abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 16:43:55 #276
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388318
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:42 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

De reden waarom we die elementen zien (defensief) is vooral omdat we gewoon minder kwaliteit hebben nu. Traore en Klaassen worden erg gemist zie ik wel.
Muah Traoré was ook ontzettend wisselvallig, die had de kar dan ook niet getrokken hoor. Klaassen was wel meer betrouwbaar, maar denk dat het wel aan meer ligt ook dan puur kwaliteit. Als de trainer maar wat doet blijft er weinig over.
Oh.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 16:46:10 #277
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388356
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:42 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ze zullen ongetwijfeld klagen, maar probleem is echter dat Spijkerman vastgeroest zit in zijn stoel en Van der Sar/Bergkamp/RvC niet willen inzien dat zij het probleem zijn
Of dat ze laten zien nu sterk te zijn door dit beleid ook te blijven voeren in slechte tijden.
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:42 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Ja, ik geloof dat niemand precies weet hoe het nu werkt.
Verschillende mensen moeten toestemming geven. De enigen wiens mening niet boeit, is die van de scouts. Raar.

Maar ook met verlengen van contracten van jeugdspelers en jeugdtrainers. Adviezen worden in de wind geslagen. Gesprekken gaan weken overheen. Overmars weet de namen niet. Ze voelen zich niet gewaardeerd en serieus genomen. Alles moet via andere stations. Vriendjes worden er neer gezet.
Dat rapport Ling was ook zo schrijnend ja, en voor de rest ook zulk adhoc beleid.
Oh.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 16:46:51 #278
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388378
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:43 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

veltman vind ik de slechtste RB van afgelopen jaren.
Van Rhijn maakte ook bijna elke wedstrijd wel beslissende fouten, die was echt net zo slecht.
Oh.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 16:48:10 #279
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_173388400
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:16 schreef JR-Style-93 het volgende:
https://www.facebook.com/VoetbalInsideTV/videos/1414783778617630/

Filmpje van RTL Z over de financiële situatie bij Ajax
Wat een lulverhaal :')

Je moet het geld niet uitgeven aan goede spelers, want het kopen van goede spelers is Ajax niet zo goed in |:(
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_173388401
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:46 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Of dat ze laten zien nu sterk te zijn door dit beleid ook te blijven voeren in slechte tijden.

[..]

Dat rapport Ling was ook zo schrijnend ja, en voor de rest ook zulk adhoc beleid.
iedereen doet maar wat joh, ze vangen hun tonnetjes wel ieder jaar..
pi_173388407
quote:
Als Overmars als technisch directeur het voor het zeggen had gehad, was Bosz momenteel mogelijk nog trainer van Ajax geweest.
Wat een onzin, maar het staat wel mooi voor Freek om z'n punt te maken.

quote:
Rode draad is de alleszeggende eigenschap van Ajax om de selectie aan het begin van het seizoen totaal niet op orde te hebben.
Dat is het lot van clubs uit kleinere competities, hoeveel geld je ook op de bank hebt staan. Als Jorgensen deze week bij Feyenoord weggehaald wordt dan hebben ze daar ook een probleem, zelfs als ze de dag erna een nieuwe spits weten te presenteren. De enige oplossing is om de transfermarkt te sluiten voor aanvang van de competities.

quote:
Een mix van besluiteloosheid, verkeerde inschattingen van eigen talent en een gebrek aan visie richting de toekomst zorgt ervoor dat Ajax in een pijnlijke vicieuze cirkel terecht is gekomen. Er is voldoende geld, maar investeringen worden afgewacht want zijn mogelijk niet nodig, waardoor de club met een kwetsbare selectie start en daarmee averij oploopt in de maand augustus in de competitie en Europees. De paniek slaat toe, het is crisis in Amsterdam, en dus moet alsnog worden gerepareerd en een achtervolging worden ingezet.
Het eigen talent dat door de forumhelden en het journaille keer op keer de hemel wordt ingeprezen? Het zal toch niet?

Verder is de transfer van Wober een prima voorbeeld. Daar was Overmars al tijden mee bezig, maar toen Sanchez er nog was wilde hij niet komen. Kun je het Overmars dan verwijten dat er pas gehandeld is toen Sanchez vertrok? Had hij al iemand moeten halen die minder goed werd bevonden dan Wober?

quote:
In het voorjaar was het al duidelijk dat Davy Klaassen zou vertrekken,
En de algemene tendens was dat met Van de Beek de opvolger al in huis was. Ik heb hier meermaals gepost dat er een directe vervanger voor Klaassen (waarvan sommigen zelfs niet konden wachten totdat die vertrokken was) moest komen, maar die mening werd ook hier nauwelijks gedeeld. Heeft Freek hier eerder zijn zorgen over geuit of past dit nu toevallig heel goed in zijn tirade?

quote:
dat Bertrand Traoré niet nog een jaar in Amsterdam zou voetballen.
Juist voor die positie is vorig seizoen al fors geïnvesteerd. Dat Neres het (nog) niet laat zien en dat Kluivert bij lange na nog niet goed genoeg is is een ander verhaal. Als er wel een rechtsbuiten was aangetrokken dan had Freek het nu gehad over kapitaalsvernietiging en het blokkeren van eigen jeugd, zo kun je aan alles een negatieve draai geven.

quote:
En ook de kwaliteiten van Davinson Sánchez en Kasper Dolberg werden nauwlettend door allerlei Europese topclubs gevolgd. De clubleiding had alle tijd om het huiswerk goed te doen en de lijstjes met vervangers rond te maken, maar tevergeefs.
Voor Sanchez is toch een vervanger aangetrokken? Die pas wilde tekenen toen Sanchez vertrokken was? Wat Dolberg betreft vind ik niet dat je al had hoeven rekenen op een vertrek, desalniettemin zou dat nu alsnog kunnen gebeuren. Misschien maar even afwachten wie daarvoor wordt gehaald? Of zijn de bronnen van Freek zo direct dat hij weet dat Overmars letterlijk over de gangen aan het roepen is dat hij geen lijstje heeft?

quote:
Het ene moment had een speler (Mitchell Dijks) geen rugnummer of plek in de selectie, het andere moment was hij basisspeler
.

Dijks is derde keuze op linksback. Iets wat nog niet bij iedereen doorgedrongen lijkt te zijn. Moet je miljoenen, plus salaris, uittrekken voor een linksback die je eigenlijk niet goed genoeg vindt omdat de huidige eerste twee opties even niet beschikbaar zijn?

quote:
Een centrale verdediger uit Oostenrijk en een rechtsback uit Colombia moeten nu de gaten dichten, terwijl er al historische averij is opgelopen.
En het punt is? Dit heeft puur te maken met hoe de transferperiode valt. Of je moet willen dat er spelers gehaald worden om het halen, puur omdat je dan eerder de selectie op orde hebt.

quote:
En in de tussentijd werden op dezelfde posities Kenny Tete en Jaïro Riedewald van de hand gedaan. Beide spelers hadden aanvankelijk hoop onder een nieuwe trainer te kunnen jagen op revanche, maar kregen al snel door dat Ajax het liefst zo snel mogelijk van hen af wilde.
Freek heeft toch niet echt de illusie dat Tete van plan was zijn contract te verlengen? Zelfs voor Bosz er uberhaupt was wilde hij toch al niet verlengen.

quote:
In plaats van de euforie verzilveren, maakte de club van zichzelf het slachtoffer. En heeft het opnieuw het nakijken.
Hoe wil je deze euforie verzilveren als je weet dat je als club uit een klein land machteloos staat tegenover clubs uit grote landen die aan je beste spelers trekken. Het is geen spelletje Football Manager waar je binnen twee dagen drie opvolgers voor Sanchez kunt presenteren die op zeker kwaliteit hebben.

quote:
Een drogreden, aangezien het recente verleden, ook bij Ajax, heeft uitgewezen dat spelers met kwalitatieve meerwaarde altijd haalbaar zijn als het beleid op orde is en het sportieve verhaal klopt. Juist door het recente succes in Europa en de financiële status had Ajax het ideale moment van doorpakken in handen. Maar het heeft het zelf laten glippen.
Ik heb dit blijkbaar even gemist. Op welke spelers doelt Freek? Dan heb ik dus over gevestigde spelers met kwalitatieve meerwaarde en niet over talenten die een schot in de roos blijken te zijn.

Doorpakken, nog zo'n lege term uit rijtje doorselecteren, selectie bij elkaar houden en dat soort onzin. Zelfs clubs uit Rusland en Portugal (en ook Monaco niet) kunnen niet 'doorpakken' na Europees succes, terwijl zij een veel gunstiger financieel klimaat hebben om spelers aan te trekken.

quote:
De naam van Rodrigo Caio waait over vanuit Brazilië. Een 24-jarige verdediger van São Paulo waar een transfersom van naar verluidt veertien miljoen euro voor wordt neergeteld. Geheel volgens traditie heeft ook deze verdediger weinig overtuigende indrukken achtergelaten
Freek is blijkbaar ook internationaal scout en heeft deze verdediger vaak genoeg zien spelen om te kunnen zeggen dat deze speler weinig overtuigende indrukken heeft achtergelaten. Geheel volgens traditie nog wel. Welke traditie?

Disclaimer: ik ben het op genoeg punten absoluut met Freek eens, als hij het daarbij had gehouden was het een sterk stuk geweest is. Nu komt het over als een stukje van iemand die snoepreisjes naar Europese wedstrijden door de neus geboord ziet.

Waarvan akte.
pi_173388430
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:48 schreef Komakie het volgende:

Je moet het geld niet uitgeven aan goede spelers, want het kopen van goede spelers is Ajax niet zo goed in |:(
Bijna elke dure transfer mislukt, dus opzich is het ook weer niet zo'n gekke gedachte. Goedkope talenten kopen, opleiden en doorverkopen, daar is Ajax het beste in.
pi_173388460
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:48 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wat een onzin, maar het staat wel mooi voor Freek om z'n punt te maken.

[..]

Dat is het lot van clubs uit kleinere competities, hoeveel geld je ook op de bank hebt staan. Als Jorgensen deze week bij Feyenoord weggehaald wordt dan hebben ze daar ook een probleem, zelfs als ze de dag erna een nieuwe spits weten te presenteren. De enige oplossing is om de transfermarkt te sluiten voor aanvang van de competities.

[..]

Het eigen talent dat door de forumhelden en het journaille keer op keer de hemel wordt ingeprezen? Het zal toch niet?

Verder is de transfer van Wober een prima voorbeeld. Daar was Overmars al tijden mee bezig, maar toen Sanchez er nog was wilde hij niet komen. Kun je het Overmars dan verwijten dat er pas gehandeld is toen Sanchez vertrok? Had hij al iemand moeten halen die minder goed werd bevonden dan Wober?

[..]

En de algemene tendens was dat met Van de Beek de opvolger al in huis was. Ik heb hier meermaals gepost dat er een directe vervanger voor Klaassen (waarvan sommigen zelfs niet konden wachten totdat die vertrokken was) moest komen, maar die mening werd ook hier nauwelijks gedeeld. Heeft Freek hier eerder zijn zorgen over geuit of past dit nu toevallig heel goed in zijn tirade?

[..]

Juist voor die positie is vorig seizoen al fors geïnvesteerd. Dat Neres het (nog) niet laat zien en dat Kluivert bij lange na nog niet goed genoeg is is een ander verhaal. Als er wel een rechtsbuiten was aangetrokken dan had Freek het nu gehad over kapitaalsvernietiging en het blokkeren van eigen jeugd, zo kun je aan alles een negatieve draai geven.

[..]

Voor Sanchez is toch een vervanger aangetrokken? Die pas wilde tekenen toen Sanchez vertrokken was? Wat Dolberg betreft vind ik niet dat je al had hoeven rekenen op een vertrek, desalniettemin zou dat nu alsnog kunnen gebeuren. Misschien maar even afwachten wie daarvoor wordt gehaald? Of zijn de bronnen van Freek zo direct dat hij weet dat Overmars letterlijk over de gangen aan het roepen is dat hij geen lijstje heeft?

[..]

.

Dijks is derde keuze op linksback. Iets wat nog niet bij iedereen doorgedrongen lijkt te zijn. Moet je miljoenen, plus salaris, uittrekken voor een linksback die je eigenlijk niet goed genoeg vindt omdat de huidige eerste twee opties even niet beschikbaar zijn?

[..]

En het punt is? Dit heeft puur te maken met hoe de transferperiode valt. Of je moet willen dat er spelers gehaald worden om het halen, puur omdat je dan eerder de selectie op orde hebt.

[..]

Freek heeft toch niet echt de illusie dat Tete van plan was zijn contract te verlengen? Zelfs voor Bosz er uberhaupt was wilde hij toch al niet verlengen.

[..]

Hoe wil je deze euforie verzilveren als je weet dat je als club uit een klein land machteloos staat tegenover clubs uit grote landen die aan je beste spelers trekken. Het is geen spelletje Football Manager waar je binnen twee dagen drie opvolgers voor Sanchez kunt presenteren die op zeker kwaliteit hebben.

[..]

Ik heb dit blijkbaar even gemist. Op welke spelers doelt Freek? Dan heb ik dus over gevestigde spelers met kwalitatieve meerwaarde en niet over talenten die een schot in de roos blijken te zijn.

Doorpakken, nog zo'n lege term uit rijtje doorselecteren, selectie bij elkaar houden en dat soort onzin. Zelfs clubs uit Rusland en Portugal (en ook Monaco niet) kunnen niet 'doorpakken' na Europees succes, terwijl zij een veel gunstiger financieel klimaat hebben om spelers aan te trekken.

[..]

Freek is blijkbaar ook internationaal scout en heeft deze verdediger vaak genoeg zien spelen om te kunnen zeggen dat deze speler weinig overtuigende indrukken heeft achtergelaten. Geheel volgens traditie nog wel. Welke traditie?

Disclaimer: ik ben het op genoeg punten absoluut met Freek eens, als hij het daarbij had gehouden was het een sterk stuk geweest is. Nu komt het over als een stukje van iemand die snoepreisjes naar Europese wedstrijden door de neus geboord ziet.

Waarvan akte.
Eens met Wim alhoewel de reden van Tete zijn vertrek is dat die jongen nooit vertrouwen heeft gevoeld en dat is wel een fout van Ajax. Dat gaat al wel verder terug dan 1-2 seizoenen. Daarom wilde hij niet bijtekenen.
pi_173388464
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:48 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wat een onzin, maar het staat wel mooi voor Freek om z'n punt te maken.

[..]

Dat is het lot van clubs uit kleinere competities, hoeveel geld je ook op de bank hebt staan. Als Jorgensen deze week bij Feyenoord weggehaald wordt dan hebben ze daar ook een probleem, zelfs als ze de dag erna een nieuwe spits weten te presenteren. De enige oplossing is om de transfermarkt te sluiten voor aanvang van de competities.

[..]

Het eigen talent dat door de forumhelden en het journaille keer op keer de hemel wordt ingeprezen? Het zal toch niet?

Verder is de transfer van Wober een prima voorbeeld. Daar was Overmars al tijden mee bezig, maar toen Sanchez er nog was wilde hij niet komen. Kun je het Overmars dan verwijten dat er pas gehandeld is toen Sanchez vertrok? Had hij al iemand moeten halen die minder goed werd bevonden dan Wober?

[..]

En de algemene tendens was dat met Van de Beek de opvolger al in huis was. Ik heb hier meermaals gepost dat er een directe vervanger voor Klaassen (waarvan sommigen zelfs niet konden wachten totdat die vertrokken was) moest komen, maar die mening werd ook hier nauwelijks gedeeld. Heeft Freek hier eerder zijn zorgen over geuit of past dit nu toevallig heel goed in zijn tirade?

[..]

Juist voor die positie is vorig seizoen al fors geïnvesteerd. Dat Neres het (nog) niet laat zien en dat Kluivert bij lange na nog niet goed genoeg is is een ander verhaal. Als er wel een rechtsbuiten was aangetrokken dan had Freek het nu gehad over kapitaalsvernietiging en het blokkeren van eigen jeugd, zo kun je aan alles een negatieve draai geven.

[..]

Voor Sanchez is toch een vervanger aangetrokken? Die pas wilde tekenen toen Sanchez vertrokken was? Wat Dolberg betreft vind ik niet dat je al had hoeven rekenen op een vertrek, desalniettemin zou dat nu alsnog kunnen gebeuren. Misschien maar even afwachten wie daarvoor wordt gehaald? Of zijn de bronnen van Freek zo direct dat hij weet dat Overmars letterlijk over de gangen aan het roepen is dat hij geen lijstje heeft?

[..]

.

Dijks is derde keuze op linksback. Iets wat nog niet bij iedereen doorgedrongen lijkt te zijn. Moet je miljoenen, plus salaris, uittrekken voor een linksback die je eigenlijk niet goed genoeg vindt omdat de huidige eerste twee opties even niet beschikbaar zijn?

[..]

En het punt is? Dit heeft puur te maken met hoe de transferperiode valt. Of je moet willen dat er spelers gehaald worden om het halen, puur omdat je dan eerder de selectie op orde hebt.

[..]

Freek heeft toch niet echt de illusie dat Tete van plan was zijn contract te verlengen? Zelfs voor Bosz er uberhaupt was wilde hij toch al niet verlengen.

[..]

Hoe wil je deze euforie verzilveren als je weet dat je als club uit een klein land machteloos staat tegenover clubs uit grote landen die aan je beste spelers trekken. Het is geen spelletje Football Manager waar je binnen twee dagen drie opvolgers voor Sanchez kunt presenteren die op zeker kwaliteit hebben.

[..]

Ik heb dit blijkbaar even gemist. Op welke spelers doelt Freek? Dan heb ik dus over gevestigde spelers met kwalitatieve meerwaarde en niet over talenten die een schot in de roos blijken te zijn.

Doorpakken, nog zo'n lege term uit rijtje doorselecteren, selectie bij elkaar houden en dat soort onzin. Zelfs clubs uit Rusland en Portugal (en ook Monaco niet) kunnen niet 'doorpakken' na Europees succes, terwijl zij een veel gunstiger financieel klimaat hebben om spelers aan te trekken.

[..]

Freek is blijkbaar ook internationaal scout en heeft deze verdediger vaak genoeg zien spelen om te kunnen zeggen dat deze speler weinig overtuigende indrukken heeft achtergelaten. Geheel volgens traditie nog wel. Welke traditie?

Disclaimer: ik ben het op genoeg punten absoluut met Freek eens, als hij het daarbij had gehouden was het een sterk stuk geweest is. Nu komt het over als een stukje van iemand die snoepreisjes naar Europese wedstrijden door de neus geboord ziet.

Waarvan akte.
ze moeten eens inspelen op vertrekkende spelers en lijstjes klaar hebben mocht er wat vertrekken. Dat heeft niet zoveel met clubs uit kleinere competities te maken maar gewoon iedere jaar achter de feiten aan lopen.
pi_173388478
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:49 schreef Zocalo het volgende:

[..]

Bijna elke dure transfer mislukt, dus opzich is het ook weer niet zo'n gekke gedachte. Goedkope talenten kopen, opleiden en doorverkopen, daar is Ajax het beste in.
dan zijn het geen goede spelers Hans.
pi_173388486
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:51 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

ze moeten eens inspelen op vertrekkende spelers en lijstjes klaar hebben mocht er wat vertrekken. Dat heeft niet zoveel met clubs uit kleinere competities te maken maar gewoon iedere jaar achter de feiten aan lopen.
Dat kan niet zomaar. Vandaag is er niks aan de hand en morgen wil speler A ineens weg. Hoe moet je daarop anticiperen dan? Die transferperiode moet gewoon aangepast worden zoals Wim terecht opmerkt.
pi_173388497
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:51 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

dan zijn het geen goede spelers Hans.
Ja, dus gaat er iets mis in de scouting Henk. De spelers van 5+ miljoen pakken zelden goed uit.
pi_173388546
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:52 schreef Zocalo het volgende:

[..]

Ja, dus gaat er iets mis in de scouting Henk. De spelers van 5+ miljoen pakken zelden goed uit.
Geld voor iedere club. Barca kocht Henry en presteerde ook matig. Zelfde met die Mathieu etc etc. Dus scouting van Barca ook maar opdoeken?

Het probleem is dat je een speler scout maar er altijd een factor van geluk meespeelt. Misschien vind hij het hier niet leuk, heimwee, blessure, kan zich moeilijk aanpassen etc etc. Je moet een beetje geluk hebben daarmee.
pi_173388568
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:51 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat kan niet zomaar. Vandaag is er niks aan de hand en morgen wil speler A ineens weg. Hoe moet je daarop anticiperen dan? Die transferperiode moet gewoon aangepast worden zoals Wim terecht opmerkt.
je ziet ook een heleboel van te voren aan komen als je bezig met een bedrijf.

Op het moment dat je moet regeren als een speler gaat ben je meestal te laat.
pi_173388593
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:55 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

je ziet ook een heleboel van te voren aan komen als je bezig met een bedrijf.
Punt is zaaakwaarnemers die die jongens gek maken. Raiola krijgt morgen INEENS een belletje van AC Milan en hop Tete moet maar weg (even als voorbeeld) Dat zie je niet aankomen.

Daarnaast kun je inderdaad sommige dingen wel zien aankomen maar dan nog moeten de spelers die je wilt halen ook maar op tijd reageren of willen komen etc etc.
pi_173388622
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:57 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Punt is zaaakwaarnemers die die jongens gek maken. Raiola krijgt morgen INEENS een belletje van AC Milan en hop Tete moet maar weg (even als voorbeeld) Dat zie je niet aankomen.

Daarnaast kun je inderdaad sommige dingen wel zien aankomen maar dan nog moeten de spelers die je wilt halen ook maar op tijd reageren of willen komen etc etc.
dus zorg je dat je wat achter de hand hebt.
pi_173388640
En er is wel degelijk ingespeeld op vertrekkende spelers. Overmars heeft Arana en Pavon al vorig seizoen gepolst. Twee zeer getalenteerde spelers. Pavon moet nu 25 miljoen kosten en Arana wilde 4 miljoen verdienen, tja... Dat is het probleem tegenwoordig. Zelfs die Zuid-Amerikaanse clubs betalen al meer dan Ajax ooit zal doen. Nog niet gesproken over het slechte belastingstelsel hier voor die spelers.
pi_173388653
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:58 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

dus zorg je dat je wat achter de hand hebt.
Hebben ze toch ook? Wober is gekomen maar die wilde Ajax al eerder hebben. Dat die jongen niet eerder WILDE komen daar kan Ajax toch niks aan doen?
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 17:00:55 #294
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388661
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:57 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Punt is zaaakwaarnemers die die jongens gek maken. Raiola krijgt morgen INEENS een belletje van AC Milan en hop Tete moet maar weg (even als voorbeeld) Dat zie je niet aankomen.

Daarnaast kun je inderdaad sommige dingen wel zien aankomen maar dan nog moeten de spelers die je wilt halen ook maar op tijd reageren of willen komen etc etc.
Daarom maak je toch gewoon schaduwlijstjes voor elke positie met meerdere spelers per positie. Nee je kan niet op alles anticiperen, maar nu is nagelaten om zwakke plekken die er al waren te versterken.

Zo'n Orejuela ook, als ze die echt graag hadden willen hebben als versterking had je die echt wel begin juni kunnen halen dan had hij de voorbereiding kunnen meedoen en als hij goed was mee kunnen doen in de Europese wedstrijden. Dat heeft ook niks te maken met zijn kansen afwachten, want is niet alsof daar zoveel concurrentie voor was.
Oh.
pi_173388671
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:00 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Daarom maak je toch gewoon schaduwlijstjes voor elke positie met meerdere spelers per positie. Nee je kan niet op alles anticiperen, maar nu is nagelaten om zwakke plekken die er al waren te versterken.

Zo'n Orejuela ook, als ze die echt graag hadden willen hebben als versterking had je die echt wel begin juni kunnen halen dan had hij de voorbereiding kunnen meedoen en als hij goed was mee kunnen doen in de Europese wedstrijden. Dat heeft ook niks te maken met zijn kansen afwachten, want is niet alsof daar zoveel concurrentie voor was.
En er is wel degelijk ingespeeld op vertrekkende spelers. Overmars heeft Arana en Pavon al vorig seizoen gepolst. Twee zeer getalenteerde spelers. Pavon moet nu 25 miljoen kosten en Arana wilde 4 miljoen verdienen, tja... Dat is het probleem tegenwoordig. Zelfs die Zuid-Amerikaanse clubs betalen al meer dan Ajax ooit zal doen. Nog niet gesproken over het slechte belastingstelsel hier voor die spelers.

Dat jij die lijstjes niet ziet betekend niet dat ze er niet zijn.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 17:02:06 #296
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388686
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:59 schreef Poepz0r het volgende:
En er is wel degelijk ingespeeld op vertrekkende spelers. Overmars heeft Arana en Pavon al vorig seizoen gepolst. Twee zeer getalenteerde spelers. Pavon moet nu 25 miljoen kosten en Arana wilde 4 miljoen verdienen, tja... Dat is het probleem tegenwoordig. Zelfs die Zuid-Amerikaanse clubs betalen al meer dan Ajax ooit zal doen. Nog niet gesproken over het slechte belastingstelsel hier voor die spelers.
Ja logisch als je gaat scouten in Argentinië en Brazilië, dan weet je dat die spelers veel te duur zijn (dit gaven ze een paar jaar geleden zelfs nog als argument)

Maar een PSV haalt toch ook Lozano op uit Mexico, die was dan ook haalbaar geweest voor Ajax en echt wel een prima speler volgens mij.
Oh.
pi_173388690
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 16:51 schreef Vjenne12345 het volgende:

[..]

ze moeten eens inspelen op vertrekkende spelers en lijstjes klaar hebben mocht er wat vertrekken. Dat heeft niet zoveel met clubs uit kleinere competities te maken maar gewoon iedere jaar achter de feiten aan lopen.
Je kunt wel lijstjes klaar hebben, maar als de speler dan niet wil komen voordat de basisspeler voor die positie vertrokken is dan loop je inderdaad achter de feiten aan. En zulke spelers/zaakwaarnemers wachten vaak ook nog zo lang mogelijk of er zich nog een andere mogelijkheid aandient voordat ze voor Ajax kiezen, Europa League-finale of niet. Hoe lang moet je zo'n lijstjes maken dan? En met hoeveel vertrouwen geef je miljoenen uit aan een speler die eigenlijk zesde keus was op jouw lijstje?
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 17:02:46 #298
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_173388697
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:00 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Hebben ze toch ook? Wober is gekomen maar die wilde Ajax al eerder hebben. Dat die jongen niet eerder WILDE komen daar kan Ajax toch niks aan doen?
Met een echt goed verhaal waarin je niet zegt dat hij waarschijnlijk een jaar op de bank moet gaan zitten maar echt de concurrentiestrijd kan aangaan met De Ligt had hij toen al kunnen komen hoor.
Oh.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 17:02:51 #299
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_173388700
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

En er is wel degelijk ingespeeld op vertrekkende spelers. Overmars heeft Arana en Pavon al vorig seizoen gepolst. Twee zeer getalenteerde spelers. Pavon moet nu 25 miljoen kosten en Arana wilde 4 miljoen verdienen, tja... Dat is het probleem tegenwoordig. Zelfs die Zuid-Amerikaanse clubs betalen al meer dan Ajax ooit zal doen. Nog niet gesproken over het slechte belastingstelsel hier voor die spelers.

Dat jij die lijstjes niet ziet betekend niet dat ze er niet zijn.
Spelers scouten die compleet onhaalbaar zijn is toch ook vrij debiel
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_173388701
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 17:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

En er is wel degelijk ingespeeld op vertrekkende spelers. Overmars heeft Arana en Pavon al vorig seizoen gepolst. Twee zeer getalenteerde spelers. Pavon moet nu 25 miljoen kosten en Arana wilde 4 miljoen verdienen, tja... Dat is het probleem tegenwoordig. Zelfs die Zuid-Amerikaanse clubs betalen al meer dan Ajax ooit zal doen. Nog niet gesproken over het slechte belastingstelsel hier voor die spelers.

Dat jij die lijstjes niet ziet betekend niet dat ze er niet zijn.
wat is nu je punt dan? Je ziet toch dat ieder jaar de selectie niet op orde is?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')