abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175406130
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:11 schreef Logic91 het volgende:
Van die toename van 6,3 miljoen is immigratie de oorzaak van een toename van 3,5 miljoen en 2,8 miljoen het gevolg van geboortecijfers. Dit terwijl het aantal niet-moslims in deze periode is afgenomen met 1,67 miljoen voornamelijk wegens een lager geboortecijfer en ouderdom (en dus hogere sterftecijfers).

Geeft je toch wel te denken lol
Mensen die zich daar zorgen om maken denken hier al jaren aan. En het zal op deze manier alleen maar sneller gaan. Maar goed, de gevolgen zullen we nog gaan meemaken. :Y)
pi_175406592
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:43 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Oké interessant. Ergens snap ik het ook wel. Inderdaad het gevoel van identiteit, omdat het toch moeilijk is om je helemaal aan te sluiten bij de Nederlandse identiteit. Helemaal omdat Nederlanders je al nauwelijks als Nederlander beschouwen.
Jij bent onbekend met het begrip ''verkazing''?

quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:41 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

In dat geval prima, kom maar door, heb er geen last van.
Onderdrukt worden, moeten onderduiken omdat jij in vrijheid hier wil leven, daar heb jij geen last van. Deze vrouwen, die ook hier in Europa leven, wel;

Hier heb jij ook geen last van;

Hoewel ik deze man, en vrouwen van het andere filmpje niet persoonlijk ken, heb ik wel met hen te doen, en trek ik mij dit heel erg aan. Zijn boodschap is trouwens ook helder. En dan heb ik het nog niet eens over onze vermeende vrijheid van meningsuiting of de aanhoudende dreiging van geweld. Jij niet blijkbaar, maar veel mensen zijn minder relaxt als ze een bezoekje brengen aan een kerstmarkt, of een ander groot open evenement. Of gewoon aan het winkelen zijn. Ja, dit heeft met de islam te maken, zoals in deze aflevering van ''Allah in Europa'' al door een Deense moslimse parlementariër word aangegeven. Overigens heeft deze moslim zelf ook last van moslims, hij word bedreigd vanwege zijn visie, een visie waar veel anti islam-fokkers hier ooit hopen dat de islam die ooit globaal uit gaat dragen.

Overigens is op dit filmpje ook een reactie video van een moslim (Salaheddine) verschenen, die het allemaal super grappig lijkt te vinden;

quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:40 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Heb je daar ook bewijzen voor? Feiten zijn meestal gebaseerd op bewijs.
Islam grootste geloof in Den Haag en Amsterdam

quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:55 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

In mijn ogen is dat ook de oplossing voor het islamitisch probleem, althans de humane oplossing. En dan zal dat vooral moeten komen vanuit de islam zelf, de vrouwen dienen bijvoorbeeld een positie in te nemen en meer rechten te eisen. Daarom snap ik onze wegkijkers en politici ook nooit zo, die liever niet met de problemen in de islam geconfronteerd worden maar liever deugen om maar niet als racist te worden weggezet. Miljoenen mensen wereldwijd, en vooral vrouwen, leven onder het juk van de islam, ze worden onderdrukt en misbruikt, hoe kun je dan je ogen sluiten en zeggen bij een sharia huwelijk "ga maar naar een sharia rechtbank" of het in geval van hoofddoekjes ze blijven toestaan, beseffende dat een groot deel dat ding niet wil dragen maar moet, of zo gehersenspoeld zijn dat ze menen dat het vrije wil is.

Zolang wij de radicale kanten van de islam blijven faciliteren zie ik geen veranderingen optreden, de oud moslims die veranderingen willen worden over één kam geschoren met rechts-extremisten of totaal genegeerd.
Dat klopt, het zal toch echt vanuit de islam zelf moeten komen. En zoals je wellicht onder andere bij deze Deense moslimse parlementariër ziet (zo rond 23:00), en een paar andere enkele gevallen, is er een sprankje hoop. Die word ingedrukt omdat ze zelf bedreigd worden door moslims, waarna het ingedrukte sprankje compleet teniet word gedaan omdat er geen enkele movement binnen in de islam valt te onwaren die zich collectief uitspreekt tégen deze bedreigingen, en wat dan ook nog eens gerespecteerd word door andere moslims. Tenminste, niet bij mijn weten.

Het is te gek voor woorden dat mensen hier bedreigd worden, puur en alleen omdat ze kritisch zijn, en dat dit blijkbaar hier gewoon gedoogd word. Ik vind Sylvana Simons een onuitstaanbaar mens bijvoorbeeld, maar dat zij bedreigd word (werd?) is echt slecht. Maar, en misschien klinkt dit raar, de bedreigingen vallen nogal in het niet bij Wilders. Dat iemand Wilders een domme gek vind, het zal wel, prima, maar nooit hoor je die mensen dat het gewoonweg schandelijk is dat hij nu al meer dan 10 jaar continu bedreigd word, en gedwongen op een legerbasis moet wonen. Sterker nog; ''hij heeft het aan zichzelf te danken'', word zelfs ook geopperd, want; ''aan de vrijheid van mening zitten grenzen''. Zo hebben mensen bepaald. En dan is dreiging, een ander zijn of haar vrijheid afnemen gerechtvaardigd. Ofzo.
Of Kurt Westergaard, later in die aflevering te zien. Arme oude man, levenslang isolement wegens een prent, in dit ''vrije westen''.

Het is om je kapot te schamen om iemand zo zijn vrijheid af te pakken. Het is om je kapot te schamen, dit te tolereren, anderen te beleren in jouw eigen naïviteit en af te schilderen als ''islamofoob'', zoals een Ser_Clapistool, omdat je er zo heilig van overtuigd bent dat iedereen iedereen als zijn of haar gelijke ziet (behalve de rechtse xenofobische klaaghaters natuurlijk), levend in een evenwichtige multiculti Utopie.

quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:44 schreef _--_ het volgende:
Mensen zoals TS en diens onzin praatjes gaan waarschijnlijk zorgen voor een nieuwe hitler-periode maar dan op de moslims. Ik zie Wilders al als een fuhrer.
Nou, noem eens een paar concrete hedendaagse voorbeeldjes van deze onzin praatjes, als je kunt. Ben erg benieuwd. Zijn verhaaltje hierboven bijvoorbeeld?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_175406742
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:59 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Ploflims die massaslachtingen plegen. Er zijn genoeg landen of steden met een behoorlijke immigranten populatie, maar kun je ook maar één groep noemen die in de buurt van de ellende van moslims komt? Westerlingen blazen zichzelf niet op in China, Chinezen niet in het westen, gastarbeiders in de Arabische landen die veelal onder verschrikkelijke omstandigheden leven ook niet, maar de constante factor bij een substantiële moslim minderheid is opstand en/of aanslagen.
Racist! Hoe komt het dat er 1 miljoen Irakezen en Afghanen zijn vermoordt door Amerikanen en consorten.
pi_175406923
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:41 schreef p078 het volgende:

[..]

Racist! Hoe komt het dat er 1 miljoen Irakezen en Afghanen zijn vermoordt door Amerikanen en consorten.
Propaganda :')
pi_175407077
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:07 schreef Opnaarutrecht het volgende:

[..]

Dat is 1) pertinent onwaar en er 2) zijn zat landen zonder islamistische meerderheid waar je niet dood gevonden wil worden. Of zou jij graag willen wonen in landen als Noord-Korea, China, Oeganda, Zimbabwe en Rusland? En 3 het is niet welke, maar die.
Noem dan eens een land waar mensen niet gebukt gaan onder de radicale vormen van de islam? Het kan best zijn dat ik fout zit, maar ik zou zo niet één land kunnen opnoemen welke geen last heeft van de radicale islam.

quote:
Totaal niet. De burgerbevolking leidt er altijd onder.
Het conflict in Oekraïne treft alleen de betrokken, en daar hebben wij als normale burgers in Nederland geen last van. Daarbij zijn dat conflicten van een korte duur, conflicten in de islam zijn er al sinds het ontstaan van de islam, al jaren worden oorlogen gevoerd in naam van de islam, is er onderdrukking door de islam. Dat is iets heel anders dan een "tijdelijk" conflict om landgrenzen. Daarmee praat ik niet de situatie in de Oekraïne goed, maar er zit een flink verschil in de situatie vergeleken met die van de radicale islam. In heel Europa maak ik meer kans om slachtoffer te worden van islamitisch terreur dan betrokken te raken bij het conflict in Oekraïne, zij hebben het niet op westerse Europeanen voorzien. Het maakt niet uit waar je leeft of bent, zodra de islam aanwezig is loop je risico.

quote:
MH17, een agressief Rusland aan de buitengrenzen van de EU etc... Lees je toch in jongen.

M17 was een treurig incident met (hopelijk) niet het doel om een passagiersvliegtuig te raken tijdens een buitenlands conflict, hoe is zoiets te vergelijken met meer dan 100 doden in Nice door een moslim terrorist die zijn ideologie uitoefent, een ideologie welke overal op de wereld aanwezig is?

quote:
Jij moet eens leren te nuanceren. Er is veel mis met de interpretatie van de islam door sommige moslims. Maar jouw complot-achtige denken dat hier een derde colonne actief is en alle ellende van de wereld door moslims komt, is niet alleen simpel maar ook onwaar. Een land als Azerbeidzjan is in religieus opzicht veel moderner dan bijvoorbeeld Polen.
Het is trouwens 5e colonne ;) en daar ben ik van overtuigd dat die aanwezig is, DENK is een goed voorbeeld, allochtonen die hier wonen maar nog trouw zijn aan hun vaderland. Niet alle ellende komt door moslims, en dat zal ik ook nooit opperen, die mening heb ik ook totaal niet. Wel zie ik enkele grote vraagstukken welke mij beangstigen in de toekomst, het klimaat is er één van, zoals ook de kloof tussen arm en rijk of de hongersnood door overbevolking, maar ook de islam problematiek. Ik hoop dat ik het mis heb, geloof mij ;) maar ik ben oprecht ongerust over onze toekomst in Europa door de invloeden en de groei van de islam. En laten we eerlijk zijn, gezien hoe de islam zich ontwikkeld over de gehele wereld komt die angst niet vanuit de onderbuik. Waarbij ik niet blind ben voor de positieve ontwikkelingen vanuit de islamitische samenleving, maar die zijn in mijn ogen te minimaal vergeleken met de radicale signalen en ontwikkelingen. Die mening geldt tevens voor alle geloven, alleen zie ik de islam momenteel als het grootste gevaar.
pi_175407105
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:49 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Propaganda :')
Eerste en Tweede wereldoorlog was ook propaganda. Volgens een onderzoek van de Universiteit Utrecht zijn er niet 210.000 Nederlanders omgekomen, maar 280.000. Velaal vermoordt door onze blanke Duitse broeders.
pi_175408140
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:21 schreef BasEnAad het volgende:
Ik vermoed dat moslims hier op een gegeven moment ook de verleidingen van de westerse wereld niet weerstaan en een een groot deel van zijn geloof valt en gewoon meedoet.
Neem van mij aan dat die ontkerkelijkte moslims voor meer problemen zorgen dan vrome moslims. (ik heb het nu niet over geradicaliseerde jongeren)
pi_175408328
quote:
15s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:34 schreef SpaceOddity het volgende:

Overigens is op dit filmpje ook een reactie video van een moslim (Salaheddine) verschenen, die het allemaal super grappig lijkt te vinden;
Tijs van de Brink en de ex-moslim!
Tijs van de Brink en de ex-moslim!
Is toch ook hilarische onzin?
pi_175408658
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 17:56 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Is toch ook hilarische onzin?
Kijk dit bedoel ik nou.

Waarom heb je het niet over het feit dat ie sociaal verstoten word omdat meneer gebruik maakt van recht van vrijheid, en te geloven of niet te geloven wat ie zelf wil? Waarom heeft jouw favo moslim het daar niet over, en kiest ie in plaats daarvoor om hem alleen belachelijk te maken?

Of waarom heb je het niet over de vrouwen die moeten onderduiken als ze afvallig zijn?

Of alle andere voorbeelden van de hele post?

Je hoeft niet te antwoorden hoor, want het antwoord weet ik natuurlijk al.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_175408912
quote:
2s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:45 schreef eNGine10 het volgende:
15% en dan bang zijn dat ze alles overnemen :')
Je hebt nu al denk,

Ook is 15 procent landelijk,
Randstad is nu al 9a10 bijvoorbeeld, laat staan dan.
pi_175409144
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:41 schreef p078 het volgende:

[..]

Racist! Hoe komt het dat er 1 miljoen Irakezen en Afghanen zijn vermoordt door Amerikanen en consorten.
De Amerikanen hebben geen miljoen Irakezen en Afghanen doodgeschoten en gebombardeerd. De islamitische buurman met een andere stroming was veel gevaarlijker voor je als Irakees.
pi_175409193
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 18:29 schreef hollandia02 het volgende:

[..]

Je hebt nu al denk,

Ook is 15 procent landelijk,
Randstad is nu al 9a10 bijvoorbeeld, laat staan dan.
Denk is een prima voorbeeld waarom er voorlopig weinig kans is op een moslim partij die iedere moslim of allochtoon weet te verenigen. Net zoals in het MO vechten ze voornamelijk elkaar de tent uit.
  donderdag 30 november 2017 @ 18:46:14 #138
453049 BoneThugss
often copied, never duplicated
pi_175409257
Baconbus :')

dpe2o5.jpg
Op vrijdag 3 maart 2017 21:36 schreef Geerd het volgende:
Ik zou haar keihard doen!!
pi_175409439
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 18:46 schreef BoneThugss het volgende:
Baconbus :')

[ afbeelding ]
:')
pi_175410306
Het einde van Europa. Over 3000 jaar kijkt men naar Europa hoe wij naar de Romeinen kijken :(
pi_175410318
Heel goed de, omvolking gaat volgens plan _O_ . Landen met een bevolking waarbij niemand zich thuis zal voelen en de dictatuur van het vierderijk hoogtij zal vieren.

TimmermansEU twitterde op donderdag 20-04-2017 om 17:32:06 The future o/t world is diversity. To fight diversity is like trying to unscramble scrambled eggs 🍳 It makes a mess. Let's embrace diversity reageer retweet
Ik denk dat ik maar een stukje grond ga kopen in Tsjechië. Als dit scenario werkelijkheid wordt dan kan je daar een mooi rendement mee behalen. De witte vlucht naar Oost Europa :D
  donderdag 30 november 2017 @ 23:00:49 #142
289141 Kaji
Ningen no jôken
pi_175414671
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 19:39 schreef Revolution-NL het volgende:
Heel goed de, omvolking gaat volgens plan _O_ . Landen met een bevolking waarbij niemand zich thuis zal voelen en de dictatuur van het vierderijk hoogtij zal vieren.

TimmermansEU twitterde op donderdag 20-04-2017 om 17:32:06 The future o/t world is diversity. To fight diversity is like trying to unscramble scrambled eggs 🍳 It makes a mess. Let's embrace diversity reageer retweet
Ik denk dat ik maar een stukje grond ga kopen in Tsjechië. Als dit scenario werkelijkheid wordt dan kan je daar een mooi rendement mee behalen. De witte vlucht naar Oost Europa :D
Jij wil geen immigratie maar zelf ergens immigrant worden is wel oké?
  donderdag 30 november 2017 @ 23:05:38 #143
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_175414783
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:53 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Europa krijgt wat het verdiend.
verdiend... :')
Op woensdag 9 juni 2010 09:38 schreef n3z het volgende: Nee. Ik vindt immigranten niet erg, maar aub alleen hoogopgeleide.
  donderdag 30 november 2017 @ 23:08:03 #144
12173 gelly
Met Harde Hand
pi_175414846
quote:
1s.gif Op donderdag 30 november 2017 23:05 schreef Zwansen het volgende:

[..]

verdiend... :')
Ja, dat is altijd wel bijzonder bij die patriotten, een zin in foutloos Nederlands is al te lastig.
  donderdag 30 november 2017 @ 23:43:02 #145
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_175415516
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:07 schreef Opnaarutrecht het volgende:
En 3 het is niet welke, maar die.
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 16:07 schreef Opnaarutrecht het volgende:
Totaal niet. De burgerbevolking leidt er altijd onder.
Het is niet 'leidt' maar 'lijdt'.
  vrijdag 1 december 2017 @ 08:26:20 #146
346137 MAHL
To Bert or not to Bert
pi_175418671
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 19:39 schreef Revolution-NL het volgende:
Heel goed de, omvolking gaat volgens plan _O_ . Landen met een bevolking waarbij niemand zich thuis zal voelen en de dictatuur van het vierderijk hoogtij zal vieren.

TimmermansEU twitterde op donderdag 20-04-2017 om 17:32:06 The future o/t world is diversity. To fight diversity is like trying to unscramble scrambled eggs 🍳 It makes a mess. Let's embrace diversity reageer retweet
Ik denk dat ik maar een stukje grond ga kopen in Tsjechië. Als dit scenario werkelijkheid wordt dan kan je daar een mooi rendement mee behalen. De witte vlucht naar Oost Europa :D
Prachtig toch? Wat een geweldige multiculturele samenleving komt hier aan _O_ Ik zie een grandioze toekomst vol diversiteit voor Europa, waarin ieder volk en cultuur in harmonie met elkaar samenleeft, zoals de bakens van multiculturele verlichting uit Yoegoslavie, Rwanda, Sudan, Bangladesh en Zuid-Ossetie :)
Op woensdag 25 november 2015 23:29 schreef xcachet het volgende:
ik sta in MAHL zijn sig _O_
pi_175419049
Ach, net zoals alle grote beschavingen voor ons is de Westerse beschaving gedoemd te vervallen. Het lijkt wel een patroon :P
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_175419090
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:21 schreef BasEnAad het volgende:
Ik vermoed dat moslims hier op een gegeven moment ook de verleidingen van de westerse wereld niet weerstaan en een een groot deel van zijn geloof valt en gewoon meedoet.
Dat verwacht ik ook. Maar of je daar blij mee moet zijn? Hier hebben we ook grote groepen moslims die van hun geloof zijn gevallen. Die zitten nu in de drugshandel, plofkraken of brengen jonge kwetsbare meisjes in de prostitutie. (disclaimer: uiteraard geldt dit niet voor allen, maar voor een te grote groep wel).

Het is gewoon niet prettig als je een enorme onderklasse creeërt. Of deze nu gelovig is of niet.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  vrijdag 1 december 2017 @ 09:12:25 #149
346137 MAHL
To Bert or not to Bert
pi_175419121
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 09:04 schreef Boris_Karloff het volgende:
Ach, net zoals alle grote beschavingen voor ons is de Westerse beschaving gedoemd te vervallen. Het lijkt wel een patroon :P
Alleen is het dit keer het westen die zichzelf de nek omdoet...
Op woensdag 25 november 2015 23:29 schreef xcachet het volgende:
ik sta in MAHL zijn sig _O_
  vrijdag 1 december 2017 @ 09:16:15 #150
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_175419158
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 december 2017 09:09 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dat verwacht ik ook. Maar of je daar blij mee moet zijn? Hier hebben we ook grote groepen moslims die van hun geloof zijn gevallen. Die zitten nu in de drugshandel, plofkraken of brengen jonge kwetsbare meisjes in de prostitutie. (disclaimer: uiteraard geldt dit niet voor allen, maar voor een te grote groep wel).

Het is gewoon niet prettig als je een enorme onderklasse creeërt. Of deze nu gelovig is of niet.
Tegen die tijd zijn de sociale voorzieningen al zo ver uitgehold dat er geen enkele reden meer is voor al die lui om deze kant op te komen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')