Hier alleen beetje gerommel in de lucht.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:31 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
hier gaat het in ieder geval goed tekeer
Terecht. Mevrouw Haags vindt dit leuk.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:31 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
hier gaat het in ieder geval goed tekeer
Zeker na die rammelende eierstokken.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:34 schreef Lenny_Leonard het volgende:
[..]
Terecht. Mevrouw Haags vindt dit leuk.
sow, en hoe. Gvd manquote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:34 schreef Jojoortje het volgende:
[..]
Zeker na die rammelende eierstokken.
Hier in Borne werd het flink donker, maar het bleef bij 5 minuten regen Oh, en de lasagne was dramatisch, dat maak ik dus ook niet meer.quote:
Zit ze je aan je kop te zeuren ja?quote:
Hoe kun je zoiets verneuken.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:47 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Hier in Borne werd het flink donker, maar het bleef bij 5 minuten regen Oh, en de lasagne was dramatisch, dat maak ik dus ook niet meer.
neu dat niequote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:48 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Zit ze je aan je kop te zeuren ja?
Snap er weinig van, de helft van de lasagnebladen was nog hard Normale lasagne doet 30 minuten @ 180 graden en deze 35 minuten @ 180 graden. Alle bladen waren bedekt, dus dat was het probleem ook niet. Smaakte al met al opzich aardig, maar is niet voor herhaling vatbaar.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:54 schreef Jojoortje het volgende:
[..]
Hoe kun je zoiets verneuken.
Lasagnette is trouwens lekkerder.
saus te droog waarschijnlijk. Wat voor saus had je>?quote:Op dinsdag 29 mei 2018 19:00 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Snap er weinig van, de helft van de lasagnebladen was nog hard Normale lasagne doet 30 minuten @ 180 graden en deze 35 minuten @ 180 graden. Alle bladen waren bedekt, dus dat was het probleem ook niet. Smaakte al met al opzich aardig, maar is niet voor herhaling vatbaar.
Spinazie á la cremequote:Op dinsdag 29 mei 2018 19:02 schreef napoleonfour het volgende:
[..]
saus te droog waarschijnlijk. Wat voor saus had je>?
Daarom lasagnetta. Doe je die verkleinde bladen al in de pan waar je de saus maakt. Daarna oven.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 19:00 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Snap er weinig van, de helft van de lasagnebladen was nog hard Normale lasagne doet 30 minuten @ 180 graden en deze 35 minuten @ 180 graden. Alle bladen waren bedekt, dus dat was het probleem ook niet. Smaakte al met al opzich aardig, maar is niet voor herhaling vatbaar.
dat is genotquote:Op dinsdag 29 mei 2018 19:04 schreef Jojoortje het volgende:
[..]
Daarom lasagnetta. Doe je die verkleinde bladen al in de pan waar je de saus maakt. Daarna oven.
Ja, maar normaal heb ik dus nergens last van Verder kon de smaak me ook niet echt boeien, dus hou het voortaan weer bij gewone lasagne.quote:Op dinsdag 29 mei 2018 19:04 schreef Jojoortje het volgende:
[..]
Daarom lasagnetta. Doe je die verkleinde bladen al in de pan waar je de saus maakt. Daarna oven.
quote:Op dinsdag 29 mei 2018 18:51 schreef Doublepain het volgende:
Najah, ik ga maar sporten, water ga je niet dood van
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |