nam 3 stukken spare ribs, biefstukspies, kippendijspies met bacon, pastasalade met kip en rode pesto en fruitsalade. Vandaag eerst kwark met granen en kiwi, vanmiddag champignonsoep met brood en vanavond tapas bij La Cubanita | |
#ANONIEM | zondag 2 september 2018 @ 08:14 |
Koffie | |
Sigaartje | zondag 2 september 2018 @ 10:52 |
Om een klein beetje bij te dragen aan een wat betere wereld eet ik een paar dagen per week vleesloos. Gisteravond weer vegetarische hamburgers met sla ui en komkommer in een volkorenbroodje. Normaal heb ik die van het AH - merk, die zijn gewoon lekker. Maar uitverkocht, dus dit keer van de Vegetarische Slager. Mooie verpakking maar wat een tegenvaller. De hamburgers zien er uit als een ronde stoeptegel. De smaak: het neppe straalde er van af. Het proefde alsof ze met nepmiddeltjes de smaak in de buurt wilden helpen. Ik vond er niks aan. Maak ze dan niet! Had ik niet verwacht van zo’n merk. | |
uniekhoorn | zondag 2 september 2018 @ 11:30 |
Nu al zelfgemaakte preisoep Vanmiddag een bierproeverij, naast de bierproeverij staat de Chinees, dat maar eens een keer weer, al erg lang geleden | |
kipje1234 | zondag 2 september 2018 @ 12:16 |
Eens! Ik vind die van de VS ook niet lekker en die van AH wel Wat ik ook wel eens doe is zelf bonenburgers maken: blik gemengde bonen uitlekken, prakken met een gesnipperd uitje, handvol havermout, wat gemalen komijn, gerookt paprika en chilipoeder. Burgers van vormen, door de bloem halen en bakken. Heel lekker op een broodje met tomaat, geprakte avocado en augurk, sausjes naar smaak | |
RobinOok | zondag 2 september 2018 @ 13:11 |
Vijf prachtig paarse pruimpjes en een netrijpe vijg, uit onze vakantietuin. Ik broed op een manier die rijpe vijgen uit de top te plukken..... | |
FutureFairytale | zondag 2 september 2018 @ 16:14 |
Bolletje ijs (appeltaart smaak) | |
Blues | zondag 2 september 2018 @ 17:37 |
Japans in IJmuiden. | |
Myraela | zondag 2 september 2018 @ 17:40 |
Patat, stoofvlees en sperziebonen. Wel tot de conclusie gekomen dat ovenpatat gewoon geen patat is. Echt elke vorm van aardappel is lekkerder dan patat uit de oven. | |
uniekhoorn | zondag 2 september 2018 @ 19:15 |
Haaienvinnensoep. Tjaptjoy en Peking eend | |
foodlover | zondag 2 september 2018 @ 20:18 |
Had eens tomato beefburgers meegenomen uit koelvak bij de Lidl. Gelijk voorlopig weer de laatste keer... Niet lekker, dikke vleeshomp en neppe smaak, jammer! | |
#ANONIEM | zondag 2 september 2018 @ 20:34 |
Water | |
larry_flynt | zondag 2 september 2018 @ 20:57 |
Spareribs die ik van gisteren over had. | |
Fretwork | zondag 2 september 2018 @ 21:02 |
Haaienvinnensoep | |
golfer | zondag 2 september 2018 @ 21:30 |
Nog wat restanten gerookte paling. | |
maily | zondag 2 september 2018 @ 21:47 |
Mini zelfbelegpizza's (diepvries, Appie) | |
Ruislip | zondag 2 september 2018 @ 22:15 |
Waar is die gast gebleven die altijd sigaren rookte en op maandagmiddag 12 uur aan de champagne met kreeft zat? Ik mis hem | |
uniekhoorn | maandag 3 september 2018 @ 00:25 |
Zit geen haai in. Maar het was allemaal erg lekker | |
Blues | maandag 3 september 2018 @ 01:00 |
Wel dus. https://www.dierbewustlev(...)sen/haaievinnensoep/ Begrijp me goed, ik ben geen activist, en ook geen vega(nist). Maar kennelijk wordt het nog steeds van die beesten gemaakt. | |
Blues | maandag 3 september 2018 @ 01:01 |
Een FOK!sabbatical. Lekker hoor, ga ik ook weer eens doen binnenkort /ontopic: wijntje van Ilja Gort. | |
FutureFairytale | maandag 3 september 2018 @ 05:56 |
Weet dat het in NL van kippenvellen gemaakt wordt. De prijs is ook gelijk aan kippensoep (3-4 euro). Zouden er echt (een heel kleine hoeveelheid) haaienvinnen inzitten dan was de soep al rond de 15 euro geweest. | |
Fretwork | maandag 3 september 2018 @ 08:12 |
. Ik dacht ook wat hieronder stond. Niks tegen haaien eten overigens, maar ze mogen dan wel dat hele beest gebruiken van me. Beelden van haaien met bloedende ruggen die teruggegooid worden staan nog goed op m'n netvlies. | |
FutureFairytale | maandag 3 september 2018 @ 12:32 |
Vanmorgen een vijgen-dadelreep en kiwi. Lunch wordt 2 speltcrackers en een plak roggebrood. Allen met (Castello white) kaas. | |
JaafkeJunior | maandag 3 september 2018 @ 13:05 |
Danone Hüttenkwark WAT FUCKING GOOR!! | |
golfer | maandag 3 september 2018 @ 15:18 |
Mini quiche van onze dorpsslager. | |
SoS87 | maandag 3 september 2018 @ 16:07 |
Zelfgemaakte falafel. Als snack bij een biertje later. | |
FutureFairytale | maandag 3 september 2018 @ 17:12 |
Paaseitje en stukje chocola met zoute karamel. Vanavond noedels met zwarte bonensaus en dumplings. | |
golfer | maandag 3 september 2018 @ 17:36 |
Straks: Italiaanse roerbakgroentes met paddenstoelen, tagliatelle met een zelfgemaakte roomsaus en gegrilde lamskoteletten. | |
Blues | maandag 3 september 2018 @ 17:50 |
| |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:10 |
| |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:10 |
ik lust geen kwark | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:13 |
al het nou een zelfgemaakt biertje was.. en dan was het knap... en falafel is ook goor........ trouwens... | |
Prego | maandag 3 september 2018 @ 18:26 |
zoiets als een cheesburger zonder kaas dus OT: pils, straks pizza (zonder dode haaien) | |
_Hestia_ | maandag 3 september 2018 @ 18:30 |
Pastasalade met komkommer, rode tomaat, rode en oranje cherrytomaat, gele paprika, bosui, mais, vruchtencocktail, walnoten en een sausje van Remia mayolijn en chilisaus | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:31 |
Ben je vegatirisch? | |
_Hestia_ | maandag 3 september 2018 @ 18:34 |
Ik ben vegetariër en eet vegetarisch (en overwegend veganistisch al) | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:39 |
Ik ben vegetariër daarom viel het me op | |
_Hestia_ | maandag 3 september 2018 @ 18:42 |
Oke Had mn tekst gekopieerd uit een vega-groep, vandaar dat die mayolijn er ook zo expliciet bij stond haha. | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:46 |
aha... zie je wel... ik doe het zelf niet zo ingewikkeld Ik heb snijbonen gegeten en gebakken aardappeltjes en één of ander sausje dus was niks sjieks, maar best lekker | |
_Hestia_ | maandag 3 september 2018 @ 18:52 |
Ik had het gister al gemaakt en ook gegeten, dus hoefde nu alleen maar het bakje met de rest uit de koelkast te pakken En prima toch, hoeft niet altijd sjiek. Ik had pas ook een rijstprutje met alleen rijst, koude mais en kidneybonen met chilisaus | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 18:55 |
als het maar lekker is.... vegetarische braadworstjes zijn ook lekker die van Good-Bite die zijn de lekkerste... | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 19:37 |
Bakje macaroni van de slager voor een paar euro. Ik ga het zo uittesten. Ben benieuwd. | |
realAIVD | maandag 3 september 2018 @ 20:03 |
Pandanrijst, roergebakken witte kool met een gochujang sausje, zwarte bonen fritters en Koreaanse radijs/lente-ui salade Ik ben geen vegetariër, maar het zou niet veel moeite kosten ;-) | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 20:12 |
en dan wil ik bij jou eten | |
realAIVD | maandag 3 september 2018 @ 20:17 |
Ok, 't was best lekker...en je bent welkom hoor | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 20:17 |
mooi zo en wie weet... | |
FutureFairytale | maandag 3 september 2018 @ 21:54 |
Die fritters lijken me lekker! Ik heb Lay's Mediterranee met aïoli | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 22:01 |
Ik heb er nog wat ui doorheen gedaan, ben gek op ui. Het was lekker, alleen ben ik totaal geen tomatenliefhebber. Maar de saus had karakter, lekker gekruid. Kon de blokjes vlees niet goed thuisbrengen. Was geen ham, wel mals. Mijn eigen toegevoegde uiblokjes maakte het geheel goed af. Er komen veel bejaarden daar bij die slager heb ik gemerkt aan het eind van de dag. Om een bakje eten te kopen. Geef ze eens ongelijk. Rond de 5 euro gemiddeld ben je klaar en het smaakt stukken beter dan die supermarktbakken. Dat bakje wat je van mij zag op de foto was 2,50 ongeveer. [ Bericht 7% gewijzigd door Sigaartje op 03-09-2018 22:08:05 ] | |
foodlover | maandag 3 september 2018 @ 22:51 |
Chinees van de overkant want eens in de zoveel tijd trek in babi pangang. Ik moet toch eens zelf babi pangang leren maken, incl rode saus en zelfgemaakte atjar... | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 22:55 |
De vegetarische braadworst van de Vegetarische slager vond ik erg goed. Bijna niet van echt te onderscheiden. De vegetarische gehaktballetjes in satesaus vam Unox vond ik minder. Een keer geprobeerd. | |
FANN | maandag 3 september 2018 @ 23:08 |
Die van de Veg. slager vond ik minder lekkerder dan die van Goodbite Die Unox heb ik nog nooit gegeten... Unox vind ik helemaal niks lekker geloof ik | |
uniekhoorn | dinsdag 4 september 2018 @ 00:01 |
Ja maar meer nog de tjap tjoy | |
Durmada | dinsdag 4 september 2018 @ 00:15 |
Maar echt, hoe kunnen ze dit op de markt brengen? Ziet er uit als yoghurt die ver over datum is en smaakt echt echt ranzig | |
#ANONIEM | dinsdag 4 september 2018 @ 01:38 |
Had kipfilet gesneden en gemarineerd met teriyakisaus en gebakken in een pan met zonnebloemolie. Nog wat Gyros kruiden overheen gegooid. Misschien rare combo maar het smaakte. Nu Heineken. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 september 2018 @ 08:22 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 4 september 2018 @ 09:29 |
Thee, skyr appel en een kiwi. | |
JaafkeJunior | dinsdag 4 september 2018 @ 10:25 |
Die rare natte brokken..alles was vies. De granola erop was wel oke, die maar los opgegeten. Echt wat mij betreft het vieste wat ik ooit op heb. | |
quickstepster | dinsdag 4 september 2018 @ 10:32 |
Cappuccino en een smoothie van mango, banaan en een beetje appelsap | |
FutureFairytale | dinsdag 4 september 2018 @ 16:16 |
Lunch was roggebrood met smeerkaas en roggebrood met Castello. Net een chocolaatje. Vanavond spaghetti 'popeye' | |
golfer | dinsdag 4 september 2018 @ 17:31 |
Straks: gebakken aardappeltjes, een Italiaanse salade en gebakken tournedos. | |
uniekhoorn | dinsdag 4 september 2018 @ 19:09 |
Waren wij ineens uit eten. Gewoon de koel. Hij varkenshaas saté ik halve kip. Was heerlijk! | |
Bienelientjee | dinsdag 4 september 2018 @ 19:28 |
Plak gammon, met gebakken ei, patatjes en erwten | |
FutureFairytale | dinsdag 4 september 2018 @ 22:32 |
Oude komijnekaas | |
SoS87 | dinsdag 4 september 2018 @ 23:19 |
Zometeen pita gyros. En een pilsje. | |
Lucky_Strike | dinsdag 4 september 2018 @ 23:23 |
Lekker | |
4EverBlackEyed | dinsdag 4 september 2018 @ 23:28 |
Ik had als avondeten pompoensoep | |
SoS87 | dinsdag 4 september 2018 @ 23:34 |
Ik heb volgens mij nog nooit pompoen gehad. | |
maily | dinsdag 4 september 2018 @ 23:56 |
Aan je smiley te zien was het niet lekker .... | |
Haags | woensdag 5 september 2018 @ 05:26 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 07:13 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 07:25 |
Gisteravond rookworst van de HEMA gegeten. Nu bak koffie en een glas water. | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 07:53 |
Alleen een rookworst of at je er nog wat bij? | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 07:54 |
Witte puntjes, voor de rest niks. Wil niet te veel offtopic gaan maar heb de alcohol gisteravond laten staan, effe goed gegeten en ben nu weer 100 procent helder. | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 07:56 |
Goed zo. Het kan geen kwaad om af en toe even helder te zijn. | |
FutureFairytale | woensdag 5 september 2018 @ 09:03 |
Yoghurt met bessensap en muesli | |
Fretwork | woensdag 5 september 2018 @ 11:50 |
Bastognekoeken, stuk of duizend | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 12:08 |
crackers met pindakaas en een glas Chocomel | |
FutureFairytale | woensdag 5 september 2018 @ 12:23 |
Curry noedelsoep Kiwi en pruim toe. | |
maily | woensdag 5 september 2018 @ 12:24 |
| |
_Hestia_ | woensdag 5 september 2018 @ 12:30 |
Tosti met pindakaas en banaan | |
RobinOok | woensdag 5 september 2018 @ 15:52 |
Standaard lunch in Frankrijk: leftover Faux Fillet met knoflooksaus en sjalotjes. (Nou ja, niet elke dag standaard, maar elke vakantie een keer standaard) | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 16:17 |
Ik ga straks garnalenkroketten halen. Bij die vistent maken ze die dingen al 70 jaar zelf, enorm lekker. | |
maily | woensdag 5 september 2018 @ 16:47 |
Alvast smakelijk | |
Arizona | woensdag 5 september 2018 @ 17:56 |
Ik had heel lekkere burrito's gemaakt | |
FutureFairytale | woensdag 5 september 2018 @ 20:15 |
Singapore fried rice met biefstuk | |
FutureFairytale | woensdag 5 september 2018 @ 20:15 |
Zo toetje; ijsje! |