Zo'n bak bami doe je inderdaad wel twee keer over jaquote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:22 schreef z80 het volgende:
[..]
januari 2005 in Duitsland gaan wonen.
En nummer 20 is een bak bami, die flink aangestampt is, met 2 plakjes ham en een ei. Beker met 2 stokjes sate. Babi pangang. En een stuk kip.
Goor niet. Maar laten we het er op houden dat het vult. En het genoeg is voor de volgende 10 jaar.quote:
Ook ja, niet dat specifieke voorval met die stenen trouwensquote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dat was op de Afrikaandermarkt?
Het is sinds, niet zinsquote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:22 schreef z80 het volgende:
[..]
januari 2005 in Duitsland gaan wonen.
En nummer 20 is een bak bami, die flink aangestampt is, met 2 plakjes ham en een ei. Beker met 2 stokjes sate. Babi pangang. En een stuk kip.
Hop verbouwen en verkopen staat bij deze op onze lange lijst van manieren waarop je leuk geld kunt verdienenquote:Op zaterdag 21 oktober 2017 18:46 schreef Sarabi het volgende:
[..]
De planten vallen mee, maar de hopbellen die we tot nu toe hebben moeten kopen voor het bierbrouwen is echt erg duur.
De rest van de ingredienten kost dan weer niets
Lekker!quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben benieuwd hoe lang het duurt om een blok soep in een pannetje te ontdooien. We eten courgettesoep (eigen tuin) met een rijk belegde focaccia vers van de bakker.
Klein bodempje water erbij en op het vuur zetten, gaat snel, wel erbij blijven en niet te hoog zettenquote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben benieuwd hoe lang het duurt om een blok soep in een pannetje te ontdooien. We eten courgettesoep (eigen tuin) met een rijk belegde focaccia vers van de bakker.
Goede prijs! Ik vind ze daar overigens altijd wel fijne prijzen hebben. Afrikaandermarkt.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 18:36 schreef MCH het volgende:
3 kilo avocado's, 2 kilo paprika's, 2 doosjes frambozen, 3 bakken aardbeien en 3 doosjes vijgen tezamen voor 5 euro, ik houd van de markt net voor sluitingstijd
Ik ben wel erg benieuwd naar je plaatje.quote:
Ik zou dat zeker eerst in de magnetron doen. Zeker.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 19:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ben benieuwd hoe lang het duurt om een blok soep in een pannetje te ontdooien. We eten courgettesoep (eigen tuin) met een rijk belegde focaccia vers van de bakker.
De magnetron is te ver weg. Soep is al op. Lekker maar te weinig.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zou dat zeker eerst in de magnetron doen. Zeker.
Waarom?quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zou dat zeker eerst in de magnetron doen. Zeker.
Link even kopiëren naar de adresbalk.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ben wel erg benieuwd naar je plaatje.
Omdat verwarmen van binnen uit ipv buitenaf.quote:
En dan wat? wat is de meerwaarde daarvan?quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat verwarmen van binnen uit ipv buitenaf.
Maar dat is toch helemaal niet zo? Ik heb de Engelse Wikipedia erop nageslagen en die zegt dat het spul homogeen verhit wordt, dus binnenin even veel als buiten.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat verwarmen van binnen uit ipv buitenaf.
Je weet dat de microgolven op ijs weinig effect hebben? Je gaat dus de vaste niet waterhoudende delen verwarmen om het ijs te smelten.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat verwarmen van binnen uit ipv buitenaf.
Dat is de theorie, ik ging meer uit van de praktijk van mijn krakkemikkige magnetron.quote:Op zaterdag 21 oktober 2017 20:44 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Maar dat is toch helemaal niet zo? Ik heb de Engelse Wikipedia erop nageslagen en die zegt dat het spul homogeen verhit wordt, dus binnenin even veel als buiten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |