abonnement Unibet Coolblue
pi_173837358
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 18:31 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]

Kanaalstraat in Utrecht heeft nog een heuse paardenslager, maar sinds het paardenvleesschandaal is het best gangbaar. Zelfs de lokale Vomar heeft het in de schappen liggen.
Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.
pi_173837503
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 18:40 schreef Bucketlist het volgende:

[..]

Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.
Bij mijn weten kun je paardenvlees net zo rauw eten als rundvlees, zelf ook meermaals gedaan.
pi_173837504
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 18:40 schreef Bucketlist het volgende:

[..]

Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.
Zover ik weet niet..
pi_173837584
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 18:44 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]

Bij mijn weten kun je paardenvlees net zo rauw eten als rundvlees, zelf ook meermaals gedaan.
De paardenworst van W. van Beek O+
pi_173837909
Deze gast bedoelen jullie? http://paardenslagerijwvanbeek.blogspot.nl/ ziet er niet professioneel uit maar ga er zeker van de week eens kijken.
speak only if it improves the silence.
pi_173838348
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:59 schreef TjjWester het volgende:
Deze gast bedoelen jullie? http://paardenslagerijwvanbeek.blogspot.nl/ ziet er niet professioneel uit maar ga er zeker van de week eens kijken.
Van Beek is dé paardenslager!
pi_173838924
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 18:47 schreef madam-april het volgende:

[..]

De paardenworst van W. van Beek O+
Paardenworst ben ik gek genoeg dan weer totaal geen fan van :@ , maar gezien de kwaliteit van het vlees ben ik bij voorbaat overtuigd van zijn kunde.
pi_173839007
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:59 schreef TjjWester het volgende:
Deze gast bedoelen jullie? http://paardenslagerijwvanbeek.blogspot.nl/ ziet er niet professioneel uit maar ga er zeker van de week eens kijken.
Een betere ga je niet vinden.
pi_173839073
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 19:39 schreef SebbeSwensje het volgende:

[..]

Paardenworst ben ik gek genoeg dan weer totaal geen fan van :@ , maar gezien de kwaliteit van het vlees ben ik bij voorbaat overtuigd van zijn kunde.
Heb je ooit de paardenworst van Van Beek geproefd? Zo niet dan moet je dat echt een keer proberen! Hij is het lekkerste als hij warm is.. O+ het water loopt me al in de mond als ik eraan denk!
pi_173839196
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:24 schreef RobinOok het volgende:
Bavette, bij Siem van de Gragt nog steeds 37,50 euro de kilo. Hallo. Fucking hell.
Misschien dat het goedkoper is als je om vanglap vraagt? 8-)

Zijn entrecote is goedkoper, 37 euro de kilo. 8)7
Had (nog) niet gelezen dat TS zijn vlees altijd bij Siem van der Gragt koopt. :@

Ja, fucking prijzig en idd, vanglap klinkt een stuk minder luxe ;) Veel minder lekker ook. :P

Volgens de verpakkingen die ik nog in de vriezer heb liggen, slechts 14,90 per kilo bij de Lidl. Niet van een echte slager en ook niet ecologisch en alles, maar iig nog wel met 2 'beter leven'-sterren. :')

Nou ja, ik ben een enorme steak/biefstuk-liefhebber en vind deze echt heel lekker (mits goed bereid) :Y
Tails tell tales
pi_173839835
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 19:45 schreef madam-april het volgende:

[..]

Heb je ooit de paardenworst van Van Beek geproefd? Zo niet dan moet je dat echt een keer proberen! Hij is het lekkerste als hij warm is.. O+ het water loopt me al in de mond als ik eraan denk!
Hoe eet je die op? Warm impliceert dat je hem op de hand opeet?
speak only if it improves the silence.
  zondag 17 september 2017 @ 20:21:21 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173839995
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 15:54 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Rose, rood is geen optie ivm leeftijd gasten, doorbakken zijn schoenzolen.

Wat heeft rood zijn van steak met leeftijd te maken?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173840132
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat heeft rood zijn van steak met leeftijd te maken?
Het word afgeraden voor bejaarden om rauw of bijna rauw/rood vlees te eten, advies is volledig doorbakken maar dat vind ik zonde. Rose is een mooi compromis.
speak only if it improves the silence.
pi_173840144
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 20:14 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Hoe eet je die op? Warm impliceert dat je hem op de hand opeet?
In plakken en dan inderdaad gewoon uit de hand.. :) Is echt heeerlijk!!
pi_173840160
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:27 schreef madam-april het volgende:

[..]

In plakken en dan inderdaad gewoon uit de hand.. :) Is echt heeerlijk!!
Meteen nadat je het gekocht hebt? Als een soort borrelhapje?
speak only if it improves the silence.
  zondag 17 september 2017 @ 20:28:23 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173840171
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 20:26 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Het word afgeraden voor bejaarden om rauw of bijna rauw/rood vlees te eten, advies is volledig doorbakken maar dat vind ik zonde. Rose is een mooi compromis.
Door wie wordt dat afgeraden?
Als mensen een heel lage weerstand hebben wellicht, maar het is onzin dat alle bejaarden dat hebben.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173840205
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Door wie wordt dat afgeraden?
Het voedingscentrum.
speak only if it improves the silence.
  zondag 17 september 2017 @ 20:31:30 #43
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173840251
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 20:29 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Het voedingscentrum.
Oh dear
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173840282
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Oh dear
Het is algemeen bekend dat zwangere dames, kinderen en ouderen gevoelig zijn voor (bijna) rauw vlees.
speak only if it improves the silence.
  zondag 17 september 2017 @ 20:34:09 #45
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173840332
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 20:32 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Het is algemeen bekend dat zwangere dames, kinderen en ouderen gevoelig zijn voor (bijna) rauw vlees.
Hoe vaak maak jij je koelkast schoon?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173840357
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoe vaak maak jij je koelkast schoon?
Ieder kwartaal volledig en wekelijks even schoon wrijven.
speak only if it improves the silence.
pi_173840716
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 18:18 schreef Queenshore het volgende:
Flat iron steak. Op zijn Nederlands een sukade waar de zeen uit is gesneden. Erg onbekend (in NL) maar erg veel smaak. Wel medium rare eten, dan is ie het meest mals.
oeh hier ben ik wel benieuwd naar, nog nooit van gehoord
pi_173840826
quote:
0s.gif Op zondag 17 september 2017 20:27 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Meteen nadat je het gekocht hebt? Als een soort borrelhapje?
Ja
pi_173840852
quote:
1s.gif Op zondag 17 september 2017 20:49 schreef madam-april het volgende:

[..]

Ja
:9 ik kom binnenkort borrelen
pi_173840909
quote:
10s.gif Op zondag 17 september 2017 20:50 schreef Murdera het volgende:

[..]

:9 ik kom binnenkort borrelen
Haha jij bent altijd welkom Mur :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')