abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176567067
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:57 schreef jsuijker het volgende:

[..]

Hoop dat die 45% bedragen weer vaker gaan komen. Als er voor elke maand zo'n 3a4 betalingen nodig zijn dan gaat het echt nog eeuwen duren.

Ik heb erna niet meer geinvesteerd maar heeft Lendahand ondertussen duidelijk gemaakt dat je investeert in een tussenpersoon en de projecten voor de schijn zijn?
Zeker zal tijd worden.

Ze zijn daar wel wat duidelijker over, maar je moet wel zoeken op de website:
quote:
Met wie ga je financieel gezien eigenlijk in zee? Als je investeert via een lokale partner, is deze financiŽle instelling de leningnemer of tegenpartij. Bij een directe investering is het bedrijf dat je selecteert zelf de leningnemer of tegenpartij. Bij directe investeringen staat alle informatie altijd op de projectpagina van de leningaanvraag. Bij een investering via een lokale partner staat alle informatie op de lokale partner pagina. Voor beide type investeringen geldt dat wij de leningnemers uiterst zorgvuldig geselecteerd hebben op basis van diverse financiŽle criteria en sociale doelstellingen.

De lokale partners lenen het geld uit aan de ondernemer zodra het project volledig is gefinancierd op onze website, of financieren de lening voor. Simpelweg omdat ondernemers het geld eerder nodig hebben. De lokale partners dekken het risico op valutaschommelingen en wanbetaling af. Je loopt bij investeringen via lokale partners dus niet zozeer risico op een eventueel falen van de ondernemer, maar op de gang van zaken bij de lokale partner waar de ondernemer de lening heeft aangevraagd. Deze professionele organisaties beoordelen of een ondernemer zich kwalificeert voor een leningaanvraag. Bij lokale partners vind je een overzicht van alle partijen waarmee Lendahand een contract heeft gesloten. Als je meerdere leningen verstrekt, is het derhalve altijd raadzaam te spreiden over verschillende lokale partners/landen.
Een + voor: SnacktoTake, Park Plaza, il Mulino, Bruinewold montage, ABG, Lohuis, De rotonde, Monkey town, Silverline, Da Xin, Cafetaria Iijsselstein, fysiotherapie Ter Apel, AquaPretPark, Tropisch Fruit&Paddenstoelen, Brookhuis Applied Technologies
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')