Dat voorgedraaide spul is toch niet te nassen. Gewoon zelf kopen en snijdenquote:Op woensdag 1 november 2017 16:38 schreef Janneke141 het volgende:
11 november is alleen een optie als je zelf goed bent met slagersmessen, want al dat voorgedraaide spul is nergens te krijgen.
Maar verder natuurlijk 2e Kerst- en Paasdag.
Ik, i.t.t. gemiddeld Nederland, doe nooit aan gourmetten. Ik vind het iets raar en heb er een hekel aan om lang op mijn eten te moeten wachten tot het gaar is en ...het ook nog zelf moeten bereiden. Allemaal te vermoeiend voor mij op feestdagen, waar bij mij alles makkelijk moet gaan. Dus gewoon bereiden in die keuken en op tafel en dan "aanvallen!"quote:Op woensdag 1 november 2017 11:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Een essentiële vraag: Ik wil uiteraard ergens tijdens de feestdagen het gourmetstel van stal halen. Welke dag kan ik hier het beste voor kiezen? En wanneer gaan jullie gourmetten?
Bespreek het hier.
Mogelijke opties:
- 11 november
- 5 december
- 24 december
- 25 december
- 26 december
- 31 december
- 1 januari
- 6 januari
En alle andere dagen in november, december en januari natuurlijk.
Wat is er mis met boter?quote:Op zaterdag 4 november 2017 07:13 schreef Notorious_Roy het volgende:
Dit jaar op 2 december (zaterdag voor Sinterklaas) en 25/26 december.
Overigens niet echt gourmetten, maar tafelgrillen. Dan heb je niet dertig liter boter nodig.
Niet heel veel, maar met pannetjesgourmet gooien mensen vaak het vuur te hoog waardoor de boter aanbrandt. Dat zorgt voor het grootste deel voor de geur die blijft hangen.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |