Tsja, wat verwacht je? Dat de boeren eenpersoonsbloemkolen gaan kweken ofzo?quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:11 schreef Irritatie100 het volgende:
Trek in iets als bloemkool? Dan moet je gelijk zo'n gigantisch ding kopen
die worden ook gekweekt.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:21 schreef Vanillekwark het volgende:
[..]
Tsja, wat verwacht je? Dat de boeren eenpersoonsbloemkolen gaan kweken ofzo?
Daar is verder natuurlijk een oplossing voor, en dat noemt men een vriezer.
https://www.ah.nl/product(...)/bloemkool-diepvries
Knorr wereldgerechten Dat is een klacht op zich.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:11 schreef Irritatie100 het volgende:
Van die Knorr-wereldgerechten? Genoeg voor 4 tot 5 personen.
Ik vind die dingen altijd wel eetbaar hoor. In 95% van gevallen wel eerst zelf paprika/ui/champignons en dergelijke dingen erin flikkeren.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:22 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Knorr wereldgerechten Dat is een klacht op zich.
Niet gewoon zelf de gerechten maken met verse kruiden en ingrediëntenquote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:30 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik vind die dingen altijd wel eetbaar hoor. In 95% van gevallen wel eerst zelf paprika/ui/champignons en dergelijke dingen erin flikkeren.
Die zijn echt heel duur. Dan kun je beter een pot huismerk kopen en de helft wegflikkeren, dan ben je nog goedkoper uit.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:18 schreef Evertjan het volgende:
Van Bonduelle heb je toch doe kleine potjes groentes??
Dat laatste doe ik nu ook meestal ja. Maar die groente die ik dan gebruik is dan eigenlijk vrij beperkt tot paprika, ui, champignons en courgette.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:31 schreef mstx het volgende:
[..]
Die zijn echt heel duur. Dan kun je beter een pot huismerk kopen en de helft wegflikkeren, dan ben je nog goedkoper uit.
Ik koop zelf gewoon verpakkingen van 300gr vlees en 400gr groenten voor 2 dagen en dan kun je met kruiden wel voor wat afwisseling zorgen, of je combineert het de ene dag met pasta en de volgende dag met rijst oid of je stopt het in een tortilla.
Daarom eet ik altijd 2 dagen achter elkaar hetzelfde. Anders wordt het gewoon te duur. Vers eten wordt gewoon altijd per 2 personen verpakt. Veel vlees trouwens ook. Je kan natuurlijk meer eten maar bij zeker groente klopt het idd wat je zegt.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:42 schreef Boca_Raton het volgende:
Eens met de klacht. Groente wordt nauwelijks in kleine porties verkocht.
Ik eet ook twee dagen hetzelfde. Ook omdat het minder koken vergt. Maar kijk eens naar courgettes, alle kolen, paksoi, komkommer, wortelen. Alleen deze groenten al krijg je qua verpakkingshoeveelheid niet op in twee dagen.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:43 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Daarom eet ik altijd 2 dagen achter elkaar hetzelfde. Anders wordt het gewoon te duur. Vers eten wordt gewoon altijd per 2 personen verpakt. Veel vlees trouwens ook. Je kan natuurlijk meer eten maar bij zeker groente klopt het idd wat je zegt.
gewoon trucjes ontdekkenquote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:53 schreef Wandeling het volgende:
Dat probleem herken ik ook zeer goed! Ik woon al 16 jaar in mijn eentje, en nog steeds doen veel supermarkten alsof eenpersoonshuishoudens niet bestaan, nagenoeg alles is berekend op minstens twee personen. Natuurlijk kan je de meeste dingen (in de koelkast) nog wel een of twee dagen beweren, maar je moet dan voortdurend twee of drie dagen na elkaar hetzelfde eten. Ook is het nogal vervelend telkens voor slechts één persoon twee of drie pannen vuil te maken en dus ook weer te moeten afwassen. Ik koop daarom veel dingen om in de magnetron op te warmen, zoals rijstzakjes van Uncle Bens, zakjes stoomgroenten,
Vrijgezel kampt met overtollige kilo'squote:
quote:De meeste vrijgezellen blijken redelijk gezond te leven, MAAR TOCH kampt de helft van de ondervraagden met overgewicht.
Denk dat je sowieso meer gaan snacken als je vaak alleen thuis bent.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 11:07 schreef Wandeling het volgende:
[..]
Vrijgezel kampt met overtollige kilo's
Er kunnen natuurlijk diverse andere verklaringen zijn voor dit verband, maar toch zouden de te grote porties van de supermarkten hier volgens bij best mede de oorzaak van kunnen zijn.
[..]
Als er bruine plekjes op champignons zitten wil niet zeggen dat ze kapot zijn. Als ze zo snel over de datum zijn moet je daar beter op letten of in een fatsoenlijke supermarkt je boodschappen gaan doen. De champignons die ik koop staan soms meer dan den week in de koelkast en zijn dan nog prima in orde.quote:Op donderdag 16 augustus 2018 10:41 schreef Irritatie100 het volgende:
[..]
Dat laatste doe ik nu ook meestal ja. Maar die groente die ik dan gebruik is dan eigenlijk vrij beperkt tot paprika, ui, champignons en courgette.
Champignons is trouwens mijn grootste klacht. Die koop ik in principe in zo'n blauw doosje, maar die zijn dan echt 2 dagen houdbaar ofzo. En zo'n heel doosje eet ik in m'n eentje niet op. Laatst had ik dus ook zo'n ding, was het 2 dagen over de datum, maar toen zagen ze er al dubieus uit en heb ik ze weggegooid
Nu koop ik ze maar voorgesneden, dan is het precies genoeg om in 1 keer te gebruiken, maar relatief gezien echt veel duurder
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |