abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177494061
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*

r78ks.jpg

Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
pi_177496735
Cygne, wat lief die foto met de hond O+ Kunnen ze goed met elkaar?

Lemijn, wat wijs zo met dat boekje, krijg je echt al een toekomstbeeld bij he? :) Onze dame is vrijdag inderdaad alweer 3 maanden, gaat zo snel!

Ex van mijn man belde gisteren; bonusdochter heeft voor de 3e keer in een jaar tijd krentenbaard, dus we hebben in goed overleg besloten dat ze dit weekend niet naar ons komt om C te ontzien ;( -O- Wil mijn baby niet nog een keer zo ziekjes zien, ben nog getraumatiseerd van de vorige keer ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_177496892
Lieve/mooie foto’s allemaal!

Mini ik hoop dat je inmiddels van je kiespijn verlost bent?

Flav wat leuk van je beste vriendinnen! Mijn beste vriendin heeft net een miskraam gehad en krijgt vandaag een curretage.. :-(

Rena wat ziet dat er naar uit! Ook sneu voor je bonusdochter! Maar goede keuze om C. te ontzien.

Hier zo’n goede nacht gehad dat ik bijna denk dat dat niet goed is :p 20:30 voeding, om 23:30 met hangen en wurgen een paar slokjes, 6:00 was alleen de speen genoeg en hem net maar wakker gemaakt en hij drinkt nu al slapend verder.. eens kijken of hij zo nog wakker wordt :p
pi_177497340
registreer om deze reclame te verbergen
Ach arme C. :{ Goed dat jullie de kans op besmetting even verkleinen. :Y

LBF, niet over nadenken, gewoon van genieten. :D

J. gaat zo oefenen op de opvang. Volgens mij vindt hij alles wel best. Ben wel benieuwd hoe z'n grote zus erop reageert (verticale groep). Ben al helemaal benieuwd of ik hem weer mee mag nemen om 12 uur. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_177497721
Vanmorgen om half 9 lagen er al een pyjama en 1,5 outfit te weken in de Biotex...is deze dag al om? }:|

Rena, wat sneu voor je bonusdochter en ook jammer voor jullie. Maar lijkt me inderdaad wel een slimme keuze! :*

Lbf, heerlijk zeg! :Y

Spannend Kris! Toch wel weer een stap, of niet?

Flav wat leuk! O+
Hier helaas ook een vriendin die net haar tweede mk achter de rug heeft :'( dat zijn toch wel momenten dat ik even hl hard in mijn handjes knijp!

Hier morgen ook al weer 3 maanden :o wat is dat achteraf gezien hard gegaan zeg! Al kan ik heel af en toe de tijd nog wel een klein beetje vooruit kijken, omdat ik weet dat het nog z veel leuker wordt! O+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177497924
Ach wat sneu Rena, verstandig denk ik.

De hond en Wolfje gaan heel goed samen. O+
  woensdag 28 februari 2018 @ 09:49:06 #7
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177497938
registreer om deze reclame te verbergen
Dus ze komen op dezelfde groep, Kris? Dat vind ik echt een bijkomend voordeel van de verticale groep, dat broertjes en zusjes bij elkaar kunnen blijven. Mits dat goed is voor de betreffende kinderen, natuurlijk. Succes met wennen!

Rena, dat ziet er zeker sneu uit zeg. Ik kan me voorstellen dat het met 3 maanden al minder dramatisch verloopt, maar ook dat je het niet wil testen!

Twist, ik begreep dat nooit zo goed, dat geroep van 'het wordt alsmaar leuker' en toen Jacob er eenmaal was vond ik het helemaal onbegrijpelijk want hij was ultiem leuk ter wereld gekomen. Maar nu is hij 7 maanden en snap ik het wel :o . Het contact nu is echt fantastisch en de wetenschap dat dat alleen maar meer wordt, ook.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177498223
Cygne, Wat fijn dat wolfje en de hond zo goed samen gaan. Het ziet er ook echt heel lief uit. O+

Krisvc, oefenen op de opvang alweer! Gaat snel he. Ik vind t zk merkwaardig hoe de eerste keer opvang heel spannend was, en dat ik Dirk nu met een gerust hart achterlaat en zelfs soms denk dat hij het daar wel eens leuker (interactie met andere kindjes) heeft dan alleen thuis met mij. :@

LabelleFleur, maak je hem wakker s nachts? :o Ik ben even kwijt hoe klein/groot je baby is, maar ik vertrouw er altijd op dat als hij honger heeft hij wel wakker wordt. En zo niet heeft hij of geen honger, of blijkbaar meer zijn slaap nodig.

Rena, lijkt me goed dat je dan even de kans op besmetting ontwijkt. :)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_177498320
Dirk heeft ineens de achteruit gevonden. En hij keek me vanochtend vanuit de box op handen en knien aan. Hij is echt flink aan het oefenen op bewegen en kan ineens ook gefrustreerd gillen/huilen als t allemaal niet lukt. O+ Ik geniet echt zo intens van hem.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_177498821
Nanuke: In principe niet, we zijn nu een beetje met die laatste voeding aan het kijken want daar valt hij na een paar slokken al in slaap de laatste dagen. Ik heb hem vanochtend om 7:45 wel wakker gemaakt omdat ik z’n maag gewoon hoorde knorren :p Hij is nu 7 weken
pi_177498855
Dat ziet er akelig uit Rena. Balen dat bonusdochter het opnieuw heeft.

LBF lekker zoveel slaap. :)

Bij ons was het slapen van tien tot twaalf, om twaalf uur kreeg ik er maar een klein hapje in. Toch sliep hij nog vier uur door.

Mijn man wordt trouwens wakker als Banaan zich niet op tijd meldt, zo lief. O+

Banaan is weer koortsvrij. *O*
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_177499219
Nanuke, wat klinkt dat heerlijk, zo mooi om te zien hoe snel ze zich soms ineens ontwikkelen O+

Oh Kris, wat spannend alweer oefenen op de opvang! Hopelijk gaat hij het naar zijn zin hebben, in ieder geval fijn dat zijn zus er ook is!

PKM, wat fijn dat banaan geen koorts meer heeft! :*

Cygne, fijn dat dat zo goed gaat, de foto straalt ook wel een soort vriendschap uit!

Twist, ik snap je wel hoor, en jij hebt dan al eens een kleine baby gehad dus je weet al wat er volgt :) Ik merk nu ze steeds meer begint te communiceren en te lachen dat ik er steeds meer van kan genieten, vind de kleine baby fase gewoon pittig, vooral op dagen zoals afgelopen maandag.

Lemijn, ja ik denk ook wel dat ze het nu misschien iets beter zou kunnen hebben, maar we nemen toch liever het risico niet. Waarschijnlijk wisselen we nu de weekenden en komt ze dan volgend weekend naar ons en gaat manlief wel even bij haar langs. Ik vind het voor ons andere meisje zo sneu, we zien haar al niet elke dag dus als we zo'n weekend missen balen we daar echt van want we moeten haar al genoeg missen. De band die ik met haar voel is door de geboorte van C nog hechter geworden O+

Onze baby is wel een luxe baby hoor als ik sommige slaaptijden hier hoor, ze heeft van 20.30 tot 6.00 geslapen vannacht en dat doet ze vrij regelmatig al :@ Nu ligt ze ook alweer een dutje te doen vanaf een uur of half 9, ik vermoed (hoop) dat we het sprongetje achter de rug hebben en nu weer een beetje ritme krijgen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_177500130
Ik weet niet wat het is maar ik vind afzetten op de opvang dus helemaal niet zo'n ding. Vond ik bij m'n grote ook niet. We hebben een ontzettend fijne opvang. En ik zie bij mijn grote hoe veel goed het doet om bij andere kindjes te zijn.
Dat ging net dus ook hartstikke makkelijk. Ware het niet dat mn grote weer mee naar huis wilde. :P Ze zitten inderdaad bij elkaar op de groep. Ik ben er nog niet helemaal uit of grote zus J. zal beschermen tegen alle kindjes of dat zij degene is tegen wie hij beschermd moest worden.
Anyway, ik heb ik 2 uur tijd drie verschillende winkelcentra gehad en veel te veel geld uitgegeven. Ga hem zo weer ophalen. *O*

En ze worden echt alleen maar leuker als ze groter worden. Nouja, het meeste dag. Ik vind peuterpoepluiers toch minder chillen dan borstvoedingsluiers.

Slaap experiment is hier de afgelopen dagen doorgezet btw. Ik leg hem tussen 7 en half 8 op bed en dan begint ie aan de nacht.*

*Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Mijn baby doet veel te makkelijk. Krijg hierdoor geen verwachtingen mamma's/mamma's to be.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_177500636
Wat jammer, rena. Maar wel logisch dat jullie het zo doen.

Mijn vriend was vanochtend met Y naar het consultatiebureau. Y groeit netjes: gewicht zit net iets boven de gemiddelde lijn, lengte er ruim boven.

Maar vriend blijkt met de arts te hebben besproken dat hij zich wat zorgen maakt om mij. Ik ben in korte tijd toch weer afgevallen en de avonden en nachten eisen ook hun tol. I slaapt nu overdag en aan het begin van de avond wel in z'n bedje, maar aan het einde van de avond wordt hij wakker en dan neem ik hem maar bij me in bed. Waar hij vervolgens vaak om de twee uur wakker wordt en aan de borst wil. En dan staat vervolgens vaak om 6:00 (nu weer in vakantietijd) een kleuter naast ons bed.

Eigenlijk lucht het me wel op dat hij dit besproken heeft, omdat ik nu in ieder geval het gevoel heb dat het niet meer alleen mijn probleem is, of mijn verantwoordelijkheid, maar dat hij ook ziet wat er gebeurt en hoe lastig/zwaar ik dit vind. :@ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_177500768
:W Ik kom me hier maar eens voorzichtig melden samen met

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Of het van meeschrijven komt de komende weken valt nog te bezien, maar ik kom sowieso elke dinsdag even BFD gluren O+

Niet quoten svp, foto en naam straks weer weg :)
Make your own kind of music.
pi_177500876
Cass, wat een prachtige namen O+ en n plaatje van n baby natuurlijk, maar dat had je zelf vast ook al door ;)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_177501189
Droomde je nu ook weer van de naam, Cas? Zo ging het bij je oudste wel toch? Of hoe kwam zijn naam nu bij jullie?
pi_177501659
Welkom Cass! Hij heeft het duidelijk goed gehad bij je! O was ook een flinke bij de geboorte en die had ook van die mooie spekwangen toen. Hij leek ook altijd boos te kijken toen, met zo'n frons tussen zn ogen door het speklaagje daar. Hij lijkt nu ook totaal niet meer op die eerste foto's. Hoe is je kraamweek en hoe doet hij het?

Rena, wat sneu voor je bonusdochter, alweer ziek. Maar slim om haar het weekend thuis uit te laten zieken.

Kris, O zit ook op dezelfde groep als zijn zusjes. Bevalt hier heel goed, hij gaat regelmatig even bij zn zusjes kijken om daarna weer zelf te gaan spelen. Alleen het ophalen is mijn vervelendste kwartier van de week met twee baby's die blij zijn me te zien (of horen) en dan direct aandacht willen, en peuter die niet mee naar huis wil en dus wegrent en alles wat ik hem met veel moeite aangetrokken heb weer uittrekken -O- Ben altijd blij als ik hem thuis heb, want ook op weg van het kdv naar huis is hij nog rebels met opeens terugrennen en niet naar binnen willen :') Wegbrengen is bij de meisjes altijd probleemloos gegaan, en met peuter tegenwoordig ook (die ging pas met 2 jaar voor het eerst).

Franny, fijn dat je vriend het heeft besproken. Hebben ze ook nog bruikbare tips kunnen geven?

Ik heb de foto's n het filmpje in het vorige topic ook nog gezien met een baby die zijn moeder bijna liet hangen :D

Wij hebben nu eindelijk een overtuigde roller (Lala) die alleen vergeten is hoe ze terug moet rollen. Em kijkt er af en toe naar maar blijft liever op dr rug liggen. Op knien zitten hebben ze nog nooit geprobeerd. Ik denk dat ze pas gaan lopen als ze bijna 2 zijn :') En ik heb van de week een goedkope babyweegschaal gekocht, ze zijn nu 6,5e kilo. Volgen nog steeds netjes het -2,5 lijntje dus.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_177502335
Franny, goed van je vriend dat hij het aankaartte. Gaf de arts ook een advies mee?

Welkom Cass! Wat een mooi kindje, mooie namen, mooi pakje, mooi alles :D
pi_177502816
Cass welkom en nog gefeliciteerd! *G* Wat een prachtig mooi beertje heb je daar! O+
Wat vind z'n grote zus ervan?

quote:
0s.gif Op woensdag 28 februari 2018 09:49 schreef Lemijn het volgende:
Twist, ik begreep dat nooit zo goed, dat geroep van 'het wordt alsmaar leuker' en toen Jacob er eenmaal was vond ik het helemaal onbegrijpelijk want hij was ultiem leuk ter wereld gekomen. Maar nu is hij 7 maanden en snap ik het wel :o . Het contact nu is echt fantastisch en de wetenschap dat dat alleen maar meer wordt, ook.
Ja, hoe leuk en lief en schattig die mini baby's ook zijn, ik vind vooral de ontwikkeling zo fascinerend om te zien O+
Het lukt me deze keer gelukkig ook erg goed om te genieten van die unieke eerste tijd (had ik me ook heel bewust voorgenomen, omdat dit de laatste keer is dat ik dat allemaal meemaak), maar ik kan soms echt niet wachten tot-ie nog nt wat groter is. Leren rollen, kruipen, zitten, staan, eten, brabbelen; heerlijk is dat! Vooral omdat je ze dan ziet veranderen in echte 'persoontjes' O+

Kris alleen maar fijn toch, dat je ze met zo'n fijn gevoel weg kunt brengen? :) Hoe heeft-ie het gehad?

Hier komt m'n moeder vrijdag een uurtje oppassen en m'n zus zaterdagavond een paar uurtjes. Wel gek om te bedenken dat ik bij de Minion nu alweer aan het werk was, terwijl Pitbull dus nog nooit bij iemand anders dan mij of man geweest is. Maar komende weken ook maar eens wat 'oefendagjes' plannen :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177503924
Franny, goed dat je vriend het heeft aangekaart en ik ben ook benieuwd of je tips hebt meegekregen

Cass, wat een knapperd O+ Gefeliciteerd!

FF, heerlijk toch van die luie baby's :P Gaan ze ook echt gelijk op qua gewicht?

Twist; wel fijn he om die extra tijd te hebben? Ik moet er niet aan denken om nu weer te gaan werken al, ben heel blij met hoe ik het nu geregeld heb, hoef pas begin mei weer te werken :) Hoop echt dat het allemaal meevalt met jullie pitbull, wat naar om je zo'n zorgen te maken :{ :*

Ik ga vanavond naar the Killers met manlief, heb er nu al zin in O+ Ons meisje heeft vanmorgen weer zo'n lang ochtenddutje gedaan en ligt nu weer in haar wiegje, maar hoor haar nog wel pruttelen af en toe, hopelijk slaapt ze nog even. Heb het idee dat haar darmpjes het steeds beter gaan doen, ze had vanmiddag weer zo'n prachtige knalgele poepluier :9
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_177504680
Welkom CE, wat een heerlijk propje heb je daar zeg. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_177504855
Even iets van mij afschrijven hoor. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zo, dat lucht op.
-O-
  woensdag 28 februari 2018 @ 15:14:24 #24
221912 minilot
Puer aeternus
pi_177504898
Zo, pffrt. Doorverwijzing kaakchirurg. Kies die voor pijn zorgde (nu gelukkig weer over, maar kan terugkomen) moet eruit, maar de boel staat een tikkie veel scheef dus de tandarts kon er zelf niet goed bij. Wordt vervolgd, volgende week. Ik had de afgelopen dagen met kiespijn overigens sterk de indruk dat met O. knuffelen instant verdovend werkte. O+ Yay @ pijnstillende hormonen. :+

Straks hier eens bijlezen, alle BFD'tjes bekijken en dan door naar gemeentehuis voor aanvraag ID-kaart voor O.
Willen jullie gokken of de dienstdoende ambtenaar kiest voor het intellectuele oude mannetje of voor de ingezakte aardappel? *)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 28-02-2018 15:34:11 ]
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  woensdag 28 februari 2018 @ 15:26:13 #25
221912 minilot
Puer aeternus
pi_177505117
Venco! Knuffel. Tuurlijk schrik je daarvan en argh, die kerel! :{w

Rena, heel veel plezier vanavond en wat een prachtbaby heeft Cass, met bijbehorende prachtnamen O+
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')