Je hebt wel geluk met mijn vader als kok.quote:Op maandag 19 maart 2018 22:50 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ja, maar dat is voor gevorderden.
Hoe weet je dat? Heb je het geprobeerd?quote:Op maandag 19 maart 2018 22:51 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Mijn groentesoep is een gevorderde groentesoep en dat wordt niet ineens kippensoep als ik er wat gesneden kip in mik.
Hoe lang maakt hij het al 52 keer per jaar?quote:Op maandag 19 maart 2018 22:52 schreef Recce het volgende:
[..]
Je hebt wel geluk met mijn vader als kok.
Nee maar ik trek altijd een bouilonnetje van schenkel en runderpoulet en zulks. Dan wordt het nooit meer kippensoep.quote:Op maandag 19 maart 2018 22:53 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Hoe weet je dat? Heb je het geprobeerd?
Kan je vader goed koken ja?quote:Op maandag 19 maart 2018 22:52 schreef Recce het volgende:
[..]
Je hebt wel geluk met mijn vader als kok.
Wel als je dat bouillonetje van kip trekt.quote:Op maandag 19 maart 2018 22:54 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Nee maar ik trek altijd een bouilonnetje van schenkel en runderpoulet en zulks. Dan wordt het nooit meer kippensoep.
Je hebt nu ook bouillon in blokjes zag ik in de supermarkt hier op de hoekquote:Op maandag 19 maart 2018 22:54 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Nee maar ik trek altijd een bouilonnetje van schenkel en runderpoulet en zulks. Dan wordt het nooit meer kippensoep.
Al minstens 20 jaar.quote:Op maandag 19 maart 2018 22:54 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Hoe lang maakt hij het al 52 keer per jaar?
Dat is iets nieuwsquote:Op maandag 19 maart 2018 22:56 schreef Joezi het volgende:
[..]
Je hebt nu ook bouillon in blokjes zag ik in de supermarkt hier op de hoek
Dat kan ik niet hoor.quote:Op maandag 19 maart 2018 22:56 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Wel als je dat bouillonetje van kip trekt.
Kan dat online?quote:Op maandag 19 maart 2018 23:00 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
De vader van Recce geeft cursussen.
Dat schep ik eraf.quote:Op maandag 19 maart 2018 23:07 schreef mootie het volgende:
Dat lekkere vettige laagje als je de bouillon trekt met schenkel enzulks.
Mootie is van de weeromstuit verdwenen.quote:Op maandag 19 maart 2018 23:14 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
ik weet het, maar ik wilde al aan mootie posten: "die schept ze er vanaf."
Dat is toch lekker, die ‘oogjes’.quote:Op maandag 19 maart 2018 23:14 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
ik weet het, maar ik wilde al aan mootie posten: "die schept ze er vanaf."
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |