Dit inderdaad.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:02 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind verse sinaasappelsap het lekkerste.
klopt, maar dat is zo'n gedoe. dus ik hou het bij de plastic/karton verpakkingen.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:02 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind verse sinaasappelsap het lekkerste.
staat genoteerdquote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Deze
https://www.ah.nl/product(...)lsap-met-vruchtvlees
Bij de Jumbo heb je een automaat waar je verse sinaasappelsap kan maken.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:05 schreef THEFXR het volgende:
[..]
klopt, maar dat is zo'n gedoe. dus ik hou het bij de plastic/karton verpakkingen.
die ken ik, ja. 2 euro per 500 mlquote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:06 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Bij de Jumbo heb je een automaat waar je verse sinaasappelsap kan maken.
Je kan ook vers sap kopen, dus niet die tetrapak ellende van concentraat en water.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:05 schreef THEFXR het volgende:
[..]
klopt, maar dat is zo'n gedoe. dus ik hou het bij de plastic/karton verpakkingen.
Uit concentraat btwquote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Deze
https://www.ah.nl/product(...)lsap-met-vruchtvlees
Yep en dan met (echte) karnemelkquote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:02 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind verse sinaasappelsap het lekkerste.
het ziet er goddelijk uitquote:Op woensdag 30 augustus 2017 15:31 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Geen sinaasappelsap, maar probeer eens de fles clematine sap van de ah.
Deze dus:
[ afbeelding ]
Is zoeter dan sinaasappelsap. Misschien dat dit meer is ding is.
Anders de bloedsinaasappel of Valencia, die zijn ook erg lekker. Of natuurlijk zelf persen.
Dit ja. Sowieso met een grote boog om CoolBest heen lopen.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 16:16 schreef Pietverdriet het volgende:
Staat in de koeling in de supermarkt, maar let wel op, niet alle sap die in de koeling staat is vers.
Ik wist niet eens dat je dat kon kopen. Ooit zelfgemaakt, omdat ik per ongeluk persmandarijnen ipv gewone mandarijnen had gekocht en dat was toch een partij lekker.quote:Op woensdag 30 augustus 2017 15:31 schreef Cause_Mayhem het volgende:
Geen sinaasappelsap, maar probeer eens de fles clematine sap van de ah.
Deze dus:
[ afbeelding ]
Is zoeter dan sinaasappelsap. Misschien dat dit meer is ding is.
Anders de bloedsinaasappel of Valencia, die zijn ook erg lekker. Of natuurlijk zelf persen.
Oh dat is lekker jaquote:Op dinsdag 29 augustus 2017 16:46 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Yep en dan met (echte) karnemelk
Ja idd, krijg ook altijd veel maagzuur van die pakken en niet van vers geperst. En het is zoveel lekkerder.quote:Op woensdag 30 augustus 2017 15:22 schreef Aphrodyte het volgende:
Vers geperst en anders niets.
Die pakken zijn een aanfluiting.
Die hebben wij ook altijd (maar wel de grote fles), gewoon simpel en ik vind hem lekker. Natuurlijk is vers lekkerder maar pfff... te lui voor.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 15:04 schreef Notorious_Roy het volgende:
Deze
https://www.ah.nl/product(...)lsap-met-vruchtvlees
Proef je dan nog wat van de sinaasappelsap. Of zit de smaak dan meer tussen je oren. Lijkt me zonde.quote:Op dinsdag 29 augustus 2017 16:46 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Yep en dan met (echte) karnemelk
Is niet zonde is erg lekker. Het staat niet voor niets heel vaak op de menukaart van wellness / sauna gelegenheden voor de hoofdprijs.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 01:46 schreef Tamabralski het volgende:
[..]
Proef je dan nog wat van de sinaasappelsap. Of zit de smaak dan meer tussen je oren. Lijkt me zonde.
Met karnemelk is heerlijk. Het maakt het m.i. minder zuur...quote:Op donderdag 31 augustus 2017 01:46 schreef Tamabralski het volgende:
[..]
Proef je dan nog wat van de sinaasappelsap. Of zit de smaak dan meer tussen je oren. Lijkt me zonde.
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?quote:[b]Op donderdag 31 augustus 2017 23:51 schreef [url=http://forum.fok.nl
Koop gewoon een citruspersje en pers het zelf. Zo gepiept. Niet zeiken. En als je niet eerder wil opstaan s ochtends, dan pers je het toch savonds, pleur het in een kan en heb je de volgende ochtend vers sap.
dat je dan geen luie flikker bent, volgens hemquote:Op vrijdag 1 september 2017 06:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?
Vers gekocht sap is 1. duurder 2. niet zo vers als wanneer je zelf de avond ervoor of dezelfde ochtend perst. Ligt echt al langer dan 8 uur in de koeling hoor.quote:Op vrijdag 1 september 2017 06:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat is dan het verschil met gekocht vers sap?
Waar haal je vandaan dat die gemanipuleerd zouden zijn?quote:Op donderdag 31 augustus 2017 23:54 schreef Fer het volgende:
Van gemanipuleerde sinasappels die zoveel suiker bevatten dat het sap nog zoeter dan cola wordt.
Als ik sap pers is dat heel duur sap.quote:Op vrijdag 1 september 2017 10:35 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vers gekocht sap is 1. duurder 2. niet zo vers als wanneer je zelf de avond ervoor of dezelfde ochtend perst. Ligt echt al langer dan 8 uur in de koeling hoor.
Een sinaasappel is trouwens een hybride van Manderijn en Pompelmoes.quote:Op vrijdag 1 september 2017 10:36 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Waar haal je vandaan dat die gemanipuleerd zouden zijn?
Die dingen zijn uiteraard wel gekweekt op zoetheid ja. En dat is maar goed ook want anders moet je er een sloot suiker bij flikkeren om het zoet genoeg te krijgen.
kijk, dat zijn solide argumenten, had er nog niet eens over nagedacht.quote:Op zaterdag 2 september 2017 09:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als ik sap pers is dat heel duur sap.
Niets mis met gekocht vers sap, nooit het probleem dat je perssinaasappelen erg zuur zijn, of vies, droog zodat er weinig sap uit komt.
Ik heb een hele mooie sappers,quote:Op zaterdag 2 september 2017 10:53 schreef THEFXR het volgende:
[..]
kijk, dat zijn solide argumenten, had er nog niet eens over nagedacht.
Zelfgeperst ook. Er zitten al gauw 3 of meer sinaasappels in een glas.quote:Op woensdag 6 september 2017 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ik zo die sappen bekijk, tussen de 5 en 8 suikerklontjes aan suikers per glas
Natuurlijk zelfgeperst ookquote:Op woensdag 6 september 2017 20:51 schreef Ole het volgende:
[..]
Zelfgeperst ook. Er zitten al gauw 3 of meer sinaasappels in een glas.
coolbest is van poeder gemaaktquote:Op woensdag 6 september 2017 21:30 schreef Mylene het volgende:
Ik zag Tropicana weer in de schappen staan bij AH, tegen de 3 euro een pak. Mij te duur. Ik vind Cool Best en Innocent af en toe wel lekker.
[ afbeelding ]
Is dat echt waar? Ik vind coolbest ook best lekker, maar drink verder zelden jus d'orange.quote:
Vrijwel alle verpakte sinaasappelsap komt in poeder binnenquote:
Sinaasappels rijpen niet na, net zo min als perzikken, ananas of meloenen.quote:Op donderdag 7 september 2017 13:09 schreef Zolderkamer het volgende:
Sinaasappels die een poosje liggen worden zoeter.. (of minder zuur dat kan ook)
Ze verliezen wel wat vocht maar het sap is des te lekkerder..
Oh dat kan.. geen idee.. maar de smaak van het sap word wel anders (minder zuur) naar verloop van tijd..quote:Op donderdag 7 september 2017 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sinaasappels rijpen niet na, net zo min als perzikken, ananas of meloenen.
Klopt.quote:Op woensdag 6 september 2017 20:51 schreef Ole het volgende:
[..]
Zelfgeperst ook. Er zitten al gauw 3 of meer sinaasappels in een glas.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |