abonnement Unibet Coolblue
pi_181148656
Herkenbaar, Aure :Y) ‘Nou, ik doe hetzelfde als jij en ik krijg haar niet stil.’ Uhm, nee, maar ik blijf lopen en jij houdt na 30 seconden op :+

DG, S. is inderdaad wel heel erg makkelijk tot nu toe. Minder sticker (copyright Aure) dan haar broer was, maar ook die heb ik altijd aangeduid als ‘beginnersbaby’. Je kon hem eigenlijk overal mee naartoe nemen, maar ik zag zelf zķ veel beren op de weg. Ik denk dat het hem in dit geval dus vooral zit in mijn eigen opgedane ervaring met de oudste en niet zozeer in makkelijkere/moeilijkere baby :) (Maar ik heb dus wel twee keer mazzel, zo lijkt het, dat realiseer ik me wel.)
pi_181148942
LeSage, fijn van de leuke vakantie! Wel balen dat de jongens nu ziek zijn. Hoe was het bij de dokter?

Jentin, fijn toch, zo’n makkelijk kindje. Echt genieten!

DG, goed dat hij nu weer onder de max zit qua drinken. Dan heeft hij het gewoon eventjes nodig gehad.

Aure, rottig dat vriend/man en jij even niet levellen als het gaat om verwennen en draagdoek en rondjes lopen. Maar ook wel herkenning. Hier heeft man ook minder geduld. Nu bij Mars niet aan de orde maar voor Twix was de box echt lava. Die wilde altijd bij je zijn. Dus ik droeg heeeeel veel. En daarmee zou ik het alleen maar in de hand gewerkt hebben. :X
Gelukkig ziet hij nu ook het verschil tussen onze jongetjes. En ondanks dat ik Mars ook veel draag, wil hij wel in de box/wipper/enz. Ander kind, ander karakter, andere behoeftes.
En het beklemmende gevoel herken ik wel. Zeker als ik dan van anderen hoorden dat hun baby wel weggelegd kon worden. Dan dacht ik vaak dat ik wat fout deed. Nou, niet dus. Twix had onze fysieke nabijheid meer nodig. Voor Mars is onze aanwezigheid vaak al voldoende.

Brengt met zich mee dat ik me soms schuldig voel naar Mars toe. Hij is zo makkelijk dat ik hem vaak wat langer in de box heb liggen terwijl ik wat met Twix doe. En dat vind ik dan weer sneu voor Mars want die verdient net zoveel aandacht.
pi_181149315
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 09:04 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Rena vervelend van het spugen (deed M. gisteren ook ineens) en herkenbaar, ik ben ook een beetje zoekende. Hoeveel flessen zit C. nu op? Ik wil proberen om naar 3 flessen te gaan maar uitgerekend nu komt ie iedere nacht weer voor een nachtvoeding waardoor we op 5 zitten :')
C zit nog op 4 maar ik wil van de week ook terug gaan naar 3, de fles van 10.30 zou ik dan gaan vervangen voor fruit en water denk ik. Lastig dat hij ‘s nachts ineens ook weer wil drinken :o

Ik las de tip van Jentin om misschien eerst brood te geven en dan de fles, dat is ook nog wel een idee. We merken nu al wel dat ze wat extra behalve een fles prettig vind ‘s ochtends. Eten ze bij jullie al een hele boterham of een halfje ongeveer?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_181149603
Aure dat klinkt pittig!
Ook vervelend dat je dan zelf niet echt rust kan krijgen doordat afwisseling niet echt mogelijk is.

DG, mijn vrouw loopt al vanaf de 2e maand zwangerschap bij een dietiste om zoveel mogelijk reserves op te bouwen tijdens de zwangerschap en nu dus kilo's te houden. Bij B was ze maar 10 kilo aangekomen en zat ze binnen no time na de geboorte op -10, dus 20 kilo eraf.....mijn vrouw is niet dun maar wel slank dus zij werd echt vel over been. Als ik 20 kilo afval, ben ik nog steeds knuffelbaar zeg maar. :P
We hadden gehoopt het al deels te ondervangen door die extra zwangerschaps kilo's en nu ook aan alle tips van de dietiste te houden. Ze eet bijna de hele dag nu, ook 's nachts en van die shakes ernaast, maar helaas.
Het is lastig omdat ze nu nog energie heeft en dus nog wat kilo's zeg maar, we willen dat moment voor zijn dat we te laat zijn.

Mijn vrouw heeft het er lastig mee omdat ze borstvoeding geven heel bijzonder vindt en ze vindt het ook belangrijk voor J.

Oh en Jentin, heerlijk toch, lekker van genieten hoor! Als je al een makkelijk kind hebt, lekker zo laten. Dan blijft ze vast ook zo.
pi_181150287
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 11:09 schreef rena het volgende:

[..]

C zit nog op 4 maar ik wil van de week ook terug gaan naar 3, de fles van 10.30 zou ik dan gaan vervangen voor fruit en water denk ik. Lastig dat hij ‘s nachts ineens ook weer wil drinken :o

Ik las de tip van Jentin om misschien eerst brood te geven en dan de fles, dat is ook nog wel een idee. We merken nu al wel dat ze wat extra behalve een fles prettig vind ‘s ochtends. Eten ze bij jullie al een hele boterham of een halfje ongeveer?
Wij zitten met brood op een hele (zonder korst), ik heb echt een broodeter want ik denk dat een 2e hele er ook nog wel in zou gaan :P.

Jullie hebben dus vaste tijden met eten/slapen? Hier is elke dag zo wisselend en zonder structuur dat het mede daarom al lastig is. 1e fles is standaard tussen 6-7 maar de rest is afhankelijk van zijn slaapjes en ook die wisselen elke dag. De ene dag drinkt hij 4 (of nu dus 5 :')) flessen van 210/7 leeg + een hele boterhem en fruit en hij eet (wat hij mag hebben dan) met de pot mee 's avonds. En de andere dag drinkt hij 4 flessen en dan laat hij weer 70cc staan oid. Anyway ik merk dat voor mijn gevoel structuur moet hebben terwijl anderzijds zo'n schema hier denk ik ook niet werkt en ik me daar weer aan ga ergeren want 'hij moest pas om 11:00 z'n fles/fruit en wil nu al' of hij slaapt etc. Sorry voor mijn relaas :@
pi_181151035
Aure, herkenbaar hoor. Hier is vriend ook wel snel gefrustreerd en vindt dan dat het niet lukt. Mij lukt het met iets meer geduld dan vaak wel. Gelukkig wil hij het wel heel graag kunnen, dus neemt dan wel tips aan blijft een volgende keer wel proberen als hij ziet dat hij mij wel lukt.
Verwennen met een draagdoek geloof ik echt niet in. B wilde ook alleen op ons/in de draagdoek, en met een maand of 3 kon hij het ineens wel. Wellicht wennen ze er wel aan, maar wat je doet voor de hechting door echt mee te gaan in de behoeftes van zo'n kleintje is echt zo belangrijk vind ik.
pi_181151202
Le Sage: je vakantie klonk heerlijk! Maar wat een thuiskomst zo, ellendig :{ Sterkte!\

Exode, rot voor je vrouw dat ze zoveel gewicht verliest. Hopelijk lukt het de schade te beperken.

Fleur: hier ook zeker geen vaste tijden hoor. Hangt helemaal af van hoe lang B slaapt. soms is dat 2 uur, soms 45 minuten. En met vast eten doen we nu ook maar wat. Soms in de middag wat geven, soms als wij avondeten. Hangt ook van zijn humeur / moeheid af. Wij varen ook wel bij deze 'structuur', en ik verlang ook niet naar vaste tijden.

Verder hier al een paar dagen een erg verkouden kind, met bijbehorende matige nachten :{ Vannacht ook weer een tijd op met zo'n zielig mannetje ;( Ademen lukt niet zo goed en hij hoest als een zeehond. Vandaag maar naar de huisarts geweest om z'n oren te checken, want hij greep weer naar z'n oortjes en alle oorontstekingen hiervoor begonnen ook met verkoudheid. En alweer rode oortjes.... We hopen nog echte oorontsteking te voorkomen, door te neusprayen (met 'echte' van de huisarts, naast de zoutoplossing). Maar wel even goed in de gaten blijven houden.
pi_181151274
LDG en Jentin muggenbult is het niet. Ik zal zo even een foto plaatsen, het is namelijk ook niet echt een bultje. Maar meer een vlekje ofzo :?

Exode wat naar dat je vrouw zoveel afvalt, ik viel ook echt veel af dat is nu iets minder geworden omdat ik mijzelf trakteer op tompouce of slagroom soesjes. Hopelijk vinden jullie snel een oplossing :*
pi_181151348
LeSage beterschap voor je mannnen, je vakantie klinkt wel heerlijk wat een leuke foto's. Ijsmonster O+

Elliebell beterschap, hopelijk wordt het geen oorontsteking! :*
pi_181151565
LeSage, welkom thuis en werkse vandaag, maar ook beterschap! Gaat het inmiddels wat beter?

Exode, wat pittig voor je vrouw. Lastig ook in combinatie met borstvoeding inderdaad! Wisselen jullie nu af en toe af met kunstvoeding?

Sterkte Elliebel, wat sneu!

Over brood eten: ik geef 's middags ook vaak een broodkorstje. Doen jullie er iets op? M is nu een half jaar en lijkt het eten wel interessant te vinden maar ik ben niet erg creatief met beleg.

Malteser, herkenbaar hoor, dat schuldgevoel. Ik probeer altijd maar te bedenken dat M niets voor niets zo vrolijk is, als ze toch behoefte heeft aan meer dragen of knuffels laat ze vast van zich horen :) Mars is gewoon in een superfijn gezin terecht gekomen, die is gewoon heel tevreden!

M is vandaag voor het eerst een hele dag naar opa en oma. Ik bleef thuis met de peuter (huilen dat hij niet mee mocht natuurlijk). We zijn vliegtuigen wezen kijken op Schiphol, dat vond hij gelukkig wel leuk. En een feestje, want gisteravond is M vroeger dan ooit gaan slapen. Om 20.15 sliep ze in haar eigen bedje. Wel drie nachtvoedingen (waarvan twee heel kort) maar dat heeft ze blijkbaar nodig, ze lijkt in één nacht tijd ineens enorm gegroeid. Ze heeft namelijk een heel strak pakkie aan vandaag :D
pi_181151835
Wat leuk vliegtuigen kijken OT! En even babyloos dus. Fijn om wat qualitytime met peuter te hebben.
Ik heb vanochtend kunstvoeding gehaald, gaan we vanavond voor het eerst geven. Ze kolfde nu 1 voeding per dag voor het flesje. Dus het wordt 1 voeding minder. Kijken hoe dat gaat. Was ook advies van lactatiedeskundige om het zo deels op te lossen.

J is zo'n vrolijkerd vandaag O+ Slaapt goed nu en als ze wakker is lacht ze meteen. :D Zo'n grote, guitige lach.

Vanochtend nog snel wat kleertjes bij de Hema gekocht. 56 zit best krap al en het is deze week te fris voor alleen een romper.....blijkbaar hadden we 62 overgeslagen in onze shopacties de afgelopen maanden. Overigens is 62 nog wel echt te groot, maar sommige kleertjes in maat 56 maken een rollade van haar. :@
pi_181151997
Ik ben benieuwd naar een foto van j morgen, exode!

En Malteser, hier ook schuldgevoel. Beide kanten op, naar O omdat hij minder aandacht krijgt dan dat T kreeg, en naar T omdat hij minder aandacht krijgt dan voorheen.

O valt nu redelijk in slaap voor z'n dutjes in z'n eigen bed. Alleen slaapt hij maar een cyclus, 45 minuten. Ik zou graag willen dat hij kamer slaapt, want als ik hem dan uit bed leeg en aan de borst leg slaapt hij verder. Maar goed, het is al fijn dat hij een beetje in z'n bed slaapt..
pi_181152190
:W ik kom een poging doen om hier aan te haken. Lees al een hele poos mee en nu mag ik ook meeschrijven! *O*

Dinsdag 7 augustus is S.a.ra geboren. En we zitten al de hele week op een roze wolk. Ze is ons eerste kindje en het gaat tot nu toe allemaal zo vanzelf. De borstvoeding loopt, ze slaapt goed, huilt bijna niet en is zo relaxed. Vandaag alweer terug op geboortegewicht. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dus we genieten er van!

Morgen mogen we meedoen aan onze eerste BFD! *O*
  maandag 13 augustus 2018 @ 13:46:13 #239
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181152258
Zo even bijlezen, maar wil alvast melden dat wij echt een droombaby gemaakt hebben :'( O+

jullie zullen er wel moe van worden ondertussen :P

Afgelopen week veel weggeweest, verjaardagen en feestjes gehad en hij gaat overal zo goed in mee en slaapt gewoon lekker door. Ook onze eerste mini roadtrip gemaakt en dat was ook een succes. Ik kan hem wakker, half slapend of gewoon echt echt slapend wegleggen. Het is zo'n lekker spekkig beertje & lachebekje.

Het is wel onwijs relaxed allemaal... als ik hem om 21.00 uur op bed leg dan is hij om 9 wakker, 22.00 om 10 en 23.00 om 11 (soms een uurtje langer hier en daar, maar over het algemeen klokje rond).

Zo meteen prikje 2 :{w
Hij was om 11 wakker en normaal slaapt hij dan na 2 uurtjes weer, maar ligt nu beetje te spelen in de box en probeer hem maar wakker te houden... kan hij na zijn prikje lekker drinken & slapen.
pi_181152831
Toch wel fijn hoor die herkenbaarheid mbt geduld hebben. Als J. beter gehumeurd is, heeft vriend ook meer geduld merk ik trouwens :D Verder is het een hele lieve en leuke vader voor J.. Wij moeten zelf gewoon nog een goede balans vinden in de momenten die wat moeilijker zijn.

Malteser, lijkt mij ook lastig met een tweede, maar ik denk dat dat er ook een beetje bijhoort? Je hebt er tenslotte gewoon nog eentje rondlopen die ķķk aandacht nodig heeft. En als Mars zo tevreden is, dan denk ik niet dat hij er last van heeft. Wel fijn dat Mars zo'n prettige baby is hoor O+

Wat pittig voor je vrouw Exode. Helaas geen tips, maar hopelijk lukt het jullie nog om er voor te zorgen dat ze haar energie kan behouden en niet meer afvalt.

Ellie, ik geloof dus ook niet in verwennen door te dragen. Hij heeft gewoon veel knuffelbehoefte/fysieke aandacht nodig denk ik dan. Hij is nu ook nog zo klein (10 weken). Sterkte met de verkoudheid en matige nachten :*

Jagar, fijn dat O. in ieder geval een beetje in zijn bedje slaapt. Hopelijk maakt ie er snel meerdere slaapcyclussen achter elkaar van.

Welkom Takkie!

Jouw baby klinkt inderdaad als een droombaby Sacre! Heerlijk!

Ik neem J. trouwens ook zoveel mogelijk mee naar dingen, en vaak gaat dat goed (gelukkig!).Hij is vandaag trouwens al zoveel beter gehumeurd. Misschien is z'n sprongetje wel weer (bijna) voorbij :D

En omdat ik van foto's spammen hou:

Mijn sticker eens een keer niet aan mij vast geplakt :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 13 augustus 2018 @ 15:04:20 #241
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181154090
Dat pakje!!! dat is zo mijn smaak :{w waar komt het vandaan?

Prikje ging goed... wakker houden werpt zijn vruchten af :P half slapend prikje, 1 gil en auto in en tukken. Nu over in de puckababy en verder slapen in bedje.
pi_181154274
Jentin, war fijn dat S het zo goed doet bij uitstapjes ed :)

Nanuke, idd maargoed dat de baby’s zo leuk zijn overdag. Ik ben een nacht dan ook zo weer vergeten.

Fleur fijn dat jullie nachtje weg goed is verlopen. Lekker er even tussenuit!

Exode, wie weet werkt het normale ritme weer fijn voor J idd.

Aure, fijn dat het hoogtepunt van het huilen / sprongetje voorbij lijkt! Wat een mooierd is het toch!

Malteser ik denk ook dat mars er geen last van heeft als hij zich niet laat horen :)

Welkom takkie! Wat fijn dat ze het goed doet!

Sacre, wat heerlijk die baby van jou, zo zou ik er nog wel een paar willen.

N is ook aan het plakken vandaag, net als gisteren. Ik heb vakantie en hoef natuurlijk niets maar zou graag wat in huis rommelen en zelfs dat lukt niet. Zoveel kwijl heb ik nog nooit gezien, hopelijk is haar tandje snel door. Ik ben dus al moe en van het niets doen wordt het alleen maar erger. Helaas lukt het N ook weer niet om te slapen vandaag. Als ze slaapt wordt ze meteen wakker als ik opsta, anders waren dat mijn rommel momentjes geweest vandaag.
pi_181154284
Sacre, CarlijnQ happy panther jumpsuit. Oude collectie, maar ik zie dat hippemamashop hem nog in 74/80 heeft (en in de sale). Deze collectie valt trouwens wel groot, J. heeft een 50/56 aan en hij draagt normaal 62 (hoewel sommige dingen daarvan nog wel wat te groot voor hem zijn).

Fijn dat het prikje goed ging!
  maandag 13 augustus 2018 @ 15:37:03 #244
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_181154959
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 15:12 schreef Aure het volgende:
Sacre, CarlijnQ happy panther jumpsuit. Oude collectie, maar ik zie dat hippemamashop hem nog in 74/80 heeft (en in de sale). Deze collectie valt trouwens wel groot, J. heeft een 50/56 aan en hij draagt normaal 62 (hoewel sommige dingen daarvan nog wel wat te groot voor hem zijn).

Fijn dat het prikje goed ging!
Hoe lang is J. ?

Ik zie wat andere dingetjes en alles is er alleen nog in 62/68.
pi_181155021
Twee weken geleden was hij 58 centimeter en 6250 gram :)

Oh trouwens de nieuwe collectie valt gewoon op maat (AW18, sprookjesthema) en de collectie van afgelopen zomer (SS18, circusthema) valt geloof ik klein.
pi_181155134
/Even bij gelezen!
Netelig: Pff lastig dat ze wel moe zijn maar weigeren te slapen. Sommige avonden is het drama. E. gaat staan krijsen in zijn bed, duwt alles van zich af (speen, drinken) en is gewoon niet rustig te krijgen. Dan maar een rondje met de auto. Heel wisselend hoe vaak dat is. Soms 3 dagen achter elkaar soms een week niet. Maar als E. eenmaal slaapt, dan slaapt ie toch zeker 8 uurtjes O+
Maar wordt er soms zo jaloers van dat sommige hun baby iedere avond binnen 5 minuten in slaap hebben. Wat doe ik dan fout :{ ?

LBF: Ja echt bizar hoeveel spullen je nodig hebt. Fijn dat het goed is gegaan. Heel herkenbaar. Sommige kinderen hebben heel veel baat bij vaste tijden eten en drinken. Hier lukt het totaal niet een schema. De ene dag slaapt hij 1 uur andere dag 3 uur overdag. En ik ga hem echt niet wakker maken.

E. drinkt 500cc bv per dag en daarnaast ook aardig wat water tussendoor.

Mini: Wat een drukke nacht had je zaterdag!

Zo zielig dat SBS :'( :'(

Venco: Volgens mij mag je die kaart inzetten tot 9 maanden + de hoeveel maanden die je borstvoeding gaf ^O^

Flav: Super nachtje zondag! Wat fijn!

Rena: Aww sneu van t overgeven. Gelukkig daarna weer goed geslapen!

Duman: wat leuk naar de dierentuin! Zo schattig O+

Nolita: Hopelijk zijn het tandjes. Sterkte! *Geeft koffie*

LeSage: Super leuke fotos! Vervelend van de krentebaard -O-

Nanuke: Pittig hoor! Het is vast een fase!

Exode: Sterkte! Klinkt dat ze veel is afgevallen. :{ Goed dat jullie er mee bezig zijn! Vooral dingen eten die zij erg lekker vindt :Y)

Aure: Mannen hebben nou eenmaal minder geduld. Aww wat een plaatje!

Malteser: Als baby iets te kort komt, zal hij dat vast wel laten merken. Sommige kinderen hebben idd meer aandacht nodig dan de andere :*

Ellie: Beterschap weet je inmiddels wat meer?
OIS: Wat leuk een dagje met de peuter! Dat zal hem zeker bij blijven!
Takkie: Gefeliciteerd! Fijn dat jullie genieten!
SC: Ahh wat fijn zo'n baby O+ Gelukkig gingen de prikjes goed!

Ik heb vandaag een humeurige baby. Huilend werd meneer wakker en heeft rond 11:00 een half uur geslapen. Werd weer huilend wakker. Wordt boos als ik traphekje dicht doe of als ik hem oppak als hij in de vaatwasser probeert te klimmen( :') ) Hij was hartstikke moe maar bleef vechten tegen zijn slaap. Na 20 minuten huilen viel hij eindelijk in slaap.
Maar goed.. Hij geeft me nu soms ook een kusje(kwijl mondje) en knuffels dat maakt het dan weer goed O+
pi_181155211
Ellie ik vaar an sich ook prima bij nu het gaat. Maar van het cb moeten we toch rustig gaan afbouwen naar 3 flessen en ik heb geeen idee hoe ik dat moet doen met al die wisselende dagen :P

Ik lees straks de rest bij :W
pi_181156001
Hier ook al 2 dagen een humeurige baby memoru :')
Niks is goed en alles is gillen.
Hij heeft gisteren 2x wat overgegeven en vandaag had hij rare poep.
Er zal wel weer wat aan komen of in de lucht hangen w/
pi_181156163
Fleur, maar waarom moet je afbouwen dan? Zit ie heel hoog in de curve? B is nu bijna 8 maanden, en zit ook nog wel op 5/6 voedingen. Zie ook niet gebeuren dat we snel afbouwen, maar hij heeft het ook nog wel nodig qua gewicht. Komt misschien ook door borstvoeden, maar ik ben nooit bezig geweest met hoeveel voedingen zou 'moeten'.

Memoru, hij had rode oortjes, nu nog geen echte ontsteking. Van de week weer terug als we het gevoel hebben dat het erger wordt of niet verbeterd.
En je doet vast niks mis met slapen, ben inmiddels ook wel van overtuigd dat baby's dat toch echt zelf bepalen. De ene keer slaapt B ook echt in 5 minuten, de andere keer duurt het uren. Zie ook nog weinig logica in waarom het soms snel gaat en soms niet. En mensen waar de baby in 5 minuten slaapt, hebben soms weer andere uitdagingen. (Met uitzondering van de droom baby van SacreCoeur dan :P )
pi_181156814
Memoru je doet niets verkeerd. :*
Ik las gisteren dat een massage van een kwartier de tijd die het duurt om in slaap te vallen enorm verkort. Geen wondermiddel, want 'korter' kan nog steeds een uur zijn als het nou twee is. Maar het zou best eens kunnen helpen. :)

Ellie vervelend dat gedoe met de oortjes. :*

Succes Nolita, dat de tandjes maar snel mogen komen en daarna weer rustige(re) slaap. :)

Aure jouw baby blijft prachtig. O+

SC heb jij een baby of een pop? :P Geweldig hoor zo'n makkelijke baby, het is je gegund. :D

Welkom Takkie! :*

Jagar wat fijn om te lezen dat de dutjes in bed beter gaan. Begrijp ik goed dat hij wel langer dan 45 minuten kan slapen met hulp van de borst? Zo is het met Banaan ook nog vaak. En gaat het 's nachts al wat beter?

Fleur wij hebben ook geen vast schema. Het bevalt me redelijk zo. Banaan slaapt ook niet regelmatig, al is het wel steeds vaker anderhalf uur. En dan snap ik dus niet hoe een schema zou moeten werken voor ons.

Over slapen gesproken, vanochtend werd hij na drie kwartier wakker en was dus pas halverwege zijn dut. Mijn borsten waren heel lang bij hem, tot ver voorbij ik zelf allang mentaal uitgecheckt was. ;( Steeds zijn hoofdje laten vallen, armpjes opzij, maar net niet in staat terug in slaap te vallen. Uiteindelijk was ik het echt beu en ging ik even de kamer uit. Hij deed echt pogingen om zelf weer in slaap te vallen maar ook zonder succes.
Tweede dut was een half uur in de auto. :{ Nou slaapt hij gelukkig weer, hopelijk wordt hij straks fijner wakker.

We zijn naar het consultatiebureau geweest, hij weegt 8440 bij 71 cm. Op de WHO curve was het gewicht iets gestegen naar de groene lijn, lengte juist iets naar beneden (1 cm in 2 maanden tijd). Zal wel goed zijn, al denk ik wel dat dit de laatste keer was met extra weeguurtje zodat ik mezelf geen extra zenuwen geef. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')