Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.quote:Op zondag 17 september 2017 18:31 schreef SebbeSwensje het volgende:
[..]
Kanaalstraat in Utrecht heeft nog een heuse paardenslager, maar sinds het paardenvleesschandaal is het best gangbaar. Zelfs de lokale Vomar heeft het in de schappen liggen.
Bij mijn weten kun je paardenvlees net zo rauw eten als rundvlees, zelf ook meermaals gedaan.quote:Op zondag 17 september 2017 18:40 schreef Bucketlist het volgende:
[..]
Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.
Zover ik weet niet..quote:Op zondag 17 september 2017 18:40 schreef Bucketlist het volgende:
[..]
Ik heb het bij de Vomar zien liggen. Is er een reden waarom je paardenbiefstuk goed moet doorbakken? Dit staat op de verpakking, en het was de reden dat ik het niet heb gekocht.
De paardenworst van W. van Beekquote:Op zondag 17 september 2017 18:44 schreef SebbeSwensje het volgende:
[..]
Bij mijn weten kun je paardenvlees net zo rauw eten als rundvlees, zelf ook meermaals gedaan.
Van Beek is dé paardenslager!quote:Op zondag 17 september 2017 18:59 schreef TjjWester het volgende:
Deze gast bedoelen jullie? http://paardenslagerijwvanbeek.blogspot.nl/ ziet er niet professioneel uit maar ga er zeker van de week eens kijken.
Paardenworst ben ik gek genoeg dan weer totaal geen fan van , maar gezien de kwaliteit van het vlees ben ik bij voorbaat overtuigd van zijn kunde.quote:Op zondag 17 september 2017 18:47 schreef madam-april het volgende:
[..]
De paardenworst van W. van Beek
Een betere ga je niet vinden.quote:Op zondag 17 september 2017 18:59 schreef TjjWester het volgende:
Deze gast bedoelen jullie? http://paardenslagerijwvanbeek.blogspot.nl/ ziet er niet professioneel uit maar ga er zeker van de week eens kijken.
Heb je ooit de paardenworst van Van Beek geproefd? Zo niet dan moet je dat echt een keer proberen! Hij is het lekkerste als hij warm is.. het water loopt me al in de mond als ik eraan denk!quote:Op zondag 17 september 2017 19:39 schreef SebbeSwensje het volgende:
[..]
Paardenworst ben ik gek genoeg dan weer totaal geen fan van , maar gezien de kwaliteit van het vlees ben ik bij voorbaat overtuigd van zijn kunde.
Had (nog) niet gelezen dat TS zijn vlees altijd bij Siem van der Gragt koopt.quote:Op zondag 17 september 2017 18:24 schreef RobinOok het volgende:
Bavette, bij Siem van de Gragt nog steeds 37,50 euro de kilo. Hallo. Fucking hell.
Misschien dat het goedkoper is als je om vanglap vraagt?
Zijn entrecote is goedkoper, 37 euro de kilo.
Hoe eet je die op? Warm impliceert dat je hem op de hand opeet?quote:Op zondag 17 september 2017 19:45 schreef madam-april het volgende:
[..]
Heb je ooit de paardenworst van Van Beek geproefd? Zo niet dan moet je dat echt een keer proberen! Hij is het lekkerste als hij warm is.. het water loopt me al in de mond als ik eraan denk!
Wat heeft rood zijn van steak met leeftijd te maken?quote:Op zondag 17 september 2017 15:54 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Rose, rood is geen optie ivm leeftijd gasten, doorbakken zijn schoenzolen.
Het word afgeraden voor bejaarden om rauw of bijna rauw/rood vlees te eten, advies is volledig doorbakken maar dat vind ik zonde. Rose is een mooi compromis.quote:Op zondag 17 september 2017 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat heeft rood zijn van steak met leeftijd te maken?
In plakken en dan inderdaad gewoon uit de hand.. Is echt heeerlijk!!quote:Op zondag 17 september 2017 20:14 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Hoe eet je die op? Warm impliceert dat je hem op de hand opeet?
Meteen nadat je het gekocht hebt? Als een soort borrelhapje?quote:Op zondag 17 september 2017 20:27 schreef madam-april het volgende:
[..]
In plakken en dan inderdaad gewoon uit de hand.. Is echt heeerlijk!!
Door wie wordt dat afgeraden?quote:Op zondag 17 september 2017 20:26 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Het word afgeraden voor bejaarden om rauw of bijna rauw/rood vlees te eten, advies is volledig doorbakken maar dat vind ik zonde. Rose is een mooi compromis.
Het voedingscentrum.quote:Op zondag 17 september 2017 20:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Door wie wordt dat afgeraden?
Oh dearquote:
Het is algemeen bekend dat zwangere dames, kinderen en ouderen gevoelig zijn voor (bijna) rauw vlees.quote:
Hoe vaak maak jij je koelkast schoon?quote:Op zondag 17 september 2017 20:32 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Het is algemeen bekend dat zwangere dames, kinderen en ouderen gevoelig zijn voor (bijna) rauw vlees.
Ieder kwartaal volledig en wekelijks even schoon wrijven.quote:Op zondag 17 september 2017 20:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe vaak maak jij je koelkast schoon?
oeh hier ben ik wel benieuwd naar, nog nooit van gehoordquote:Op zondag 17 september 2017 18:18 schreef Queenshore het volgende:
Flat iron steak. Op zijn Nederlands een sukade waar de zeen uit is gesneden. Erg onbekend (in NL) maar erg veel smaak. Wel medium rare eten, dan is ie het meest mals.
Jaquote:Op zondag 17 september 2017 20:27 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Meteen nadat je het gekocht hebt? Als een soort borrelhapje?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |