abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_174104082
Hallo allemaal.

Sinds mijn jeugd heb ik een seksuele voorkeur voor iets wat een beetje gevoelig ligt.
Ik kan hier niet goed over praten met mijn partner, omdat ik mij best wel schaam.

Ik raak om eerlijk te zijn altijd opgewonden als ik Erica Terpstra zie lopen. Bij de gedachte van Erica Terpstra die zwemt in het water, of Erica Terpstra die met haar waggelkontje langs je hand gaat raak ik echt helemaal opgewonden.

Ik heb ooit een keer in een slechte dronken bui, een keer in het park gemasturbeerd (niemand in de buurt, niemand tot last), en op het 'moment-supreme' liep er een opa met de BioStabil 2000 voorbij. Die magische ketting ving een aardige klodder op.
Ik deed dit niet expres want ik zou nooit een sieraad kwaad kunnen doen, maar vanaf dat moment wist ik helemaal, dat Erica Terpstra mij gewoon opgewonden doet maken.

Ik heb absoluut geen drang om de vagina van Erica Terpstra aan te raken, het te penetreren of wat dan ook, ik wil geen politici pijn doen, maar ze kijkt altijd zo sexy naar mij, alsof ze me proberen te verleiden.
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
  Spellchecker zondag 1 oktober 2017 @ 00:51:39 #2
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_174104188
Erica Terpstra is nooit garpig.
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
pi_174105355
Leuk voor je
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')