abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178334876
registreer om deze reclame te verbergen
Sommigen van jullie geloven in mediums en anderen totaal niet. Maar ik denk dat iedereen van jullie het er wel over eens is dat er een hoop bedriegers zijn die misbruik maken van de goedgelovigheid van andere mensen.

Denken jullie weleens wat je zou doen om zo'n 'medium' die beweert contact te hebben met geesten zoals jouw overleden opa in de maling te nemen? Zou je weleens de reactie willen zien als er écht een geest verschijnt?


In deze uitzending van Rambam nemen ze iemand in de maling die voor Astro TV regelmatig op TV verscheen. Prachtig initiatief, maar het is wel heel overdone. Als je het op die manier aanpakt, heeft het medium het snel in de gaten dat ze/hij geprankt wordt.

Hoe zou jij het aanpakken dat het medium gaat denken "Oooooh neeeee!!!! Ik dacht dat geesten niet bestonden en ik deed het alleen maar om geld te verdienen door in te spelen op de goedgelovigheid van sukkels. Maar nu heb ik blijkbaar écht een boze geest of demoon opgeroepen en ik zit diep in de shit!"


Hier moet je o.a. een goede kostbare drone voor hebben, maar dit is wel epic
_O_
pi_178335062
Je moet daar je tijd niet aan verdoen. Mediums zijn net als trollen, je blijft ze houden zolang ze aandacht krijgen.
  vrijdag 6 april 2018 @ 05:37:04 #3
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_178339139
Ik heb er geen behoefte aan die mensen in de maling te nemen.

Je hebt de echte oplichters, maar die hebben doorgaans geen skills anders hoefden ze je niet op te lichten. Die geloven ook niet in hun skills, die hebben ze niet. Je kunt ze dus ook niet pranken.

Je hebt daarnaast de integere groep die al dan niet skills hebben. Die mensen zijn doorgaans goed bezig met het helpen van mensen, zelfs als hun "channelen" nep is. Het gaat er immers niet om of ze in contact staan met geesten, maar of ze mensen die er om hulp komen vragen effectieve hulp kunnen geven (troost, inzicht, steun, etc).
Waarom zou je zulke hulpverleners willen pranken? Daarbij is hun skill heel vaak het "goed kunnen lezen van mensen", dus je valt er zo door de mand als prankster, iemand die niet komt om geholpen te worden.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')