FOK!forum / Relaties & Psychologie / Op de rand van de afgrond na 14 jaar #12
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:00
Beste mensen,

Ik heb even een kloon account aangemaakt, omdat ik vrij bekend ben op dit forum en ik sta op de rand van de afgrond na 14 jaar samen te zijn met mijn meissie. Ik zal alles proberen zo goed mogelijk te omschrijven, zodat het helder is. Mochten er vragen zijn dan ben ik uiteraard bereid deze te beantwoorden. Hopelijk zijn er wat mensen die mij kunnen adviseren ofzo.

Zoals gezegd ben ik al 14 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn vanaf dat we 17 jaar zijn bijelkaar en wonen sinds een kleine 10 jaar samen. Eerst 6 jaar in een heel klein dorp en nu sinds 4 jaar in een groter dorp met ongeveer 10.000 inwoners.

Wij hebben in ons leven heel veel dingen meegemaakt en dit begon al op de allereerste dag dat ik haar voor de eerste keer zag. Haar ouders lagen namelijk in scheiding en er werd net niet gevochten in huis. Uiteindelijk is dat overigens goed gekomen, nadat haar moeder 6 weken uit huis is geweest.

Enkele jaren geleden kreeg mijn vriendin een ongeluk en werd aangereden. Hierdoor kwam ze 6 maanden in het ziekenhuis te liggen en hield daar beenletsel aan over, mede door toedoen van het ziekenhuis (wonden niet goed schoongemaakt). Ze moest opnieuw leren lopen, staan etc en is inmiddels al 8 jaar werkzaam in een Horeca bedrijf waar ze het reuze naar haar zin heeft, maar daar kom ik later nog op terug.

In de tussentijd heb ik gewoon gewerkt, maar op en af. Aantal keer goed pech gehad dat de bedrijven waar ik werkzaam voor was failliet gingen of ik kon het gewoon niet vinden met collega's etc. Ik ben daar zeer gevoelig voor vanwege een psychische stoornis die ik heb en die sinds vorig jaar pas erkend is (eindelijk). Ik ben dus niet iemand die langer dan 2-3 jaar bij een baas blijft hangen, ook al wil ik dat wel, het lukt telkens niet.

Sinds wij wonen waar wij nu wonen is er veel gebeurd. In de afgelopen 4 jaar hebben wij ieder jaar iemand verloren waar wij veel om geven. Zo overleed mijn oom plotseling aan een hartaanval 4 jaar geleden (waar mijn vriendin ook een goede band mee had), 3 jaar geleden mijn nicht van 32 aan een meervoudige hersentumor, 2 jaar geleden haar beste collega en vriendin aan kanker (ook net 38 ofzo) en nu staan wij op het punt om opnieuw iemand te verliezen, namelijk een vriendin van 26 ook aan kanker. Die zal op korte termijn overlijden en is niet meer te redden.

Toen wij hier kwamen wonen vertelde mijn vriendin mij; Ey ga nou eens wat doen, zoek eens wat contact etc. Uiteindelijk kwam ik bij de vereniging terecht waar ik nu bij zit en waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het zijn echt vrienden geworden en ook mijn vriendin voelt zich daar welkom. Jaarlijks hebben we uitjes of komt ze kijken etc etc. En een tijdje geleden zijn we nog samen naar een bruiloft geweest van iemand uit mijn team.

Nu is het zo dat ik de afgelopen 2 jaar een ziektewetuitkering heb gehad en uiteindelijk ben ik goedgekeurd (niet geheel terecht maar goed). Ik was sinds Augustus dit jaar bezig om te solliciteren. Letterlijk honderden sollicitaties en gesprekken reeds gevoerd. Ik kon niet eerder dan Augustus solliciteren, omdat ik een ziektewetuitkering had en ik moest wachten op het eindoordeel van de arts. Mijn vriendin vertelde mij dat ze erg trots was dat ik het eindelijk inzag en dat ik zo snel reageerde. Ze maakte zich logischerwijs druk om de financiën.

Tevens zijn we al 3 jaar bezig om vader en moeder te worden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden. De ''fout'' ligt bij mij. Hiervoor zijn we dit jaar een traject ingegaan bij het Erasmus in Rotterdam. Door middel van een ICSI-behandeling kunnen wij alsnog vader en moeder worden.Wel moest mijn vriendin 5 kilo afvallen oftewel erbij sporten. En ze werkt nog eens 40-45 uur per week en ik deed op dat moment niets.

In November zouden wij terug moeten komen bij het ziekenhuis, maar je raad het al. Enkele dagen voor we zouden gaan kwam ze met het nieuws dat ze twijfelt aan onze relatie. Ze zag op tegen de datum van het ziekenhuis en of we het wel allemaal konden rondbreien. Aan de ene kant heeft ze gelijk, omdat ik al een aantal keer een kans heb gehad wat betreft werk etc, maar aan de andere kant denk ik; Een baby dat gaat 9 maanden duren. Geef mij dan ook die tijd, je zag dat ik goed bezig was.

Op haar werk is ze heel goed met haar collega's, zelfs te goed misschien. Ze gaat graag op stap, feestjes en dat soort dingen. Dat is na de dood van haar beste collega meer geworden (die hield daar ook van, maar stierf alleen en was vaak eenzaam, eeuwige vrijgezel en kwam vaak de verkeerde mannen tegen zeg maar). Ik heb haar die vrijheid NOOIT ontnomen, omdat ik wist dat ze dat gemist heeft in haar jeugd, mede door toedoen van haar ouders. Ze zorgde immers altijd voor alles en iedereen.

Nu is de situatie zo dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ze loopt bij een psycholoog voor haarzelf, maar niet voor onze relatie. Ik heb haar verteld dat die psycholoog het waarschijnlijk erger maakt. Waarom? Als jij met een vraag komt; Ik heb altijd voor anderen gezorgd, wat moet ik doen? Dan zegt die psycholoog uiteraard dat je voor jezelf moet kiezen.

Onze relatie is ALTIJD goed geweest. Samen op vakantie, samen lachen en huilen, respect, waardering, goede sex (nog steeds) en zelden tot nooit ruzie. Weleens discussies maar geen ruzie. Tevens drink ik niet, drugs gebruik ik niet en geweld gebruik ik al helemaal niet. Ik ben eigenlijk een lief persoon die ook liefde nodig heeft en zij idem.

Nu is het zo dat ik bij mijn ouders verblijf voor inmiddels 10+ dagen en ik het zelf misschien erger heb gemaakt door haar te appen, vanwege onzekerheid en het ongewisse. Dit heb ik niet gewild, maar als ze in mijn schoenen had gestaan had ze hetzelfde gedaan denk ik. Wel hebben we enkele malen per email contact gehad.

In deze emails geeft ze de volgende punten aan;

Financiën (daar was ik mee bezig en ik heb vrijdag bijvoorbeeld weer een gesprek staan)
Vrijheid (die ze altijd van mij gekregen heeft maar toch heeft ze het gevoel een bepaalde verantwoordelijk richting mij te hebben)
Genegenheid (die gaf ik haar erg veel, zeker toen ik net wegging en dat vond ze ook heel fijn.)
Huishouden (oftewel of ik vaker dingen zelf wil zien, maar het probleem is ik zie het niet en dat stinkt haar terecht. Ook dit is op te lossen lijkt mij bijv met een memo bord ofzo)

Ik denk dat ze zich teveel spiegelt aan haar collega's die vaak jonger zijn en lekker alles los en vast neuken wat er is en lekker zuipen. Ik merk dat ze dat ook wil, maar dat heeft ze altijd tot op zekere hoogte gemogen. Het is voor mij dus een raadsel en het kwam als koude kak op mijn dak waar dit ineens vandaan komt.

1 week voordat ze met dit verhaal kwam hadden we nog wereldse sex en was het hou van je, wil je niet kwijt en we gaan ervoor he in 2018 en ineens PATS BOEM.

Ik ben nu 31 en mijn leven is helemaal vernield. Ik verlies haar, mijn 2 honden en 3 katten en mijn vrienden die ik net had opgebouwd daarzo. Nu ik 100 kilometer verder zit denk ik; Wat nu? Ik heb hier bij mijn ouders helemaal niets en ik wil dat het goed komt, maar wat te doen?

Ik weet dat mijn tante haar vanavond belt en ik spreek haar donderdagavond even. Zaterdag ga ik denk ik wel met de vereniging het uitje doen en een vriend raadde mij aan om haar zondag even lekker mee te nemen naar de schaatsbaan, maar aan de andere kant komt dat misschien opdringerig over, omdat ze aangaf rust te willen. Ik kan niet begrijpen dat je iemand waar je zoveel van houd en dat doet ze, zo ineens kan behandelen.

Ze is van een lieve, open, eerlijke, charmante en zorgzame vrouw INEENS omgeslagen naar iemand die alleen wil zijn, koud is en weinig empathie heeft. Ik begrijp er werkelijk niets van aan een kant.

Nu zul je denken; Ze wil ermee stoppen. Maar er zijn een aantal dingen waaraan ik denk waarvan ik zeg; Ze wil niet stoppen. Ze heeft namelijk de afspraak bij het ziekenhuis VERZET en niet geannuleerd. Verzet naar volgende week al zelfs. Tevens draagt ze onze verlovingsring nog.

Ik weet het niet meer en sorry voor het warrige verhaal.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:59 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Snap de vergelijking niet
Dus dat vertel je aan je ouders?

Want jouw ouders weten net zoveel als jij van jouw relatie?
Nee ik zeg dat iedere ouder/kind relatie anders is. De een verteld werkelijk alles en de ander niet, ja dat kan he.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:02
Je slaapt maar 2-3 uur per nacht? Ben je al naar de huisarts geweest TS? Met zo weinig slaap en bij tijden zelfmoordgedachten loop je een heel groot risico op grotere psychische problemen.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik zeg dat iedere ouder/kind relatie anders is. De een verteld werkelijk alles en de ander niet, ja dat kan he.
En dan nog weten ze niet wat er in een relatie aan de hand is

Hell ik vraag me af of jij het eigenlijk ziet (denk het niet)
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:02 schreef Raskolnikow het volgende:
Je slaapt maar 2-3 uur per nacht? Ben je al naar de huisarts geweest TS? Met zo weinig slaap en bij tijden zelfmoordgedachten loop je een heel groot risico op grotere psychische problemen.
Ja hey hij solliciteert 3 uur per dag
Geen dag om te slapen hoor
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:02 schreef Raskolnikow het volgende:
Je slaapt maar 2-3 uur per nacht? Ben je al naar de huisarts geweest TS? Met zo weinig slaap en bij tijden zelfmoordgedachten loop je een heel groot risico op grotere psychische problemen.
Ja besef ik mij ook. Komt goed. Mijn ouders houden mij scherp in de gaten.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 02:02
Zowwww, TS heeft z’n eigen Late Night Show hier :D
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:02 schreef Sarabi het volgende:

[..]

En dan nog weten ze niet wat er in een relatie aan de hand is

Hell ik vraag me af of jij het eigenlijk ziet (denk het niet)
Sommigen weten dat dus wel, dat is wat ik wil zeggen. Afhankelijk wat voor relatie je met je ouders hebt natuurlijk.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:03 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Sommigen weten dat dus wel, dat is wat ik wil zeggen. Afhankelijk wat voor relatie je met je ouders hebt natuurlijk.
Nee gewoon nee
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja besef ik mij ook. Komt goed. Mijn ouders houden mij scherp in de gaten.
Nou ja, dit is denk ik nog belangrijker dan sollicitaties op dit moment. Je wil niet in een gesprek zitten met een toekomstige werkgever of je vriendin die je terug wil terwijl je ineens stemmen gaat horen omdat de eerste psychose toeslaat.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:03 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee gewoon nee
Ik weet vrijwel zeker dat mijn schoonmoeder 95% van alles weet. Die heeft een zeer zeer innige band met mijn vriendin. Een vd redenen is dat mijn vriendin dat hele gezin heeft onderhouden toen die scheiding om de hoek stond.
Steef121vrijdag 22 december 2017 @ 02:05
c_/ slaaptheetje bij

[ Bericht 20% gewijzigd door Steef121 op 22-12-2017 02:16:38 ]
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb nooit gezegd dat ze geen gelijk had lieverd. Lees maar terug ik ben zeker schuldig hieraan. Mijn ouders willen wel helpen. Mijn ma gaf al wat dingen aan. Bijvoorbeeld een memo bord voor mijzelf en dat ik dat niet voor haar moet doen, maar echt zelf, dat soort dingen.
Ja, net als je vriendin zegt ze wat en wat gebeurt er dan? Waarom komt ze daar ook nu pas mee trouwens? Ze weet dit vanuit jullie ouderlijk huis en heeft je relatie al die jaren geobserveerd. En dan nu aan komen kakken met tips, echt whut!?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik weet vrijwel zeker dat mijn schoonmoeder 95% van alles weet. Die heeft een zeer zeer innige band met mijn vriendin. Een vd redenen is dat mijn vriendin dat hele gezin heeft onderhouden toen die scheiding om de hoek stond.
Haar vader moest sochtends om 4 uur werken. Mijn vriendin regelde alles. Smeerde brood voor haar vader, bracht zusjes naar school en was toen zelf 13-14 jaar tot aan haar 17de.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik weet vrijwel zeker dat mijn schoonmoeder 95% van alles weet. Die heeft een zeer zeer innige band met mijn vriendin. Een vd redenen is dat mijn vriendin dat hele gezin heeft onderhouden toen die scheiding om de hoek stond.
Hadden die ook geen geld meer?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik weet vrijwel zeker dat mijn schoonmoeder 95% van alles weet. Die heeft een zeer zeer innige band met mijn vriendin. Een vd redenen is dat mijn vriendin dat hele gezin heeft onderhouden toen die scheiding om de hoek stond.
Voor de laatste keer van iets weten is niet hetzelfde als iets leven.
Snap je dat echt niet of doe je nu alsof?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:05 schreef Steef121 het volgende:
C_\ slaaptheetje bij
Whiskey is beter :9
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:05 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Ja, net als je vriendin zegt ze wat en wat gebeurt er dan? Waarom komt ze daar ook nu pas mee trouwens? Ze weet dit vanuit jullie ouderlijk huis en heeft je relatie al die jaren geobserveerd. En dan nu aan komen kakken met tips, echt whut!?
Nee dat komt omdat mijn ouders er stellig van overtuigd waren dat we daar ook mee bezig waren en dat was dus ook zo.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:05 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Voor de laatste keer van iets weten is niet hetzelfde als iets leven.
Snap je dat echt niet of doe je nu alsof?
Nee dat snap ik wel.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:07
Ik vrees dat TS op dit moment al (rand)psychotisch is.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat snap ik wel.
Dus jouw ouders weten ook nooit helemaal wat er in jullie relatie afspeelt
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:07 schreef Raskolnikow het volgende:
Ik vrees dat TS op dit moment al (rand)psychotisch is.
Ik wil niet exact vertellen wat ik mankeer vanwege herkenbaarheid maar ik balanceer wel ja. Daar heb ik ook medicatie voor, maar die ligt dus thuis, omdat ik dacht dat komt wel goed. Misschien naief.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:07 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Dus jouw ouders weten ook nooit helemaal wat we in jullie relatie afspeelt
Mwa kunnen zich er wel een voorstelling van maken. Wij liegen beide niet tegen onze ouders en verdraaien ook geen woorden ofzo mocht je dat denken.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Mwa kunnen zich er wel een voorstelling van maken. Wij liegen beide niet tegen onze ouders en verdraaien ook geen woorden ofzo mocht je dat denken.
Nee ik bedoel wat ik net zei waarvan je zei dat je het begreep
Iets horen over een relatie is anders dan het leven
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:09 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee ik bedoel wat ik net zei waarvan je zei dat je het begreep
Iets horen over een relatie is anders dan het leven
Ja ik snap je wel alleen zeg ik dat als er problemen zijn dan word dat meestal wel goed uitgelegd waardoor ze echt wel weten hoe of wat. Alleen nu niet maar dat is ook meer omdat niemand het zag aankomen. Maar ik snap wel wat je bedoelt.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nouja het is meer dat ze mij willen ontlasten. Ze weten dat ik amper slaap hierdoor (nu 2-3 uur per nacht) en ze zien mij met mijn ziel onder mn arm lopen. Dat is het meer.
Ik denk serieus dat ze meer voor zichzelf lief willen voelen. Juist in deze situatie zou je enorm gebaat kunnen zijn bij structuur, werken aan vooruitgang, enige fysieke activiteiten om even uit je hoofd te komen en voor wat afleiding te zorgen. Maar nee, ze spelen liever voor Cohen met een theepotje erbij, kusjekroel jongen. Nog meer lullen, nog meer nadenken in cirkels, dat heeft vast verbetering gebracht in je gesteldheid ja..

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat komt omdat mijn ouders er stellig van overtuigd waren dat we daar ook mee bezig waren en dat was dus ook zo.
Lekker makkelijk van ze :r
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Maar ik snap wel wat je bedoelt.
Dat betwijfel ik
Maar ik ga slapen, het was weer gezellig :W
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik wil niet exact vertellen wat ik mankeer vanwege herkenbaarheid maar ik balanceer wel ja. Daar heb ik ook medicatie voor, maar die ligt dus thuis, omdat ik dacht dat komt wel goed. Misschien naief.
TS lees het volgende alsjeblieft goed:

Prioriteit 1: Je (psychische) gezondheid. Zorg dat je je medicatie hebt, ga desnoods waar je nu bent naar een arts voor een recept. Trek aan de bel bij de GGZ en maak een crisisplan voor als het nog slechter gaat. Informeer de mensen om je heen hierover.

Prioriteit 2: Zorg dat je inkomsten hebt. Als je dit zelf niet meer kan vanwege bovenstaande zaken, vraag dan hulp. Onderzoek de mogelijkheden voor een bijstanduitkering en ga zoeken naar wek zodra je daartoe in staat voelt.

Prioriteit 3: Zorg dat er geen kans is dat je op korte termijn op straat komt te staan, tenzij je ten alle tijden bij je ouders terecht kunt.

Prioriteit 4: Praat met je vriendin over hoe nu verder.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:11 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Ik denk serieus dat ze meer voor zichzelf lief willen voelen. Juist in deze situatie zou je enorm gebaat kunnen zijn bij structuur, werken aan vooruitgang, enige fysieke activiteiten om even uit je hoofd te komen en voor wat afleiding te zorgen. Maar nee, ze spelen liever voor Cohen met een theepotje erbij, kusjekroel jongen. Nog meer lullen, nog meer nadenken in cirkels, dat heeft vast verbetering gebracht in je gesteldheid ja..

[..]

Lekker makkelijk van ze :r
Of ze hebben een verkeerde indruk gekregen van mijn vriendin ;) Zoals ik in een eerdere reeks al heb verteld. 2 weken voor ze hiermee kwam vroeg mijn vader aan haar aan tafel; Hoe gaat het nu lieverd? Ja uitstekend, hij is druk bezig blabla komt allemaal goed. Nee goed hoor!

Dat hoorde ik vorige week van mn vader en dat vond hij raar.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:11 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

TS lees het volgende alsjeblieft goed:

Prioriteit 1: Je (psychische) gezondheid. Zorg dat je je medicatie hebt, ga desnoods waar je nu bent naar een arts voor een recept. Trek aan de bel bij de GGZ en maak een crisisplan voor als het nog slechter gaat. Informeer de mensen om je heen hierover.

Prioriteit 2: Zorg dat je inkomsten hebt. Als je dit zelf niet meer kan vanwege bovenstaande zaken, vraag dan hulp. Onderzoek de mogelijkheden voor een bijstanduitkering en ga zoeken naar wek zodra je daartoe in staat voelt.

Prioriteit 3: Zorg dat er geen kans is dat je op korte termijn op straat komt te staan, tenzij je ten alle tijden bij je ouders terecht kunt.

Prioriteit 4: Praat met je vriendin over hoe nu verder.
Dankje Rasko. Ik waardeer dit heel erg thanks.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik wil niet exact vertellen wat ik mankeer vanwege herkenbaarheid maar ik balanceer wel ja. Daar heb ik ook medicatie voor, maar die ligt dus thuis, omdat ik dacht dat komt wel goed. Misschien naief.
BEL MORGEN AJB JE HUISARTS EN LAAT EEN RECEPT DOORFAXEN NAAR DE APOTHEEK BIJ JE OUDERS. Jeetje man, ga asjeblieft voor jezelf zorgen, want je ouders kunnen dat klaarblijkelijk niet voldoende
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:13 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

BEL MORGEN AJB JE HUISARTS EN LAAT EEN RECEPT DOORFAXEN NAAR DE APOTHEEK BIJ JE OUDERS. Jeetje man, ga asjeblieft voor jezelf zorgen, want je ouders kunnen dat klaarblijkelijk niet voldoende
Kwam via het GGZ moet ik die dan niet bellen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:14
Vandaag precies 2 jaar geleden stierf mijn favoriete oom overigens. Ik zie het net staan. Het begin waar ik totaal ingestort ben. Godverdomme wat mis ik die vent.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Of ze hebben een verkeerde indruk gekregen van mijn vriendin ;) Zoals ik in een eerdere reeks al heb verteld. 2 weken voor ze hiermee kwam vroeg mijn vader aan haar aan tafel; Hoe gaat het nu lieverd? Ja uitstekend, hij is druk bezig blabla komt allemaal goed. Nee goed hoor!

Dat hoorde ik vorige week van mn vader en dat vond hij raar.
Je ouders lijken sowieso niet zo goed snik of heb je tegen hen gelogen over je medicatiegebruik? Hebben zij ook geen boek gehad? Ze zien toch dat het niet goed met je gaat en dan gaat er geen enkel lampje branden bij ze om even met jou te checken wat je zou kunnen of moeten slikken!?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kwam via het GGZ moet ik die dan niet bellen?
Bel ze alletwee maar, kan de huisarts het gelijk ook even noteren.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:15 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Je ouders lijken sowieso niet zo goed snik of heb je tegen hen gelogen over je medicatiegebruik? Hebben zij ook geen boek gehad? Ze zien toch dat het niet goed met je gaat en dan gaat er geen enkel lampje branden bij ze om even met jou te checken wat je zou kunnen of moeten slikken!?
Jawel hoor die weten alles nogmaals. Mijn vader zei juist dat ik zsm naar GGZ moest en dat soort zaken.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 02:18
TS, is het niet beter om rustig op bed te gaan liggen nu? Niks triggeren nu tot je je medicijnen hebt lijkt me.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:16 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jawel hoor die weten alles nogmaals. Mijn vader zei juist dat ik zsm naar GGZ moest en dat soort zaken.
Z.s.m. doen, want bij veel psychofarmaca is het LEVENSGEVAARLIJK om daar ineens mee te stoppen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:18 schreef Boca_Raton het volgende:
TS, is het niet beter om rustig op bed te gaan liggen nu? Niks triggeren nu tot je je medicijnen hebt lijkt me.
Dat heeft geen zin. Dat is malen tot 8 uur ofzo. Been there done that.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:21
Vandaag is de dag dat mijn oom dus jarig zou zijn (niet gestorven vandaag, iets eerder plotseling). De man was gek van mij en vooral van mijn vriendin. Wij hadden zon goede band, een soort tweede vader. Ik was aan het werk en ik kreeg rond de middag telefoon dat mijn oom op het toilet was gestorven aan een hartaanval, zomaar ineens boem weg.

Ik heb heel lang last gehad daarvan en ik merk dat ik het nog steeds geen plek kan geven. Het is INEENS en BIZAR. Ik kan daar (ondanks hulp) nog steeds niet mee omgaan. Ik mis die man verschrikkelijk veel.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:16 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jawel hoor die weten alles nogmaals. Mijn vader zei juist dat ik zsm naar GGZ moest en dat soort zaken.
Juist als in net? Waarom nu pas? En waarom alleen zeggen? Jullie hebben toch collectief geconstateerd dat je issues hebt met dingen doen? Sta je op het punt om in elkaar te zakken van ellende en dan gaan ze nog zitten wachten terwijl door slaap- en medicijnentekort extra risico loopt
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:22 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Juist als in net? Waarom nu pas? En waarom alleen zeggen? Jullie hebben toch collectief geconstateerd dat je issues hebt met dingen doen? Sta je op het punt om in elkaar te zakken van ellende en dan gaan ze nog zitten wachten terwijl door slaap- en medicijnentekort extra risico loopt
Nee nee. Ik loop niet net bij het GGZ, al een tijd hoor. Dankzij mijn ouders loop ik daar o.a. Die zeiden dit kan niet langer etc etc.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:22 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee nee. Ik loop niet net bij het GGZ, al een tijd hoor. Dankzij mijn ouders loop ik daar o.a. Die zeiden dit kan niet langer etc etc.
Nee, ik lees hierboven dat je pa je al heeft aangeraden zsm naar ggz te gaan. Heeft ie dat echt pas net gedaan? Ik bedoel contact opnemen over dat je NU niet goed in je vel zit en je meds 110 km verderop liggen en niet je doorverwijzing hoe je daar toen terecht bent gekomen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:27 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Nee, ik lees hierboven dat je pa je al heeft aangeraden zsm naar ggz te gaan. Heeft ie dat echt pas net gedaan? Ik bedoel contact opnemen over dat je NU niet goed in je vel zit en je meds 110 km verderop liggen en niet je doorverwijzing hoe je daar toen terecht bent gekomen.
Ow zo bedoel je. Nee dat zei die 2 weken geleden al maar ik dacht (weer naief misschien) dat het na 3 weken (totaal dus) wel onderhand beweging in zou zitten. Wel ga ik contact zoeken met mijn eigen psych morgen.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ow zo bedoel je. Nee dat zei die 2 weken geleden al maar ik dacht (weer naief misschien) dat het na 3 weken (totaal dus) wel onderhand beweging in zou zitten. Wel ga ik contact zoeken met mijn eigen psych morgen.
Naïef? Het is een heel fucking patroon. Je ouders zien je al twee weken aanmodderen en aftakelen, wetende dat jij niet pro-actief bent. En dan nog niet naast je komen zitten van ok, we gaan nu niet alleen meer lullen. Nee, we gaan nu ook echt iets doen. En jou dan helpen bellen ofzo.
Serieus, wil je me asjeblieft beloven dat jij morgen zsm gaat bellen en als het je om welke reden dan ook niet lukt of iets tegenhoudt, dat je dan naar je ouders gaat en vraagt om je te helpen dit echt te gaan doen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:32 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Naïef? Het is een heel fucking patroon. Je ouders zien je al twee weken aanmodderen en aftakelen, wetende dat jij niet pro-actief bent. En dan nog niet naast je komen zitten van ok, we gaan nu niet alleen meer lullen. Nee, we gaan nu ook echt iets doen. En jou dan helpen bellen ofzo.
Serieus, wil je me asjeblieft beloven dat jij morgen zsm gaat bellen en als het je om welke reden dan ook niet lukt of iets tegenhoudt, dat je dan naar je ouders gaat en vraagt om je te helpen dit echt te gaan doen?
Ga ik doen!
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 02:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:37 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ga ik doen!
Please echt doe het, omdat je het waard bent en je die pilletjes niet voor niks slikt enzo! Beter ben je de zo goed mogelijke versie van jezelf, zodat je met solliciteren ook efficiënter kan doorpakken en er beter uitziet en functioneert enzo.
Hoop morgen een update te lezen over je telefoontjes. Als je voor 10en dat recept doorgegeven kan krijgen naar de lokale apotheek is de kans groter dat je het dezelfde dag nog op kan halen :)
Also-von-Odervrijdag 22 december 2017 @ 03:05
Beste AnoniemH,

Ik wil niet streng tegen je zijn, want als dit allemaal waar is verdien je sowieso ons aller sympathie.
Wel wil ik eerlijk tegen je zijn (wat niet betekent dat ik altijd gelijk heb).

Je hebt een enorm lang verhaal geschreven, ik heb het wel allemaal gelezen. Op zich vind ik een iets langer verhaal verhelderend. Het leest ook beter dan een korte vraag zonder achtergrond info.

Maar je geeft wel heel veel details, meer dan we kunnen behappen en sowieso meer dan nodig is.
Het geeft mij het gevoel dat je flink in de war bent (wat je zelf ook toegeeft). Het is ook niet niets... wat er nu gebeurt. Jij had tot nu toe meestal de controle; zat jouw vriendin in de penarie, jij haalde haar er uit. Telkens jij. Je bent een man om op te bouwen. Iets om trots op te zijn.

Maar jouw vriendin maakt nu wellicht een fase door, dat ze meer spanning wil. Misschien zelfs (hoe tegenstrijdig het ook is) een periode van verdriet af te sluiten. Maar ze houdt nog zeker heel veel van je, dat is zeker... maar ze sluit zich tegelijkertijd voor jou af emotioneel gezien, omdat ze zelf ook weet dat wanneer ze jou emotioneel gezien weer binnenlaat dat al jullie bagage ook binnen blijft.

Maar kom ik nog even terug op de vele details in jouw topic... Jij weet ook niet meer waar het te zoeken, je kunt ook de hoofdzaken niet meer scheiden van de bijzaken. Jouw vriendin heeft hetzelfde, maar ik twijfel of jullie nog op de zelfde golflengte zitten.

Jullie hoofdzaken verschillen misschien en de bijzaken misschien ook, en zolang jullie dit beiden niet helder voor ogen hebben (ieder voor zichzelf) komen jullie er echt niet uit.

Ik heb een erg sneaky idee, dat misschien kan helpen. Of het gaat werken hangt helemaal van haar psycholoog af. Maar het is het proberen waard.
Als je jouw vriendin nu kunt overhalen tot een gezamenlijke relatietherapie bij haar psycholoog, dan kan hij niet alleen meer vanuit haar verhaal adviseren, dan moet hij naar jullie beiden luisteren.

En intussen ga jij in jouw betoog heel wat dingen wegstrepen, zodat je de belangrijkste punten overhoudt. Dat maakt jou evenwichtig, waardoor er ook ruimte vrijkomt in jouw hoofd, om je ook echt te focussen op de toekomst. Daarmee kun je jouw vriendin voor zijn. Dan ben jij weer in control, maar dan naar de wensen van jouw vriendin. Enne heel belangrijk... geef jouw vriendin hiervoor credits, dat zij jou hierop gebracht heeft. Soms hebben mensen vooral het idee dat zij zelf op een idee kwamen nodig, om zich zelf in control te wanen... Waarom zou je haar dat niet gunnen. ;)

Ach beste, ik kan hier ook ellenlang door kunnen schrijven. Maar niet alles hoeft gezegd te worden.
En zelfs als alles gezegd is, dan nog werkt het niet altijd. Soms is een relatie niet te redden, hou daar ook nadrukkelijk rekening mee, hoe leeg en duister de toekomst dan ook lijkt.

Jullie zitten beiden in het zelfde schuitje, ik zelf zou mijn geld zetten op "relatietherapie" onder leiding van haar psycholoog.

Maar als je zelf een beter idee hebt ( jij kent jullie het best) ga er dan voor.

Ik zal voor je duimen man, maar als het echt niet te redden is, laat het dan los.
Zorg in elk geval dat jij de hoofdzaken van de bijzaken kunt scheiden, zodat jij indien nodig/ mogelijk de stabiele factor bent.

Mocht dit niet lukken, dan wens ik je alle sterkte die je nodig hebt... en wens je evengoed een heel mooi liefdevol leven. En probeer niet te blijven in woede, verdriet of onbegrip. Ga met jouw team op stap eerst om afleiding en daarna om een nieuwe liefde te vinden.

Succes!
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 03:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 03:05 schreef Also-von-Oder het volgende:
Beste AnoniemH,

Ik wil niet streng tegen je zijn, want als dit allemaal waar is verdien je sowieso ons aller sympathie.
Wel wil ik eerlijk tegen je zijn (wat niet betekent dat ik altijd gelijk heb).

Je hebt een enorm lang verhaal geschreven, ik heb het wel allemaal gelezen. Op zich vind ik een iets langer verhaal verhelderend. Het leest ook beter dan een korte vraag zonder achtergrond info.

Maar je geeft wel heel veel details, meer dan we kunnen behappen en sowieso meer dan nodig is.
Het geeft mij het gevoel dat je flink in de war bent (wat je zelf ook toegeeft). Het is ook niet niets... wat er nu gebeurt. Jij had tot nu toe meestal de controle; zat jouw vriendin in de penarie, jij haalde haar er uit. Telkens jij. Je bent een man om op te bouwen. Iets om trots op te zijn.

Maar jouw vriendin maakt nu wellicht een fase door, dat ze meer spanning wil. Misschien zelfs (hoe tegenstrijdig het ook is) een periode van verdriet af te sluiten. Maar ze houdt nog zeker heel veel van je, dat is zeker... maar ze sluit zich tegelijkertijd voor jou af emotioneel gezien, omdat ze zelf ook weet dat wanneer ze jou emotioneel gezien weer binnenlaat dat al jullie bagage ook binnen blijft.

Maar kom ik nog even terug op de vele details in jouw topic... Jij weet ook niet meer waar het te zoeken, je kunt ook de hoofdzaken niet meer scheiden van de bijzaken. Jouw vriendin heeft hetzelfde, maar ik twijfel of jullie nog op de zelfde golflengte zitten.

Jullie hoofdzaken verschillen misschien en de bijzaken misschien ook, en zolang jullie dit beiden niet helder voor ogen hebben (ieder voor zichzelf) komen jullie er echt niet uit.

Ik heb een erg sneaky idee, dat misschien kan helpen. Of het gaat werken hangt helemaal van haar psycholoog af. Maar het is het proberen waard.
Als je jouw vriendin nu kunt overhalen tot een gezamenlijke relatietherapie bij haar psycholoog, dan kan hij niet alleen meer vanuit haar verhaal adviseren, dan moet hij naar jullie beiden luisteren.

En intussen ga jij in jouw betoog heel wat dingen wegstrepen, zodat je de belangrijkste punten overhoudt. Dat maakt jou evenwichtig, waardoor er ook ruimte vrijkomt in jouw hoofd, om je ook echt te focussen op de toekomst. Daarmee kun je jouw vriendin voor zijn. Dan ben jij weer in control, maar dan naar de wensen van jouw vriendin. Enne heel belangrijk... geef jouw vriendin hiervoor credits, dat zij jou hierop gebracht heeft. Soms hebben mensen vooral het idee dat zij zelf op een idee kwamen nodig, om zich zelf in control te wanen... Waarom zou je haar dat niet gunnen. ;)

Ach beste, ik kan hier ook ellenlang door kunnen schrijven. Maar niet alles hoeft gezegd te worden.
En zelfs als alles gezegd is, dan nog werkt het niet altijd. Soms is een relatie niet te redden, hou daar ook nadrukkelijk rekening mee, hoe leeg en duister de toekomst dan ook lijkt.

Jullie zitten beiden in het zelfde schuitje, ik zelf zou mijn geld zetten op "relatietherapie" onder leiding van haar psycholoog.

Maar als je zelf een beter idee hebt ( jij kent jullie het best) ga er dan voor.

Ik zal voor je duimen man, maar als het echt niet te redden is, laat het dan los.
Zorg in elk geval dat jij de hoofdzaken van de bijzaken kunt scheiden, zodat jij indien nodig/ mogelijk de stabiele factor bent.

Mocht dit niet lukken, dan wens ik je alle sterkte die je nodig hebt... en wens je evengoed een heel mooi liefdevol leven. En probeer niet te blijven in woede, verdriet of onbegrip. Ga met jouw team op stap eerst om afleiding en daarna om een nieuwe liefde te vinden.

Succes!
Wow thanks voor je post! En dat was mijn idee ook dat van relatietherapie met haar psych, voelt ook vertrouwd voor haar etc. Vorige week had ik het daar over maar wilde ze dat niet. Maar misschien als ik het haar face to face vraag volgende week wil ze wel, geen idee maar je post is bemoedigend dank!
Hyaenidaevrijdag 22 december 2017 @ 05:58
Lekker bezig pik, 3:00 uur s'nachts uitgebreide fokverhalen posten.
Moete gij nie werken jongen?
-Strawberry-vrijdag 22 december 2017 @ 08:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 03:09 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wow thanks voor je post! En dat was mijn idee ook dat van relatietherapie met haar psych, voelt ook vertrouwd voor haar etc. Vorige week had ik het daar over maar wilde ze dat niet. Maar misschien als ik het haar face to face vraag volgende week wil ze wel, geen idee maar je post is bemoedigend dank!
Ja vooral aandringen, als ze al heeft aangegeven dat niet te willen.
-Strawberry-vrijdag 22 december 2017 @ 08:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 02:32 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Naïef? Het is een heel fucking patroon. Je ouders zien je al twee weken aanmodderen en aftakelen, wetende dat jij niet pro-actief bent. En dan nog niet naast je komen zitten van ok, we gaan nu niet alleen meer lullen. Nee, we gaan nu ook echt iets doen. En jou dan helpen bellen ofzo.
Serieus, wil je me asjeblieft beloven dat jij morgen zsm gaat bellen en als het je om welke reden dan ook niet lukt of iets tegenhoudt, dat je dan naar je ouders gaat en vraagt om je te helpen dit echt te gaan doen?
Ik vind dat je wel een beetje hard bent voor zijn ouders. Maar fair enough, waarschijnlijk komt zijn patroon ook deels door een bepaalde opvoeding.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 12:06
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 08:18 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ik vind dat je wel een beetje hard bent voor zijn ouders. Maar fair enough, waarschijnlijk komt zijn patroon ook deels door een bepaalde opvoeding.
Dat snap ik ja, maar ik chargeer even omdat ik het niet ok vind dat zijn vriendin wel van alles verweten kan worden, ook door hen. Niet dat het allemaal hun eigen schuld is, maar wel dat ze actief mee blijven werken aan de tendens die ts in zijn leven en zijn gewilde relatie keihard opbreekt. Wel kritiek leveren op haar, maar zelf de handjes er nog steeds niet vuil aan willen maken door meer te doen dan een bietje luisteren en hem ondersteunen in zelfstandig functioneren. Nee, lekker pappen en nat houden. En dan zijn zij itt haar wel de begripvolle partij zogenaamd, please :{w
luxerobotsvrijdag 22 december 2017 @ 12:40
Wat mij opvalt is het gebrek aan geld. En dat dat solliciteren wel heel lang duurt. Meestal, bij de gemakkelijke baantjes, hoor je snel of je aangenomen bent en heb je een datum waarop je mag beginnen.

Misschien heb je straks, na het tweede gesprek, werk en is het niet meer nodig. Maar ik zou er niet op wachten. Ik zou meteen nieuwe sollicitaties de deur uit doen en een uitkering aanvragen. Dan hoef je ook geen spullen te verkopen. Tenzij, je heel veel waardevolle spullen hebt, dan moet dat zelfs van de uitkeringsinstantie.

Goed, je krijgt na die aanvraag een gesprek bij de gemeente, en een sollicitatieplicht, je moet dan zelfs solliciteren. Ik zou ook aangeven dat je psychische problemen hebt, je hebt tevens een diagnose, dan kan er zelfs besloten worden dat je (tijdelijk) niet hoeft te solliciteren. Maar je krijgt wel geld om van te leven.

Vreemd dat je hier niet aan hebt gedacht. Sowieso gaat het allemaal heel moeizaam, terwijl de economie echt weer in de lift zit. Je laat hierbij (misschien onterecht) de verdenking op je dat je helemaal niet wil werken. Dat het allemaal een beetje teveel is.

[ Bericht 0% gewijzigd door luxerobots op 22-12-2017 12:46:28 ]
Joenevrijdag 22 december 2017 @ 12:42
Goed vriendin van TS gaat nu de 30e zeggen dat ze er klaar mee is . TS gaat er even goed wonen want hij kan volgens hem zelf nergens anders heen. In mijn ogen kan je dan net zo goed nu heen rijden en de confrontatie aan gaan. Dan weet je het , is je kerst ook kut , net als nu maar kan je weer beginnen aan de opbouw. Nu laat je je de 30e nog ff lekker vertellen dat ze klaar met je is , ga je haar 5000 verwijten naar dr hoofd gooien dat ze dat wel eerder had kunnen zeggen als er toch niks meer te redden viel. Anyway TS heel veel sterkte en succes gewenst , ik hoop dat 2018 je veel nieuwe liefde en wijsheid brengt!
Ven1972vrijdag 22 december 2017 @ 16:26
Van kort slapen is echt heel ongezond, TS. We merken het ook aan jou dat je bijna heel nacht wakker bent om hier op de forum antwoorden aan het typen bent. Je kunt heel veel klachten hebben door kort slapen bijvoorbeeld, gebrekkige concentratie, jouw hersenen worden steeds minder actief en ga je heel negatief denken, zowel je dag en nachtritme ernstig verstoord wordt, maar ook heb je volgens anderen een grote kans op zware psychose aanvallen zodat je stemmen in jouw hoofd kan horen, Wil je dat? Je bent echt voor jezelf verantwoordelijk wat je met zal gebeuren. Je moet veel meer aan je zelf denken... je kunt echt zonder jouw vriendin verder, echt wel, want je hebt heel leven voor je boeg... Genieten is heel veel waard, geloof me.
Desmosedicivrijdag 22 december 2017 @ 17:10
Misschien moet TS werk maar even laten varen. Eerst even de shit mer de relatie oplossen. Denk dat je zo niet kan functioneren op je werk. Al helemaal niet als je zo weinig slaapt. Dan lig je er weer snel uit.
-Strawberry-vrijdag 22 december 2017 @ 18:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 17:10 schreef Desmosedici het volgende:
Misschien moet TS werk maar even laten varen. Eerst even de shit mer de relatie oplossen. Denk dat je zo niet kan functioneren op je werk. Al helemaal niet als je zo weinig slaapt. Dan lig je er weer snel uit.
Slecht advies. Hij moet op zijn eigen benen kunnen staan en het werk gedeelte is juist een belangrijk punt in zijn relatie. Of die het nou gaat redden of niet, het is belangrijk dat hij inkomsten heeft. En wellicht geeft het afleiding en structuur die hij nu wel kan gebruiken.
gewoonmezelf87vrijdag 22 december 2017 @ 19:03
TS, Ik ben toch oprecht wel heel benieuwd welke diagnose ze gesteld hebben bij jou.

Verder... Zorg dat je op eigen benen komt, niet op pa en ma leunen, en geen atlascomplex want de hele wereld leunt niet op jou... je vriendin redt zich nu ook prima.
Poepz0rvrijdag 22 december 2017 @ 19:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 08:13 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ja vooral aandringen, als ze al heeft aangegeven dat niet te willen.
Dat bedoelde die poster niet mee denk ik.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 23:19
Hoe ging het vandaag TS?
BilmemKivrijdag 22 december 2017 @ 23:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 17:10 schreef Desmosedici het volgende:
Misschien moet TS werk maar even laten varen. Eerst even de shit mer de relatie oplossen. Denk dat je zo niet kan functioneren op je werk. Al helemaal niet als je zo weinig slaapt. Dan lig je er weer snel uit.
Tuurlijk niet. Hij moet op eigen poten leren staan.
Kentekenplaatzaterdag 23 december 2017 @ 00:03
Allejezus, ik begin de aanstaande ex van TS steeds beter te snappen. En ook al is het straks uit, hij gaat er wel wonen. :|W
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:40 schreef luxerobots het volgende:
Wat mij opvalt is het gebrek aan geld. En dat dat solliciteren wel heel lang duurt. Meestal, bij de gemakkelijke baantjes, hoor je snel of je aangenomen bent en heb je een datum waarop je mag beginnen.

Misschien heb je straks, na het tweede gesprek, werk en is het niet meer nodig. Maar ik zou er niet op wachten. Ik zou meteen nieuwe sollicitaties de deur uit doen en een uitkering aanvragen. Dan hoef je ook geen spullen te verkopen. Tenzij, je heel veel waardevolle spullen hebt, dan moet dat zelfs van de uitkeringsinstantie.

Goed, je krijgt na die aanvraag een gesprek bij de gemeente, en een sollicitatieplicht, je moet dan zelfs solliciteren. Ik zou ook aangeven dat je psychische problemen hebt, je hebt tevens een diagnose, dan kan er zelfs besloten worden dat je (tijdelijk) niet hoeft te solliciteren. Maar je krijgt wel geld om van te leven.

Vreemd dat je hier niet aan hebt gedacht. Sowieso gaat het allemaal heel moeizaam, terwijl de economie echt weer in de lift zit. Je laat hierbij (misschien onterecht) de verdenking op je dat je helemaal niet wil werken. Dat het allemaal een beetje teveel is.
Ik kan geen uitkering aanvragen, want ik ben nu 110KM verderop en sta gewoon ingeschreven daar bij mijn vriendin. Vanaf hier kan ik niet werken.

Wel heb ik inmiddels een bijbaantje gevonden wat ik vanuit huis kan doen voor een Internationaal bedrijf! Levert hopelijk wat op. In deze dagen even gesprek daarover.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 18:48 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Slecht advies. Hij moet op zijn eigen benen kunnen staan en het werk gedeelte is juist een belangrijk punt in zijn relatie. Of die het nou gaat redden of niet, het is belangrijk dat hij inkomsten heeft. En wellicht geeft het afleiding en structuur die hij nu wel kan gebruiken.
Ben ik mee eens en daar was ik dus ook al echt mee bezig en mijzelf ook volledig van bewust. Het is erg klote dat ik gewoon nog niks heb.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 23:19 schreef Raskolnikow het volgende:
Hoe ging het vandaag TS?
Wel oke qua dag. Huisarts hier was al met vakantie i.v.m. kerst dus die heb ik niet kunnen benaderen. Kan pas na Tweede Kerstdag. Verder heb ik even een voicemail achtergelaten i.v.m. Tweede Gesprek (dat vroegen ze als die manager mij vandaag nog niet had gebeld i.v.m. drukte).
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 00:03 schreef Kentekenplaat het volgende:
Allejezus, ik begin de aanstaande ex van TS steeds beter te snappen. En ook al is het straks uit, hij gaat er wel wonen. :|W
Bedankt voor je negativiteit. Natuurlijk ga ik daar wonen. Het is tenslotte ook mijn huis. Mijn vriendin is niet het type die mij linea recta het huis uit zou zetten en ze begrijpt - als het zover komt - ook wel dat ik tijdelijk geen kant op kan. Zij maakt die keuze uiteraard, niet ik.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Bedankt voor je negativiteit. Natuurlijk ga ik daar wonen. Het is tenslotte ook mijn huis. Mijn vriendin is niet het type die mij linea recta het huis uit zou zetten en ze begrijpt - als het zover komt - ook wel dat ik tijdelijk geen kant op kan. Zij maakt die keuze uiteraard, niet ik.
Ze zet je er ook niet uit he. Ze vertrekt zelf wel als jij er gewoon blijft.
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 01:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wel oke qua dag. Huisarts hier was al met vakantie i.v.m. kerst dus die heb ik niet kunnen benaderen. Kan pas na Tweede Kerstdag. Verder heb ik even een voicemail achtergelaten i.v.m. Tweede Gesprek (dat vroegen ze als die manager mij vandaag nog niet had gebeld i.v.m. drukte).
Heb je de GGZ niet gebeld voor je medicatie?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

Ze zet je er ook niet uit he. Ze vertrekt zelf wel als jij er gewoon blijft.
Nee dat gaat ze niet doen, omdat ze zelf ook niet zomaar ergens heen kan en ze daar ook zeer op haar plek zit. Vlakbij een bos voor de honden etc etc.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:28 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Heb je de GGZ niet gebeld voor je medicatie?
Nee wilde eerst even langs deze huisarts dan kon hij direct bellen, maar die bel ik morgen wel even (heb een soort van spoednummer van ze).
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 01:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:30 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee wilde eerst even langs deze huisarts dan kon hij direct bellen, maar die bel ik morgen wel even (heb een soort van spoednummer van ze).
Ja, je moet die medicatie regelen, de rest is van later zorg. Eerst die medicatie.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:33
In eerste instantie wilde ik zeggen, je moet daar echt niet gaan wonen met haar maar nu ik er over nadenk lijkt het me eigenlijk best een goed idee, moet je eens zien hoe snel je elkaar in de haren gaat zitten. Misschien wel goed voor je verwerking dan ben je haar zo zat dat je haar niet eens meer terug wil.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:34
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:33 schreef liesje1979 het volgende:
In eerste instantie wilde ik zeggen, je moet daar echt niet gaan wonen met haar maar nu ik er over nadenk lijkt het me eigenlijk best een goed idee, moet je eens zien hoe snel je elkaar in de haren gaat zitten. Misschien wel goed voor je verwerking dan ben je haar zo zat dat je haar niet eens meer terug wil.
Ik heb geen keus voorlopig.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:34 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb geen keus voorlopig.
Geloof me, ik heb dit eens 3 maanden gedaan, leuk gaat het iig niet worden, Eerst ben je nog vriendelijk tegen elkaar, al snel heb je geen eens zin meer om voor elkaar te koken of wat dan ook. Veel succes!
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat gaat ze niet doen, omdat ze zelf ook niet zomaar ergens heen kan en ze daar ook zeer op haar plek zit. Vlakbij een bos voor de honden etc etc.
Volgens mij heeft ze wel genoeg collega's die haar willen helpen om even tijdelijk ergens te zitten. Met jou te blijven samenwonen voor de honden is niet realistisch. Jullie honden kunnen zich prima ergens anders wel thuis voelen en worden uit gelaten.

Het punt is dat het niet gaat of dat jij vindt dat je er nog steeds kan wonen, maar dat zij graag verder alleen verder wil. Zo zijn er genoeg mensen in de wereld waar je goed mee kan op schieten, dan wil je er zeker niet mee samen wonen. Jouw ex kan zeker nog heel goed met jou opschieten en leuk met elkaar dingen doen in huis. Daar schiet zij verder weinig mee op om verder te kunnen gaan in haar leven.
Nu ben je ook niet echt iemand die een toegevoegde waarde is in het huishouden, dus wat mij betreft is het zo klaar als een klontje.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:37 schreef Deckard het volgende:

[..]

Volgens mij heeft ze wel genoeg collega's die haar willen helpen om even tijdelijk ergens te zitten. Met jou te blijven samenwonen voor de honden is niet realistisch. Jullie honden kunnen zich prima ergens anders wel thuis voelen en worden uit gelaten.

Het punt is dat het niet gaat of dat jij vindt dat je er nog steeds kan wonen, maar dat zij graag verder alleen verder wil. Zo zijn er genoeg mensen in de wereld waar je goed mee kan op schieten, dan wil je er zeker niet mee samen wonen. Jouw ex kan zeker nog heel goed met jou opschieten en leuk met elkaar dingen doen in huis. Daar schiet zij verder weinig mee op om verder te kunnen gaan in haar leven.
Nu ben je ook niet echt iemand die een toegevoegde waarde is in het huishouden, dus wat mij betreft is het zo klaar als een klontje.
Nee er is niemand die haar kan opvangen. Daarom ben ik ook weggegaan en niet zij. Tevens wil ze daar blijven wonen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:36 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Geloof me, ik heb dit eens 3 maanden gedaan, leuk gaat het iig niet worden, Eerst ben je nog vriendelijk tegen elkaar, al snel heb je geen eens zin meer om voor elkaar te koken of wat dan ook. Veel succes!
Zal in ons geval wel meevallen. We hebben ook nooit ruzie gehad eigenlijk in 14 jaar. Maar ik kan mijn spullen ook nergens kwijt als we uit elkaar zijn dus ik zal tijdelijk wel daar moeten blijven weet je wel.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zal in ons geval wel meevallen. We hebben ook nooit ruzie gehad eigenlijk in 14 jaar. Maar ik kan mijn spullen ook nergens kwijt als we uit elkaar zijn dus ik zal tijdelijk wel daar moeten blijven weet je wel.
Ok dan valt het in jullie geval wel mee. Jullie hebben een logeerkamer met een logeerbed hoop ik?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:44
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:42 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ok dan valt het in jullie geval wel mee. Jullie hebben een logeerkamer met een logeerbed hoop ik?
Ook dat hebben we. Maar ik zal het je sterker vertellen om een beetje aan te geven hoe mijn vriendin is, die zal gewoon zeggen slaap maar gewoon waar je altijd slaapt (bij haar dus). Ze is helemaal niet haatdragend ofzo. OOK niet als het definitief mis gaat ofzo. Echt een goed mens.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee er is niemand die haar kan opvangen.
Dat is een naïeve gedachte. Ken je haar wereld zo goed? Ze houdt anders al een boel voor je verborgen zoals je de afgelopen topics hebt verteld komen sommige dingen zomaar uit de lucht vallen. Wat voor jou totaal niet logisch is, omdat ze x korte tijd nog precies het tegenovergestelde zei.
Daarnaast zit ze nu al goed op de markt met de kerstborrel en de kerstdagen. Natuurlijk gaat ze niet ketsen, maar ze heeft inmiddels wel al wat lijntjes uit. Die is al bezig om verder dan haar horizon te kijken.

quote:
Daarom ben ik ook weggegaan en niet zij.
Jij bent weggegaan inderdaad, voor haar even wat ruimte om zelf even goed te wennen aan het heerlijk alleen wonen als vrijgezel. Als je terugkomt merkt ze direct weer die verschrikkelijke spanning. Jouw terugkomst zorgt alleen maar sneller voor om zo snel mogelijk iets anders te zoeken.

quote:
Tevens wil ze daar blijven wonen.
Wat zij wil weet jij al een tijdje niet meer. Ja, misschien kom je er 30 december achter.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:47 schreef Deckard het volgende:

[..]

Dat is een naïeve gedachte. Ken je haar wereld zo goed? Ze houdt anders al een boel voor je verborgen zoals je de afgelopen topics hebt verteld komen sommige dingen zomaar uit de lucht vallen. Wat voor jou totaal niet logisch is, omdat ze x korte tijd nog precies het tegenovergestelde zei.
Daarnaast zit ze nu al goed op de markt met de kerstborrel en de kerstdagen. Natuurlijk gaat ze niet ketsen, maar ze heeft inmiddels wel al wat lijntjes uit. Die is al bezig om verder dan haar horizon te kijken.

[..]

Jij bent weggegaan inderdaad, voor haar even wat ruimte om zelf even goed te wennen aan het heerlijk alleen wonen als vrijgezel. Als je terugkomt merkt ze direct weer die verschrikkelijke spanning. Jouw terugkomst zorgt alleen maar sneller voor om zo snel mogelijk iets anders te zoeken.

[..]

Wat zij wil weet jij al een tijdje niet meer. Ja, misschien kom je er 30 december achter.
Nee dat is wat ze aangaf toen ik wegging. Ik zei; Kun je niet bij een van je collega's dan? Nee dat kan niet, want die heeft een gezin en die heeft dat etc etc. Zijn haar woorden.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:47 schreef Deckard het volgende:

[..]

Dat is een naïeve gedachte. Ken je haar wereld zo goed? Ze houdt anders al een boel voor je verborgen zoals je de afgelopen topics hebt verteld komen sommige dingen zomaar uit de lucht vallen. Wat voor jou totaal niet logisch is, omdat ze x korte tijd nog precies het tegenovergestelde zei.
Daarnaast zit ze nu al goed op de markt met de kerstborrel en de kerstdagen. Natuurlijk gaat ze niet ketsen, maar ze heeft inmiddels wel al wat lijntjes uit. Die is al bezig om verder dan haar horizon te kijken.

[..]

Jij bent weggegaan inderdaad, voor haar even wat ruimte om zelf even goed te wennen aan het heerlijk alleen wonen als vrijgezel. Als je terugkomt merkt ze direct weer die verschrikkelijke spanning. Jouw terugkomst zorgt alleen maar sneller voor om zo snel mogelijk iets anders te zoeken.

[..]

Wat zij wil weet jij al een tijdje niet meer. Ja, misschien kom je er 30 december achter.
Op dit moment is ze echt alleen aan het werk. Maak je geen illusies. Ik spreek meer mensen.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat is wat ze aangaf toen ik wegging. Ik zei; Kun je niet bij een van je collega's dan? Nee dat kan niet, want die heeft een gezin en die heeft dat etc etc. Zijn haar woorden.
Inderdaad jij ging weg. Ik heb het niet gehad over slapen bij collegas gehad, maar wel collegas die haar willen helpen. Er zijn genoeg collegas die wel een goed adresje weten. Al die collega's praten met een boel mensen dus ze vind zomaar plaats.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ook dat hebben we. Maar ik zal het je sterker vertellen om een beetje aan te geven hoe mijn vriendin is, die zal gewoon zeggen slaap maar gewoon waar je altijd slaapt (bij haar dus). Ze is helemaal niet haatdragend ofzo. OOK niet als het definitief mis gaat ofzo. Echt een goed mens.
Ja en jij bent ook vriendelijk.
En ik ga er van uit dat jullie het voornemen hebben in goede harmonie als exen best gezellig samen te kunnen leven in een huis. Ik dacht ook dat dat kon en mijn ex en ik hadden ook nooit ruzie en gingen vriendschappelijk uit elkaar. En toen moesten we nog 3 maanden in hetzelfde huis wonen. :') Je hoeft me net te geloven en dat doe je ook niet want het past niet in jouw staraatje en dat is een beetje het probleem wat een beetje terugkomt in dit topic, je wilt advies, tips, meningen maar ze gaan nooit voor jou op. ')
Je gaat een hele zware periode tegemoet,
Wat als het een half jaar duurt voor een van jullie een eigen plekje heeft en zij gaat daten? Of misschien eerder al want na 14 jaar samen zal ze vast snel behoefte hebben aan een rebound, Even kijken hoe ze op de markt ligt,
Wanneer een relatie verbroken wordt is het meestal raadzaam even helemaal afstand van elkaar te nemen. Niet nog maanden op elkaars lip gaan zitten.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:52 schreef Deckard het volgende:

[..]

Inderdaad jij ging weg. Ik heb het niet gehad over slapen bij collegas gehad, maar wel collegas die haar willen helpen. Er zijn genoeg collegas die wel een goed adresje weten. Al die collega's praten met een boel mensen dus ze vind zomaar plaats.
Denk je dat mensen in het algemeen zitten te wachten op iemand met 5 huisdieren voor langer dan 1 week? Zo voor even prima, maar op een gegeven moment zeggen mensen ook; Uuhhhh weet niet maar heb je al een huis? Zo gaan die dingen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:55
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:52 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ja en jij bent ook vriendelijk.
En ik ga er van uit dat jullie het voornemen hebben in goede harmonie als exen best gezellig samen te kunnen leven in een huis. Ik dacht ook dat dat kon en mijn ex en ik hadden ook nooit ruzie en gingen vriendschappelijk uit elkaar. En toen moesten we nog 3 maanden in hetzelfde huis wonen. :') Je hoeft me net te geloven en dat doe je ook niet want het past niet in jouw staraatje en dat is een beetje het probleem wat een beetje terugkomt in dit topic, je wilt advies, tips, meningen maar ze gaan nooit voor jou op. ')
Je gaat een hele zware periode tegemoet,
Wat als het een half jaar duurt voor een van jullie een eigen plekje heeft en zij gaat daten? Of misschien eerder al want na 14 jaar samen zal ze vast snel behoefte hebben aan een rebound, Even kijken hoe ze op de markt ligt,
Wanneer een relatie verbroken wordt is het meestal raadzaam even helemaal afstand van elkaar te nemen. Niet nog maanden op elkaars lip gaan zitten.
Ik snap wat je bedoelt hoor echt waar. Ik weet niet wat ik moet verwachten. Overigens snel even neuken na zo'n lange relatie zou wel heel disrespectvol zijn naar jezelf en naar je ex, maar zo denk ik erover. Dat mensen dat doen en kunnen daar heb ik 0 respect voor.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Op dit moment is ze echt alleen aan het werk. Maak je geen illusies. Ik spreek meer mensen.
Ik weet verdomde zeker dat zij met meer mensen dagelijks spreekt dan wat jij doet bij je ouders thuis. Dat gegeven alleen al is een zekerheid dat ze een gezond leven lijdt en makkelijker op haar pootjes gaat landen om zelf een huis te regelen dan jij.

Zorg voor een plan dat je ook mogelijk ergens anders gaat wonen. Met je huidige financien gaat het niet lukken, dus inschrijven op sociale woningen!
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:55 schreef Deckard het volgende:

[..]

Ik weet verdomde zeker dat zij met meer mensen dagelijks spreekt dan wat jij doet bij je ouders thuis. Dat gegeven alleen al is een zekerheid dat ze een gezond leven lijdt en makkelijker op haar pootjes gaat landen om zelf een huis te regelen dan jij.

Zorg voor een plan dat je ook mogelijk ergens anders gaat wonen. Met je huidige financien gaat het niet lukken, dus inschrijven op sociale woningen!
Ik spreek die mensen ook, want ik ken die mensen ook. Snap je? Inschrijven kan niet (is toch geen Arabisch?)
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat is wat ze aangaf toen ik wegging. Ik zei; Kun je niet bij een van je collega's dan? Nee dat kan niet, want die heeft een gezin en die heeft dat etc etc. Zijn haar woorden.
Ja duhuh, natuurlijk zet ze dat zij echt niet weg kon, jij was immers al zo gek om weg te gaan. :D
zij zit ook het liefste in haar eigen huisje natuurlijk. Ik vind dat als zij de relatie wil beindigen zij maar tijdelijk iets anders moet zoeken. Maar dat is lastig want zij betaalt de hele huur natuurlijk.
Hyaenidaezaterdag 23 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Denk je dat mensen in het algemeen zitten te wachten op iemand met 5 huisdieren voor langer dan 1 week? Zo voor even prima, maar op een gegeven moment zeggen mensen ook; Uuhhhh weet niet maar heb je al een huis? Zo gaan die dingen.
Ik kan wel snappen dat je vriendin het een beetje beu is om 45 uur per week te werken en meneer kan zogenaamd niet werken maar hangt wel hele nachten op fok rond. :')
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:57
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:56 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ja duhuh, natuurlijk zet ze dat zij echt niet weg kon, jij was immers al zo gek om weg te gaan. :D
zij zit ook het liefste in haar eigen huisje natuurlijk. Ik vind dat als zij de relatie wil beindigen zij maar tijdelijk iets anders moet zoeken. Maar dat is lastig want zij betaalt de hele huur natuurlijk.
Soms betaalde ik ook de huur btw.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Denk je dat mensen in het algemeen zitten te wachten op iemand met 5 huisdieren voor langer dan 1 week? Zo voor even prima, maar op een gegeven moment zeggen mensen ook; Uuhhhh weet niet maar heb je al een huis? Zo gaan die dingen.
Die beesten neem jij voor het moment over, .. tijdelijk. Zo heb je tenminste nog een manier dat ze weer contact met je wil zoeken. Ik weet zeker dat je het op die manier gaat gebruiken. Want voor iets anders heeft ze je niet nodig.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:57
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:56 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Ik kan wel snappen dat je vriendin het een beetje beu is om 45 uur per week te werken en meneer kan zogenaamd niet werken maar hangt wel hele nachten op fok rond. :')
Ik ben ergens anders. Leuke troll bedankt.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 01:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:57 schreef Deckard het volgende:

[..]

Die beesten neem jij voor het moment over, .. tijdelijk. Zo heb je tenminste nog een manier dat ze weer contact met je wil zoeken. Ik weet zeker dat je het op die manier gaat gebruiken. Want voor iets anders heeft ze je niet nodig.
Waar moet ik de dieren kwijt? Op het dak? Mijn ouders wonen heel klein, er is net ruimte voor 1 bed waar ik nu lig.
Hyaenidaezaterdag 23 december 2017 @ 01:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:57 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik ben ergens anders. Leuke troll bedankt.
Ja je bent bij je ouders, maar dat is geen reden om nachten door te halen op de internets.
En is geen troll, maar wel een pijnlijke constatering die je niet onder ogen wil zien.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 01:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoelt hoor echt waar. Ik weet niet wat ik moet verwachten. Overigens snel even neuken na zo'n lange relatie zou wel heel disrespectvol zijn naar jezelf en naar je ex, maar zo denk ik erover. Dat mensen dat doen en kunnen daar heb ik 0 respect voor.
Ik praat het ook niet goed maar dat is hoe het doorgaans wel een beetje werkt. En daar lig je dan op de logeerkamer te luisteren hoe je ex wordt uitgewoond door haar nieuwe vlam.
Verwacht gewoon maar dat het een maandje nog aardig gaat en het daarna heel rap niet leuk meer wordt, Kan het altijd nog mee vallen.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 01:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik spreek die mensen ook, want ik ken die mensen ook. Snap je? Inschrijven kan niet (is toch geen Arabisch?)
Volgens mij woon je een aantal km op dit moment. Of ben je echt iemand die de gehele clientele afbelt? Is het echt al zo erg geworden? Daarnaast moet je er niet vanuit gaan dat zodra die iets voor je ex geregeld hebben dat aan jou gaan vertellen, ook al mogen ze je nog zo graag.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:00
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:58 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik praat het ook niet goed maar dat is hoe het doorgaans wel een beetje werkt. En daar lig je dan op de logeerkamer te luisteren hoe je ex wordt uitgewoond door haar nieuwe vlam.
Verwacht gewoon maar dat het een maandje nog aardig gaat en het daarna heel rap niet leuk meer wordt, Kan het altijd nog mee vallen.
Ja dan sla ik wel heel dat huis kort en klein als ik mijzelf ken. Aangezien de hele inboedel van mij is, inclusief de dure vloer dat gaat er dan allemaal uit. Ik wil daar niet aan denken eigenlijk.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:59 schreef Deckard het volgende:

[..]

Volgens mij woon je een aantal km op dit moment. Of ben je echt iemand die de gehele clientele afbelt? Is het echt al zo erg geworden? Daarnaast moet je er niet vanuit gaan dat zodra die iets voor je ex geregeld hebben dat aan jou gaan vertellen, ook al mogen ze je nog zo graag.
Aantal van haar collega's zijn niet alleen collega's maar oude buren etc die daar inmiddels ook werken. Die hebben het beste voor met ons allebei. Niet met de een meer of de ander. Maar als er dingen zijn die ik niet weet dan kom ik daar wel achter, wees gerust.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:57 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Waar moet ik de dieren kwijt? Op het dak? Mijn ouders wonen heel klein, er is net ruimte voor 1 bed waar ik nu lig.
Dus je maakt er haar verantwoordelijk voor? Ze kan niet ergens anders wonen vanwege de dieren? Dan is het probleem snel opgelost met tranen. Die krijgen een nieuw baasje of een tijdelijk onderdak ergens anders.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Denk je dat mensen in het algemeen zitten te wachten op iemand met 5 huisdieren voor langer dan 1 week? Zo voor even prima, maar op een gegeven moment zeggen mensen ook; Uuhhhh weet niet maar heb je al een huis? Zo gaan die dingen.
Die dieren kunnen toch gewoon in jullie huisje blijven? Of zij er nou woont of zij, Die hoeven niet mee naar een tijdelijk logeeradres, dat zien jullie later dan wel weer.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:01 schreef Deckard het volgende:

[..]

Dus je maakt er haar verantwoordelijk voor? Ze kan niet ergens anders wonen vanwege de dieren? Dan is het probleem snel opgelost met tranen. Die krijgen een nieuw baasje of een tijdelijk onderdak ergens anders.
Zij wil dit toch, maar ik moet alles regelen? Ben je een beetje achterlijk? Dan regelt zij dat, niet meer mijn probleem.
Poepz0rzaterdag 23 december 2017 @ 02:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:01 schreef Deckard het volgende:

[..]

Dus je maakt er haar verantwoordelijk voor? Ze kan niet ergens anders wonen vanwege de dieren? Dan is het probleem snel opgelost met tranen. Die krijgen een nieuw baasje of een tijdelijk onderdak ergens anders.
Dat dient zij te regelen niet hij
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoelt hoor echt waar. Ik weet niet wat ik moet verwachten. Overigens snel even neuken na zo'n lange relatie zou wel heel disrespectvol zijn naar jezelf en naar je ex, maar zo denk ik erover. Dat mensen dat doen en kunnen daar heb ik 0 respect voor.
Daar koop je niets voor. Ze doet het voor zichzelf dan, niet om jou pijn te doen. Gezien je zelf beschrijft dat het tussen jullie gewoon goed zit. Maar die negativiteit heeft ook wel sex nodig. En zij was er al een tijdje mee klaar.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja dan sla ik wel heel dat huis kort en klein als ik mijzelf ken. Aangezien de hele inboedel van mij is, inclusief de dure vloer dat gaat er dan allemaal uit. Ik wil daar niet aan denken eigenlijk.
Denk er maar wel aan. Natuurlijk hoeft het niet te gebeuren, maar het kan wel, ze is vrijgezel immers.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:03 schreef Deckard het volgende:

[..]

Daar koop je niets voor. Ze doet het voor zichzelf dan, niet om jou pijn te doen. Gezien je zelf beschrijft dat het tussen jullie gewoon goed zit. Maar die negativiteit heeft ook wel sex nodig. En zij was er al een tijdje mee klaar.
Als ze er al een tijdje klaar mee was had ze dat moeten aangeven, maar herhaling weer.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:05
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:04 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Denk er maar wel aan. Natuurlijk hoeft het niet te gebeuren, maar het kan wel, ze is vrijgezel immers.
Ze is geen vrijgezel? Of bedoel je dan zeg maar? Ik weet zeker ALS dat zou gebeuren dat zij dat echt niet wil, want ze moet dan een nieuw gasfornuis, koelkast, vloer en kasten gaan kopen, zonder geld succes.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Aantal van haar collega's zijn niet alleen collega's maar oude buren etc die daar inmiddels ook werken. Die hebben het beste voor met ons allebei. Niet met de een meer of de ander. Maar als er dingen zijn die ik niet weet dan kom ik daar wel achter, wees gerust.
Als ze het beste voor hebben met jullie allebei zullen ze niets vertellen. Anders begrijp je niet echt hoe het echt werkt in het leven. Maar goed, jij bent ook iemand die alles verteld aan zijn ouders wat ook niet gezond is.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:05 schreef Deckard het volgende:

[..]

Als ze het beste voor hebben met jullie allebei zullen ze niets vertellen. Anders begrijp je niet echt hoe het echt werkt in het leven. Maar goed, jij bent ook iemand die alles verteld aan zijn ouders wat ook niet gezond is.
Jij bepaalt de standaard wat normaal is en gezond? Oke bedankt. Iedereen leeft anders, doet anders etc etc.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zij wil dit toch, maar ik moet alles regelen? Ben je een beetje achterlijk? Dan regelt zij dat, niet meer mijn probleem.
Meestal in een relatie is het dat je het gezamelijk doet. Maar goed, wat weet ik. Het is alleen zo dat je anders nog een tweede topic reeks krijgt dat je je ex vervloekt omdat zij zonder jouw toestemming alle beesten heeft weg gedaan.
Als je er nu geen goed plan voor hebt, dan is de kans groot dat je die arme beestjes niet meer ziet. Natuurlijk, niet jouw probleem.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:03 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat dient zij te regelen niet hij
Ze hebben toch gezamelijk gekozen voor die beestjes? Kennelijk hoeft dat niet in overleg volgens jou. Rare bedoeling.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Als ze er al een tijdje klaar mee was had ze dat moeten aangeven, maar herhaling weer.
En dat heeft ze niet gedaan dus nu is het jouw beurt voor egoisme. Lekker voor jezelf opkomen maar zonder het idee dat je haar terug wil maar met het idee van hoe ga ik hier zelf beter uitkomen,

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:05 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze is geen vrijgezel? Of bedoel je dan zeg maar? Ik weet zeker ALS dat zou gebeuren dat zij dat echt niet wil, want ze moet dan een nieuw gasfornuis, koelkast, vloer en kasten gaan kopen, zonder geld succes.
Je had ook niet zien aankomen dat het gevoel weg was dus de situatie is lastig te voorspellen, Wat zeker is, is dat 2 mensen in een huis waarbij de een nog hoop koestert maar in ieder geval nog gevoelens koestert met iemand waarbij het gevoel weg is, geen succesformule is, verre van zelfs.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:08 schreef Deckard het volgende:

[..]

Meestal in een relatie is het dat je het gezamelijk doet. Maar goed, wat weet ik. Het is alleen zo dat je anders nog een tweede topic reeks krijgt dat je je ex vervloekt omdat zij zonder jouw toestemming alle beesten heeft weg gedaan.
Als je er nu geen goed plan voor hebt, dan is de kans groot dat je die arme beestjes niet meer ziet. Natuurlijk, niet jouw probleem.
Dat klopt gezamenlijk maar zij komt hier nu pas mee. Ik wist van niks etc etc Ook problemen los je gezamenlijk op, communicatie.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Als ze er al een tijdje klaar mee was had ze dat moeten aangeven, maar herhaling weer.
Ja, de vrij gezelle wereld is iets nieuws en even wennen.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jij bepaalt de standaard wat normaal is en gezond? Oke bedankt. Iedereen leeft anders, doet anders etc etc.
Je hebt gelijk, wat ik bedoel te zeggen is dat het naar mijn mening niet gezond is. Niet een feit inderdaad.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat klopt gezamenlijk maar zij komt hier nu pas mee. Ik wist van niks etc etc Ook problemen los je gezamenlijk op, communicatie.
Ik heb het idee dat ze weinig zin heeft om met je te communiceren dus ik zou er niet teveel op rekenen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:10 schreef Deckard het volgende:

[..]

Ja, de vrij gezelle wereld is iets nieuws en even wennen.
Nee ze had gewoon moeten zeggen - zoals normaal is in een relatie - ik voel mij niet op mijn gemak of lekker kunnen we praten?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:13
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:11 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ik heb het idee dat ze weinig zin heeft om met je te communiceren dus ik zou er niet teveel op rekenen.
Makkelijke weg etc. Omdat we altijd heel goed konden praten, dat is het bizarre aan het verhaal.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat klopt gezamenlijk maar zij komt hier nu pas mee. Ik wist van niks etc etc Ook problemen los je gezamenlijk op, communicatie.
Nou ja, je ziet het aankomend probleem. Ik zou alvast beginnen met het komen van voorstellen waar jullie dieren zullen heen gaan op het moment dat jullie wegen scheiden. Het nu laten liggen en het aan haar over laten kan zorgen voor veel meer pijn. Nu is het nog een vrouw wat je verlaat, maar het kan behoorlijk hartverscheurend zijn om ook nog een paar dieren achter te moeten laten die je nooit meer zal zien.
Je hebt tenminste ook al aangegeven dat je zulke dieren niet zomaar kan achter laten.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ze had gewoon moeten zeggen - zoals normaal is in een relatie - ik voel mij niet op mijn gemak of lekker kunnen we praten?
En dat heeft ze altijd gedaan, maar nu niet en ik snap en weet gewoon niet waarom. Misschien is het blinde paniek bij haar? Angst?
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ze had gewoon moeten zeggen - zoals normaal is in een relatie - ik voel mij niet op mijn gemak of lekker kunnen we praten?
Om AnoniemH te quoten: "Iedereen leeft anders, doet anders etc etc."
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:14 schreef Deckard het volgende:

[..]

Nou ja, je ziet het aankomend probleem. Ik zou alvast beginnen met het komen van voorstellen waar jullie dieren zullen heen gaan op het moment dat jullie wegen scheiden. Het nu laten liggen en het aan haar over laten kan zorgen voor veel meer pijn. Nu is het nog een vrouw wat je verlaat, maar het kan behoorlijk hartverscheurend zijn om ook nog een paar dieren achter te moeten laten die je nooit meer zal zien.
Je hebt tenminste ook al aangegeven dat je zulke dieren niet zomaar kan achter laten.
Dieren geen probleem. Sommigen staan op mijn naam dus daar kan ze niks van zeggen. Kijk als jij een keuze maakt waar ik als partner niet achtersta moet je niet verwachten dat ik je ook maar een centimeter ga helpen natuurlijk. Nu ben ik niet haatdragend maar wie de kont brand...
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:15 schreef Deckard het volgende:

[..]

Om AnoniemH te quoten: "Iedereen leeft anders, doet anders etc etc."
En dat heeft ze altijd gedaan, maar nu niet en ik snap en weet gewoon niet waarom. Misschien is het blinde paniek bij haar? Angst?
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Makkelijke weg etc. Omdat we altijd heel goed konden praten, dat is het bizarre aan het verhaal.
Gezien het aantal topics dat het nu pas een beetje aan je verstand komt dat ze weg gaat, lijkt dat precies het tegenovergestelde. Ik hoop gewoon dat je in het echt totaal niet zo bent.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:17 schreef Deckard het volgende:

[..]

Gezien het aantal topics dat het nu pas een beetje aan je verstand komt dat ze weg gaat, lijkt dat precies het tegenovergestelde. Ik hoop gewoon dat je in het echt totaal niet zo bent.
Het is NIET het tegenovergestelde. Wij hebben altijd over ALLES gesproken. We hebben zelfs kortgeleden gesproken over eventuele adoptie van een kind mocht ICSI niet kunnen etc. Altijd over alles kunnen praten met gemak. Alleen nu ineens niet.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:15 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dieren geen probleem. Sommigen staan op mijn naam dus daar kan ze niks van zeggen. Kijk als jij een keuze maakt waar ik als partner niet achtersta moet je niet verwachten dat ik je ook maar een centimeter ga helpen natuurlijk. Nu ben ik niet haatdragend maar wie de kont brand...
Waarom zou ze dan helpen met jouw dieren? Ja dit gaat echt een probleem worden als dit je instelling gaat worden. Voor je het weet heeft ze al iets met haar eigen dieren geregeld. En blijf jij met je eigen dieren achter waar je geen plaats meer voor hebt en noodgedwongen aan het asiel meoten geven. Dat lijkt mij geen verstandige zet. Het er allemaal op aan laten komen.
Maar het er op aan laten komen lijkt je standaard houding.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Makkelijke weg etc. Omdat we altijd heel goed konden praten, dat is het bizarre aan het verhaal.
Ja in jouw hoofd, Maar jullie konden dus niet goed met elkaar praten anders had ze haar diepste gedachten al lang met je gedeeld.
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:14 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

En dat heeft ze altijd gedaan, maar nu niet en ik snap en weet gewoon niet waarom. Misschien is het blinde paniek bij haar? Angst?
Ze wil je niet meer maar ze weet niet hoe ze dat tegen je moet zeggen want voor haar is er kloof waardoor jullie niet goed met elkaar kunnen praten, Duidelijker dan het gevoel is weg kan ze niet zijn.

Kap eens met hopen joh,
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:21
quote:
13s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:19 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Ja in jouw hoofd, Maar jullie konden dus niet goed met elkaar praten anders had ze haar diepste gedachten al lang met je gedeeld.

[..]

Ze wil je niet meer maar ze weet niet hoe ze dat tegen je moet zeggen want voor haar is er kloof waardoor jullie niet goed met elkaar kunnen praten, Duidelijker dan het gevoel is weg kan ze niet zijn.

Kap eens met hopen joh,
Dan had ze dat aan moeten geven zo simpel is het. Ik verwacht communicatie in een relatie zoals we altijd deden nogmaals. Over de zwaarste onderwerpen zoals ICSI spraken we gewoon. Alleen is alles haar nu begrijpelijk teveel.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:19 schreef Deckard het volgende:

[..]

Waarom zou ze dan helpen met jouw dieren? Ja dit gaat echt een probleem worden als dit je instelling gaat worden. Voor je het weet heeft ze al iets met haar eigen dieren geregeld. En blijf jij met je eigen dieren achter waar je geen plaats meer voor hebt en noodgedwongen aan het asiel meoten geven. Dat lijkt mij geen verstandige zet. Het er allemaal op aan laten komen.
Maar het er op aan laten komen lijkt je standaard houding.
Zover komt het helemaal niet, maar ik moet er wel rekening mee houden.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:17 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is NIET het tegenovergestelde. Wij hebben altijd over ALLES gesproken. We hebben zelfs kortgeleden gesproken over eventuele adoptie van een kind mocht ICSI niet kunnen etc. Altijd over alles kunnen praten met gemak. Alleen nu ineens niet.
Als ik dit topic lees kom jij over als iemand die veel praat maar weinig doet. Als iemand die een boel belooft maar weinig laat zien. Mocht je in het echt ook zo zijn, dan kan ik mij voorstellen dat dit vooral jouw plannen zijn en zij het idee zelf wel aardig vond maar nooit goed over heeft nagedacht.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:21 schreef Deckard het volgende:

[..]

Als ik dit topic lees kom jij over als iemand die veel praat maar weinig doet. Als iemand die een boel belooft maar weinig laat zien. Mocht je in het echt ook zo zijn, dan kan ik mij voorstellen dat dit vooral jouw plannen zijn en zij het idee zelf wel aardig vond maar nooit goed over heeft nagedacht.
Nee ik zeg dat WIJ altijd goed hebben gepraat. Je haalt er nu iets anders bij. Ik zeg dat WIJ altijd goed hebben gepraat. In Oktober nog over een aantal zware onderwerpen.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zover komt het helemaal niet, maar ik moet er wel rekening mee houden.
Als het niet zover komt, waarom zou je er dan rekening mee houden. En wat houdt 'er mee rekning mee houden' in?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

Als het niet zover komt, waarom zou je er dan rekening mee houden. En wat houdt 'er mee rekning mee houden' in?
Er is altijd een kans dat het anders gaat als je denkt he. Kijk maar naar de situatie waarin we nu zitten, ook dat zag ik niet aankomen.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:22 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik zeg dat WIJ altijd goed hebben gepraat. Je haalt er nu iets anders bij. Ik zeg dat WIJ altijd goed hebben gepraat. In Oktober nog over een aantal zware onderwerpen.
Iemand die alles bespreekt met zijn ouders en verwacht dat de clientele ook alles loslaat over de gehele relatie heb ik weinig vertrouwen in dat die kan inzien over of iets goed bepraat is in de relatie. Tenslotte weten je ouders en de rest van de collegas van je vriendin ook al tot de details toe wat jullei in oktober allemaal hebben besproken.
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:28
Ik steek zoveel tijd in je, maar het komt gewoon niet bij je binnen, Ik denk goed na over hoe ik dingen kan formuleren maar het is zinloos. Het spijt me, maar dit gaat (hopelijk niet) uitdraaien op een gevalletje wie niet horen wil moet maar voelen. En je dacht dat je het nu al moeilijk had,
Sterkte TS, ik hoop dat ik me niet nogmaals laat verleiden op je te reageren want met adviezen doe je toch niets, :*
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:24 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Er is altijd een kans dat het anders gaat als je denkt he. Kijk maar naar de situatie waarin we nu zitten, ook dat zag ik niet aankomen.
Goed punt. Dus het er mee rekening houden is je nu mentaal voorbereiden dat je je lieve beesten niet meer zal zien?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:27 schreef Deckard het volgende:

[..]

Iemand die alles bespreekt met zijn ouders en verwacht dat de clientele ook alles loslaat over de gehele relatie heb ik weinig vertrouwen in dat die kan inzien over of iets goed bepraat is in de relatie. Tenslotte weten je ouders en de rest van de collegas van je vriendin ook al tot de details toe wat jullei in oktober allemaal hebben besproken.
Nee collegas weten dat niet. Ik zeg dat mijn vriendin en ik dus over alles gesproken hebben, altijd en nu dus ineens niet meer.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:28 schreef liesje1979 het volgende:
Ik steek zoveel tijd in je, maar het komt gewoon niet bij je binnen, Ik denk goed na over hoe ik dingen kan formuleren maar het is zinloos. Het spijt me, maar dit gaat (hopelijk niet) uitdraaien op een gevalletje wie niet horen wil moet maar voelen. En je dacht dat je het nu al moeilijk had,
Sterkte TS, ik hoop dat ik me niet nogmaals laat verleiden op je te reageren want met adviezen doe je toch niets, :*
Oh jawel hoor want ik begrijp wel wat je zegt.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:28 schreef Deckard het volgende:

[..]

Goed punt. Dus het er mee rekening houden is je nu mentaal voorbereiden dat je je lieve beesten niet meer zal zien?
Ik houd met alles rekening, echt met alles.
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 02:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:31 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik houd met alles rekening, echt met alles.
En toch onderneem je geen actie voor jezelf om de pijn te verzachten en beter uit deze situatie te komen voordat je er in zat. Sterker nog, je zakt dieper door geen medicatie te nemen. Dat is niet gezond. Je moet voor jezelf opkomen en het niet aan anderen overlaten. Ook al heb je nog zo'n lieve vriendin/ex die niet weet wat ze wil. Of ouders die je niets laten betalen. Dat is niet goed voor je eigen waardigheid.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:34 schreef Deckard het volgende:

[..]

En toch onderneem je geen actie voor jezelf om de pijn te verzachten en beter uit deze situatie te komen voordat je er in zat. Sterker nog, je zakt dieper door geen medicatie te nemen. Dat is niet gezond. Je moet voor jezelf opkomen en het niet aan anderen overlaten. Ook al heb je nog zo'n lieve vriendin/ex die niet weet wat ze wil. Of ouders die je niets laten betalen. Dat is niet goed voor je eigen waardigheid.
Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 02:39
Maar om een voorbeeld te geven wat betreft onze communicatie. Ik ben er wel achter dat we elkaar soms verkeerd begrijpen, hier een voorbeeld van vorige week;

Ik zie haar snachts online (zonder te denken waarom ofzo) maar ik bedacht mij ineens dat ik haar nog wat moest vertellen van dat werk. Ik denk hmm ik wil niet appen maar dit is wel heel belangrijk.

Dus ik app; Eind vd week bellen ze of ik voor tweede gesprek

Reactie; Ja ik ben wakker omdat de hond weer zon jeuk had en moest plassen maar goed bezig weer!

Ik bedoelde helemaal niet met mijn app; Waarom ben je wakker? Ik probeerde goed te doen door haar op de hoogte te houden. Dit patroon komt best vaak terug. Zij denkt dan negatief over iets, of ik etc.
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 02:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:39 schreef AnoniemH het volgende:
Maar om een voorbeeld te geven wat betreft onze communicatie. Ik ben er wel achter dat we elkaar soms verkeerd begrijpen, hier een voorbeeld van vorige week;

Ik zie haar snachts online (zonder te denken waarom ofzo) maar ik bedacht mij ineens dat ik haar nog wat moest vertellen van dat werk. Ik denk hmm ik wil niet appen maar dit is wel heel belangrijk.

Dus ik app; Eind vd week bellen ze of ik voor tweede gesprek

Reactie; Ja ik ben wakker omdat de hond weer zon jeuk had en moest plassen maar goed bezig weer!

Ik bedoelde helemaal niet met mijn app; Waarom ben je wakker? Ik probeerde goed te doen door haar op de hoogte te houden. Dit patroon komt best vaak terug. Zij denkt dan negatief over iets, of ik etc.
Ja ze denkt oooohhh godverdomme houd me niet zo in de gaten stalker
liesje1979zaterdag 23 december 2017 @ 02:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:51 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Ja ze denkt oooohhh godverdomme houd me niet zo in de gaten stalker
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 03:16
Je bent een kleverig, afgelikt zuurmatje dat het niet verdragen kan om haar online te zien. Je obsessie met het checken of ze online is, is niet gezond.

Want serieus, geloof je nou echt in je nobele intenties. Daar gelooft toch niemand in. Je ziet haar online en eigenlijk mag dat niet. Want ze praat misschien dan wel met een ander. Maar ze moet aan jou denken!!! en helemaal kapot zijn!!! in eenzaamheid lijdend en wegkwijnend zoals jij :( :@.

Je kan het niet hebben, dus je besluit haar te appen. Haar te laten weten hoe goed jij wel niet bezig bent, hoe serieus je ermee aan de slag bent gegaan. Midden in de fucking nacht. Zo wil je enigzins de controle houden.

Maar je komt heel plakkerig en stalkerig over juist. Haar ex, die continue haar in de gaten houdt en als een massieve strontvlieg om haar kont heen hangt. Meteen een app stuurt als ze even met Bert praat. Ze hoeft dat over je werk helemaal niet nu te weten. Ze wil weten hoe het met Bert gaat.

Laat haar Bert beter leren kennen. Bert kan haar vlam zijn.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 03:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:51 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Ja ze denkt oooohhh godverdomme houd me niet zo in de gaten stalker
Ja dat snap ik aan een kant, maar het was echt goed bedoeld begrijp je?
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 03:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:19 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja dat snap ik aan een kant, maar het was echt goed bedoeld begrijp je?
Nee ik geloof er niets van.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 03:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:20 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Nee ik geloof er niets van.
Dan geloof je dat niet. Dat werk (geld) is/was heel belangrijk en ik vond dat ik haar dat moest melden. Het is niet zo dat ik dat ELKE nacht doe he.
Poepz0rzaterdag 23 december 2017 @ 03:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:16 schreef Steef121 het volgende:
Je bent een kleverig, afgelikt zuurmatje dat het niet verdragen kan om haar online te zien. Je obsessie met het checken of ze online is, is niet gezond.

Want serieus, geloof je nou echt in je nobele intenties. Daar gelooft toch niemand in. Je ziet haar online en eigenlijk mag dat niet. Want ze praat misschien dan wel met een ander. Maar ze moet aan jou denken!!! en helemaal kapot zijn!!! in eenzaamheid lijdend en wegkwijnend zoals jij :( :@.

Je kan het niet hebben, dus je besluit haar te appen. Haar te laten weten hoe goed jij wel niet bezig bent, hoe serieus je ermee aan de slag bent gegaan. Midden in de fucking nacht. Zo wil je enigzins de controle houden.

Maar je komt heel plakkerig en stalkerig over juist. Haar ex, die continue haar in de gaten houdt en als een massieve strontvlieg om haar kont heen hangt. Meteen een app stuurt als ze even met Bert praat. Ze hoeft dat over je werk helemaal niet nu te weten. Ze wil weten hoe het met Bert gaat.

Laat haar Bert beter leren kennen. Bert kan haar vlam zijn.
Ik denk dat hij te lief is voor haar en TE goed wil doen. Ik snap zijn sms'je wel of het slim is geen idee
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 03:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan geloof je dat niet. Dat werk (geld) is/was heel belangrijk en ik vond dat ik haar dat moest melden. Het is niet zo dat ik dat ELKE nacht doe he.
Je appt haar vaak genoeg in de nacht als je haar online ziet, blijkend uit je eerdere posts.

Je merkt aan haar reactie dat ze het helemaal zat is. Zat begint te worden.

Vind je het gek? Ik vind het knap dat die vrouw nog het geduld kan opbrengen. Ik zelf had het geduld al lang verloren.

Laat haar toch met rust met je onzekerheden. Zo belangrijk is het nou ook weer niet om midden in de nacht te melden. En wees nou eerlijk. Het is je aanstaande ex die ruimte wil. Je snapt dat toch wel. Of heb je een gebrek aan brein? Meld dat van je werk aan je ouders aan je vrienden. Maar niet aan haar.
_Izaterdag 23 december 2017 @ 07:23
Het syndroom van Grimm.

Je bitcoins gaan je toekomst betalen, die baan krijg je zeker, je relatie ging prima en anders had ze dat maar moeten zeggen, je gaat volgende week weer in je huis wonen en je vriendin vindt dat prima en zegt; "Ga maar lekker naast me liggen...", alles wat positief is aan haar komt door jou, alles wat negatief is aan jou komt door anderen, jullie praten over van alles, maar je weet niet wat er in haar om gaat, je houdt van haar, maar weigert haar te helpen om zaken op te lossen, want zij wilde dit, maar als ze je terugwil ga je aan alles werken, of je slaat de boel kort en klein, want zo ben jij nou eenmaal, net als dat je van je ouders niets hoeft te doen, want je bent nu even verdrietig, wat logisch is. En dat je geen werk kan vinden en een uitkering kan aanvragen is gewoon kut, want je woont niet in het huis waar je ingeschreven staat...

WAUW...

Het enige waar je geen invloed op hebt, is het gevoel van je vriendin en dat is het enige waar jij je op focust. Alles wat ze eventueel kan aandragen ben je aan het recht lullen in je hoofd, alsof dat iets oplost. Ze geeft aan dat geld een probleem is, dat ze weinig vertrouwen in je heeft aangaande je stoornis en werken en ergens een aantal topics terug meende ik zelfs tussen de regels door te lezen dat ze überhaupt twijfelt of je je stoornis niet teveel gebruikt voor zaken (geen begrafenissen, geen sociale contacten, maar nu ineens wel naar dat feest willen.). Berichtjes in de nacht sturen en dan de vermoorde onschuld spelen, want het was zo goed bedoeld...

Al je energie gaat zitten in manipuleren, overtuigen en jezelf verschonen van enige verantwoordelijkheid, want hoe het ook gaat, jij bent het slachtoffer en het recht op vergelding, uitleg, etc Dude, 100 brieven sturen en geen baan hebben, zoek hulp bij het solliciteren, want daar gaat iets mis. Haal je medicatie op. Of hoop je dat je instort, zodat mensen de zorg wel over moeten nemen en jij weer verschoond bent van verantwoordelijkheid?

Misschien is de spanning zo hoog, dat de werkelijkheid maar niet wil binnendringen, geen idee, maar je lijkt alles te verwerpen wat waarheid lijkt en je vaart op dromen en illusies. Hoop dat er iemand in je omgeving verbaal sterk genoeg is om tot je door te dringen, want als je het verlies van je oom nog niet hebt verwerkt, dan ga je deze klap niet doorkomen. Wat mij ook de reden lijkt dat ze hier nooit iets over gezegd heeft, want jij maakt er een eigen verhaal van en lost problemen op door te wensdenken.

Sluit je sprookjesboek en ga in de werkelijkheid leven, daar waar je geen geld, geen inkomen, geen relatie, geen woning en geen toekomst hebt.

- Neem je medicatie
- Doe jullie dieren weg, daar is geen geld voor en je hebt de energie niet om er voor te zorgen
- Zoek hulp bij het solliciteren, je hebt pas een baan bij een getekend contract, waarbij je door de proeftijd bent. En beter 1 dag voor een uitzendbureau, dan helemaal niet werken. Je moet weer een ritme opbouwen.
- Zoek hulp voor je mentale toestand, rouwverwerking, agressie en bij het opzetten van een leven.
- Stop met jezelf zielig te vinden en overal excuses voor te hebben of je te onttrekken aan zaken, dingen zijn niet "extra" zwaar voor jou. Iedereen vindt begrafenissen kut en iedereen vindt het beëindigen van een relatie aangrijpend.
- Je kan niet verwachten van een ander begripvol te zijn voor jouw aandoening, het is aan jou om jezelf te duiden. Mensen hoeven geen boeken te lezen hoe ze met je om moeten gaan, jij moet boeken lezen hoe je met anderen om moet gaan. Jij bent de zwakke schakel, jij moet verbeteren. Anderen hebben namelijk de keuze om met jou te breken, zoals je merkt, dus ligt de actie altijd bij jou.
- Je ouders zijn geen oplossing, laat die mensen met rust. Zij kunnen niet onbevooroordeeld reageren en hoeven geen deelgenoot te zijn van al jouw gedachtekronkels.

Je zal het allemaal wegwuiven.. NP. Je was een goede spiegel..
Voske77zaterdag 23 december 2017 @ 07:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:16 schreef Steef121 het volgende:
Je bent een kleverig, afgelikt zuurmatje dat het niet verdragen kan om haar online te zien. Je obsessie met het checken of ze online is, is niet gezond.

Want serieus, geloof je nou echt in je nobele intenties. Daar gelooft toch niemand in. Je ziet haar online en eigenlijk mag dat niet. Want ze praat misschien dan wel met een ander. Maar ze moet aan jou denken!!! en helemaal kapot zijn!!! in eenzaamheid lijdend en wegkwijnend zoals jij :( :@.

Je kan het niet hebben, dus je besluit haar te appen. Haar te laten weten hoe goed jij wel niet bezig bent, hoe serieus je ermee aan de slag bent gegaan. Midden in de fucking nacht. Zo wil je enigzins de controle houden.

Maar je komt heel plakkerig en stalkerig over juist. Haar ex, die continue haar in de gaten houdt en als een massieve strontvlieg om haar kont heen hangt. Meteen een app stuurt als ze even met Bert praat. Ze hoeft dat over je werk helemaal niet nu te weten. Ze wil weten hoe het met Bert gaat.

Laat haar Bert beter leren kennen. Bert kan haar vlam zijn.
Wie is Bert?
#ANONIEMzaterdag 23 december 2017 @ 07:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
Je kan nu alvast een bericht op de receptenlijn oud inspreken, dan hoef je het komende week alleen nog maar op te halen.
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 07:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
NIET VOLGENDE WEEK PAS, MEDICATIE HEEFT PRIO 1!
Scary_Maryzaterdag 23 december 2017 @ 08:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:30 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee wilde eerst even langs deze huisarts dan kon hij direct bellen, maar die bel ik morgen wel even (heb een soort van spoednummer van ze).
Foute boel, deze laksheid. Wat Raskolnikow al zegt, dit zou echt een prioriteit moeten hebben.
's Nachts niet kunnen slapen is één ding. Jezelf dan ook nacht na nacht actief bezig houden met de shit die je wakker houdt is nog een red flag. Het licht van je scherm helpt je ritme nog eens extra overhoop, naast dat het je gelegenheid geeft om haar in de gaten te blijven houden.

Beter bel je zo echt naar het spoednummer voor die medicatie en check je welke apotheek in je buurt de weekenddienst heeft om dat vandaag nog te regelen en laat je je laptop en/of mobieltje voor middernacht in de woonkamer achter, zodat je andere dingen in de slaapkamer doet.
RicardoGallegozaterdag 23 december 2017 @ 08:11
Deze jongen heeft vrijwel op elk vlak professionele hulp nodig. Gaat het niet redden met een paar downers die hij van zn huisarts krijgt.
Scary_Maryzaterdag 23 december 2017 @ 08:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:39 schreef AnoniemH het volgende:
Maar om een voorbeeld te geven wat betreft onze communicatie. Ik ben er wel achter dat we elkaar soms verkeerd begrijpen, hier een voorbeeld van vorige week;

Ik zie haar snachts online (zonder te denken waarom ofzo) maar ik bedacht mij ineens dat ik haar nog wat moest vertellen van dat werk. Ik denk hmm ik wil niet appen maar dit is wel heel belangrijk.

Dus ik app; Eind vd week bellen ze of ik voor tweede gesprek

Reactie; Ja ik ben wakker omdat de hond weer zon jeuk had en moest plassen maar goed bezig weer!

Ik bedoelde helemaal niet met mijn app; Waarom ben je wakker? Ik probeerde goed te doen door haar op de hoogte te houden. Dit patroon komt best vaak terug. Zij denkt dan negatief over iets, of ik etc.
Je bent wederom zo bezig met pleasen, dat je niet eens nadenkt over hoe het iets heel anders zou kunnen overbrengen. Als zij zulke moeite heeft met jouw niet zo ondernemendheid, wat voor boodschap geeft het dan af dat je nu zoveel 's nachts online bent denk je? Zelfs als zou ze niet nadenken over wat voor een impact dat heeft op de al bestaande problematiek van je activiteiten overdag, dan zit je nog met de bevestiging van waar je wel energie in wenst te steken en daarmee bepaalde prioriteiten. Non-verbale boodschap ditdat..
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 09:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:29 schreef Voske77 het volgende:

[..]

Wie is Bert?
Een fictieve naam voor de man die in de gedachten van ts met zijn vriendin zou kunnen praten.
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 10:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat gaat ze niet doen, omdat ze zelf ook niet zomaar ergens heen kan en ze daar ook zeer op haar plek zit. Vlakbij een bos voor de honden etc etc.
Niet als ze daar zit met een ex. Niks ongemakkelijker dan dat.
Isabeauzaterdag 23 december 2017 @ 10:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 08:11 schreef RicardoGallego het volgende:
Deze jongen heeft vrijwel op elk vlak professionele hulp nodig. Gaat het niet redden met een paar downers die hij van zn huisarts krijgt.
En z'n vriendin wil niet meer zijn moeder/hulpverlener/coach zijn.

En iemand hierboven zei al: het enige waar jij geen controle over hebt is wat je vriendin denkt & doet.
De rest eigenlijk allemaal wel.

Zoek woonruimte. Werk. Denk aan je gezondheid. Bouw je eigen leven op.
Overigens ben ik wel van mening dat zij maar andere woonruimte moet zoeken. Zij wil weg. Maar TS denkt ook al in 'kan niet/wil niet' voor haar. Dus zij kan niet weg en hij wil niet weg. Dit wordt een leuke tijd. Not. (dat zie je zelf toch ook wel in?!?)
mrspoeZzaterdag 23 december 2017 @ 10:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:23 schreef Jopie78 het volgende:
Het syndroom van Grimm.
Fantastische samenvatting en prima advies.
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 10:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ook dat hebben we. Maar ik zal het je sterker vertellen om een beetje aan te geven hoe mijn vriendin is, die zal gewoon zeggen slaap maar gewoon waar je altijd slaapt (bij haar dus). Ze is helemaal niet haatdragend ofzo. OOK niet als het definitief mis gaat ofzo. Echt een goed mens.
Je dacht ook dat ze het nooit uit zou maken. Je weet niet hoe ze zich straks voelt. Ik denk niet dat je kunt aannemen dat je dan naast haar kunt slapen. En het heeft niks te maken met wel of geen goed mens zijn.
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 10:13
TS: mensen kunnen veranderen. Vooral als de liefde weg is. Echt, bereid je voor hoe ze tegen je kan gaan doen als het voorbij is. Dat is soms nogal een ommekeer, alsof je de ander niet meer kent. Als het uit is ziet zij vooral nog je negatieve punten.
cyberterroristzaterdag 23 december 2017 @ 11:27
Ik lees nu dat TS blijkbaar dringend medicatie nodig heeft. Maar niemand valt over het feit dat TS (geloof ik) deze week nog naar zijn eigen huis is geweest, vanwege bloes voor sollicitatie en huisdieren waarbij hij ook nog dat briefje voor zijn vriendin achterliet....

Ts waarom heb je toen niet je medicatie meegenomen? Waarom heb je sowieso geen reserve medicatie bij je? Bijv in je portemonnee, koffer, jas, etc!? Of reserve medicatie gewoon bij je ouders liggen?
Als die medicatie zo belangrijk en dringend is dan had ik er wel voor gezorgd dat ik meerdere reserve medicatie bij mij had gehad.... Lijkt bijna alsof je het expres doet Ts!

[ Bericht 3% gewijzigd door cyberterrorist op 23-12-2017 12:11:35 ]
cyberterroristzaterdag 23 december 2017 @ 11:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 07:23 schreef Jopie78 het volgende:
Het syndroom van Grimm.

Je bitcoins gaan je toekomst betalen, die baan krijg je zeker, je relatie ging prima en anders had ze dat maar moeten zeggen, je gaat volgende week weer in je huis wonen en je vriendin vindt dat prima en zegt; "Ga maar lekker naast me liggen...", alles wat positief is aan haar komt door jou, alles wat negatief is aan jou komt door anderen, jullie praten over van alles, maar je weet niet wat er in haar om gaat, je houdt van haar, maar weigert haar te helpen om zaken op te lossen, want zij wilde dit, maar als ze je terugwil ga je aan alles werken, of je slaat de boel kort en klein, want zo ben jij nou eenmaal, net als dat je van je ouders niets hoeft te doen, want je bent nu even verdrietig, wat logisch is. En dat je geen werk kan vinden en een uitkering kan aanvragen is gewoon kut, want je woont niet in het huis waar je ingeschreven staat...

WAUW...

Het enige waar je geen invloed op hebt, is het gevoel van je vriendin en dat is het enige waar jij je op focust. Alles wat ze eventueel kan aandragen ben je aan het recht lullen in je hoofd, alsof dat iets oplost. Ze geeft aan dat geld een probleem is, dat ze weinig vertrouwen in je heeft aangaande je stoornis en werken en ergens een aantal topics terug meende ik zelfs tussen de regels door te lezen dat ze überhaupt twijfelt of je je stoornis niet teveel gebruikt voor zaken (geen begrafenissen, geen sociale contacten, maar nu ineens wel naar dat feest willen.). Berichtjes in de nacht sturen en dan de vermoorde onschuld spelen, want het was zo goed bedoeld...

Al je energie gaat zitten in manipuleren, overtuigen en jezelf verschonen van enige verantwoordelijkheid, want hoe het ook gaat, jij bent het slachtoffer en het recht op vergelding, uitleg, etc Dude, 100 brieven sturen en geen baan hebben, zoek hulp bij het solliciteren, want daar gaat iets mis. Haal je medicatie op. Of hoop je dat je instort, zodat mensen de zorg wel over moeten nemen en jij weer verschoond bent van verantwoordelijkheid?

Misschien is de spanning zo hoog, dat de werkelijkheid maar niet wil binnendringen, geen idee, maar je lijkt alles te verwerpen wat waarheid lijkt en je vaart op dromen en illusies. Hoop dat er iemand in je omgeving verbaal sterk genoeg is om tot je door te dringen, want als je het verlies van je oom nog niet hebt verwerkt, dan ga je deze klap niet doorkomen. Wat mij ook de reden lijkt dat ze hier nooit iets over gezegd heeft, want jij maakt er een eigen verhaal van en lost problemen op door te wensdenken.

Sluit je sprookjesboek en ga in de werkelijkheid leven, daar waar je geen geld, geen inkomen, geen relatie, geen woning en geen toekomst hebt.

- Neem je medicatie
- Doe jullie dieren weg, daar is geen geld voor en je hebt de energie niet om er voor te zorgen
- Zoek hulp bij het solliciteren, je hebt pas een baan bij een getekend contract, waarbij je door de proeftijd bent. En beter 1 dag voor een uitzendbureau, dan helemaal niet werken. Je moet weer een ritme opbouwen.
- Zoek hulp voor je mentale toestand, rouwverwerking, agressie en bij het opzetten van een leven.
- Stop met jezelf zielig te vinden en overal excuses voor te hebben of je te onttrekken aan zaken, dingen zijn niet "extra" zwaar voor jou. Iedereen vindt begrafenissen kut en iedereen vindt het beëindigen van een relatie aangrijpend.
- Je kan niet verwachten van een ander begripvol te zijn voor jouw aandoening, het is aan jou om jezelf te duiden. Mensen hoeven geen boeken te lezen hoe ze met je om moeten gaan, jij moet boeken lezen hoe je met anderen om moet gaan. Jij bent de zwakke schakel, jij moet verbeteren. Anderen hebben namelijk de keuze om met jou te breken, zoals je merkt, dus ligt de actie altijd bij jou.
- Je ouders zijn geen oplossing, laat die mensen met rust. Zij kunnen niet onbevooroordeeld reageren en hoeven geen deelgenoot te zijn van al jouw gedachtekronkels.

Je zal het allemaal wegwuiven.. NP. Je was een goede spiegel..
+1 :D
Deckardzaterdag 23 december 2017 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Daar ben ik dus mee bezig, zie mijn laatste update. We zitten tegen Kerst aan wat niet echt meehelpt nu. Ik heb de voicemail voor werk ingesproken en die bel ik zondag ofzo weer (7 dagen open) en volgende week ga ik die medicatie fixen.
Als het niet Kerst is, is er wel een ander excuus om iets niet te doen. Je laat een boel uit je handen glijden en het moet allemaal van anderen komen omdat de situatie er zogenaamd het niet toe laat. En dingen waar je mee bezig bent zijn niet iets om nu over naar huis te schrijven. Of te appen in de nacht.

Dit hele topic hoe je ooit begon dat je een relatie probleem had met je vriendin is nu inmiddels wel uitgegroeid dat jij de boel op alle fronten voor jezelf niet voor elkaar hebt. Ook niet voor haar, maar dat is bijzaak. Volgens mij maakt je vriendin/ex ook de beste keuze om van je te vertrekken zodat zij in ieder geval verder kan. En dat is volgens mij ook goed voor jou zodat je de kans kan krijgen om jezelf eens goed te ontwikkelen, want dat is de afgelopen jaren niet volledig geweest. Wat heel sneu is, gezien je dit wel een relatie kost.
Maar je kan daarin het beste hard zijn naar jezelf en accepteren dat dit klaar en voor jezelf opkomen. De beste stap zou zijn om haar gewoon mede te delen voor kerst dat de relatie over is en dat je thuis komt na kerst om in samenspraak goed uit elkaar te gaan en een boel zaken voor te bereiden. Waaronder jullie diertjes.
gewoonmezelf87zaterdag 23 december 2017 @ 13:16
TS, Je doet mij heel erg denken aan mijn ex, 7.5 jaar samen geweest, 4 getrouwd en ook hij was belast met pscyhische stoornissen,Hield er ongeveer dezelfde houding op na als jij, JA zeggen en NEE doen, altijd de schuld van een ander, het werd hem ook altijd aangedaan. (zelfs vreemdgaan wist hij zo te draaien dat hij er ingeluist was :') )

Met die houding en instelling valt niet te leven, Heel mijn leven stond altijd in het teken van zijn gesteldheid, en dat breekt op... Inmiddels zijn wij gescheiden en ben ik alleen verder gegaan en als ik dit lees is dat wat jouw vriendin dat ook van plan is; (niet meer weten wat ze wil, ruimte willen en dat bevalt dr best...) ze heeft ook al uitgezocht waar ze recht op heeft denk ik
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 13:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 11:27 schreef cyberterrorist het volgende:
Ik lees nu dat TS blijkbaar dringend medicatie nodig heeft. Maar niemand valt over het feit dat TS (geloof ik) deze week nog naar zijn eigen huis is geweest, vanwege bloes voor sollicitatie en huisdieren waarbij hij ook nog dat briefje voor zijn vriendin achterliet....

Ts waarom heb je toen niet je medicatie meegenomen? Waarom heb je sowieso geen reserve medicatie bij je? Bijv in je portemonnee, koffer, jas, etc!? Of reserve medicatie gewoon bij je ouders liggen?
Als die medicatie zo belangrijk en dringend is dan had ik er wel voor gezorgd dat ik meerdere reserve medicatie bij mij had gehad.... Lijkt bijna alsof je het expres doet Ts!
Zelfdestructief gedrag. Of gewoon echt verstrooidheid waardoor hij er niet aan denkt.
missgeluktzaterdag 23 december 2017 @ 13:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 13:27 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Zelfdestructief gedrag. Of gewoon echt verstrooidheid waardoor hij er niet aan denkt.
of gewoon manipulerend gedrag naar ex, zie hoe slecht het met mij gaat en het is allemaal jouw schuld
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Aantal van haar collega's zijn niet alleen collega's maar oude buren etc die daar inmiddels ook werken. Die hebben het beste voor met ons allebei. Niet met de een meer of de ander. Maar als er dingen zijn die ik niet weet dan kom ik daar wel achter, wees gerust.
Eng mannetje ben jij..
Dat is juist iets om óngerust van te worden. :{
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:03 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat dient zij te regelen niet hij
ehh, hij woont dan toch in dat huis? Anders hoeft ze ook niet weg. Kan hij mooi voor de dieren, die hij zo ontzettend miste en waarmee hij zoveel had meegemaakt en die hij niet kwijt wilde, zorgen. ^O^
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat klopt gezamenlijk maar zij komt hier nu pas mee. Ik wist van niks etc etc Ook problemen los je gezamenlijk op, communicatie.
ik heb niet t idee dat er met jou te communiceren valt. Waarschijnlijk heeft ze t geprobeerd en heb jij gewoon helemaal niks gehoord van wat ze zei. Of dacht je dat ze maar wat lulde, want jij ziet het anders..

Je lijkt wel een kleuter man. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door JaniesBrownie op 23-12-2017 15:03:30 ]
CoolGuyzaterdag 23 december 2017 @ 14:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 14:43 schreef JaniesBrownie het volgende:

[..]

ik heb niet t idee dag er met jou te communiceren valt. Waarschijnlijk heeft ze t geprobeerd en heb jij gewoon helemaal niks gehoord van wat ze zei. Of dacht je dat ze maar wat lulde, want jij ziet het anders..

Je lijkt wel een kleuter man. :{
Ik weet niet welke user dit daadwerkelijk is, maar het is een héél eng, naar mannetje. Ik gun die meid alle geluk van de wereld, en ik gun het TS dat hij het deksel ontzettend op zijn neus krijgt.
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Makkelijke weg etc. Omdat we altijd heel goed konden praten, dat is het bizarre aan het verhaal.
dat klinkt inderdaad heel erg bizar.

Ik heb alles gelezen.
Vanaf t eerste topic me overal doorheen geworsteld en ik word er gewoon kwaad van.

De wereld draait niet om jou. Dit is kut, heb je helemaal gelijk in, maar er is niet een correcte manier om het aan te pakken als je na zon lange tijd een relatie verbreekt. Er zijn echter wel n paar dingen die je niet moet doen na een breuk, nl dreigen en eisen. Dat is echter precies wat jij doet. Dreigen, eisen en niet luisteren. Verdrietig zijn is prima, boos zijn is prima, maar zo gauw je die twee dingen doet, verlies je al mijn sympathie in elk geval en ik hoop die van haar ook. Want dat verdien je niet als je je zo opstelt.
Eng is t. :N
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan had ze dat aan moeten geven zo simpel is het. Ik verwacht communicatie in een relatie zoals we altijd deden nogmaals. Over de zwaarste onderwerpen zoals ICSI spraken we gewoon. Alleen is alles haar nu begrijpelijk teveel.
dat heeft ze gedaan, het aangeven, maar niet op een moment dat jou uitkwamen, want je was net zo goed bezig! Je had alleen maar wat tijd nodig!
En vorige maand was je jarig en de maand ervoor gingen jullie een weekendje weg en volgende maand is zij jarig en de maand erna heb je net een nieuwe baan en de maand daarna zouden jullie op vakantie gaan... waarmee ik wil zeggen dat de timing nóóit goed is. Er is altijd een reden waarom het nu niet uitkomt.

Ze heeft het gezegd.
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 14:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 03:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan geloof je dat niet. Dat werk (geld) is/was heel belangrijk en ik vond dat ik haar dat moest melden. Het is niet zo dat ik dat ELKE nacht doe he.
dat kan prima om 8 uur sochtends. ^O^
Maar maak jezelf vooral wijs dat het alleen maar goed bedoeld was en dat er helemaal niets anders achter zat 8)7
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 14:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 14:52 schreef JaniesBrownie het volgende:

[..]

dat heeft ze gedaan, het aangeven, maar niet op een moment dat jou uitkwamen, want je was net zo goed bezig! Je had alleen maar wat tijd nodig!
En vorige maand was je jarig en de maand ervoor gingen jullie een weekendje weg en volgende maand is zij jarig en de maand erna heb je net een nieuwe baan en de maand daarna zouden jullie op vakantie gaan... waarmee ik wil zeggen dat de timing nóóit goed is. Er is altijd een reden waarom het nu niet uitkomt.

Ze heeft het gezegd.
Dat, plus dat ze het niet heeft aangegeven op de manier die hij correct vindt ("zoals het hoort"), dus heeft ze het niet gezegd.

Ik vraag me af wanneer TS het zou accepteren dat het uit is. Moet zijn vriendin het letterlijk uitspellen en op een briefje schrijven?
En hij controleert dan of ze alles heeft opgeschreven op de manier zoals hij dat zou doen en dus gepast acht. Dan pas "mag ze gaan".
Wat vermoeiend, het lijkt alsof ze een verweer in drievoud moet indienen bij de rechtbank.

Oh ja, één ding is wel veranderd bij TS: hij hemelde haar in het begin helemaal op, en nu lijkt ze van haar voetstuk gevallen en klinkt hij ontzettend rancuneus.
gewoonmezelf87zaterdag 23 december 2017 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 14:57 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Dat, plus dat ze het niet heeft aangegeven op de manier die hij correct vindt ("zoals het hoort"), dus heeft ze het niet gezegd.

Ik vraag me af wanneer TS het zou accepteren dat het uit is. Moet zijn vriendin het letterlijk uitspellen en op een briefje schrijven?
En hij controleert dan of ze alles heeft opgeschreven op de manier zoals hij dat zou doen en dus gepast acht. Dan pas "mag ze gaan".
Wat vermoeiend, het lijkt alsof ze een verweer in drievoud moet indienen bij de rechtbank.

Oh ja, één ding is wel veranderd bij TS: hij hemelde haar in het begin helemaal op, en nu lijkt ze van haar voetstuk gevallen en klinkt hij ontzettend rancuneus.
vergeet niet dat de timing ook nog moet kloppen
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 15:12
Je bent ontzettend negatief over haar, constant, je kijkt heel erg op haar neer en vindt haar minderwaardig. En je eigen fouten benoem je wel, maar zie je zo eigenlijk niet, die zijn niet zo belangrijk, want je bent eraan aan het werken, dus alles komt goed, maar niet in 1 dag...
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 15:15
Dat er al jaaaaaaren verandering moet komen en je het nu afdoet alsof ze verwacht dat alles in 1 dag verandert is ook wel n beetje :')
JaniesBrowniezaterdag 23 december 2017 @ 15:16
Ik moet aan mn ex denken, daarom irriteert t me zo. Ik had ook nooit wat laten blijken, hij had t ook totaal niet verwacht en alles lag ook aan mij. :')

Bord voor zn kop ter grootte van een flatgebouw.
missgeluktzaterdag 23 december 2017 @ 15:38
Maar goed TS, wat heb je vandaag gedaan?
Je ouders geholpen met de kerstboodschappen, geholpen in het huishouden, aangeboden lekker te koken voor ze met de kerst omdat ze je onderdak bieden?
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:38 schreef missgelukt het volgende:
Maar goed TS, wat heb je vandaag gedaan?
Je ouders geholpen met de kerstboodschappen, geholpen in het huishouden, aangeboden lekker te koken voor ze met de kerst omdat ze je onderdak bieden?
ik denk zn koffer gepakt om bij zn ex in te trekken!
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 15:44
Ik ben inmiddels ook wel benieuwd naar de diagnoses van TS. Misschien is het iets wat zijn enorme bord voor de koop kan verklaren.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 15:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:11 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

vergeet niet dat de timing ook nog moet kloppen
Ook dat inderdaad nog. Het moel wel in zijn tijdschema passen.

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:12 schreef JaniesBrownie het volgende:
Je bent ontzettend negatief over haar, constant, je kijkt heel erg op haar neer en vindt haar minderwaardig. En je eigen fouten benoem je wel, maar zie je zo eigenlijk niet, die zijn niet zo belangrijk, want je bent eraan aan het werken, dus alles komt goed, maar niet in 1 dag...
Ze is wel dankzij hem gekomen waar ze nu is, dus een beetje dankbaarheid of eigenlijk meer fatsoenlijk gedrag (zoals hij het zou doen hoort zij het ook te doen) van haar kant is wel op zijn plaats.

Dat vindt hij dan. En dat hij haar minderwaardig vindt was mij inderdaad ook opgevallen, misschien is hij ook wel verbaal agressief naar haar toe geweest? En dat hij zelf totaal niet doorheeft hoe hij overkomt op zijn vriendin.
Het voorbeeld van dat ze in een restaurant over het eten zegt dat het goed is, maar later zegt dat ze het toch niet echt lekker vond. Hij reageert gelijk dat ze dat dan meteen had moeten zeggen.
Klinkt verwijtend en commanderend, terwijl hij het ook had kunnen brengen als interesse.
Zo van "je hebt er vast een goede reden voor dat je dit nu brengt in plaats van toen we in het restaurant zaten. Kun je me die reden vertellen?"

Maar ik heb niet de indruk dat TS van dat soort communicatie is.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:44 schreef -Strawberry- het volgende:
Ik ben inmiddels ook wel benieuwd naar de diagnoses van TS. Misschien is het iets wat zijn enorme bord voor de koop kan verklaren.
Hij had toch ADHD? Of iets in die trant? Tenzij ik me enorm vergis meen ik dat ergens in deze 12 topics te hebben gelezen.
missgeluktzaterdag 23 december 2017 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:44 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Ook dat inderdaad nog. Het moel wel in zijn tijdschema passen.

[..]

Ze is wel dankzij hem gekomen waar ze nu is, dus een beetje dankbaarheid of eigenlijk meer fatsoenlijk gedrag (zoals hij het zou doen hoort zij het ook te doen) van haar kant is wel op zijn plaats.

Dat vindt hij dan. En dat hij haar minderwaardig vindt was mij inderdaad ook opgevallen, misschien is hij ook wel verbaal agressief naar haar toe geweest? En dat hij zelf totaal niet doorheeft hoe hij overkomt op zijn vriendin.
Het voorbeeld van dat ze in een restaurant over het eten zegt dat het goed is, maar later zegt dat ze het toch niet echt lekker vond. Hij reageert gelijk dat ze dat dan meteen had moeten zeggen.
Klinkt verwijtend en commanderend, terwijl hij het ook had kunnen brengen als interesse.
Zo van "je hebt er vast een goede reden voor dat je dit nu brengt in plaats van toen we in het restaurant zaten. Kun je me die reden vertellen?"

Maar ik heb niet de indruk dat TS van dat soort communicatie is.
communiceren voor TS is: hij praat en iedereen moet luisteren en je wordt alleen gehoord als het in zijn straatje past
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:46 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Hij had toch ADHD? Of iets in die trant? Tenzij ik me enorm vergis meen ik dat ergens in deze 12 topics te hebben gelezen.
Zou wel het gebrek aan initiatief en organisatie verklaren. En een beetje het gebrek aan inlevingsvermogen.
Ven1972zaterdag 23 december 2017 @ 16:29
Is ex van TS misschien verliefd op andere man, las ik eerder in het topic, het zou best wel kunnen. Maar ik vind het erg vreemd dat TS niet wil snappen dat zijn relatie voorgoed voorbij is, zodat zijn ex voorgoed voor haar eigen leven kiest.
Desmosedicizaterdag 23 december 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 16:29 schreef Ven1972 het volgende:
Is ex van TS misschien verliefd op andere man, las ik eerder in het topic, het zou best wel kunnen. Maar ik vind het erg vreemd dat TS niet wil snappen dat zijn relatie voorgoed voorbij is, zodat zijn ex voorgoed voor haar eigen leven kiest.
Zou goed kunnen, maar ze verteld TS constant dat er geen ander in het spel is. Ik snap haar ook wel, want dat durft ze gewoon niet toe te geven. TS breekt dan de boel af en er is in een eerder topic ook al een dreigement geuit als ex in kwestie met een ander zou gaan. Misschien is ze gewoon een beetje bang voor TS.
Steef121zaterdag 23 december 2017 @ 16:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 16:29 schreef Ven1972 het volgende:
Is ex van TS misschien verliefd op andere man, las ik eerder in het topic, het zou best wel kunnen. Maar ik vind het erg vreemd dat TS niet wil snappen dat zijn relatie voorgoed voorbij is, zodat zijn ex voorgoed voor haar eigen leven kiest.
Ts is een beetje egoïstisch. ookal weet hij dat hij niet echt van haar houdt en ook weet dat zij niet echt meer van hem houdt, wil hij haar houden omdat hij bang is dat hij alleen achter blijft. Dat hij vergeten wordt. Dat ze iemand vind die haar wel alles kan geven. En dan is ts alleen met zijn herinneringen die volgens hem ondragelijk zullen zijn zonder haar aan zijn zijde
Ven1972zaterdag 23 december 2017 @ 16:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 16:37 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Ts is een beetje egoïstisch. ookal weet hij dat hij niet echt van haar houdt en ook weet dat zij niet echt meer van hem houdt, wil hij haar houden omdat hij bang is dat hij alleen achter blijft. Dat hij vergeten wordt. Dat ze iemand vind die haar wel alles kan geven. En dan is ts alleen met zijn herinneringen die volgens hem ondragelijk zullen zijn zonder haar aan zijn zijde
Ja dat had ik ook wel door dat TS een beetje egoïstisch is maar hij leunde te veel op zijn ex-vriendin, wat hij helemaal zelf niet kan redden zonder haar. Ik vind dat hij verkeerd bezig is met alle dingen die hij zelf opgenoemd heeft. Want ik denk dat hij vele jaren zware psychische problemen heeft en vermoed dat het niet meer verholpen kan worden door psycholoog of een psychiater. Zoals iemand die in deze forum heeft geopperd dat hij Syndroom van Grimm zou hebben is best mogelijk. Hij heeft echt geen grip op zijn leven. Hij is bijna altijd 's nachts op FOK te zitten chatten.
FlipjeHollandzaterdag 23 december 2017 @ 18:42
TS is duidelijk iemand die flipt en rare, nare dingen gaat doen als zijn vriendin het uitmaakt.

Van die dingen die in het 8-uur journaal komen.
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 18:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 18:42 schreef FlipjeHolland het volgende:
TS is duidelijk iemand die flipt en rare, nare dingen gaat doen als zijn vriendin het uitmaakt.

Van die dingen die in het 8-uur journaal komen.
Hoezo is dat zo duidelijk?
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 18:42 schreef FlipjeHolland het volgende:
TS is duidelijk iemand die flipt en rare, nare dingen gaat doen als zijn vriendin het uitmaakt.

Van die dingen die in het 8-uur journaal komen.
ik mag hopen van niet.
en ik denk ook van niet , maar de ontkenningsfase is wel lang en hardnekkig. Gelukkig kan er vanaf komende week begonnen worden aan de rouw verwerking.
FlipjeHollandzaterdag 23 december 2017 @ 19:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 18:44 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Hoezo is dat zo duidelijk?
#12

Overduidelijk dat ie geen idee heeft wat ie moet zonder zijn mokkel.
Lenny77zaterdag 23 december 2017 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:46 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Hij had toch ADHD? Of iets in die trant? Tenzij ik me enorm vergis meen ik dat ergens in deze 12 topics te hebben gelezen.
Nee ik denk eerder in het bipolaire, psychotische vlak.
Dat heb ik er toch uit kunnen halen..
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:07 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Nee ik denk eerder in het bipolaire, psychotische vlak.
Dat heb ik er toch uit kunnen halen..
Ongeveer
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 20:24
Heb je je medicatie al geregeld TS?
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 20:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 19:00 schreef FlipjeHolland het volgende:

[..]

#12

Overduidelijk dat ie geen idee heeft wat ie moet zonder zijn mokkel.
Ik denk dat iedereen wel radeloos is als zijn langdurige relatie van 14 jaar eindigt. Dat maakt je nog geen psycho.
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 20:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:07 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Nee ik denk eerder in het bipolaire, psychotische vlak.
Dat heb ik er toch uit kunnen halen..
Stukje gevaarlijker dan niet je ritalin nemen dus.

Bipolair en slapeloosheid gaat ook samen.

TS, niet zo klakkeloos met je medicatie zijn!
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:24 schreef Raskolnikow het volgende:
Heb je je medicatie al geregeld TS?
Is onderweg :)
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 20:45
Ik heb totaal geen ervaring met bipolair/psychotisch, maar is dat zuigend? Als in dat het alle energie uit je wegtrekt?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:45 schreef PrincessofFrance het volgende:
Ik heb totaal geen ervaring met bipolair/psychotisch, maar is dat zuigend? Als in dat het alle energie uit je wegtrekt?
Kan. Afhankelijk wat je exact mankeert. Ikzelf heb dat met fases.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:46 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kan. Afhankelijk wat je exact mankeert. Ikzelf heb dat met fases.
Dan neem ik aan dat het ook zuigend heeft gewerkt voor je vriendin. Ben je wel eens verbaal agressief geweest?
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Is onderweg :)
Onderweg? Heb je die pas na kerst dan?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:48 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Dan neem ik aan dat het ook zuigend heeft gewerkt voor je vriendin. Ben je wel eens verbaal agressief geweest?
Nee eigenlijk niet. Kijk ik denk dat iedereen weleens woorden heeft in zijn relatie, maar echt verbaal agressief nee. Wel kan ik als mij onrecht aangedaan word erg boos worden, maar niet tegenover mijn vriendin. Meer als ze bijvoorbeeld wat flikken bij mijn dieren ofzo dat soort dingen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:51 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Onderweg? Heb je die pas na kerst dan?
Wss wel ja. Is doorgefaxed naar hier waar ik nu ben, maar die zijn dicht. Woensdag pas weer open, maar dat red ik wel. Ik heb mijn telefoon gewoon aan de kant geflikkert. Klaar ben ik met mijzelf en dit gezeik.
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wss wel ja. Is doorgefaxed naar hier waar ik nu ben, maar die zijn dicht. Woensdag pas weer open, maar dat red ik wel. Ik heb mijn telefoon gewoon aan de kant geflikkert. Klaar ben ik met mijzelf en dit gezeik.
Er is altijd een apotheek open, ook in het weekend, ook tijdens de feestdagen. Ik snap niet waarom je de ernst van zomaar stoppen met medicatie niet inziet.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee eigenlijk niet. Kijk ik denk dat iedereen weleens woorden heeft in zijn relatie, maar echt verbaal agressief nee. Wel kan ik als mij onrecht aangedaan word erg boos worden, maar niet tegenover mijn vriendin. Meer als ze bijvoorbeeld wat flikken bij mijn dieren ofzo dat soort dingen.
Het kan ook dat je een agressieve uitstraling hebt en dergelijke signalen uitzendt waar je je niet van bewust bent. Misschien heeft je vriendin onderhuidse agressiviteit opgepikt bij jou, maar durfde ze het niet tegen je te zeggen.
Ook voelde ze waarschijnlijk aan dat je nog diep in het verdriet van het overlijden van je oom zit. Kan zijn dat dat haar het gevoel heeft gegeven dat ze niet ècht alles bij je kwijt kon. Als in dat jij dat er niet bij kon hebben.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:55 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Er is altijd een apotheek open, ook in het weekend, ook tijdens de feestdagen. Ik snap niet waarom je de ernst van zomaar stoppen met medicatie niet inziet.
Ik heb het naar de apotheek laten sturen die in de huisartsenpost zit (zit hier om de hoek) maar die zijn er dus niet nu. Kan ik nog wat regelen?
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb het naar de apotheek laten sturen die in de huisartsenpost zit (zit hier om de hoek) maar die zijn er dus niet nu. Kan ik nog wat regelen?
Je kunt opzoeken welke huisartsenpost of apotheek dienst heeft daar in de buurt. Die kan je vervolgens bellen en vragen of zij voor de komende dagen alvast wat mee kunnen geven. Dan kan je vanaf woensdag met het recept wat onderweg is verder.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:56 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Het kan ook dat je een agressieve uitstraling hebt en dergelijke signalen uitzendt waar je je niet van bewust bent. Misschien heeft je vriendin onderhuidse agressiviteit opgepikt bij jou, maar durfde ze het niet tegen je te zeggen.
Ook voelde ze waarschijnlijk aan dat je nog diep in het verdriet van het overlijden van je oom zit. Kan zijn dat dat haar het gevoel heeft gegeven dat ze niet ècht alles bij je kwijt kon. Als in dat jij dat er niet bij kon hebben.
Dat zou zomaar kunnen. Wel vind ik het (achteraf) opvallend dat ze mij eigenlijk niet getroost heeft toen ik te horen kreeg dat ik op de natuurlijke weg geen kinderen kon maken. Misschien dacht ze hij is vrij nuchter ofzo, maar achteraf gezien heb ik daar weinig steun gehad, bedenk ik mij nu. Mijn vriendin is wel iemand (niet alleen naar mij) die altijd probeert te zorgen voor mensen en mensen graag tevreden houd en dan vaak haar mening niet geeft (daarom loopt ze nu ook bij de psych) maar dan denk ik ja maar waarom trek je je mond niet open dan? Ik bijt niet ofzo.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:57 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je kunt opzoeken welke huisartsenpost of apotheek dienst heeft daar in de buurt. Die kan je vervolgens bellen en vragen of zij voor de komende dagen alvast wat mee kunnen geven. Dan kan je vanaf woensdag met het recept wat onderweg is verder.
Het is een medicijn wat normaliter niet voorradig is in een apotheek dus hoe regel ik dat? Het word alleen uitgegeven via een psych zeg maar.
Raskolnikowzaterdag 23 december 2017 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:58 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is een medicijn wat normaliter niet voorradig is in een apotheek dus hoe regel ik dat? Het word alleen uitgegeven via een psych zeg maar.
Ik zou het gewoon vragen als je ze belt.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:58 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat zou zomaar kunnen. Wel vind ik het (achteraf) opvallend dat ze mij eigenlijk niet getroost heeft toen ik te horen kreeg dat ik op de natuurlijke weg geen kinderen kon maken. Misschien dacht ze hij is vrij nuchter ofzo, maar achteraf gezien heb ik daar weinig steun gehad, bedenk ik mij nu. Mijn vriendin is wel iemand (niet alleen naar mij) die altijd probeert te zorgen voor mensen en mensen graag tevreden houd en dan vaak haar mening niet geeft (daarom loopt ze nu ook bij de psych) maar dan denk ik ja maar waarom trek je je mond niet open dan? Ik bijt niet ofzo.
Heb je aangegeven hoe je getroost had willen worden? Was zij daartoe in staat geweest?

Waarschijnlijk is/was je vriendin bang voor agressiviteit in welke vorm dan ook? Heeft ze jou wel eens agressief gezien? Zowel verbaal als non-verbaal?

Als jij onbewust agressieve signalen uitzendt kan het natuurlijk heel goed zijn dat zij bang voor je is en eigenlijk niet in je buurt durft te komen, maar op alles maar ja en amen zegt juist omdat ze bang is dat die agressiviteit er een keer uitkomt.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:01 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Heb je aangegeven hoe je getroost had willen worden? Was zij daartoe in staat geweest?

Waarschijnlijk is/was je vriendin bang voor agressiviteit in welke vorm dan ook? Heeft ze jou wel eens agressief gezien? Zowel verbaal als non-verbaal?

Als jij onbewust agressieve signalen uitzendt kan het natuurlijk heel goed zijn dat zij bang voor je is en eigenlijk niet in je buurt durft te komen, maar op alles maar ja en amen zegt juist omdat ze bang is dat die agressiviteit er een keer uitkomt.
Oh nee hoor ze was niet bang voor agressiviteit ofzo. Maar misschien bedenk ik mij dacht ze; Hij is vrij nuchter met dat soort dingen dus ik laat hem maar, dat idee. Maar achteraf gezien was/ben ik kapot van verdriet.

Ik vond het ook altijd heel vervelend als mensen in omze omgeving altijd aan haar vragen; Hoe gaat het met de zwangerschap? Dan denk ik; Het probleem ligt bij mij en niemand vraagt hoe het met mij gaat wat betreft de zwangerschap. Later hoor ik dat het een algemeen begrip is om aan de moeder te vragen etc maar toch vind ik dat niet leuk ofzo.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:03 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Oh nee hoor ze was niet bang voor agressiviteit ofzo. Maar misschien bedenk ik mij dacht ze; Hij is vrij nuchter met dat soort dingen dus ik laat hem maar, dat idee. Maar achteraf gezien was/ben ik kapot van verdriet.

Ik vond het ook altijd heel vervelend als mensen in omze omgeving altijd aan haar vragen; Hoe gaat het met de zwangerschap? Dan denk ik; Het probleem ligt bij mij en niemand vraagt hoe het met mij gaat wat betreft de zwangerschap. Later hoor ik dat het een algemeen begrip is om aan de moeder te vragen etc maar toch vind ik dat niet leuk ofzo.
Och zo, ja als je vrij nuchter bent in die dingen en er (zo neem ik aan) weinig gevoel bij toont dan vind ik het niet zo raar dat zij denkt dat het jou niet zo veel doet. Dan weet ze dus ook niet dat je troost nodig hebt. Dat had jij dan moeten aangeven. Of vind jij van niet?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:06 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Och zo, ja als je vrij nuchter bent in die dingen en er (zo neem ik aan) weinig gevoel bij toont dan vind ik het niet zo raar dat zij denkt dat het jou niet zo veel doet. Dan weet ze dus ook niet dat je troost nodig hebt. Dat had jij dan moeten aangeven. Of vind jij van niet?
Achteraf misschien wel ja. Aan de ene kant denk ik ja dat had ik moeten doen, maar ik wilde er op dat moment niet teveel aan denken, want dan zou ik haar misschien ook verdriet doen. Wat een terugkerend ding is dat ook ik haar geen verdriet wil doen en daarom soms ook slik en dat doet zij ook en dat is verkeerd daar zijn we nu beide wel achter denk ik.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 20:58 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat zou zomaar kunnen. Wel vind ik het (achteraf) opvallend dat ze mij eigenlijk niet getroost heeft toen ik te horen kreeg dat ik op de natuurlijke weg geen kinderen kon maken. Misschien dacht ze hij is vrij nuchter ofzo, maar achteraf gezien heb ik daar weinig steun gehad, bedenk ik mij nu. Mijn vriendin is wel iemand (niet alleen naar mij) die altijd probeert te zorgen voor mensen en mensen graag tevreden houd en dan vaak haar mening niet geeft (daarom loopt ze nu ook bij de psych) maar dan denk ik ja maar waarom trek je je mond niet open dan? Ik bijt niet ofzo.
Heb je toen tegen haar gezegd dat je het er moeilijk mee had dat je niet op een natuurlijke manier kinderen kon verwekken? Heb je dat naar haar uitgesproken?


Je bijt niet fysiek nee, maar als je irl net zo reageert, als je hier doet, dan snap ik wel dat ze zich niet vrij voelde om eerlijk te zijn.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Achteraf misschien wel ja. Aan de ene kant denk ik ja dat had ik moeten doen, maar ik wilde er op dat moment niet teveel aan denken, want dan zou ik haar misschien ook verdriet doen. Wat een terugkerend ding is dat ook ik haar geen verdriet wil doen en daarom soms ook slik en dat doet zij ook en dat is verkeerd daar zijn we nu beide wel achter denk ik.
Als jij had aangegeven troost nodig te hebben en in welke vorm, dan had zij zelf kunnen aangeven of ze daartoe in staat was geweest. Uitgebreid naar welke steun ieder van de ander nodig had gehad met de daarbij benodigde capaciteiten. Nu heb je voor haar bedacht dat zij het zelf al zwaar genoeg had ermee. Ze heeft toch zelf hersens? Dat had ze best zelf kunnen aangeven. Ze had je heus niet uitgemaakt voor botte zak.

Dat is eerlijk en empatisch communiceren.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:10 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Als jij had aangegeven troost nodig te hebben en in welke vorm, dan had zij zelf kunnen aangeven of ze daartoe in staat was geweest. Uitgebreid naar welke steun ieder van de ander nodig had gehad met de daarbij benodigde capaciteiten. Nu heb je voor haar bedacht dat zij het zelf al zwaar genoeg had ermee. Ze heeft toch zelf hersens? Dat had ze best zelf kunnen aangeven. Ze had je heus niet uitgemaakt voor botte zak.

Dat is eerlijk en empatisch communiceren.
Nee dat weet ik ook wel maar dat zit gewoon in mij dat ik niemand tot last wil zijn of verdriet wil doen ofzo. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet omschrijven. Het is overigens niet zo dat we nooit over zware onderwerpen praten ofzo, eigenlijk heel vaak. Maar ik denk dat we dit beide afzonderlijk van elkaar verwerkt hebben en dat is wel een grote fout ja.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat weet ik ook wel maar dat zit gewoon in mij dat ik niemand tot last wil zijn of verdriet wil doen ofzo. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet omschrijven. Het is overigens niet zo dat we nooit over zware onderwerpen praten ofzo, eigenlijk heel vaak. Maar ik denk dat we dit beide afzonderlijk van elkaar verwerkt hebben en dat is wel een grote fout ja.
Dat kan ik wel begrijpen, maar waarom zou je iemand tot last zijn? Of waarom zou je iemand verdriet doen?
Ik herken het wel hoor, die onzekerheid en het dieperliggende minderwaardigheidsgevoel. Maar ik ben daar door een assertiviteitstraining overheen gestapt. Iedereen heeft het recht om iets te vragen en de ander kan zelf wel bepalen of het op dat moment uitkomt. Zo niet, dan komt er wel een ander moment.
En als je nooit eens aan iemand durft te vragen kom je toch ook niet verder in je leven? Andere mensen vragen wel en er zijn mensen die bijna constant vragen. Waarom zou jij dat recht niet hebben?

Ik denk dat hoofdzakelijk jij niet eerlijk bent geweest over je gevoel omtrent het niet kunnen "maken" (wat klinkt dat klinisch) van kinderen > je hebt het niet geuit naar je vriendin. Misschien had zij erop in kunnen haken als je dat wel had gedaan en hadden jullie het samen kunnen verwerken. Nu zijn jullie uit elkaar gegroeid.

En je projecteert je eigen minderwaardigheidsgevoel op je vriendin, ik denk dat ze dat heus wel aanvoelt. Ze lijkt me slimmer dan je tot nu toe hebt aangegeven.

Voor jouzelf is jouw medicatie nu het allerbelangrijkste.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Achteraf misschien wel ja. Aan de ene kant denk ik ja dat had ik moeten doen, maar ik wilde er op dat moment niet teveel aan denken, want dan zou ik haar misschien ook verdriet doen. Wat een terugkerend ding is dat ook ik haar geen verdriet wil doen en daarom soms ook slik en dat doet zij ook en dat is verkeerd daar zijn we nu beide wel achter denk ik.
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:17 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is NIET het tegenovergestelde. Wij hebben altijd over ALLES gesproken. We hebben zelfs kortgeleden gesproken over eventuele adoptie van een kind mocht ICSI niet kunnen etc. Altijd over alles kunnen praten met gemak. Alleen nu ineens niet.
Dit is dus niet waar..
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:17
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:16 schreef madam-april het volgende:

[..]

[..]

Dit is dus niet waar..
Ja grotendeels dan. Met nu ineens niet bedoelde ik dus o.a. de zwangerschap. Tot aan Juni/Juli prima over gesproken, samen afspraken gemaakt en tot de datum dichterbij kwam toen niet meer.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:17 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja grotendeels dan. Met nu ineens niet bedoelde ik dus o.a. de zwangerschap. Tot aan Juni/Juli prima over gesproken, samen afspraken gemaakt en tot de datum dichterbij kwam toen niet meer.
Dat is niet wat je zei in de post die ik quotte..
-Strawberry-zaterdag 23 december 2017 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:17 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja grotendeels dan. Met nu ineens niet bedoelde ik dus o.a. de zwangerschap. Tot aan Juni/Juli prima over gesproken, samen afspraken gemaakt en tot de datum dichterbij kwam toen niet meer.
Iemand kan soms a zeggen en b doen. Je kunt niet altijd op woorden vertrouwen als zij met haar gevoel in de knoop zat. Dat deel kan ze dan verbergen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:19 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Iemand kan soms a zeggen en b doen. Je kunt niet altijd op woorden vertrouwen als zij met haar gevoel in de knoop zat. Dat deel kan ze dan verbergen.
Dat begrijp ik hoor. Ik zit zelf ook weleens met mijzelf in de knoop, alleen trek ik dan wel aan de bel op tijd. Dat is iets wat ze mij altijd heeft gezegd; ALS er wat is zeg het mij, dan denk ik waarom doe je mij nu verdriet door niet aan de bel te hebben getrokken? Dat doet mij veel zeer.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:20 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat begrijp ik hoor. Ik zit zelf ook weleens met mijzelf in de knoop, alleen trek ik dan wel aan de bel op tijd. Dat is iets wat ze mij altijd heeft gezegd; ALS er wat is zeg het mij, dan denk ik waarom doe je mij nu verdriet door niet aan de bel te hebben getrokken? Dat doet mij veel zeer.
Het is precies de manier waarop je het zegt die veel mensen tegen de haren instrijkt. Het komt namelijk heel beschuldigend en verwijtend over. Je staat nog net niet met een rood hoofd en met het vingertje klaar om te zeggen "Had Dat Dan Verdorie Eerder Gezegd!"
En je zegt het alsof je jezelf een slachtoffer voelt (waarom doe je mij nu verdriet?), dat werkt totaal niet constructief.

Constructief is "er is vast een goede reden waarom je dat niet eerder hebt gezegd? Ik ben benieuwd naar wat die reden is."
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:23 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Het is precies de manier waarop je het zegt die veel mensen tegen de haren instrijkt. Het komt namelijk heel beschuldigend en verwijtend over. Je staat nog net niet met een rood hoofd en met het vingertje klaar om te zeggen "Had Dat Dan Verdorie Eerder Gezegd!"
En je zegt het alsof je jezelf een slachtoffer voelt (waarom doe je mij nu verdriet?), dat werkt totaal niet constructief.

Constructief is "er is vast een goede reden waarom je dat niet eerder hebt gezegd? Ik ben benieuwd naar wat die reden is."
Dat heb ik haar ook gevraagd maar dan zegt ze; Ik weet het niet. Ik vraag het mij echt gewoon af, maar ik weet het niet. Bekende van ons weten het niet en ze weet het zelf niet en we zijn nu 4 weken verder. Het moet toch ergens zijn begonnen en waarom ze niet eerder aan de bel heeft getrokken is mij een compleet raadsel.
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:20 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat begrijp ik hoor. Ik zit zelf ook weleens met mijzelf in de knoop, alleen trek ik dan wel aan de bel op tijd. Dat is iets wat ze mij altijd heeft gezegd; ALS er wat is zeg het mij, dan denk ik waarom doe je mij nu verdriet door niet aan de bel te hebben getrokken? Dat doet mij veel zeer.
maar stel he er is niets om te bellen maar de liefde is gewoon over....
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:23 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Het is precies de manier waarop je het zegt die veel mensen tegen de haren instrijkt. Het komt namelijk heel beschuldigend en verwijtend over. Je staat nog net niet met een rood hoofd en met het vingertje klaar om te zeggen "Had Dat Dan Verdorie Eerder Gezegd!"
En je zegt het alsof je jezelf een slachtoffer voelt (waarom doe je mij nu verdriet?), dat werkt totaal niet constructief.

Constructief is "er is vast een goede reden waarom je dat niet eerder hebt gezegd? Ik ben benieuwd naar wat die reden is."
Dit dus

Nog steeds doet vriendin alles fout en is ts het perfecte mannetje
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:26 schreef Joene het volgende:

[..]

maar stel he er is niets om te bellen maar de liefde is gewoon over....
Dat zou niet stroken met hoe wij met elkaar zijn omgegaan tot aan nu toe. Daar was werkelijk 0 verschil in ten opzichte van vorig jaar of nog eerder. Ik heb niets gemerkt. Nog even vaak sex, evenveel genegenheid etc etc. Bij een ex van mij zag ik het bijvoorbeeld wel. Die kwam met smoesjes over minder sex etc maar ik heb echt niks gemerkt.
_Izaterdag 23 december 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:20 schreef AnoniemH het volgende:

Dat begrijp ik hoor. Ik zit zelf ook weleens met mijzelf in de knoop, alleen trek ik dan wel aan de bel op tijd. Dat is iets wat ze mij altijd heeft gezegd; ALS er wat is zeg het mij, dan denk ik waarom doe je mij nu verdriet door niet aan de bel te hebben getrokken? Dat doet mij veel zeer.
Omdat zij jou ook geen pijn wil doen, net als jij haar geen pijn wil doen. Paradoxaal genoeg, geef je elkaar daarmee de genadeslag.

Lees wel dat je toon is veranderd en dat je meer naar binnen kijkt. De boosheid heeft plaatsgemaakt voor verdriet. Sterkte man! Hoop dat er volgende week een baan voor je in zit en dat alles de positieve kant op valt.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:26 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Dit dus

Nog steeds doet vriendin alles fout en is ts het perfecte mannetje
Nee zo bedoel ik dat niet. Zie mijn latere post.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:28
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:26 schreef Joene het volgende:

[..]

maar stel he er is niets om te bellen maar de liefde is gewoon over....
^^ dit
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:28 schreef madam-april het volgende:

[..]

^^ dit
Dat zou niet stroken met hoe wij met elkaar zijn omgegaan tot aan nu toe. Daar was werkelijk 0 verschil in ten opzichte van vorig jaar of nog eerder. Ik heb niets gemerkt. Nog even vaak sex, evenveel genegenheid etc etc. Bij een ex van mij zag ik het bijvoorbeeld wel. Die kwam met smoesjes over minder sex etc maar ik heb echt niks gemerkt.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:24 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat heb ik haar ook gevraagd maar dan zegt ze; Ik weet het niet. Ik vraag het mij echt gewoon af, maar ik weet het niet. Bekende van ons weten het niet en ze weet het zelf niet en we zijn nu 4 weken verder. Het moet toch ergens zijn begonnen en waarom ze niet eerder aan de bel heeft getrokken is mij een compleet raadsel.
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:24 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat heb ik haar ook gevraagd maar dan zegt ze; Ik weet het niet. Ik vraag het mij echt gewoon af, maar ik weet het niet. Bekende van ons weten het niet en ze weet het zelf niet en we zijn nu 4 weken verder. Het moet toch ergens zijn begonnen en waarom ze niet eerder aan de bel heeft getrokken is mij een compleet raadsel.
Ben ik toch wel benieuwd naar hoe je het haar LETTERLIJK hebt gevraagd. Kun je je nog herinneren hoe je het *precies* zei?

Ik ken jullie verder niet, maar het zou me toch niet verbazen als jij onderhuids wat vervelende dingen uitstraalt waar zij niet goed meer tegen kon.

Ik zou me eerst maar eens gaan buigen over je medicatie en over het verwerken van het verdriet van het overlijden van je oom. Al dat wegstoppen en opkroppen heeft je waarschijnlijk een tikkende tijdbom gemaakt.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:27 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat zou niet stroken met hoe wij met elkaar zijn omgegaan tot aan nu toe. Daar was werkelijk 0 verschil in ten opzichte van vorig jaar of nog eerder. Ik heb niets gemerkt. Nog even vaak sex, evenveel genegenheid etc etc. Bij een ex van mij zag ik het bijvoorbeeld wel. Die kwam met smoesjes over minder sex etc maar ik heb echt niks gemerkt.
Maar dat het niet strookt met jouw beeld, betekent niet dat het niet waar is.

Zoals je zelf al zei: 'Iedereen leeft anders, doet anders etc etc.'
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:30 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

[..]

Ben ik toch wel benieuwd naar hoe je het haar LETTERLIJK hebt gevraagd. Kun je je nog herinneren hoe je het *precies* zei?

Ik ken jullie verder niet, maar het zou me toch niet verbazen als jij onderhuids wat vervelende dingen uitstraalt waar zij niet goed meer tegen kon.

Ik zou me eerst maar eens gaan buigen over je medicatie en over het verwerken van het verdriet van het overlijden van je oom. Al dat wegstoppen en opkroppen heeft je waarschijnlijk een tikkende tijdbom gemaakt.
Ik heb het haar op de bank waar we samen op zaten gevraagd. Mijn eerste reactie was: Huh? Wat bedoel je?

Toen vroeg ik; Maar waar komt dit vandaan? Toen vertelde ze dus opeenstapeling van dingen zoals in de OP staat. Toen vroeg ik; Waarom ben je hier niet eerder mee gekomen? Toen zei ze nadat ze in huilen uitbarste; Dat weet ik niet en ik voel mij raar.

Zo is het gegaan eigenlijk.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:31 schreef madam-april het volgende:

[..]

Maar dat het niet strookt met jouw beeld, betekent niet dat het niet waar is.

Zoals je zelf al zei: 'Iedereen leeft anders, doet anders etc etc.'
Nee dat heeft niets met mijn beeld te maken. Ik voel als man dondersgoed als een vrouw niets van je wil hebben als in genegenheid en daar voel je echt wel verschil in. Nee ze heeft gewoon niets laten merken in al die tijd. Ook onderweg in de auto waar we altijd een beetje zitten te klooien, ook daarin geen verschil. Zelfs niet savonds als ik haar altijd een kus geef en zeg dat ik van haar hou voordat we gaan slapen. Echt 0,0000 verschil.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:32 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat heeft niets met mijn beeld te maken. Ik voel als man dondersgoed als een vrouw niets van je wil hebben als in genegenheid en daar voel je echt wel verschil in. Nee ze heeft gewoon niets laten merken in al die tijd. Ook onderweg in de auto waar we altijd een beetje zitten te klooien, ook daarin geen verschil. Zelfs niet savonds als ik haar altijd een kus geef en zeg dat ik van haar hou voordat we gaan slapen. Echt 0,0000 verschil.
Ze heeft het niet laten merken, dat betekent niet dat het er niet was..
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:31 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb het haar op de bank waar we samen op zaten gevraagd. Mijn eerste reactie was: Huh? Wat bedoel je?

Toen vroeg ik; Maar waar komt dit vandaan? Toen vertelde ze dus opeenstapeling van dingen zoals in de OP staat. Toen vroeg ik; Waarom ben je hier niet eerder mee gekomen? Toen zei ze nadat ze in huilen uitbarste; Dat weet ik niet en ik voel mij raar.

Zo is het gegaan eigenlijk.
Het vetgedrukte klinkt bot en verwijtend. Sowieso klinken zinnen die beginnen met "Waarom" verwijtend. Een "speelt dit al lang bij jou?" klinkt vriendelijker. En dan krijg je ook meer respons.
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:32 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat heeft niets met mijn beeld te maken. Ik voel als man dondersgoed als een vrouw niets van je wil hebben als in genegenheid en daar voel je echt wel verschil in. Nee ze heeft gewoon niets laten merken in al die tijd. Ook onderweg in de auto waar we altijd een beetje zitten te klooien, ook daarin geen verschil. Zelfs niet savonds als ik haar altijd een kus geef en zeg dat ik van haar hou voordat we gaan slapen. Echt 0,0000 verschil.
wat niet betekent dat ze zich niet anders voelde. Is het voor jou heel belangrijk dat ze het heeft laten merken ? maakt dat de situatie dragelijker ?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:36 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Het vetgedrukte klinkt bot en verwijtend. Sowieso klinken zinnen die beginnen met "Waarom" verwijtend. Een "speelt dit al lang bij jou?" klinkt vriendelijker. En dan krijg je ook meer respons.
Ja maar ik was niet kwaad ofzo, meer verontwaardigd. Ze reageerde ook gewoon normaal. Het is niet dat ze mij die vraag kwalijk nam, alleen ze kon hem niet beantwoorden.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:32 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat heeft niets met mijn beeld te maken. Ik voel als man dondersgoed als een vrouw niets van je wil hebben als in genegenheid en daar voel je echt wel verschil in. Nee ze heeft gewoon niets laten merken in al die tijd. Ook onderweg in de auto waar we altijd een beetje zitten te klooien, ook daarin geen verschil. Zelfs niet savonds als ik haar altijd een kus geef en zeg dat ik van haar hou voordat we gaan slapen. Echt 0,0000 verschil.
Dat ze het eten niet lekker vond liet ze ook niet blijken en had jij ook niet door
Misschien is er een kans dat je het hier dus ook niet door had?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:38
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:36 schreef Joene het volgende:

[..]

wat niet betekent dat ze zich niet anders voelde. Is het voor jou heel belangrijk dat ze het heeft laten merken ? maakt dat de situatie dragelijker ?
Ja dan had ik er zeker meer begrip voor gehad, want dan had ik iets door gehad in ieder geval. Nu voel ik mij een beetje in de zeik genomen. Of voorgelogen of whatever. Je kan je niet altijd blijven schuilen achter ja ik vind dat moeilijk. Ik vind ook veel dingen moeilijk. Ik vind dat gewoon jammer.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:39
Ik denk toch echt dat je vriendin niet zo eerlijk tegen je heeft durven zijn als je zo dolgraag wilt geloven en waar je je zo krampachtig aan vasthoudt. Hoewel ze nu van haar voetstuk lijkt te zijn gevallen en je inderdaad meer tekenen van verdriet vertoont.

Je hebt een hoop opgekropt verdriet, dat draag je mee. En straal je uit.
_Izaterdag 23 december 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:38 schreef AnoniemH het volgende:

Ja dan had ik er zeker meer begrip voor gehad, want dan had ik iets door gehad in ieder geval. Nu voel ik mij een beetje in de zeik genomen. Of voorgelogen of whatever. Je kan je niet altijd blijven schuilen achter ja ik vind dat moeilijk. Ik vind ook veel dingen moeilijk. Ik vind dat gewoon jammer.
Jij doet de dingen die je moeilijk vindt toch ook niet!?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:37 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Dat ze het eten niet lekker vond liet ze ook niet blijken en had jij ook niet door
Misschien is er een kans dat je het hier dus ook niet door had?
Volgens de psych (en volgens wat ze zelf vertelde telefonisch dus) heeft ze - niet alleen in de relatie met mij - veel te vaak een masker opgehouden en is niet voor haar mening opgekomen. Hier schrok ze zelf behoorlijk van zoals ze zelf zegt, maar daar kan ik vrij weinig aan doen. Aard van het beestje etc. Wel was ik de eerste ( 5 jaar geleden ongeveer ) die toen al aangaf dat ze niet bang hoeft te zijn zichzelf te tonen/op te komen voor zichzelf. Zelf geeft ze aan dat dit vanuit vroeger vooral komt. Altijd gezorgd voor het hele gezin op zeer jonge leeftijd. Altijd maar ja pa ja ma etc.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:40 schreef Jopie78 het volgende:

[..]

Jij doet de dingen die je moeilijk vindt toch ook niet!?
Ik probeer het in ieder geval. Iedereen heeft dingen die hij of zij moeilijk vind, maar ook ik (ben zeer onhandig) probeer een muur te verven en ook ik vind praten over mijzelf face to face moeilijk, maar ga wel naar GGZ enz. Nu wil ik geen schouderklopje, maar proberen kost niets he.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Volgens de psych (en volgens wat ze zelf vertelde telefonisch dus) heeft ze - niet alleen in de relatie met mij - veel te vaak een masker opgehouden en is niet voor haar mening opgekomen. Hier schrok ze zelf behoorlijk van zoals ze zelf zegt, maar daar kan ik vrij weinig aan doen. Aard van het beestje etc. Wel was ik de eerste ( 5 jaar geleden ongeveer ) die toen al aangaf dat ze niet bang hoeft te zijn zichzelf te tonen/op te komen voor zichzelf. Zelf geeft ze aan dat dit vanuit vroeger vooral komt. Altijd gezorgd voor het hele gezin op zeer jonge leeftijd. Altijd maar ja pa ja ma etc.
En weer lees ik alleen maar dingen die zij fout doet
Ik snap dat je verdriet hebt en boos bent maar probeer zo niet met haar te communiceren dan vergooi je echt je kansen
MrAerozaterdag 23 december 2017 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:38 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je kan je niet altijd blijven schuilen achter ja ik vind dat moeilijk.
Dat kan prima. Ze is je niks verschuldigd wat dat betreft.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik probeer het in ieder geval. Iedereen heeft dingen die hij of zij moeilijk vind, maar ook ik (ben zeer onhandig) probeer een muur te verven en ook ik vind praten over mijzelf face to face moeilijk, maar ga wel naar GGZ enz. Nu wil ik geen schouderklopje, maar proberen kost niets he.
Wie weet heeft zij het ook wel geprobeerd
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:41 schreef Sarabi het volgende:

[..]

En weer lees ik alleen maar dingen die zij fout doet
Ik snap dat je verdriet hebt en boos bent maar probeer zo niet met haar te communiceren dan vergooi je echt je kansen
Ik reageer slechts op je tweede vraag. En ja dat is haar fout, althans fout zo wil ik het niet noemen. Kijk haar zussen (2) zeggen ook tegen mij; Wij weten niets en zoals ze dat zelf zegt over de psych dat klopt wel. Zijn gewoon feiten. Het is niet dat ik tegen haar zou zeggen; JIJ BENT FOUT! Ofzo, natuurlijk niet.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Volgens de psych (en volgens wat ze zelf vertelde telefonisch dus) heeft ze - niet alleen in de relatie met mij - veel te vaak een masker opgehouden en is niet voor haar mening opgekomen. Hier schrok ze zelf behoorlijk van zoals ze zelf zegt, maar daar kan ik vrij weinig aan doen. Aard van het beestje etc. Wel was ik de eerste ( 5 jaar geleden ongeveer ) die toen al aangaf dat ze niet bang hoeft te zijn zichzelf te tonen/op te komen voor zichzelf. Zelf geeft ze aan dat dit vanuit vroeger vooral komt. Altijd gezorgd voor het hele gezin op zeer jonge leeftijd. Altijd maar ja pa ja ma etc.
En nu voel jij je ook een slachtoffer van haar masker.

Zeg je dat vetgedrukte nu alleen hier of heb je dat ook tegen haar gezegd?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:41 schreef MrAero het volgende:

[..]

Dat kan prima. Ze is je niks verschuldigd wat dat betreft.
Als jij zo een relatie in gaat prima. Ik niet. Relatie is samen uit, samen thuis. Samen liefde, samen verdriet. Kom je er niet aan uit? Even goede vrienden, maar wel proberen, anders krijg je achteraf verwijten + gezeik van vrienden en familie blabla. Heb het allemaal gezien hoor in mijn omgeving.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:43 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Als jij zo een relatie in gaat prima. Ik niet. Relatie is samen uit, samen thuis. Samen liefde, samen verdriet. Kom je er niet aan uit? Even goede vrienden, maar wel proberen, anders krijg je achteraf verwijten + gezeik van vrienden en familie blabla. Heb het allemaal gezien hoor in mijn omgeving.
Waarom is de mening van de buitenwereld en je omgeving zo belangrijk voor je? Het is toch jouw/jullie relatie, niet die van hen?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:43 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

En nu voel jij je ook een slachtoffer van haar masker.

Zeg je dat vetgedrukte nu alleen hier of heb je dat ook tegen haar gezegd?
Nee dat zeg ik zo niet, zo voelt het. Ik kan er ook niks aan doen verder dat zij zo is natuurlijk. Dat is ontstaan vroeger al. Waar ik haar overigens wel mee geholpen heb of althans geprobeerd heb te helpen.
MrAerozaterdag 23 december 2017 @ 21:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:43 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Als jij zo een relatie in gaat prima. Ik niet.
Zij wel blijkbaar. Misschien passen jullie minder goed bij elkaar dan je dacht.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:44 schreef MrAero het volgende:

[..]

Zij wel blijkbaar. Misschien passen jullie minder goed bij elkaar dan je dacht.
Nee jij zegt dat toch? Zij zegt dat helemaal niet.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik reageer slechts op je tweede vraag. En ja dat is haar fout, althans fout zo wil ik het niet noemen. Kijk haar zussen (2) zeggen ook tegen mij; Wij weten niets en zoals ze dat zelf zegt over de psych dat klopt wel. Zijn gewoon feiten. Het is niet dat ik tegen haar zou zeggen; JIJ BENT FOUT! Ofzo, natuurlijk niet.
Je zegt het niet maar je voelt het wel
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:42 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Wie weet heeft zij het ook wel geprobeerd
Volgens iedereen dus ouders en dergelijke erbij kwam dit als een totale surprise dus nee. Ze gaat ook nu pas naar een psych he. Had vorig jaar ook al gekund of weet ik veel hoe lang ze hiermee loopt.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Volgens de psych (en volgens wat ze zelf vertelde telefonisch dus) heeft ze - niet alleen in de relatie met mij - veel te vaak een masker opgehouden en is niet voor haar mening opgekomen. Hier schrok ze zelf behoorlijk van zoals ze zelf zegt, maar daar kan ik vrij weinig aan doen. Aard van het beestje etc. Wel was ik de eerste ( 5 jaar geleden ongeveer ) die toen al aangaf dat ze niet bang hoeft te zijn zichzelf te tonen/op te komen voor zichzelf. Zelf geeft ze aan dat dit vanuit vroeger vooral komt. Altijd gezorgd voor het hele gezin op zeer jonge leeftijd. Altijd maar ja pa ja ma etc.
Ooh dus het is toch wel mogelijk dat jij het niet gemerkt hebt?

Blijkbaar heb je haar desondanks niet het gevoel gegeven dat ze daar niet bang voor hoefde te zijn. (En gezien jouw reacties hier verbaast mij dat ook niet)
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:45 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Je zegt het niet maar je voelt het wel
Uiteraard voel ik dat. En ik mag dat ook zo voelen toch? Zeker als het voor mij totaal uit het niets kwam. Maar ik spreek dat niet zo uit, natuurlijk niet.
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik probeer het in ieder geval. Iedereen heeft dingen die hij of zij moeilijk vind, maar ook ik (ben zeer onhandig) probeer een muur te verven en ook ik vind praten over mijzelf face to face moeilijk, maar ga wel naar GGZ enz. Nu wil ik geen schouderklopje, maar proberen kost niets he.
Qua werk zoeken, of zelfs maar een uitkering aanvragen, probeer je ook maar weinig.
MrAerozaterdag 23 december 2017 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee jij zegt dat toch? Zij zegt dat helemaal niet.
Je zei net dat ze zich steeds blijft verschuilen achter "ik vind dat moeilijk" en dat ze dat niet kan doen. Ik zei van wel. Toen zei jij dat jij zo geen relatie ingaat. Maar blijkbaar wel, want zij doet dat.. :')
_Izaterdag 23 december 2017 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:41 schreef AnoniemH het volgende:

Ik probeer het in ieder geval. Iedereen heeft dingen die hij of zij moeilijk vind, maar ook ik (ben zeer onhandig) probeer een muur te verven en ook ik vind praten over mijzelf face to face moeilijk, maar ga wel naar GGZ enz. Nu wil ik geen schouderklopje, maar proberen kost niets he.
Maar dat zijn andere zaken. Jij vertelt ook niet wat je daadwerkelijk voelt als je hoort dat je onvruchtbaar bent. Om haar te sparen, maar dat werkt voor haar toch net zo goed. Je hoopt eerst dat je twijfels wel weg gaan, of dat het beter wordt. Hoe langer je het negeert, des te lastiger het wordt om te zeggen. Tot er iets gebeurt waardoor je het echt niet langer stil kan houden, in dit geval de icsi.

Je kan wel blijven hangen in de vorm, dat verandert niets aan de inhoud. Het is gelopen zoals het liep, de tijd gaat maar één kant op. Maak jezelf niet gek met wat er allemaal anders had gemoeten.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:46 schreef madam-april het volgende:

[..]

Ooh dus het is toch wel mogelijk dat jij het niet gemerkt hebt?

Blijkbaar heb je haar desondanks niet het gevoel gegeven dat ze daar niet bang voor hoefde te zijn. (En gezien jouw reacties hier verbaast mij dat ook niet)
Niemand heeft het gemerkt, ook ouders niet. Ze zegt zelf dat ze zich bij mij 100% op haar gemak voelt. Ik ben haar soulmate zoals in de laatste mail staat dus nee ik heb haar dat gevoel altijd gegeven. Maar zoals een aantal users hier al hebben gezegd kan het ook gewoon blinde paniek van haar zijn he? Ineens overal aan twijfelen door de opeenstapeling en de aankomende ICSI behandeling. Dat is niet gek gedacht hoor.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Volgens iedereen dus ouders en dergelijke erbij kwam dit als een totale surprise dus nee. Ze gaat ook nu pas naar een psych he. Had vorig jaar ook al gekund of weet ik veel hoe lang ze hiermee loopt.
Zij doet dingen op haar tempo en jij op jouw tempo.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:46 schreef MrAero het volgende:

[..]

Je zei net dat ze zich steeds blijft verschuilen achter "ik vind dat moeilijk" en dat ze dat niet kan doen. Ik zei van wel. Toen zei jij dat jij zo geen relatie ingaat. Maar blijkbaar wel, want zij doet dat.. :')
Er staat een gesprek op de planning en ik weet dat ze zich dan echt niet gaat verschuilen. Alles komt op tafel daar ben ik zeer zeker van.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:47 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Zij doet dingen op haar tempo en jij op jouw tempo.
Uiteraard maar het is niet fair. Wel altijd zeiken op mij ga hulp zoeken dit dat en dan nu zelf nooit hulp zoeken, maar eventueel wel de relatie beeindigen. Sorry maar snap je dat dat krom is?
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:46 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Qua werk zoeken, of zelfs maar een uitkering aanvragen, probeer je ook maar weinig.
Je hebt het topic niet gelezen dus ik ga er niet op reageren. Toch bedankt voor je post.
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Niemand heeft het gemerkt, ook ouders niet. Ze zegt zelf dat ze zich bij mij 100% op haar gemak voelt. Ik ben haar soulmate zoals in de laatste mail staat dus nee ik heb haar dat gevoel altijd gegeven. Maar zoals een aantal users hier al hebben gezegd kan het ook gewoon blinde paniek van haar zijn he? Ineens overal aan twijfelen door de opeenstapeling en de aankomende ICSI behandeling. Dat is niet gek gedacht hoor.
Kan het niet zo zijn dat jij haar soulmate was. Maar dat samenleven met jou, financieel, het huishouden, je controledwang en negatieve houding ervoor zorgen dat ze veranderd is van mening?

Mensen veranderen in het leven. En ook liefdesrelaties gaan soms (of eigenlijk vaak) kapot.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:50 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Kan het niet zo zijn dat jij haar soulmate was. Maar dat samenleven met jou, financieel, het huishouden, je controledwang en negatieve houding ervoor zorgen dat ze veranderd is van mening?

Mensen veranderen in het leven. En ook liefdesrelaties gaan soms (of eigenlijk vaak) kapot.
Haar soulmate ben ik nog steeds volgens haar laatste mail (vorige week). Samenleven met mij is altijd goed gegaan. We laten elkaar, respecteren elkaar, nooit ruzie etc. Financien etc zeker is dat zo. Maar ik ben van mening dat ik die kans verdien, andersom zegt ze zelf! zou ze dat ook willen.
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je hebt het topic niet gelezen dus ik ga er niet op reageren. Toch bedankt voor je post.
Ik heb vrijwel alles gelezen.
missgeluktzaterdag 23 december 2017 @ 21:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Altijd gezorgd voor het hele gezin op zeer jonge leeftijd. Altijd maar ja pa ja ma etc.
en nu dus altijd maar zorgen voor haar ex, ben blij voor haar dat ze dit begint in te zien en eindelijk eens voor zichzelf gaat kiezen
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:51 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Ik heb vrijwel alles gelezen.
Nee dat heb je niet. Lees maar eens over uitkering.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:51 schreef missgelukt het volgende:

[..]

en nu dus altijd maar zorgen voor haar ex, ben blij voor haar dat ze dit begint in te zien en eindelijk eens voor zichzelf gaat kiezen
Hoezo altijd voor mij zorgen? Graag verklaring hiervoor.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:49 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Uiteraard maar het is niet fair. Wel altijd zeiken op mij ga hulp zoeken dit dat en dan nu zelf nooit hulp zoeken, maar eventueel wel de relatie beeindigen. Sorry maar snap je dat dat krom is?
Ze heeft toch hulp gezocht? En iemand anders aanmoedigen/aansporen om hulp te zoeken is soms handiger/makkelijker dan het voor jezelf te doen.
Een ander hulp zien krijgen kan zelfs steunend werken voor jezelf.

Zij doet de dingen nu eenmaal niet zoals jij ze zou doen, en dat is ze ook niet verplicht.

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:50 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Kan het niet zo zijn dat jij haar soulmate was. Maar dat samenleven met jou, financieel, het huishouden, je controledwang en negatieve houding ervoor zorgen dat ze veranderd is van mening?

Mensen veranderen in het leven. En ook liefdesrelaties gaan soms (of eigenlijk vaak) kapot.
Misschien geloofde ze wel dat hij haar soulmate was, maar blijkt hij dat toch niet te zijn of is dat veranderd. Dat kan inderdaad.
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Haar soulmate ben ik nog steeds volgens haar laatste mail (vorige week). Samenleven met mij is altijd goed gegaan. We laten elkaar, respecteren elkaar, nooit ruzie etc. Financien etc zeker is dat zo. Maar ik ben van mening dat ik die kans verdien, andersom zegt ze zelf! zou ze dat ook willen.
Je vriendin vindt dat jij die kans verdient. Opgelost dus.

Onee, toch niet. Haal die plaat eens voor je kop vandaan.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:52 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Ze heeft toch hulp gezocht? En iemand anders aanmoedigen/aansporen om hulp te zoeken is soms handiger/makkelijker dan het voor jezelf te doen.
Een ander hulp zien krijgen kan zelfs steunend werken voor jezelf.

Zij doet de dingen nu eenmaal niet zoals jij ze zou doen, en dat is ze ook niet verplicht.

[..]

Misschien geloofde ze wel dat hij haar soulmate was, maar blijkt hij dat toch niet te zijn of is dat veranderd. Dat kan inderdaad.
Nee ze zoekt NU hulp. Hiervoor helemaal nooit. Terwijl ik haar toch echt paar keer heb aangeraden dat dat voor haar ook goed zou zijn. Verleden verwerken etc. Maar altijd was het; Ajoh die psychen die heb ik niet nodig etc. Maar nu op het allerlaatste moment wel.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Niemand heeft het gemerkt, ook ouders niet. Ze zegt zelf dat ze zich bij mij 100% op haar gemak voelt. Ik ben haar soulmate zoals in de laatste mail staat dus nee ik heb haar dat gevoel altijd gegeven. Maar zoals een aantal users hier al hebben gezegd kan het ook gewoon blinde paniek van haar zijn he? Ineens overal aan twijfelen door de opeenstapeling en de aankomende ICSI behandeling. Dat is niet gek gedacht hoor.
*Zucht*

Maar het was er dus wel, ondanks dat niemand het gemerkt heeft.

Blijkbaar niet, want ze voelde zich zelfs niet vrij om tegen jou te zeggen dat ze het eten in een restaurant niet lekker vond..
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:53 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Je vriendin vindt dat jij die kans verdient. Opgelost dus.

Onee, toch niet. Haal die plaat eens voor je kop vandaan.
Dat horen we binnenkort. Als ze dat niet zou vinden nogmaals had ze al 6-8 weken om ermee te stoppen.
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:53 schreef madam-april het volgende:

[..]

*Zucht*

Maar het was er dus wel, ondanks dat niemand het gemerkt heeft.

Blijkbaar niet, want ze voelde zich zelfs niet vrij om tegen jou te zeggen dat ze het eten in een restaurant niet lekker vond..
Heeft niks met VRIJ te maken. Ze durft dat gewoon niet te zeggen. Kun je dat begrijpen? Niemand dwingt haar of whatever. Alsjeblieft zeg.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ze zoekt NU hulp. Hiervoor helemaal nooit. Terwijl ik haar toch echt paar keer heb aangeraden dat dat voor haar ook goed zou zijn. Verleden verwerken etc. Maar altijd was het; Ajoh die psychen die heb ik niet nodig etc. Maar nu op het allerlaatste moment wel.
Misschien voelde ze zich door jou onder druk gezet en heeft ze haar hakken in het zand gezet. Ze heeft hulp gezocht toen ZIJ er aan toe was.
En nu heb jij zoiets van "waarom deed je dat niet toen IK je aanmoedigde?"
AnoniemHzaterdag 23 december 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:55 schreef PrincessofFrance het volgende:

[..]

Misschien voelde ze zich door jou onder druk gezet en heeft ze haar hakken in het zand gezet. Ze heeft hulp gezocht toen ZIJ er aan toe was.
En nu heb jij zoiets van "waarom deed je dat niet toen IK je aanmoedigde?"
Ja leg de schuld bij mij. Ze had het gewoon veel eerder moeten doen zo simpel is het. Niet voor mij, voor zichzelf.
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ze zoekt NU hulp. Hiervoor helemaal nooit. Terwijl ik haar toch echt paar keer heb aangeraden dat dat voor haar ook goed zou zijn. Verleden verwerken etc. Maar altijd was het; Ajoh die psychen die heb ik niet nodig etc. Maar nu op het allerlaatste moment wel.
Wat wil je hiermee zeggen?
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:54 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Heeft niks met VRIJ te maken. Ze durft dat gewoon niet te zeggen. Kun je dat begrijpen? Niemand dwingt haar of whatever. Alsjeblieft zeg.
Je niet vrij voelen om iets te zeggen =/= iets niet durven zeggen.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja leg de schuld bij mij. Ze had het gewoon veel eerder moeten doen zo simpel is het. Niet voor mij, voor zichzelf.
Zo simpel was het VOOR HAAR dus niet. Ik leg de schuld niet bij jou, ik geef een mogelijke verklaring voor waarom ze nu "pas" hulp heeft gezocht.
Je klinkt echt enorm en ontzettend rigide en belerend en je lijkt maar niet te willen accepteren dat je vriendin de dingen niet doet op de manier zoals jij ze zou doen. Want daar blijf je maar op hameren, zij moet dit en had dat.

Ik stop er nu mee, ik vind het knap van haar.

Dat is wel tekenend voor mensen die diep van binnen een hekel aan zichzelf hebben, ze weten dondersgoed hoe anderen het zouden moeten doen ("Want zo doe ik het zelf ook en als je ook maar half gezond verstand hebt kun je dat toch ook niet anders zien?") maar hun eigen fouten maken hen ontzettend bang en daar durven ze niet aan. Ze blijven liever kijken naar de fouten van de ander.

Wel kudos voor je en ons allemaal dat dit topic al 12 delen heeft.
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 22:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat heb je niet. Lees maar eens over uitkering.
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 01:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik kan geen uitkering aanvragen, want ik ben nu 110KM verderop en sta gewoon ingeschreven daar bij mijn vriendin. Vanaf hier kan ik niet werken.

Wel heb ik inmiddels een bijbaantje gevonden wat ik vanuit huis kan doen voor een Internationaal bedrijf! Levert hopelijk wat op. In deze dagen even gesprek daarover.
Ja, dat was heel sterk. Je bent nu niet in de gemeente waar je woont / ingeschreven staat. Dus kan je ook geen uitkering aanvragen.

En waarom kon je ook alweer geen treinkaartje kopen?
madam-aprilzaterdag 23 december 2017 @ 22:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja leg de schuld bij mij. Ze had het gewoon veel eerder moeten doen zo simpel is het. Niet voor mij, voor zichzelf.
Jij vindt dat ze eerder hulp had moeten zoeken omdat je denkt dat ze dan niet bij je weg was gegaan.
Kentekenplaatzaterdag 23 december 2017 @ 22:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 02:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zij wil dit toch, maar ik moet alles regelen? Ben je een beetje achterlijk? Dan regelt zij dat, niet meer mijn probleem.
Nee, het is nooit jouw probleem. Altijd dat van een ander.
PrincessofFrancezaterdag 23 december 2017 @ 22:04
TS wordt heel vals als hij iets leest wat hem niet bevalt en heeft overal wel een uitleg en excuus voor.
Als hij niet zo rigide was geweest had hij meer begrip gekregen.

Ik heb genoeg gezegd en ik vind dat ik ook nuttige dingen heb aangedragen waar hij niet eens op in is gegaan (assertiviteitstraining, verwerken verdriet overlijden oom). En eigenlijk had dat ook geen verrassing moeten zijn.

Succes aan allen die nog wel verder (willen) bijdragen. Ik heb er schoon genoeg van.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

. Maar zoals een aantal users hier al hebben gezegd kan het ook gewoon blinde paniek van haar zijn he? Ineens overal aan twijfelen door de opeenstapeling en de aankomende ICSI behandeling. Dat is niet gek gedacht hoor.
12 topics vol advies en dit is net het stukje dat je graag hoort en dus aan vastklamt
sachazaterdag 23 december 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja leg de schuld bij mij. Ze had het gewoon veel eerder moeten doen zo simpel is het. Niet voor mij, voor zichzelf.
uhuh, heb jij bij je ouders een spiegel?
luxerobotszaterdag 23 december 2017 @ 22:05
Overigens als aanvulling op mezelf. Zo'n uitkeringsaanvraag gaat digitaal, en als je langs moet komen bij de gemeente, koop je een treinkaartje.
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:49 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Sorry maar snap je dat dat krom is?
Nee sorry begrijp ik totaal niets van. Omdat jij iets “moet” moet zij ook ?
Joenezaterdag 23 december 2017 @ 22:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:54 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat horen we binnenkort. Als ze dat niet zou vinden nogmaals had ze al 6-8 weken om ermee te stoppen.
dat durft ze niet omdat ze bang was dat je een machinist zijn leven zuur zou maken. Niet onterecht als ik de topics nog is voor de geest haal.
Sarabizaterdag 23 december 2017 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

We laten elkaar, respecteren elkaar, nooit ruzie etc.
Paar posts hierboven zeg je nog dat ze steeds tegen je zeikt over hulp zoeken

Klinkt toch niet als elkaar laten en nooit woorden hebben