Stil zijn is natuurlijk iets anders dan op een normaal volume spelen en praten met elkaar. Als ik een temper tantrumpje had vroeger, moest ik naar binnen. Gewoon, rekening leren houden met anderen. Likt me heel normaal.quote:Op zondag 6 mei 2018 10:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan me niet herinneren dat er in mijn jeugd ooit door welke ouder dan ook werd "ingegrepen" als wij buiten speelden en herrie maakten. Mijn hart krimpt een beetje bij het idee.
Misschien werden we wel naar het bos gestuurd dan, maar ik kan me niet herinneren dat we ooit stil moesten doen.
Die ga ik onthoudenquote:Op zondag 6 mei 2018 10:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik kan het een beetje té goed.
Maar ik hou me ook altijd voor dat dat de reden is dat ik nooit een burn-out heb gehad.
En ik vind dat het per saldo ook echt niet uitmaakt. Zolang je je er goed onder voelt (onder niks doen of juist onder wel wat gedaan hebben).
gewoon ff buiten zetten!quote:Op zondag 6 mei 2018 11:12 schreef RobinOok het volgende:
Krijsende kinderen in vliegtuigen daarentegen.....
dat geheim wil ik best weten, maar komt niet een gedeelte van je smaak ook al uit de Lap Cheong of ben ik de enige die vind dat dat erin moet?quote:Op zondag 6 mei 2018 11:16 schreef Molo het volgende:
Ander onderwerp
Weet iemand hier hoe je Kantonese bami bakt? Wat er op hoog vuur doorheen gemikt wordt qua smaakmakers?
Uhhh, die smaak herken ik er niet echt in geloof ikquote:Op zondag 6 mei 2018 11:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
dat geheim wil ik best weten, maar komt niet een gedeelte van je smaak ook al uit de Lap Cheong of ben ik de enige die vind dat dat erin moet?
sja ik denk dat er ook van zoiets algemeens niet 1 recept is, dus welke bedoel je...waar vandaan?quote:Op zondag 6 mei 2018 11:24 schreef Molo het volgende:
[..]
Uhhh, die smaak herken ik er niet echt in geloof ik
lijkt me juist prima als ze binnen harder gillen dan buiten toch? als ikzo lees waar de schoen wringt in het algemeenquote:Op zondag 6 mei 2018 11:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik snap niet waarom er binnen harder gegild moet worden dan buiten. Maar goed, ik heb geen kinderen en hoef gelukkig niemand op te voeden.
De gastouderkinderen van de buurvrouw kunnen spelen op normaal geluidsniveau en de kinderen van de andere buren wonen net ver genoeg weg zodat her voor mij als normaal achtergrondgeluid klinkt. Heerlijk.
Dat kan ook jaquote:Op zondag 6 mei 2018 11:28 schreef liedetector het volgende:
[..]
lijkt me juist prima als ze binnen harder gillen dan buiten toch? als ikzo lees waar de schoen wringt in het algemeen
Dan moet je mijn neefje meenemen. Die ziet alles. Hoewel, die kent geen boomkikkers en zandhagedissen...quote:Op zondag 6 mei 2018 10:49 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Valt dit keer tegen helaas. Wilde ook boomkikkers en zandhagedissen fotograferen maar iedereen houdt de lokaties angstvallig geheim. Heb wel potentiele lokaties gevonden maar geen beestjes.
Gebakken rijstnoodles bedoelde ik eigenlijkquote:Op zondag 6 mei 2018 11:27 schreef liedetector het volgende:
[..]
sja ik denk dat er ook van zoiets algemeens niet 1 recept is, dus welke bedoel je...waar vandaan?
ahhh check, ik had idd iets anders in mn hoofdquote:Op zondag 6 mei 2018 11:36 schreef Molo het volgende:
[..]
Gebakken rijstnoodles bedoelde ik eigenlijk
Met stukjes vlees/vis en allerlei groenten erdoor meestal.
Maar de noodles zijn dan eerst gekookt en dan gebakken.
Er wordt íets van smaakmaker (sojasaus iig wat, en olie...) aan toegevoegd en het smaakt altijd redelijk hetzelfde waar ik het ook eet.
Ik ga binnenkort zelf naaldnoodles maken (rijstnoodles) en wil ze dan na het koken ook bakken. Vandaar
Ik omschreef het ook verkeerdquote:Op zondag 6 mei 2018 11:37 schreef liedetector het volgende:
[..]
ahhh check, ik had idd iets anders in mn hoofd
ja soja mmar vooal ook niet de donkere soja vergeten!
`quote:Op zondag 6 mei 2018 11:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik omschreef het ook verkeerd
Donkere soja. Oh ja, crap, vorige keer vergeten mee te nemen! Nog merken aan te raden?
http://www.aziatische-ingredienten.nl/chow-mein-recept/quote:Op zondag 6 mei 2018 11:16 schreef Molo het volgende:
Weet iemand hier hoe je Kantonese bami bakt? Wat er op hoog vuur doorheen gemikt wordt qua smaakmakers?
quote:Op zondag 6 mei 2018 11:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
http://www.aziatische-ingredienten.nl/chow-mein-recept/
Maar jij zult met Chinese bami wel iets anders bedoelen?
Oh, je zei ook helemaal geen Chinese bami, maar Kantonese.
Nee, weet ik niet.
ik heb nu zin in stir fry met noodles...damn you! net 4 tostis op en nog trekquote:Op zondag 6 mei 2018 11:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Mooi dit
Ik ga gewoon eens een kok van zo'n tent waar het zo lekker is stalken
Nu tijd....voor een roerei
Gewoon Pearl River Bridgequote:Op zondag 6 mei 2018 11:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik omschreef het ook verkeerd
Donkere soja. Oh ja, crap, vorige keer vergeten mee te nemen! Nog merken aan te raden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |