FOK!forum / Voetbal / [WK 2018-kwalificatie]: Wit-Rusland — Nederland. Zaterdag 7 oktober
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:46
Kwalificatie%20uitslagen.jpg

Het Nederlands elftal speelt het één na laatste duel in de WK 2018-kwalificatie uit in en tegen Wit-Rusland. Het duel Wit-Rusland – Nederland is het laatste uitduel in de WK-kwalificatie voor Oranje, dat een ruime overwinning nodig heeft om een kans te houden op de play-offs.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Door de nederlaag tegen Frankrijk en de overwinning op Bulgarije staat Oranje momenteel derde in de poule. Frankrijk is uit zicht met een voorsprong van zes punten, maar Zweden is nog in te halen. Zij staan drie punten voor maar hebben ook een stuk beter doelsaldo. Oranje zal dit in de duels met Wit-Rusland en Zweden moeten goedmaken. Oranje zal twee keer moeten winnen en daarin ook het doelsaldo goedmaken dat op dit moment zes doelpunten verschilt. Zweden speelt daarnaast echter ook nog tegen Luxemburg, het zwakste land in de poule.

Oranje verloor in het verleden twee keer van Wit-Rusland en wist vier keer te winnen. Opvallend genoeg was de laatste verliespartij van Oranje in 2007 in aanloop naar het EK 2008 onder bondscoach Marco van Basten. De laatste keer won Oranje thuis met 4-1 van Wit-Rusland.

LR17090354R7749.jpg?itok=O3VMcw5e&focal_point=15,19

De WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Michael Oliver. De 32-jarige Oliver is door de UEFA de aangewezen man voor het duel in Borisov, dat zaterdag om 20.45 uur Nederlandse tijd begint.

Copyright-ProShots-1715296.jpg

Ryan Babel is terug bij Oranje, en dat is voor het eerst in 6 jaar tijd. Zelf had de international er eigenlijk ook niet meer op gerekend, maar tegen Wit-Rusland lonkt zomaar een basisplaats voor de buitenspeler van Besiktas.

“Nee, eigenlijk niet. Zes jaar is toch een heel lange tijd”, zegt Babel tegen OnsOranje. “Ik denk dat, over het algemeen, iedereen mij vergeten was. Dus dan is het toch best een grote verrassing als je er uiteindelijk weer bij kan komen.”

“Het is zeker een tijd geleden. Alleen bepaalde dingen vergeet je gewoon niet. De route naar Huis ter Duin is wel te onthouden”, aldus Babel.

Copyright-ProShots-1731572.jpg

Blijdschap en verbazing vochten bij Virgil van Dijk om voorrang toen hij de uitnodiging kreeg om zich alsnog te melden bij het Nederlands elftal. De verdediger verscheen zaterdag voor het eerst in ruim acht maanden weer aan de aftrap voor een duel met de hoofdmacht van Southampton. En nu mocht hij alweer naar Oranje.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

,,Ik wil natuurlijk altijd voor de nationale ploeg voetballen'', zei Van Dijk vanavond toen hij zich bij het spelershotel Huis ter Duin in Noordwijk meldde. ,,Ik ben ook echt heel erg blij. Als je naar alle beschikbare verdedigers kijk, dan hoor ik er misschien ook wel bij. Maar ik zat vrijdag niet bij de selectie en nu ben ik er dan toch bijgehaald.''

De 26-jarige Van Dijk liep in januari een zware enkelblessure op en dacht zijn laatste wedstrijd voor Southampton te hebben gespeeld. Engelse topclubs stonden voor hem in de rij en als je de mediaberichten mocht geloven, dan zou hij misschien wel de duurste verdediger ter wereld worden. ,,Natuurlijk wilde ik wel een stapje hogerop maken'', erkende de geboren Brabander. ,,Maar uiteindelijk wilde Southampton mij niet laten gaan.''

Van Dijk deed er alles aan een vertrek te forceren en miste daardoor een deel van de voorbereiding op dit seizoen. ,,Maar je bent toch prof, dus nu geef ik weer alles voor de club. Halverwege het seizoen kunnen we misschien weer kijken wat er dan mogelijk is'', doelde hij op de transfermarkt die dan weer open gaat.

Bondscoach Dick Advocaat zit niet heel ruim in zijn centrale verdedigers. Stefan de Vrij voelde zich te geblesseerd voor Oranje maar verscheen zaterdag wel aan de aftrap bij Lazio. Wesley Hoedt is wel opgeroepen, maar die zat zaterdag bij Southampton op de bank omdat Van Dijk mocht beginnen. Matthijs de Ligt, Karim Rekik en eventueel Joël Veltman zijn de andere opties voor de bondscoach voor de twee centrale posities in de defensie.

Van Dijk wilde niet te lang speculeren over een basisplaats voor de laatste groepswedstrijden in de WK-kwalificatie tegen Wit-Rusland en Zweden. ,,Kijk, ik zat aanvankelijk niet bij de selectie en ben pas later opgeroepen'', zei hij. ,,Ik ben wel heel blij met het vertrouwen van de bondscoach. Hopelijk mag ik hem daarvoor terugbetalen.''

Copyright-ProShots-1622822-1200x800.jpg

Voor het eerst sinds de donkere jaren tachtig dreigt het Nederlands elftal twee eindtoernooien op rij mis te lopen. Wat is de uitgangssituatie van Oranje voor de afsluitende WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Zweden, waarvoor de voorselectie inmiddels bekend is gemaakt?

Nederland moet zich in principe richten op de tweede plaats, hoewel Frankrijk in theorie nog kan worden gepasseerd. Met twee duels voor de boeg bezit Zweden drie punten meer dan Oranje én heeft het een beter doelsaldo: plus elf om plus vijf. Dat laatste geeft bij een gelijk aantal punten de doorslag; alleen in UEFA-toernooien geldt het onderling resultaat als eerste scherprechter.

Tijdens de volgende speelronde, op 7 oktober, krijgt Zweden met Luxemburg-thuis dé kans het doelsaldo op te vijzelen. Oranje speelt later die avond – waarom laat de FIFA deze cruciale duels niet tegelijkertijd afwerken? – in Wit-Rusland en weet dan precies wat het moet doen om enigszins in de race te blijven.

Zo ziet de stand in de Oranje-poule er nu uit:

Frankrijk 8-17 (15-5)
Zweden 8-16 (18-7)
Nederland 8-13 (16-11)
Bulgarije 8-12 (13-17)
Luxemburg 8-5 (7-17)
Wit-Rusland 8-5 (4-16)


Gezien de volgende affiches lijkt het al winst voor Oranje als de doelsaldo-achterstand niet verder oploopt. Maar dan nog is de opgave op de slotdag, 10 oktober met Zweden-thuis als klapstuk, zeer lastig. Als Zweden en Oranje hun volgende duel met dezelfde marge winnen, dan moet Nederland met drie goals verschil de Scandinaviërs verslaan om tweede te worden. Als Zweden de sloopkogel hanteert tegen Luxemburg, dan is Oranje verplicht datzelfde te doen tegen Wit-Rusland. In het kort enkele scenario's:

Scenario 1: Zweden wint van Luxemburg, Nederland lijdt puntenverlies in Wit-Rusland
In dit geval is het einde oefening voor Oranje. Tenzij Frankrijk verliest van Bulgarije en ook tijdens de laatste speeldag tegen Wit-Rusland in de fout gaat.

Scenario 2: Zweden wint van Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Bij deze uitkomsten kunnen we ons opmaken voor een finale tussen Nederland en Zweden tijdens de laatste speeldag. Oranje moet in dit geval altijd winnen van Zweden. Met welk verschil dat dient te gebeuren, is afhankelijk van de uitslagen in de komende duels. Een horrorscenario voor Nederland is natuurlijk een Zweedse monsterscore tegen Luxemburg. Ook hier gaan we ervan uit dat Frankrijk niet meer in de fout gaat.

Scenario 3: Zweden lijdt puntenverlies tegen Luxemburg, Nederland wint van Wit-Rusland
Zelfs in dit onrealistische scenario (al pakte Luxemburg een punt in Frankrijk), zal Nederland op de laatste speeldag waarschijnlijk moeten winnen van Zweden. Tenzij Oranje bij een Zweedse nederlaag de Wit-Russen met een hoge score over de knie legt.

Scenario 4: Zowel Zweden als Nederland lijdt puntenverlies
Voor de wilde gokkers onder u. In dit geval is het vooral afhankelijk of het puntenverlies een nederlaag of remise betreft. Met het oog op de rangschikking van nummers twee (hieronder daarover meer) is het voor Oranje sowieso een must om zes punten te pakken.
Als Nederland de strijd met Zweden wint...

Met een mogelijke tweede plaats is de WK-missie evenwel nog lang niet klaar. Ten eerste bestaat het gevaar dat uit de groep van Oranje de slechtste nummer twee voortkomt, die niet mag deelnemen aan de play-offs. Al is speculeren hierover prematuur, ook omdat bij het bepalen van deze rangorde de resultaten tegen de hekkensluiter worden weggestreept. Stel dat Oranje tot de beste nummers twee behoort, dan wacht het bij de loting voor de play-offs door de relatief lage positie op de FIFA-ranking (nu 29ste) waarschijnlijk een ongeplaatste status. Dat kan leiden tot een confrontatie met een sterk land als Italië of Portugal, teams die momenteel de tweede plaats in hun poule innemen.

Conclusie: Oranje wacht een hindernisbaan met gladde zeephellingen, bungeeruns en klimwanden om op vrijdag 1 december mee te loten in het Kremlin voor de 21ste mondiale eindronde.

definitieve-selectie-nederlands-elftal-wit-rusland-zweden-1024x683.jpg

Wit-Rusland-Feiten2017.jpg

Zaterdag 7 oktober 2017. Aanvang wedstrijd 20:45 uur. Dinamostadion, Minsk.
Uitzending NOS om 20:00 uur


w/

:P
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
oeeee
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
reeksje graag.
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
het gras is nogal groen ja.
Wave103zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
Nogal ja
StephanLzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:47
Haha deze was eerder :P
Sigaartjezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Waarom twee topics.
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef StephanL het volgende:
Haha deze was eerder :P
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

het gras is nogal groen ja.
Wit-Rusland heeft de grootste klappen van de Tsjernobylramp moeten vangen..
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Heupschot Babel :')
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Dacht al, ligt dus aan de regie. :)
remlofzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Ik hoop echt gewoon dat Belarus wint.
Dit Oranje verdient gewoon een spuitje.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Waar zijn de mods?
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
lol
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
Snap er niks van een Topic gesloten
WethouderHekkingzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Sigaartje het volgende:
Waarom twee topics.
apartheid
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Sigaartje het volgende:
Waarom twee topics.
Omdat de mods totaal incapabel zijn en er geen reeks van hebben gemaakt. Wat kunnen ze wel vraag je je soms af
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
Te groen
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
HEEYYY
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
Frankrijk 0-1
Mexicanobakkerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
je moet minimaal 8-0 winnen
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
De auto-topicreeks anno 2017 nog niet werkend.
VeX-zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
Jaaaaaaaaaaa Dennis Bergkamp 1-0.

We gaan naar Moskou!!
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:48 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Wit-Rusland heeft de grootste klappen van de Tsjernobylramp moeten vangen..
Ze hebben zelfs geen kunstlicht nodig. Supporters geven licht.
YazooWzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
Hopen dat Janssen niet meer door kan.
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:49 schreef Ties02 het volgende:
Frankrijk 0-1
Man man
DKUpzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Cillessen is een met het gras
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Wit-Rusland. Doodstrafgoden.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
4 mods zijn zelfs niet voldoende op VBL.
byahzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
14-0, haha
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
WE ZIJN ER NIET.BIJ
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Dick kijkt vrolijk :P _O-
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Leedvermaak
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Zit niemand daar joh.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Janssen meteen dood.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:50
Waar zijn de mods
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:50 schreef Leonos het volgende:
Zit niemand daar joh.
Maak eens een reeks van deze
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:50 schreef haags_kwartiertje het volgende:
WE ZIJN ER NIET.BIJ
Dat is dit keer wel prima.
Noberzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
Frankrijk al op 0-1. -O-
Collidezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
We gaan dit sowieso verliezen, Oostbloklanden stemmen altijd op elkaar.
chufizaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
De FRansen staan al voor
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Leonos het volgende:

[..]

Dat is dit keer wel prima.
Reeks even
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Maak eens een reeks van deze
Nee, zit mobiel. Komt zo wel iemand.
Isanezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
Kansloos, helaas geen wk voor nl
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
Op naar het Anne Drank topic.
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
lol
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
1-0 Wit Rusland incoming
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Coco. het volgende:

[..]

Reeks even
. Hey cocu. Oke loop wel ff naar de pc
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Mansjester het volgende:
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
KingFlopland..
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:51
Lekker naar Frankrijk, België Spanje en Duitsland kijken op het WK. Tenminste goede voetballers _O_
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Anno 2017 , Fok gaat met de tijd mee
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
rustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
_O-
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Creatief middenveld hebben we weer
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
Doe eens even normaal zeg.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Be a Mod
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
KingRoland had dit nooit zo ver laten komen.
Noberzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Ik ga een pizza eten dan kom ik wellicht over deze teleurstelling heen.
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef JanCees het volgende:
KUT MODS LEER REEKSEN STELLETJE TERINGMONGOLEN
6zK7aG4.gif
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
bijna
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Wit-Rusland voetbalt alsof ze er 8 moeten maken. :P
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
Volgens mij heb ik een hersentumor..
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Nober het volgende:
Ik ga een pizza eten dan kom ik wellicht over deze teleurstelling heen.
Ik heb er al een op
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
reeks
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik heb er al een op
Dikke pad..
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
Babbel is in grootse vorm jonghuns
Noberzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:52 schreef Ties02 het volgende:

[..]

Ik heb er al een op
Vetzak.
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:51 schreef Mansjester het volgende:
Stelling: VBL heeft ongeschikte mods
Graag aanvullen met
Babbel gaf een goeie terugspeelbal :P _O-
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
Even een topic zetten in Feedback.
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
babel postbode.
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
Ik mis GGMM
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
Babel loopt gewoon ff 30 meter met de bal, omdat het kan.
Sunshineboyzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:53
Gelukkig spelen we Belarus in de eerste 10 minuten helemaal weg -O- :*
DeHovenierzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:47 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heeft iedereen van die blije kleuren op tv of ligt het aan mij?
doet pijn aan mn ogen
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Coole pass was dat.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Klummie het volgende:
babel postbode.
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Syntix het volgende:
Babel loopt gewoon ff 30 meter met de bal, omdat het kan.
't Is een speler die de bal van A naar B brengt..
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Nober het volgende:

[..]

Vetzak.
Daar is geen woord aan gelogen
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Leonos het volgende:
reeks
Nu nog die andere sluiten.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Leonos het volgende:
reeks
IS ER WERKELIJK WAAR EEN GASTMOD NODIG OM DIT VOOR ELKAAR TE KRIJGEN

WAT EEN PRUTSWERK
Noberzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Mansjester het volgende:
Ik mis GGMM
Waar heeft die gevoetbald?
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Ik zie 3 topics over hetzelfde waar moet ik nu posten ?
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Befbekje het volgende:

[..]


[..]

't Is een speler die de bal van A naar B brengt..
BOX 2 BOX
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Wijnaldum speelt weer als een draak
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Coco. het volgende:

[..]

Nu nog die andere sluiten.
heb verdomme ook weekend ja
WethouderHekkingzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef WheeledWarrior het volgende:
Babbel is in grootse vorm jonghuns
Markus ? die speelt toch al een poosje niet meer.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
De domino's komt eraan, ik zit klaar voor de afgang van de eeuw
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

doet pijn aan mn ogen
Prik ze eruit..
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
van Dijk _O- _O- _O-
byahzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Nog 15 goals te gaan?
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Billenknijpen voor Oranje. :')
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Graag aanvullen met
Babbel gaf een goeie terugspeelbal :P _O-
Richting Knabbel?

Het lijkt me beter als jij niet meer over voetbal post :)
napoleonfourzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef timmmmm het volgende:
De domino's komt eraan, ik zit klaar voor de afgang van de eeuw
welke pizza heb je besteld?
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Van Dijk lol.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Doet Robben eigenlijk mee?
Columbiafanzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:54
Nog een geluk dat die Wit-Russen er geen ene fuck van kunnen.
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef WethouderHekking het volgende:

[..]

Markus ? die speelt toch al een poosje niet meer.
Is vast nog beter dan Babel
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
BLR domineert
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
quote:
4s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef Leonos het volgende:

[..]

heb verdomme ook weekend ja
Wij hebben ook weekend.
PowerLoungenzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
Zweden speelt veel beter dan NL met mindere voetballers
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:54 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

welke pizza heb je besteld?
Grote perfect pepperoni met 2x extra champignons natuurlijk, mijn vaste bestelling.

Nog wat chocobeignets erbij en ik kom de avond door
Noberzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
Wat zijn wij slecht.
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
FB / Forum topics automatisch in een reeks zetten a.u.b.

Graag instemmen allen.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:55
Zie Oranje ook niet van Zweden winnen
byahzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Grote perfect pepperoni met 2x extra champignons natuurlijk, mijn vaste bestelling.

Nog wat chocobeignets erbij en ik kom de avond door
Vetklep
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
quote:
spam, ban
NLGoonerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:53 schreef Sunshineboy het volgende:
Gelukkig spelen we Belarus in de eerste 10 minuten helemaal weg -O- :*
De verschillen zijn tegenwoordig niet meer zo groot hoor. Je zult echt niet meer met 8-0 winn... oh wacht :X ;(
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
Hoog baltempo :')
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
Het is tijd voor de meer dan terechte 1-0
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
12 min 0 schoten Nederland.
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
Zie Nederland dit nog wel verliezen _O-
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:56 schreef byah het volgende:

[..]

Vetklep
Ik onderschrijf deze post. Ik ben ook net terug van een all inclusive vakantie, dus vanaf morgen ga ik dieten
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
Babel blessa
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:56
Dag Babel
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef PowerLoungen het volgende:
Zweden speelt veel beter dan NL met mindere voetballers
Zweden heeft geen mindere voetballers.
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
Goede actie, slechte voorzet, gras is groen.
Collidezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:55 schreef KingRadler het volgende:
Zie Oranje ook niet van Zweden winnen
Heb je iets anders te doen dinsdagavond dan?
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
Babel, doei.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 20:57
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
Robben acteert even de grote man van oranje te zijn.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Belangrijke avond? :D Je had nog hoop?
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Collide het volgende:

[..]

Heb je iets anders te doen dinsdagavond dan?
Nee, daarom ben ik ook hier, dinsdag
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen.
Niet iedereen is als je moeder :)
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Ga jij maar lekker even schijten
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
Op naar het Feedback topic!
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
ik doe verder niet modden hoor. Dus weet niet wie die gastmod is.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:58
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Terwijl we er 4 hebben. Wat een wanvertoning.
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
Zijn Albapics toegestaan?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef Befbekje het volgende:
Het is toch wel een absolute afgang dat op zo'n belangrijke avond als deze alleen een gastmoderator hier in VBL aanwezig is..
Eens. Maar je kent het "" beleid"" van fok
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
Ja
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
Die shirtjes van wit-Rusland zijn wel cool.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
Alles is toegestaan, geen mods.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 20:59
We houden wel mooi nog steeds de nul. *O*
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef KingRadler het volgende:
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
Nee, FOK! is gewoon dood.
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:57 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ze hadden er al 2 in moeten hebben liggen. Dit wordt niks meer.
Je kan best zes keer scoren in één helft. We hebben dan alleen een knipoog Wit Rus nodig.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Vilhena doet me altijd denken aan het gehandicapte broertje van die vent die Idi Amin speelde in die film
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef tralalala het volgende:
Zijn Albapics toegestaan?
een topic vol met albapics, zou wel nostalgisch zijn ^O^
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
Wat ben jij stoer zeg.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 07-10-2017 21:00:32 ]
V-for-Vendettazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
Pijn aan de ogen.
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
SNEL NEMEN

HET KAN NOG
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:00 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Vilhena doet me altijd denken aan het gehandicapte broertje van die vent die Idi Amin speelde in die film
Vilhena is het type speler die de bal van A naar B brengt, maar heb hem nog nooit iets beslissend zien doen..
V-for-Vendettazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:00
Tikkie terug, tikkie breed, lekker risicoloos en ineffectief.
ascozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
Hoe kun je zo spelen in deze setting? Onvoorstelbaar.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
EEN MOD VERSCHIJNT
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
6s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef Zorro het volgende:
Ik denk "wie is die lelijkerd, die ken ik helemaal niet :? "
Blijkt Vilhena zonder zijn oeroeboeroehaar nog lelijker dan ie al was.
die habibabibloemkool is eraf
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
Brb, even schijten.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
niet van vbl
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
welke?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Coco. het volgende:
EEN MOD VERSCHIJNT
Typisch is moderator van KPD..
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
Na 15 minuten de nul houden
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
Zelfs dit winnen ze niet :')
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:00 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat ben jij stoer zeg.
Waren die spelers dat maar.
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:01
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Genaaid worden we toch al.
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Brb, even schijten.
Ik wist het
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Leonos het volgende:
Zelfs dit winnen ze niet :')
Genot.
Collidezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 20:59 schreef KingRadler het volgende:
Fok vind Oranje niet meer belangrijk
Fok! is net zo achterhaald als televisie.
Rabieluhzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Ze geloven er niet meer in.
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
7f9bfa1419e34400434597ee01a472e9.png
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Ben daar nog niet geweest, al krijg je volgens mij wel automatisch de rechten bij het modpakket.

Weet niet of dat ze bedoeld is.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
45-whitaker-theexperiment.jpg?1384968217

Deze man dus, Vilhena's oudere broer
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Robben trok z'n poot terug.
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Na 17 minuten nog 0 kansen gecreëerd :(
Almerianzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Het willen winnen straalt er echt vanaf.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:01 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Typisch is moderator van KPD..
Dat wens je je ergste vijand niet toe.
Heubachzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
Johannes vindt dit leuk
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:02 schreef Rabieluh het volgende:
Ze geloven er niet meer in.
Dit is gewoon Nederland op z'n best hoor.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Een kans om een kans te creëren :')
Ja, dat is het niveau van de commentator.
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Wat een jankers in dit topic zeg, kijk gewoon de wedstrijd
Paulzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:02
Dan maar Utrecht kampioen
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
Nog altijd 0 schoten op doel, die 8-0 zit er wel in. :')
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
quote:
Wat een leuk meisje.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
Vilhena kapot. Klaassen erin.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
kan Je het voorstellen als Fok geen mods had bij Oranje wedstrijden
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:02 schreef Coco. het volgende:

[..]

Dat wens je je ergste vijand niet toe.
Ik ben in deze wijk lid van de buurtpreventie: Blockchain Technology & Cryptocurrencies.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:03
Lekker vilhena janken.
PowerLoungenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
Robben is ook niks meer van over
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
Janmaat die in zijn eigen goal kopt, om de cirkel weer te volmaken _O_
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Alleen als hij van buiten naar binnen kan komen.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
Spelers zijn vermoeid
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Een bittere oude man die het iets te hoog in de bol heeft.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef franske19 het volgende:

[..]

Alleen als hij van buiten naar binnen kan komen.
Doet hij anders nog steeds bij je moeder.
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Een bittere oude man die het iets te hoog in de bol heeft.
Robben=tong?
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef KingRadler het volgende:
Spelers zijn vermoeid
En de wedstrijd vermoeiend
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
Wat een waardeloze wedstrijd.
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:
Robben is ook niks meer van over
Heeft heel veel geluk dat hij bij Bayern speelt met goede spelers.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
*gaat even de kleuren afregelen van de tv ;) dit doen pijn aan de ogen *
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
Zouden ze weten dat je de bal naar voren moet spelen ipv naar achter?
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef Coco. het volgende:

[..]

Doet hij anders nog steeds bij je moeder.
Niet over mijn moeder spreken.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Er is er gewoon een hoor, geen paniek.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Ik zag net LBM in het FB topic.
byahzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:04 schreef KingRadler het volgende:
Spelers zijn vermoeid
Het is een lang seizoen geweest, oh wacht
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef franske19 het volgende:

[..]

Niet over mijn moeder spreken.
Ok
Kopsterkzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Eigenlijk moet je met dit elftal ook niet naar het WK willen
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Er is er gewoon een hoor, geen paniek.
Ik zie hem niet..

Chanant..
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
wat een prachtige terugspeelbal van van Dijk naar Cillessen
ascozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Nederlandse millennial "mannen" in optima forma; halve wijven zonder enige power in de sodemieter. Kansloze mannetjes. Maar wel een ego van hier tot ginder.
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Coco. het volgende:

[..]

Ik zag net LBM in het FB topic.
Wie?
Frozen-assassinzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Als je niet schiet kan je niet scoren

Zou Dick dit weten?
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef franske19 het volgende:

[..]

Niet over mijn moeder spreken.
We willen iets heel anders met je moeder doen dan spreken
Immerdebestebobzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
niet zonder mod kunnen
Noorse_Kabeltruizaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
We staan gelukkig nog niet achter.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Befbekje het volgende:
Dit is echt chanant, geen VBL-moderator in dit topic..
Eens
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
:')
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
:') _O-
ReplaRzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Een blindganger...
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Dickie heeft de centjes vast wel goed geregeld. ^O^
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:06
Dat was inderdaad blind ja
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
Een schot!!

10 10 10
markdeajaxfanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
Goed schot bijna 0-1
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
Blind schiet.

Doeltrap.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
'Daar wil je Jansen niet zien'

Ging dit over het veld? Die zie je het liefst op de tribune
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
Niveau Willem II dit
Immerdebestebobzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef asco het volgende:
Nederlandse millennial "mannen" in optima forma; halve wijven zonder enige power in de sodemieter. Kansloze mannetjes. Maar wel een ego van hier tot ginder.
Precies. Daarom loop je altijd Italië bte vereren, toch?
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
De 11 op de bank zijn ook compleet inwisselbaar, allemaal even matig
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:07 schreef Patrice_Consigny het volgende:
Blind schiet.

Doeltrap.
Je moet dan ook niet blind schieten.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef Scrummie het volgende:
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
Wie?
PowerLoungenzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Robben schiet

....
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:06 schreef Scrummie het volgende:
Ah, LBM is er. Even oppassen dus.
wie?
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Man man man.
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Kijken of iemand dit snapt:

Door de DareDevils halen we het WK niet.
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
quote:
18s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:07 schreef Befbekje het volgende:

[..]

Wie?
LekkerBelangrijkMan
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Dit wordt een zakelijke 0-2.
Smoofiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Ze weten dat zweden 8-0 heeft gewonnen?
Rabieluhzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
blr ontsnapt.
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Aardig schot
Ingolstadtzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
Hij wil er niet in
ikweethetooknietzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:05 schreef Klummie het volgende:
Zouden ze weten dat je de bal naar voren moet spelen ipv naar achter?
Volgens Rini is vooruit net welke kant je opkijkt :P _O-
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Smoofie het volgende:
Ze weten dat zweden 8-0 heeft gewonnen?
Jij denkt dat deze ploeg wel effe gas kan geven richting een monsterscore?
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
J.A.R.V.I.S.zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
10 10 10
Rabieluhzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:08
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
JAAAAAAAAA HET KAN NOG
tralalalazaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Beetje laat
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
De druk staat vol op de ketel *O* *O* *O*

:')
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
SOW KOEKOEK!
Collidezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Jaaaa!
LosBuenosMuchachoszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
PropperGod _O_
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
PSV moet het weer doen.
DKUpzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
GOALLLLLLLLL
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
We zijn er bijna!
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
HET KAN NOG
ReplaRzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
WERELDKAMPIOENEN!!!!!!
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Keeper mag naar de gulag.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
yes!!
Ingolstadtzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Ingolstadt het volgende:
Hij wil er niet in
Wel dus w/
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
TOETEREN
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Pröppergod
KingRadlerzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
1 - 0
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
0-4 met de rust en dan ga ik er pas weer in geloven.
0ne_of_the_fewzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Iedereen staat stil en gaat zelf lopen met de bal.
Slobeendzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
HET KAN NOG
markdeajaxfanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Het kan nog
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
JA
DKUpzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nog zeven
Columbiafanzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nu doortrekken. _O_ _O_ _O_
bombmannlzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nu moeten de witrussen komen! :D
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nog 7 te gaan
franske19zaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Mooie goal dat wel. Babel speelt prima.
Wespensteekzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nog 11 en we maken een kans.
Smoofiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:08 schreef Typisch het volgende:

[..]

Jij denkt dat deze ploeg wel effe gas kan geven richting een monsterscore?
Deze opstelling alleen al. Speel gewoon 2-4-4
Zipportalzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Zie dat tering NL publiek ook.
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Goede assist Robben.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
_O- Commentator.
Paulzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
:B :B
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Nog een spits er bij, hugodver.
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Ow kut, tweede scherm loopt weer eens achter. :')
Syntixzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
10 10 10
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
6.5 - 0 genot.
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef DKUp het volgende:
Nog zeven
Meer.
remlofzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Kut.
Haagszaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
aha, Nederland kan niet met 6,5-0 winnen van Zweden.
BeamofLightzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:09
Snoeks serieus?
Van_Poppelzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Nog slechts 13 doelpuntenverschil :)
DavidTwentezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
De eerste zit er in. Je moet ergens beginnen!
Mansjesterzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:
PropperGod _O_
Walgelijke successupporter. Hele wedstrijd ben je er niet en bij de 0-1 ineens wel :r :r :r
DKUpzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

Meer.
Deze wedstrijd :(
:P
KingRolandzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Goed nieuws boys ik ben er weer
byahzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
13 te gaan :')
Klummiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Klotetrommels. :r
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:09 schreef BeamofLight het volgende:
Snoeks serieus?
Ik ben bang dat snoeks een afwijking heeft, die kan hier niks aan doen
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Kan iemand in godsnaam de bal van A naar B gaan spelen bij dit team? :')..
DKUpzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Jezus wat kut
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Ongelofelijk _O-
timmmmmzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
WAT EEN FLATER
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
_O-
Zorrozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
Babel :')
Cocozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 oktober 2017 21:10 schreef KingRoland het volgende:
Goed nieuws boys ik ben er weer
Welke chips heb je?
WheeledWarriorzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11
Zelfs dit spelen ze niet uit
Smoofiezaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11
Ook weinog mensen die meelopen wtf
Justevozaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11
Wat kom Babel ook steeds de bal opeisen? Die man heeft een waardeloze techniek.
Slobeendzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11
#hetzitooknietmee
Patrice_Consignyzaterdag 7 oktober 2017 @ 21:11
Die keeper _O-