Niet alleen die taugé baja, ook die kip pluizen of die krat knoflook voor de vriezer pellen. En niet zoals luie mensen die kip met vorken pluist of die knoflook plet zodat die schil eraf valt, dan kregen we klappenquote:Op dinsdag 6 maart 2018 20:07 schreef Axia het volgende:
Wat een schijtwerk was dat altijd. Wij moesten dat ook altijd schoonmaken. En niet alleen voor sauto, ook voor pitjel.
Groen kan je hem ook eten, is hij wel mild. Misschien als je begint is een hele kapot maken wel een beetje te veel. Je kan ook een stukje eraf snijden en dat fijn snijden en in het begin door je gerecht doen. en zo bouw je het op totdat je een hele aan kan.quote:Op woensdag 7 maart 2018 09:57 schreef realAIVD het volgende:
[..]
het zijn wel madame jeanettes, maar er zit er in mijn zakje (stuk of 6 pepers) één bij die lichtgroen is.
Baja, tegenwoordig kan het ook met de handmixer!quote:Op maandag 19 maart 2018 22:27 schreef Tamilselvi het volgende:
En niet zoals luie mensen die kip met vorken pluist
Ja die stronterij wou ik ook nog benoemen... ! Zo hoort het niet..quote:Op dinsdag 20 maart 2018 14:13 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]
Baja, tegenwoordig kan het ook met de handmixer!
Ok, dan ga ik je eerlijk bekennen: ik heb de handmixer methode een keer uitgeprobeerd. Deels uit nieuwsgierigheid maar een groot deel uit luiheid... Ik vond het resultaat wel oké, eigenlijkquote:Op dinsdag 20 maart 2018 14:21 schreef Tamilselvi het volgende:
[..]
Ja die stronterij wou ik ook nog benoemen... ! Zo hoort het niet..
En vroeger werden kleren gewassen met een wasbord.quote:Op dinsdag 20 maart 2018 14:21 schreef Tamilselvi het volgende:
[..]
Ja die stronterij wou ik ook nog benoemen... ! Zo hoort het niet..
Wacht, wat?quote:Op dinsdag 20 maart 2018 14:13 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]
Baja, tegenwoordig kan het ook met de handmixer!
Jaa inderdaad die sweet Lobi mist hoor.. alles wordt best fijn en je zit nog met grote stukken die nog met hand moet doen. Onderaan vindt je nog die poeder van die kip...quote:Op dinsdag 20 maart 2018 16:26 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]
Ok, dan ga ik je eerlijk bekennen: ik heb de handmixer methode een keer uitgeprobeerd. Deels uit nieuwsgierigheid maar een groot deel uit luiheid... Ik vond het resultaat wel oké, eigenlijk
Maar het hoort niet, en het mist ook een bepaalde 'lobi' die je in het eten stopt.
quote:
Hahaha, ja dat poeder onderin was niet zo boeng. Misschien als er een hele zachte stand op de handmixer zou zijn dat het resultaat wat beter wordt.quote:Op dinsdag 20 maart 2018 17:42 schreef Tamilselvi het volgende:
[..]
Jaa inderdaad die sweet Lobi mist hoor.. alles wordt best fijn en je zit nog met grote stukken die nog met hand moet doen. Onderaan vindt je nog die poeder van die kip...
Nee. Als je niet oppast vliegen sommige stukken ook nog uit de kom :|quote:Op donderdag 22 maart 2018 03:08 schreef Boy_Zonderman het volgende:
[..]
Hahaha, ja dat poeder onderin was niet zo boeng. Misschien als er een hele zachte stand op de handmixer zou zijn dat het resultaat wat beter wordt.
quote:Op maandag 19 maart 2018 22:25 schreef DjessNL het volgende:
Ziet er goed uit allemaal. Zijn er nog toko's in Rotterdam aan te raden?
Niet de staafmixer, maar de handmixerquote:Op vrijdag 23 maart 2018 06:24 schreef vincenzo78 het volgende:
Ik heb ff met Suriname overlegd m.b.t. kip pluizen met de staafmixer.
Ik kreeg deze reacties terug:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Link van zuurgoed?quote:Op zaterdag 6 juli 2019 10:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kick! Ik kwam een pak bakkeljauw tegen in de koelkast dat bijna aan de datum is. Ik heb het nog nooit gebruikt, wat zal ik er eens mee doen? Bij voorkeur maak ik een maaltijd, geen broodje.
Ik maak het zuurgoed van @:tem nog regelmatig, ik ben van de week nog een paar potten ingemaakt.
In Portugal wordt het vaak met aardappel en ui gecombineerd. Met room als je het in de oven doet of met ei om er soort koeken van te bakken.quote:Op zaterdag 6 juli 2019 10:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kick! Ik kwam een pak bakkeljauw tegen in de koelkast dat bijna aan de datum is. Ik heb het nog nooit gebruikt, wat zal ik er eens mee doen? Bij voorkeur maak ik een maaltijd, geen broodje.
Als een soort tortilla? Dat klinkt wel heel aantrekkelijk Het wint het van de petjil vooralsnog.quote:Op zaterdag 6 juli 2019 16:30 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
In Portugal wordt het vaak met aardappel en ui gecombineerd. Met room als je het in de oven doet of met ei om er soort koeken van te bakken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |