abonnement Unibet Coolblue
pi_174264142


Het Nederlands elftal speelt het één na laatste duel in de WK 2018-kwalificatie uit in en tegen Wit-Rusland. Het duel Wit-Rusland – Nederland is het laatste uitduel in de WK-kwalificatie voor Oranje, dat een ruime overwinning nodig heeft om een kans te houden op de play-offs.



Door de nederlaag tegen Frankrijk en de overwinning op Bulgarije staat Oranje momenteel derde in de poule. Frankrijk is uit zicht met een voorsprong van zes punten, maar Zweden is nog in te halen. Zij staan drie punten voor maar hebben ook een stuk beter doelsaldo. Oranje zal dit in de duels met Wit-Rusland en Zweden moeten goedmaken. Oranje zal twee keer moeten winnen en daarin ook het doelsaldo goedmaken dat op dit moment zes doelpunten verschilt. Zweden speelt daarnaast echter ook nog tegen Luxemburg, het zwakste land in de poule.

Oranje verloor in het verleden twee keer van Wit-Rusland en wist vier keer te winnen. Opvallend genoeg was de laatste verliespartij van Oranje in 2007 in aanloop naar het EK 2008 onder bondscoach Marco van Basten. De laatste keer won Oranje thuis met 4-1 van Wit-Rusland.



De WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver. De 32-jarige Oliver is door de UEFA de aangewezen man voor het duel in Borisov, dat zaterdag om 20.45 uur Nederlandse tijd begint.



Ryan Babel is terug bij Oranje, en dat is voor het eerst in 6 jaar tijd. Zelf had de international er eigenlijk ook niet meer op gerekend, maar tegen Wit-Rusland lonkt zomaar een basisplaats voor de buitenspeler van Besiktas.

“Nee, eigenlijk niet. Zes jaar is toch een heel lange tijd”, zegt Babel tegen OnsOranje. “Ik denk dat, over het algemeen, iedereen mij vergeten was. Dus dan is het toch best een grote verrassing als je er uiteindelijk weer bij kan komen.”

“Het is zeker een tijd geleden. Alleen bepaalde dingen vergeet je gewoon niet. De route naar Huis ter Duin is wel te onthouden”, aldus Babel.



Blijdschap en verbazing vochten bij Virgil van Dijk om voorrang toen hij de uitnodiging kreeg om zich alsnog te melden bij het Nederlands elftal. De verdediger verscheen zaterdag voor het eerst in ruim acht maanden weer aan de aftrap voor een duel met de hoofdmacht van Southampton. En nu mocht hij alweer naar Oranje.



,,Ik wil natuurlijk altijd voor de nationale ploeg voetballen'', zei Van Dijk vanavond toen hij zich bij het spelershotel Huis ter Duin in Noordwijk meldde. ,,Ik ben ook echt heel erg blij. Als je naar alle beschikbare verdedigers kijk, dan hoor ik er misschien ook wel bij. Maar ik zat vrijdag niet bij de selectie en nu ben ik er dan toch bijgehaald.''

De 26-jarige Van Dijk liep in januari een zware enkelblessure op en dacht zijn laatste wedstrijd voor Southampton te hebben gespeeld. Engelse topclubs stonden voor hem in de rij en als je de mediaberichten mocht geloven, dan zou hij misschien wel de duurste verdediger ter wereld worden. ,,Natuurlijk wilde ik wel een stapje hogerop maken'', erkende de geboren Brabander. ,,Maar uiteindelijk wilde Southampton mij niet laten gaan.''

Van Dijk deed er alles aan een vertrek te forceren en miste daardoor een deel van de voorbereiding op dit seizoen. ,,Maar je bent toch prof, dus nu geef ik weer alles voor de club. Halverwege het seizoen kunnen we misschien weer kijken wat er dan mogelijk is'', doelde hij op de transfermarkt die dan weer open gaat.

Bondscoach Dick Advocaat zit niet heel ruim in zijn centrale verdedigers. Stefan de Vrij voelde zich te geblesseerd voor Oranje maar verscheen zaterdag wel aan de aftrap bij Lazio. Wesley Hoedt is wel opgeroepen, maar die zat zaterdag bij Southampton op de bank omdat Van Dijk mocht beginnen. Matthijs de Ligt, Karim Rekik en eventueel Joël Veltman zijn de andere opties voor de bondscoach voor de twee centrale posities in de defensie.

Van Dijk wilde niet te lang speculeren over een basisplaats voor de laatste groepswedstrijden in de WK-kwalificatie tegen Wit-Rusland en Zweden. ,,Kijk, ik zat aanvankelijk niet bij de selectie en ben pas later opgeroepen'', zei hij. ,,Ik ben wel heel blij met het vertrouwen van de bondscoach. Hopelijk mag ik hem daarvoor terugbetalen.''



Voor het eerst sinds de donkere jaren tachtig dreigt het Nederlands elftal twee eindtoernooien op rij mis te lopen. Wat is de uitgangssituatie van Oranje voor de afsluitende WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Zweden, waarvoor de voorselectie inmiddels bekend is gemaakt?

Nederland moet zich in principe richten op de tweede plaats, hoewel Frankrijk in theorie nog kan worden gepasseerd. Met twee duels voor de boeg bezit Zweden drie punten meer dan Oranje én heeft het een beter doelsaldo: plus elf om plus vijf. Dat laatste geeft bij een gelijk aantal punten de doorslag; alleen in UEFA-toernooien geldt het onderling resultaat als eerste scherprechter.

Tijdens de volgende speelronde, op 7 oktober, krijgt Zweden met Luxemburg-thuis dé kans het doelsaldo op te vijzelen. Oranje speelt later die avond – waarom laat de FIFA deze cruciale duels niet tegelijkertijd afwerken? – in Wit-Rusland en weet dan precies wat het moet doen om enigszins in de race te blijven.

Zo ziet de stand in de Oranje-poule er nu uit:

Frankrijk 8-17 (15-5)
Zweden 8-16 (18-7)
Nederland 8-13 (16-11)
Bulgarije 8-12 (13-17)
Luxemburg 8-5 (7-17)
Wit-Rusland 8-5 (4-16)


Gezien de volgende affiches lijkt het al winst voor Oranje als de doelsaldo-achterstand niet verder oploopt. Maar dan nog is de opgave op de slotdag, 10 oktober met Zweden-thuis als klapstuk, zeer lastig. Als Zweden en Oranje hun volgende duel met dezelfde marge winnen, dan moet Nederland met drie goals verschil de Scandinaviërs verslaan om tweede te worden. Als Zweden de sloopkogel hanteert tegen Luxemburg, dan is Oranje verplicht datzelfde te doen tegen Wit-Rusland. In het kort enkele scenario's:

Scenario 1: Zweden wint van Luxemburg, Nederland lijdt puntenverlies in Wit-Rusland
In dit geval is het einde oefening voor Oranje. Tenzij Frankrijk verliest van Bulgarije en ook tijdens de laatste speeldag tegen Wit-Rusland in de fout gaat.

Scenario 2: Zweden wint van Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Bij deze uitkomsten kunnen we ons opmaken voor een finale tussen Nederland en Zweden tijdens de laatste speeldag. Oranje moet in dit geval altijd winnen van Zweden. Met welk verschil dat dient te gebeuren, is afhankelijk van de uitslagen in de komende duels. Een horrorscenario voor Nederland is natuurlijk een Zweedse monsterscore tegen Luxemburg. Ook hier gaan we ervan uit dat Frankrijk niet meer in de fout gaat.

Scenario 3: Zweden lijdt puntenverlies tegen Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Zelfs in dit onrealistische scenario (al pakte Luxemburg een punt in Frankrijk), zal Nederland op de laatste speeldag waarschijnlijk moeten winnen van Zweden. Tenzij Oranje bij een Zweedse nederlaag de Wit-Russen met een hoge score over de knie legt.

Scenario 4: Zowel Zweden als Nederland lijdt puntenverlies
Voor de wilde gokkers onder u. In dit geval is het vooral afhankelijk of het puntenverlies een nederlaag of remise betreft. Met het oog op de rangschikking van nummers twee (hieronder daarover meer) is het voor Oranje sowieso een must om zes punten te pakken.
Als Nederland de strijd met Zweden wint...

Met een mogelijke tweede plaats is de WK-missie evenwel nog lang niet klaar. Ten eerste bestaat het gevaar dat uit de groep van Oranje de slechtste nummer twee voortkomt, die niet mag deelnemen aan de play-offs. Al is speculeren hierover prematuur, ook omdat bij het bepalen van deze rangorde de resultaten tegen de hekkensluiter worden weggestreept. Stel dat Oranje tot de beste nummers twee behoort, dan wacht het bij de loting voor de play-offs door de relatief lage positie op de FIFA-ranking (nu 29ste) waarschijnlijk een ongeplaatste status. Dat kan leiden tot een confrontatie met een sterk land als Italië of Portugal, teams die momenteel de tweede plaats in hun poule innemen.

Conclusie: Oranje wacht een hindernisbaan met gladde zeephellingen, bungeeruns en klimwanden om op vrijdag 1 december mee te loten in het Kremlin voor de 21ste mondiale eindronde.





Zaterdag 7 oktober 2017. Aanvang wedstrijd 20:45 uur. Dinamostadion, Minsk.
Uitzending NOS om 20:00 uur


w/

:P
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47:03 #2
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174264145
Het wordt tijd voor de goal.
What can change the nature of a man?
pi_174264149
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:43 schreef Vatta het volgende:
Haha die Strootman is nu toch al een aardige tijd international en heeft nog geen 1 toernooi op zijn naam staan. Blessures en falen.
Net als Wijnaldum is dat geen leider, geen speler die de lijnen uitzet bij zijn club. Aan die dienende gasten heb je in Oranje niets.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174264178
dicht.
pi_174264989
Ja..
pi_174264997
Oranje gaat hier zeker nog treffers slikken, kan niet anders.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:13 #7
186611 Haags
pi_174265000
wat :')
Zonder wrijving geen glans
pi_174265001
Verkeerde topique
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265004
IDIOOOTTT
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:16 #10
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265006
Babel :')
It’s coming home
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:24 #11
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265009
Ik hang de oranje vlaggen alvast op _O_
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:28 #12
842 Zorro
Z
pi_174265011
Babel :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:30 #13
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265014
Babel hef jezelf op
pi_174265017
Weer geen reeks.
pi_174265019
Man man man :|W
pi_174265020
Er komen nog genoeg kansen
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:39 #17
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265021
de reeks is dicht gegooid? _O- _O- _O-
pi_174265023
PRUTSGENOT
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:41 #19
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265024
Het gaat mis met reeksen en scoren.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:47 #20
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_174265026
Hahaha Babel. Gênante gozer
pi_174265028
Kan een moderator hier deze even reeksen?
pi_174265029
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef Scrummie het volgende:
Weer geen reeks.
GASTMODFLOP
pi_174265030
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:54 #24
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265032
Maar Babel is de grote man bij Besiktas schijnt.

Who fucking cares
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:12:56 #25
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174265034
RIP
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_174265036
Leonos linkt in zijn sluitpost naar een ander dicht topic?
pi_174265037
IS HIER EEN MODERATOR IN DE ZAAL ?!?!?!??!?!?!
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:10 #28
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265040
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef Klummie het volgende:
de reeks is dicht gegooid? _O- _O- _O-
Leonos FLOPMOD
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:22 #29
842 Zorro
Z
pi_174265045
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef Coco. het volgende:
Het gaat mis met reeksen en scoren.
Dat lost een mod wel..oooohh
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174265046
Ik zie nog wel een doelpunt vallen.
pi_174265047
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef tralalala het volgende:

[..]

GASTMODFLOP
Dit is echt beschamend.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:24 #32
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_174265053
we missen Promes

promes > messi
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:39 #34
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265055
Dom commentaar hier weer. Babel doet het prima. Was niet eens buitenspel.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265058
Heerlijk
SOONY
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:42 #36
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265062
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:13 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Dit is echt beschamend.
Niet te zuing nee.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:13:46 #37
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_174265064
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:13 schreef Slobeend het volgende:
Dit Oranje > VBL mods
Nou nou nou
pi_174265065
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:13 schreef Slobeend het volgende:
Dit Oranje > VBL mods
pi_174265071
0-4 zou wel al een aardige uitslag zijn.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:14:10 #40
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265075
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:13 schreef Slobeend het volgende:
Dit Oranje > VBL mods
koekoek
What can change the nature of a man?
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:14:24 #41
842 Zorro
Z
pi_174265085
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:14 schreef Columbiafan het volgende:
0-4 zou wel al een aardige uitslag zijn.
Of 0-8
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174265090
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Janssen kankerkneus
Nou nou.
pi_174265091
Je moet er gewoon bijna van lachen zo pijnlijk.
pi_174265093
Wissel blind aub
pi_174265095
Gelukkig is de techniek van Babel zo goed dat ballen geen meter van hem af stuiteren
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:14:38 #46
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265098
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:13 schreef Chai het volgende:
Leonos linkt in zijn sluitpost naar een ander dicht topic?
soms kun je beter geen modjes hebben.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:14:53 #47
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_174265107
Zou dit elftal met gemak kampioen worden in NL? Ik vraag het me af. Wat een treurnis op Robben na.
pi_174265109
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:14 schreef Columbiafan het volgende:
0-4 zou wel al een aardige uitslag zijn.
Dan moeten we met 5-0 van Zweden winnen.
pi_174265121
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:12 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Janssen kankerkneus
eens
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:15:21 #50
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265127
Gelukkig zijn er mods, is er toch nog wat te lachen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:15:22 #51
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265128
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:14 schreef fetX het volgende:
Zou dit elftal met gemak kampioen worden in NL? Ik vraag het me af. Wat een treurnis op Robben na.
Degradatiekandidaat nummer 1
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:15:22 #52
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265129
Vrouwen en kinderen eerst
pi_174265130
het lek is boven
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:15:26 #54
842 Zorro
Z
pi_174265132
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:14 schreef bombmannl het volgende:
Wissel blind aub
Advocaat wisselt altijd blind
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174265149
BUG / Forum topics automatisch in een reeks zetten a.u.b.

Laat je stem godverdomme dan ook hier horen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:16:05 #56
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265150
Gaat lekker hier en op het veld :|W _O-
pi_174265154
Jezus wat een amateurs, mag hopen dat ze geen van beide mogen meedoen aan het wk. Trieste bende.
pi_174265160
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:15 schreef Zorro het volgende:

[..]

Advocaat wisselt altijd blind
_O_
pi_174265164
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:16 schreef Zipportal het volgende:
BUG / Forum topics automatisch in een reeks zetten a.u.b.

Laat je stem godverdomme dan ook hier horen.
Dat gebeurt ook gewoon bij deel 2 van een reeks. Maar we hebben hier mods die er geen reet van kunnen.
pi_174265167
Je ziet toch dat het niet loopt. DOE IETS DAN
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:07 #61
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265187
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:15 schreef Zorro het volgende:

[..]

Advocaat wisselt altijd blind
Toen tegen Tsjechië wisselde hij Robben met open ogen.
What can change the nature of a man?
pi_174265188
Een uur nog met in ieder geval zeven doelpunten
SOONY
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:11 #63
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265191
Het gaat niet helemaal lekker met de reeksen jongens
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:12 #64
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265194
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:15 schreef Zorro het volgende:
Advocaat wisselt altijd blind
En Gullit rijdt altijd zwart :P
pi_174265200
Ik heb eens met de zus van Babel liggen ketsen, tijdens zijn eigen hoogtepunt bij Ajax..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:51 #66
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265214
Je opwinden tegen Blind, dan ben je toch necrofiel?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:53 #67
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265215
Hoe kan je nu eigenlijk nog luisteren naar Dick na zijn lachwekkende opmerking over de 8-0
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:55 #68
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265217
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:17 schreef timmmmm het volgende:
Het gaat niet helemaal lekker met de reeksen jongens
:O :O :O
Zo jij bent de eerste die dat meldt _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:17:56 #69
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265218
wat een kkpaas
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265221
Hee, Robben doet mee
pi_174265222
Stanislav Dragun.

Wat een naam. _O_
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:18:08 #72
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_174265224
Ja laten we dat moment nog even naar boven halen.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:18:11 #73
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265228
Janssen :r
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265230
Die pass :')
pi_174265231
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:17 schreef Befbekje het volgende:
Ik heb eens met de zus van Babel liggen ketsen, tijdens zijn eigen hoogtepunt bij Ajax..
Gij wel mèh oe befbakkes!
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:18:23 #76
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265233
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:17 schreef Befbekje het volgende:
Ik heb eens met de zus van Babel liggen ketsen, tijdens zijn eigen hoogtepunt bij Ajax..
Vertel ......
pi_174265234
REEKS 2.0
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:18:44 #78
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_174265241
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:14 schreef Justevo het volgende:

[..]

Dan moeten we met 5-0 van Zweden winnen.
of 5.5-0
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:18:45 #79
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_174265253
2402752
pi_174265258
Is net een koe hoe Gullit z'n kauwgom eet
pi_174265260
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:18 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Vertel ......
Zonder condoom..
pi_174265267
NAAI HEM ROOD AAN
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:19:32 #84
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265268
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:19 schreef bombmannl het volgende:
Is net een koe hoe Gullit z'n kauwgom eet
Een koe vindt dit niet leuk.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:19:33 #85
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_174265270
Wat een trieste vertoning. Wit Russen gewoon beter
pi_174265274
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:19 schreef bombmannl het volgende:
Is net een koe hoe Gullit z'n kauwgom eet
Hij herkauwt zijn kauwgum.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174265276
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:18 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

of 5.5-0
6.5-0 kon niet maar 5.5-0 wel?
pi_174265279
oke nog 1 gele kaart aannaaien, maar nee deze debielen denken hier niet aan.
pi_174265280
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:18 schreef Dejannn het volgende:
Die pass :')
Klaassen Depay en Dost erin.

Maar het zullen wel veltman worden
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_174265282
Haal die Babel er uit man. Totaal niks in te brengen hier.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:20:00 #91
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265284
Rood onthouden
What can change the nature of a man?
pi_174265287
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:19 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Zonder condoom..
Rijke fantasie
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:20:19 #93
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265291
dit gaan we never nooit meer halen
stelletje &*&(apen
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265293
Advocaat zal zo wel een verdediger inbrengen om de counter er uit te halen, bang voor een tegengoal natuurlijk.
pi_174265294
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:18 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Stanislav Dragun.

Wat een naam. _O_
Hij klust bij in underground pornofilms.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:20:32 #96
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265299
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:19 schreef Befbekje het volgende:
Zonder condoom..
Dus binnenkort weer een voetbal toppertje erbij :P _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:20:40 #97
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174265305
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:19 schreef bombmannl het volgende:
Is net een koe hoe Gullit z'n kauwgom eet
Heeft ‘ie van Koeman overgenomen.

:P
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_174265316
Janssen, nee.
pi_174265317
Ik heb een vraag voor een VBL-moderator, is er toevallig hier één aanwezig?
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:06 #100
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265318
Janssen heeft de bal.

Balverlies.
What can change the nature of a man?
pi_174265324
Waarom moet dost erin :') je kunt toch ook gewoon meer aanvallende middenvelders erin gooien?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:13 #102
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_174265325
Man man wat blijven er veel achter
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:18 #103
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265327
Kaart aannaaien Blind weet het _O_ _O_ _O_ _O_
pi_174265330
Als we winnen is het volgens Gullit sowieso een "fantastic game"
pi_174265332
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef Coco. het volgende:
Janssen heeft de bal.

Balverlies.
gras is groen.
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:26 #106
842 Zorro
Z
pi_174265334
Hier geen geel geven :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:29 #107
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265335
Ik wil ook gewoon niet naar Rusland als we met Janssen aan komen zetten
It’s coming home
pi_174265338
Scheidsrechters zonder voetbalachtergrond kunnen er niks van

- Snoeks 2017
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:43 #109
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265339
Goed zo Blind. Iedereen op die gast en keihard vallen. 2e gele kaart incoming
pi_174265341
WE ZIJN DOOR! WE ZIJN DOOR! WE ZIJN DOOR NAAR DE VOLGENDE KWALIFICATIE
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:49 #111
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265342
haha die mongool poort zichzelf
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:51 #112
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174265343
Middenveld wordt telkens overlopen, gênant
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_174265345
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef Groby het volgende:
Ik wil ook gewoon niet naar Rusland als we met Janssen aan komen zetten
Jij hoeft ook niet naar Rusland..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:21:59 #114
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265348
Het zit ook niet mee met de arbitrage.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:02 #115
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265349
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef Befbekje het volgende:
Ik heb een vraag voor een VBL-moderator, is er toevallig hier één aanwezig?
:O :O :O
:N :N :N :N
pi_174265352
Diep in de nacht.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:15 #117
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265354
BABELGOD
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:27 #118
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265360
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef Henno het volgende:
WE ZIJN DOOR! WE ZIJN DOOR! WE ZIJN DOOR NAAR DE VOLGENDE KWALIFICATIE
TR
What can change the nature of a man?
pi_174265365
Deze commentator :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:38 #120
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265366
dat we nog een wk kwalificatiewedstrijd spelen met babel..
dat had ik nooit kunnen bedenken :D
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:41 #121
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265368
Er moet nu aangevallen worden

Ja ok
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:22:55 #122
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265373
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Jij hoeft ook niet naar Rusland..
Gelukkig niet, anders zaten we voor schut als we met Janssen aan kwamen zetten
It’s coming home
pi_174265376
BWers
pi_174265380
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:22 schreef Onnoman het volgende:
dat we nog een wk kwalificatiewedstrijd spelen met babel..
dat had ik nooit kunnen bedenken :D
Goed geld op kunnen inzetten.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174265383
Holland! Holland!
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:06 #126
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265387
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:07 #127
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174265388
Oe
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:08 #128
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_174265389
Snoeks, de brenger van ooraids.
pi_174265391
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:22 schreef bombmannl het volgende:
BWers
BBW
pi_174265392
LocadiaGod had 'm gescoord
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:13 #131
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265393
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:21 schreef DavidTwente het volgende:
Als we winnen is het volgens Gullit sowieso een "fantastic game"
Daar wil ik een filmpje van zien :P
  Beste debater 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:17 #132
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_174265395
Zo dat wordt weer België aanmoedigen
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_174265396
Je moet eens opletten bij zo'n bal als Babel net breed geeft wie er richting het doel van Wit-Rusland loopt. Echt alleen Janssen en Robben. :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:24 #134
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174265399
Bert heeft al genoeg vodka gehad
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_174265400
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:22 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:O :O :O
:N :N :N :N
Een halfbloedje..
pi_174265401
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef EttovanBelgie het volgende:
Zo dat wordt weer België aanmoedigen
dat doen :')
pi_174265402
*O* Hup hup hup *O*
pi_174265403
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:
LocadiaGod had 'm gescoord
Kan Lokedia ook topics reeksen?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:38 #139
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265406
Daar geen omhaal zetten :')
It’s coming home
pi_174265407
Babel _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:50 #141
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265414
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Typisch het volgende:
Je moet eens opletten bij zo'n bal als Babel net breed geeft wie er richting het doel van Wit-Rusland loopt. Echt alleen Janssen en Robben. :')
Viel mij ook al op
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:52 #142
842 Zorro
Z
pi_174265415
Babel :')

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:54 #143
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265416
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef EttovanBelgie het volgende:
Zo dat wordt weer IJsland aanmoedigen
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:23:55 #144
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265418
als wij naar het WK gaan.. ga ik tot het wk net zolang oefenen totdat ik mijzelf oraal kan bevredigen
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265420
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Typisch het volgende:
Je moet eens opletten bij zo'n bal als Babel net breed geeft wie er richting het doel van Wit-Rusland loopt. Echt alleen Janssen en Robben. :')
krijg je als je met Pröpper en vilhena speelt
pi_174265422
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Kan Lokedia ook topics reeksen?
Ik ga 't 'm even vragen
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:00 #147
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174265423
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Typisch het volgende:
Je moet eens opletten bij zo'n bal als Babel net breed geeft wie er richting het doel van Wit-Rusland loopt. Echt alleen Janssen en Robben. :')
de rest wandelt sowieso alleen maar
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Beste debater 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:07 #148
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_174265426
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Typisch het volgende:

[..]

dat doen :')
Dit is toch niet om aan te kijken man..
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_174265429
Lachwekkend slecht.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:11 #150
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_174265430
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:22 schreef Onnoman het volgende:
dat we nog een wk kwalificatiewedstrijd spelen met babel..
dat had ik nooit kunnen bedenken :D
Ik ook niet, met reden. Opnieuw de ene na de andere situatie waarin zijn gebrek aan inzicht pijnlijk zichtbaar is...
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:19 #151
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265435
Debielen die voor belgië juichen
pi_174265439
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Bert heeft al genoeg vodka gehad
Goede vodka daar.

Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174265441
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Viel mij ook al op
Terwijl zowel Pröpper en Wijnaldum dat ook zouden moeten (kunnen) doen.

Maar echt totaal geen voorwaartse beweging zonder bal. Echt bizar slecht.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:42 #154
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265447
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Justevo het volgende:
Babel _O-
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef Zorro het volgende:
Babel :')

Je kunt niet 2x dezelfde reactie in een topic posten. Je wordt nu doorgestuurd naar het topic waar je zojuist in hebt gepost. Klik hier als je weinig geduld hebt.
Wat doe je in een VBL topic als je er geen verstand van hebt?
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:54 #155
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265452
_O- _O- _O- _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:55 #156
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265453
Babel :')
It’s coming home
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:55 #157
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265455
kkbabel
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265456
Man man man man!!!!!
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:57 #159
186611 Haags
pi_174265458
:') _O-
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:24:59 #160
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265462
Dit is gewoon niveau Nederlands voetbal tegenwoordig, billenknijpen tegen Belarus
pi_174265463
Babel _O-
pi_174265466
Babel :')
pi_174265468
Hahaha Babel. Alsjeblieft niet. Wisselen.
pi_174265471
Ik hoop dat dit nog 1-1 wordt
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:07 #165
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_174265476
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:24 schreef KingRoland het volgende:
Debielen die voor duitsland juichen
Fixed.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:18 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265478
Babel :')

ram de bal eens erin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:22 #168
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265480
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:23 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Bert heeft al genoeg vodka gehad
Ernie ook :?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:26 #169
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265481
Hoe slecht is de rest van Besiktas als Babel daar de beste is :')
pi_174265482
Babel :')
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:30 #171
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265483
Babel, 6 jaar geleden.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:31 #172
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265484
Je moet iemand hebben die een omhaal op dat moment kan doen.
pi_174265487
Babel met zijn eeuwige dikke onderkin.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:40 #174
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265493
dat zon joekel ons land moet vertegenwoordigen.. dat is schrijnend
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265495
Tijd voor Knabbel.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:45 #176
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265496
Babel come to besiktas
It’s coming home
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:45 #177
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265497
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Nober het volgende:

[..]

Fixed.
Duitse bloed
pi_174265499
Denk dat zelfs Boëtius het nog beter in had kunnen vullen dan Babel.
  FOK!fotograaf zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:47 #179
842 Zorro
Z
pi_174265500
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:24 schreef franske19 het volgende:

[..]

[..]

Wat doe je in een VBL topic als je er geen verstand van hebt?
Geen idee, ik kan je beweegredenen niet ruiken.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_174265501
Had dan Elia opgeroepen of zo.
pi_174265502
Ik had bij Babels zus geen moeite de goal te vinden..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:54 #182
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265504
Wijnaldum :')
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:25:58 #183
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265506
Rekiki
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:11 #184
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265512
Wijnaldum kan ook niet simpel spelen.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265519
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Typisch het volgende:
Denk dat zelfs Boëtius het nog beter in had kunnen vullen dan Babel.
Scheelt weer blessures.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:21 #186
186611 Haags
pi_174265520
man man man
Zonder wrijving geen glans
pi_174265521
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Typisch het volgende:
Denk dat zelfs Boëtius het nog beter in had kunnen vullen dan Babel.
Zeker.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:22 #188
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265522
kutspitsen jongen ongelooflijk
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:23 #189
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265523
FKKKK
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:23 #190
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265525
Janssen schiet.

Geen goal
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:24 #191
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265528
Waar is Dost
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:25 #192
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265529
Vanaf nu gaat dit topic over Jannes.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:27 #193
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_174265531
Is de wedstrijd ook nog ergens anders te kijken met een andere commentator? Deze mag zin stembanden laten doorknippen wmb.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:32 #194
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265533
Janssen :') tering faalhaas :') niet Dost opstellen :')
It’s coming home
pi_174265540
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Befbekje het volgende:
Ik had bij Babels zus geen moeite de goal te vinden..
Het is ook niet moeilijk om een bal de Coentunnel in te schieten.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174265544
Goed gepositioneerd hoor Babel..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:26:44 #197
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265545
Janssen moet nooit meer worden opgeroepen. Kijk even naar al zijn kansen voor Oranje. Tering hé rot op
pi_174265546
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Befbekje het volgende:
Ik had bij Babels zus geen moeite de goal te vinden..
Hier Janice Babel nadat ze het licht aan deed bij Befbekje in de slaapkamer.
pi_174265551
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:26 schreef Immerdebestebob het volgende:
Vanaf nu gaat dit topic over Jannes.
Over Anne.
pi_174265555
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:26 schreef Immerdebestebob het volgende:
Vanaf nu gaat dit topic over Jannes.
Ga maar weg.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:12 #201
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265558
minstens 3-0 had het nu moeten staan
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265562
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:26 schreef Immerdebestebob het volgende:
Vanaf nu gaat dit topic over Jannes.
als Nederland het wk haalt koop ik de nieuwe jannes cd voor Kingsbridge
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:16 #203
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265564
Wat is jullie favoriete pokémon?
What can change the nature of a man?
pi_174265569
Had gewoon al 0-3 moeten staan terwijl je als een draak speelt.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:33 #205
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174265573
Babbel in Oranje
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_174265578
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef Coco. het volgende:
Wat is jullie favoriete pokémon?
Bulbasaur natuurlijk.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:40 #207
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265582
ja zjoekel neem de tijd
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:42 #208
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265583
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:26 schreef Justevo het volgende:
Goed gepositioneerd hoor Babel..
Babel loopt weg van Janssen trekt de verdediger mee zodat Janssen alle tijd heeft om een hoek uit te zoeken. Prima loopactie.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:48 #209
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265584
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef Scrummie het volgende:
Had gewoon al 0-3 moeten staan terwijl je als een draak speelt.
Klopt maar helaas Janssen en Babel
pi_174265587
Wel lekker hoor: met 0-1 de rust in
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:55 #211
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265588
Keeper is goed
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:27:58 #212
186611 Haags
pi_174265589
ff de 2-0 voor de rust.
Zonder wrijving geen glans
pi_174265597
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef JanCees het volgende:

[..]

als Nederland het wk haalt koop ik de nieuwe jannes cd voor Kingsbridge
hier moest KingRoland staan
pi_174265600
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef Coco. het volgende:
Wat is jullie favoriete pokémon?
Geen idee. Wat zijn de mogelijkheden?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:28:26 #215
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265601
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:26 schreef Typisch het volgende:

[..]

Hier Janice Babel nadat ze het licht aan deed bij Befbekje in de slaapkamer.
[ afbeelding ]
die wist niet hoe snel ze weg moest rennen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:28:30 #216
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265605
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef JanCees het volgende:

[..]

hier moest KingRoland staan
(lol)
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:28:39 #217
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265610
weten die kutsukkels wel uberhaupt wat ieders positie is?
ze knallen als een stel downies tegen die bal aan
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265613
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef haags_kwartiertje het volgende:
ff de 2-0 voor de rust.
ik weet uit ervaring dat het na rust ook nog 10-0 kan worden bij een 2-0 stand :)
pi_174265616
Welke idioot loopt daar de hele tijd zo te schreeuwen :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:28:53 #220
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265619
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:25 schreef Befbekje het volgende:
Ik had bij Babels zus geen moeite de goal te vinden..
Paste die 30 cm er helemaal in :? :D
pi_174265620
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

die wist niet hoe snel ze weg moest rennen.
ja leuk
leg hem anders effe uit

mafkees
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:03 #222
186611 Haags
pi_174265622
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

ik weet uit ervaring dat het na rust ook nog 10-0 kan worden bij een 2-0 stand :)
:D
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:04 #223
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265624
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Dejannn het volgende:
Welke idioot loopt daar de hele tijd zo te schreeuwen :')
Advocaat
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:10 #224
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265626
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef Nober het volgende:

[..]

Ga maar weg.
dat nummer ken ik niet...
pi_174265629
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Onnoman het volgende:
weten die kutsukkels wel uberhaupt wat ieders positie is?
ze knallen als een stel downies tegen die bal aan
Hé hé hé, downies mag je niet zo beledigen, die hadden het beter gedaan.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_174265630
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:29 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

:D
Zat toen achter het doel.

:T
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:17 #227
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265632
dit is echt zo KKKKKKKKKKKKKKKK vrustrerende wedstrijd
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:17 #228
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265633
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Dejannn het volgende:
Welke idioot loopt daar de hele tijd zo te schreeuwen :')
sorry
pi_174265635
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

ik weet uit ervaring dat het na rust ook nog 10-0 kan worden bij een 2-0 stand :)
Haha goeie
pi_174265636
45 minuten en ik denk 2 of misschien 3 ballen op doel.
pi_174265641
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Paste die 30 cm er helemaal in :? :D
Ik ben tot 24 cm gekomen..

Typisch is hier jaloers op, met zijn micropenis..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:29 #232
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265642
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef JanCees het volgende:

[..]

als Nederland het wk haalt koop ik de nieuwe jannes cd voor Kingsbridge
pi_174265643
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Dejannn het volgende:
Welke idioot loopt daar de hele tijd zo te schreeuwen :')
Kadyrov?
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:47 #234
186611 Haags
pi_174265651
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

Zat toen achter het doel.

:T
Moet een verschrikkelijke ervaring zijn geweest. ;(
Zonder wrijving geen glans
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:29:48 #235
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265655
Zweden kan nu lekker gaan zuipen. Van Nederland heb je helemaal niks te vrezen
pi_174265657
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:29 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Ik ben tot 24 cm gekomen..

Typisch is hier jaloers op, met zijn micropenis..
hihi piemels
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:06 #237
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265661
Janssen :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
It’s coming home
pi_174265665
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:27 schreef Typisch het volgende:

[..]

Bulbasaur natuurlijk.
[ afbeelding ]
:)
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:14 #239
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265666
dan scoor je niet en sta je buitenspel
wat ben je dan een ongelooflijke kuttekop
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265669
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:30 schreef Typisch het volgende:

[..]

hihi piemels
Mad..
pi_174265672
Dost voor Rekik. Depay voor Babel.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:30 #242
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265675
Met een G elftal spelen tegen Wit Rusland
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:40 #243
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265682
Zet Janssen maar elke keer in de basis. Elke debiel kan zien dat hij er niets van kan.

Pak iemand van de Fjes desnoods van Feyenoord bijvoorbeeld.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:53 #244
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174265688
Wijnaldum staat vooral met de rug naar goal van de tegenstander
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:54 #245
448036 Achterhoker
Hauptsache Alkohol
pi_174265691
Dost had er al 3 in de touwen geschoten.
Fade to Black
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:30:59 #246
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265695
Babel en Janssen zijn flop
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:01 #247
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265697
gvd ik kan hier echt niet naar kijken
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265700
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:30 schreef KingRoland het volgende:
Zet Janssen er elke keer in de basis. Elke debiel kan zien dat hij er niets van kan.

Pak iemand van de Fjes desnoods van Feyenoord bijvoorbeeld.
babla
  Beste debater 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:07 #249
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_174265702
Dit begint 1981-1987 vormen aan te nemen
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_174265708
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:30 schreef Justevo het volgende:
Dost voor Rekik. Depay voor Babel.
Maakt niet uit wie voor Janssen.
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:20 #251
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265710


oh wacht
What can change the nature of a man?
pi_174265712
VJ9 _O- :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:24 #253
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265714
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

ja leuk
leg hem anders effe uit

mafkees
ik had het serieus niet door 🙈
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:31 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_174265720
Klaas-Jan OENTELAAR had moeten spelen
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:36 #255
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265725
stel GVD alle aanvallers op kut dikke
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:41 #256
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_174265730
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef EttovanBelgie het volgende:
Dit begint 1981-1987 vormen aan te nemen
Denk eens aan 1940-1945
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:42 #257
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265731
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef EttovanBelgie het volgende:
Dit begint 1981-1987 vormen aan te nemen
Als dat betekent dat we het volgende ek winnen vind ik het best
It’s coming home
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:51 #258
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265733
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:30 schreef KingRadler het volgende:
Babel en Janssen zijn flop
Babel is de beste man op het veld. Bijna al het gevaar komt van hem.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265735
Scheidsrechter spaart Nederland.

Deze corner had gezeten.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:31:59 #260
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265739
Babel kan er écht niks van. Waarom doet hij wel of hij een of andere Mr. Bigstar is?
Laffe huichelaar
pi_174265741
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef Almerian het volgende:

[..]

Maakt niet uit wie voor Janssen.
Hij bakt er niks van, klopt. Maar een spits voor een spits heeft nu geen zin.
pi_174265747
Gewoon met die corner beginnen straks.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:07 #263
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265748
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:30 schreef KingRadler het volgende:
Janssen zijn flop
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:12 #264
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_174265749
Walgelijk.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
pi_174265751
"fantastic game" verwacht ik van Ruud.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:23 #266
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265755
alle aanvallers opstellen aub
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265756
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Klaas-Jan OENTELAAR had moeten spelen
Omdat die 2x tegen Zwolle heeft gescoord anderhalve maand geleden ?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:32 #268
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_174265761
Kan niet wachten op de blog van gullit
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:40 #269
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_174265766
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef Coco. het volgende:
[ afbeelding ]

oh wacht
Wie stoppen ze daar over paar jaar in? Wout Weghorst?
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:41 #270
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265768
"We moesten winnen, dat hebben we gedaan"

~Dick
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:46 #271
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_174265771
Advocaat zijn stembanden schor in
3,2,1 :P _O-
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:32:50 #272
351676 Groby
Dank Memer
pi_174265776
Dost had er al 4 ingeschoten
It’s coming home
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:33:04 #273
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265787
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:32 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Kan niet wachten op de blog van gullit
:D
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:33:12 #274
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265794
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:32 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Omdat die 2x tegen Zwolle heeft gescoord anderhalve maand geleden ?
Omdat hij beter dan 1 op 2 scoort in Oranje.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
pi_174265795
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef EttovanBelgie het volgende:
Dit begint 1981-1987 vormen aan te nemen
1979 - 1987?
pi_174265799
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:31 schreef timmmmm het volgende:
Babel kan er écht niks van. Waarom doet hij wel of hij een of andere Mr. Bigstar is?
Meneer heeft in de 3 grootste competities ter wereld gespeeld. Beetje respect graag
If you're absent during my struggle, don't expect to be present during my succes. - Will Smith
  Beste debater 2022 zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:33:33 #277
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_174265805
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:33 schreef Nober het volgende:

[..]

1979 - 1987?
Nee, ze deden nog mee op EK 1980
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_174265807
Je gaat op deze manier ook nog keihard onderuit tegen Zweden..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:33:52 #279
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265818
Janssen niet meer oproepen is een begin. je speelt al fucking maanden met dit waardeloze elftal er is HE-LE-MAAL geen verandering. We kunnen wel elke keer roepen dat dit elftal klote is, maar dezelfde spelers spelen wel elke wedstrijd. En het dan gek vinden dat we ons niet kwalificeren.
pi_174265831
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:33 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Meneer heeft in de 3 grootste competities ter wereld gespeeld. Beetje respect graag
nepmod
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:34:20 #281
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265838
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:33 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Meneer heeft in de 3 grootste competities ter wereld gespeeld. Beetje respect graag
Akkoord. Ze hebben natuurlijk ook wel een toren naar de beste man vernoemd
Laffe huichelaar
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:34:31 #282
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265843
KingRoland is goed mad.

Dan weet je het wel hoe laat het is.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:34:44 #283
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265848
ik mis mijn vriend Klaas
pi_174265849
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:34 schreef Coco. het volgende:
KingRoland is goed mad.

Dan weet je het wel hoe laat het is.
half tien
pi_174265851
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:34 schreef Coco. het volgende:
KingRoland is goed mad.

Dan weet je het wel hoe laat het is.
Tijd om de popcorn erbij te pakken..
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:35:00 #286
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_174265856
P Air zal wel niks te melden hebben
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:35:07 #287
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265859
Ik hoop echt dat mijn reeks het nu wel doet als deze dicht is. Anders verlies ik aanzien bij mijn medemods ;(
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:35:22 #288
242879 Onnoman
The On And Only
pi_174265868
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:34 schreef KingRoland het volgende:
ik mis mijn vriend Klaas
klaas? ben je niet goed ben je hoofd?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_174265871
Deze wedstrijdreeks is toch wel historisch. En daar mogen wij getuigen van zijn 😎
pi_174265872
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:35 schreef timmmmm het volgende:
Ik hoop echt dat mijn reeks het nu wel doet als deze dicht is. Anders verlies ik aanzien bij mijn medemods ;(
Zijn jullie allemaal digibeten ofzo?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:35:47 #291
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265878
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:34 schreef Coco. het volgende:
KingRoland is goed mad.

Dan weet je het wel hoe laat het is.
pi_174265883
Advocaat gaat pas in de 60e minuut voor het eerst wisselen. Mark my words.
pi_174265884
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:35 schreef Onnoman het volgende:

[..]

klaas? ben je niet goed ben je hoofd?
ben je niet goed ben je
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:35:57 #294
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265886
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:35 schreef Onnoman het volgende:

[..]

klaas? ben je niet goed ben je hoofd?
Klaasweetalles
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:01 #295
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_174265887
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:35 schreef KingRadler het volgende:
P Air zal wel niks te melden hebben
P Air zou er meer hebben gemaakt dan Janssen vanavond :')
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:10 #296
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265891
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:34 schreef Coco. het volgende:
KingRoland is goed mad.

Dan weet je het wel hoe laat het is.
Tijd voor een fles port die duurder dan je moeder is.

We hatelijk dat mijn pizza nét in de rust komt
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:32 #297
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265903
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Tijd voor een fles port die duurder dan je moeder is.

We hatelijk dat mijn pizza nét in de rust komt
kauwgom als fooi ouwe reus
  Moderator zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:40 #298
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_174265906
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:36 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Tijd voor een fles port die duurder dan je moeder is.

We hatelijk dat mijn pizza nét in de rust komt
Weet je wat ook in de rust komt?

Ik, in je moeder.
What can change the nature of a man?
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:51 #299
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_174265915
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:36 schreef Coco. het volgende:

[..]

Weet je wat ook in de rust komt?

Ik, in je moeder.
ooooooooooooooooooooooo

shit
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:55 #300
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_174265917
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:36 schreef Coco. het volgende:

[..]

Weet je wat ook in de rust komt?

Ik, in je moeder.
Dat gun ik je
Laffe huichelaar
  zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:36:56 #301
21467 franske19
Hit the deck!
pi_174265918
Wijnaldum en uitwedstrijden. Je vraagt je altijd af of hij meedoet.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')