abonnement Unibet Coolblue
pi_178364426
quote:
15s.gif Op zaterdag 7 april 2018 14:08 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Dus, degene die er buiten staat heeft vrij zicht omdat het zicht niet bevuild is. Dat maakt het niet minder goed, maar in vele situaties juist toepasselijker. Vele ouders zijn verblind door hun emoties. Objectiviteit is in deze van waarde. Ik zie zoveel ouders die er geen fuck van bakken, zelfs niet na 4 kinderen. Kinderen
uitpoepen heeft niets met opvoedkunde te maken. Ik heb er zelf bewust voor gekozen om geen kinderen te nemen voordat ik daar klaar voor ben en een uiterst stabiele situatie kan bieden. Dat raad ik meer mensen aan om te doen.
Ik zeg ook niet dat die keuze niet juist heel goed is.

Het is alleen zo dat hoe stabiel je situatie ook is, dat op het moment dat je kinderen krijgt het objectieve stukje verschuift no matter hoe goed je alles hebt voorbereid.
En hoe je dan gaat reageren kan je niet van te voren weten.
Ik kom mensen tegen die alles voor elkaar hebben in hun werk en privéleven maar bij het minste geringste in de stress schieten als het om hun kinderen gaat ten koste van die kinderen.
En ongeschoolde “tokkies” die op het moment dat er nood aan de man is ineens enorme vleugels hebben.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-04-2018 14:24:31 ]
pi_178541335
quote:
10s.gif Op maandag 2 april 2018 15:57 schreef Chai het volgende:
In jouw omgeving is alles altijd zo makkelijk te generaliseren en te simplificeren. En op basis daarvan wil je dan verder met analyseren. Ik vind dat onzinnig.
Dit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')