abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 25 mei 2018 @ 10:41:09 #76
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_179373956
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 mei 2018 10:08 schreef Chai het volgende:

[..]

Als je in dezelfde wijk woont kun je toch prima op een doordeweekse avond een keer samen bbqen? Zet hem zelf gewoon de hele avond aan en iedereen kan langskomen wanneer het in zijn/haar drukke schema past. Of je nou thuis eet of met het gezin even een half uurtje bij de bbq van een vriend aanschuift maakt nou ook weer niet zoo veel uit (scheelt ook weer zelf koken en afwas in de vaat zetten).
Nou, denk je niet dat we zoiets geprobeerd hebben? Als je dat niet al drie maanden van tevoren plant, dan komt er werkelijk niemand. De ene vindt het "lastig met de kinderen", de andere wil om 8 uur gaan slapen, de andere reageert niet en weer een andere heeft al iets anders. En dan: bakken spul in huis halen die je vervolgens weg kan flikkeren?

Wel grappig, een andere vriend van me probeerde dat laatst ook een keer uit beleefdheid en ging er een beetje vanuit dat toch iedereen afzei, ineens kon wel iedereen... Moest hij toch nog extra boodschappen gaan doen _O-
Don't let my username fool you...
pi_179576690
Ik kom uit op een stuk of 5, maar het contact is lang niet meer zo frequent als vroeger. Er zitten regelmatig maanden tussen. Het is een groepje dat eigenlijk is ontstaan vanuit de bijbaan die we toen hadden, en in die tijd elk weekend meerdere keren met elkaar uitgaan.

Door ouder worden, werk, samenwonen, verhuizen etc. is dat wel wat verwaterd. Afspreken lukt eigenlijk alleen nog als dat ver van tevoren wordt aangekondigd, en dan nog heeft niet iedereen dezelfde prioriteiten. Bovendien is het dan hooguit een verjaardag bij iemand thuis, of bij mooi weer een terras. Het spontaan uitgaan naar clubs e.d. zit er niet meer in.

De groep is eigenlijk vooral actief als oppervlakkige whatsapp groep, waarin de een wat actiever is dan de ander. Vrienden van basisschool of middelbare school ben ik uit het oog verloren.
pi_179576753
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2018 16:33 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Het woord vriend heeft ook geen echte definitie. Sommige mensen vinden iets een vriend terwijl ik het als kennis zie.

En vaak zie je ook in grotere groepen dat de meesten met een paar een echt sterke band hebben en met anderen een minder sterke.
Misschien zien ze jou als heel goede vriend.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')