Hoi onlo..quote:Op woensdag 29 november 2017 17:33 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Fusilli, zonder saus. Beetje droge hap ja, weet het.
Frietboetiek (degene die jij bedoelt denk ik) doet half/half.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:33 schreef Saind het volgende:
[..]
Ik ken geen enkele Nederlandse frituur die in ossewit bakt, die wel?
Ah, dat verklaart dat ik het lekker vond in mijn ernstig beschonken toestandquote:Op woensdag 29 november 2017 17:36 schreef napoleonfour het volgende:
[..]
Frietboetiek (degene die jij bedoelt denk ik) doet half/half.
Doe dat morgen en bak een ei..quote:Op woensdag 29 november 2017 17:36 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Per ongeluk geen saus in huis en nu geen zin meer om naar de winkel te gaan.
Tering skeer.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:33 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Fusilli, zonder saus. Beetje droge hap ja, weet het.
't Wolfke deed voorheen wel altijd vol ossenwit, geen idee of hij dat nu nog doet.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:37 schreef Saind het volgende:
[..]
Ah, dat verklaart dat ik het lekker vond in mijn ernstig beschonken toestand
Wie ben jij nou weer om Drizzt tering skeer te noemenquote:Op woensdag 29 november 2017 17:37 schreef Mansjester het volgende:
[..]
Tering skeer.
Doe er dan wat room door ofzo
Dat weet jij heus welquote:Op woensdag 29 november 2017 17:39 schreef Sked het volgende:
[..]
Wie ben jij nou weer om Drizzt tering skeer te noemen
Neh.quote:
Fusilli, roerbakgroente en een stuk zalm. Berg sla er op.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:37 schreef Mansjester het volgende:
[..]
Tering skeer.
Doe er dan wat room door ofzo
Oooo, zeg dat dan, idioot.. Ik dacht alleen maar fusilli..quote:Op woensdag 29 november 2017 17:39 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Neh.
[..]
Fusilli, roerbakgroente en een stuk zalm. Berg sla er op.
Hm, kan er wel tzatziki overheen gooien, dat heb ik wel in huis
Halverwege op de korvelseweg zit een prima zaak (vanuit centrum aan rechtse kant).quote:Op woensdag 29 november 2017 17:23 schreef napoleonfour het volgende:
[..]
Ik ken geen goede patatzaken in Tilburg. Voor echte tilburginformatie moet je bij Lenny zijn.
Broodje Jantje was op het NS-plein altijd moeilijk ranzig.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:40 schreef Lenny_Leonard het volgende:
[..]
Halverwege op de korvelseweg zit een prima zaak (vanuit centrum aan rechtse kant).
In het centrum is Broodje Jantje echt prima. Verse friet, dat hebben die Chinezen allemaal niet.
Nee joh. Pasta zalm is hier 9 van de 10x fusilli of tagliatelle, roerbakgroente, zalmmoot en groene currysaus.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:40 schreef Befbekje het volgende:
[..]
Oooo, zeg dat dan, idioot.. Ik dacht alleen maar fusilli..
Ik had je voorgaande post niet gezien en gelezen.. Ik hoop nu niet dat ik een ban krijg voor het beledigen van een moderator..quote:Op woensdag 29 november 2017 17:43 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[..]
Nee joh. Pasta zalm is hier 9 van de 10x fusilli of tagliatelle, roerbakgroente, zalmmoot en groene currysaus.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is wel heeeel lang geleden. Zit nu wel een goede thai. Jantje zit tegenwoordig ook op de campus.quote:Op woensdag 29 november 2017 17:43 schreef DonRaja het volgende:
[..]
Broodje Jantje was op het NS-plein altijd moeilijk ranzig.
quote:Op woensdag 29 november 2017 17:33 schreef Saind het volgende:
[..]
Ik ken geen enkele Nederlandse frituur die in ossewit bakt, die wel?
Nee dus, ben je in Brussel al eens bij Georgette geweest? Die gebruiken inderdaad ossewit.quote:“Eten bij een cafetaria is ongezond”, volgens vele. Ten onrechte! Bij eetsalon Tra eet u lekker én gezond. Zo frituren wij onze producten uitsluitend in plantaardige olie. We doen dat met apparatuur, die zorgt voor een minimale opname van vetten.
Ik dacht van wel. Mijn nederige excusesquote:Op woensdag 29 november 2017 17:05 schreef napoleonfour het volgende:
[..]
Nee hoor. Is geen Nederlandse aangelegenheid die de beveiliging regelt.
Maison Antoine, die bij de kapelkerk en friture flagey ook allemaalquote:Op woensdag 29 november 2017 17:46 schreef DonRaja het volgende:
[..]
[..]
Nee dus, ben je in Brussel al eens bij Georgette geweest? Die gebruiken inderdaad ossewit.
Is dat ding een keten geworden ja?quote:Op woensdag 29 november 2017 17:45 schreef napoleonfour het volgende:
[..]
Dat is wel heeeel lang geleden. Zit nu wel een goede thai. Jantje zit tegenwoordig ook op de campus.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |