wat is het verschil?quote:Op vrijdag 1 december 2017 17:59 schreef Saind het volgende:
[..]
Kopkaasgenot
Vind Brabantse zult wel beter dan die van jullie
Knut is een god kok, heb vertrouwen in hem.quote:Op vrijdag 1 december 2017 18:05 schreef Adames het volgende:
toscane maakt schijnbaar gebruik van kastanjemeel
succes daarmee
Als vervolg op jouw opmerking. Dat ik jou quote zegt niet dat ik je een vraag stel.quote:Op vrijdag 1 december 2017 18:04 schreef Saind het volgende:
[..]
En dan vraag je het aan mij
Raar bezig jij
Voor pasta bedoel je?quote:Op vrijdag 1 december 2017 18:05 schreef Adames het volgende:
toscane maakt schijnbaar gebruik van kastanjemeel
succes daarmee
*jouquote:Op vrijdag 1 december 2017 18:06 schreef opperkleurder het volgende:
[..]
Als vervolg op jouw opmerking. Dat ik jouw quote zegt niet dat ik je een vraag stel.
oeh, kokfightquote:Op vrijdag 1 december 2017 18:04 schreef Saind het volgende:
[..]
En dan vraag je het aan mij
Raar bezig jij
lasagnebladeren jaquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |