hier ga ik even over nadenken, want daar zit een uitgebreider hapje in....iets er bij op een prikkertje met een dipje, hmmm, even denkenquote:Op woensdag 23 augustus 2017 19:38 schreef Geerd het volgende:
Een verse fijne worst bakken en in kleine stukjea
Dat is inderdaad ook fijn, al moet ik met de oven wel keuzes maken, ik ben namelijk in het bezit van zo'n treurige combi-magnetron...die kan wel iets oven-achtigs, maar dat gaat niet heel erg soepel in grote hoeveelheden, hahaquote:Op woensdag 23 augustus 2017 19:42 schreef Geerd het volgende:
Of van die aardappelpartjes uit de oven
ooooh, die heb ik allebei in het verleden gemaakt (en met veel plezier opgegeten, haha)quote:Op woensdag 23 augustus 2017 19:45 schreef Lutte het volgende:
Capresespiesjes!
Of wraps met bv zalm en roomkaas
ja, maar even op wat ideeen gebracht worden is altijd prettig..en hier zitten leuke dingen tussen, thanks!quote:Op woensdag 23 augustus 2017 19:50 schreef Spanky78 het volgende:
Bruschetta. Avocado toast (helemaal in). Falafels. Hummus. Bhajees. Groenten met dipsaus/roomkaas.
Nacho's met vulling. Een quiche. Tosti's in het klein. En overal zijn een.miljoen variaties op te bedenken.
Een thema is altijd leuk. Frans' Italiaans, Mexicaans of BBQ.quote:Op woensdag 23 augustus 2017 20:03 schreef vlindertje89 het volgende:
Wij hebben wel eens 'italiaanse hapjes' avond, dan hebben we de tafel vol staan met dingen als carpaccio, vitello tonnato, tomaat met mozzarella, salade van rucola met zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas, geroosterde stokbroodjes
Ja en kiplolliesquote:
Pierogies kende ik al, piroshki's nog niet, daar ga ik eens achterheen!quote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:18 schreef Lunatiek het volgende:
Laat je door de Russische keuken inspireren:
Blini's
Piroshki (met diverse vulling)
Toast met kaviaar/kuit
Inlegde rode biet met dille en haring
Hmmm. Vooral die blauwe kaas en peer!quote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bresaola met blauwe kaas en peer.
quote:Op donderdag 24 augustus 2017 19:24 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Hmmm. Vooral die blauwe kaas en peer!
Gerookte eendenborst, rode druiven en roquefort is ook zo'n soort combi. Idioot lekker.
dus roquefort met vlees en zoet fruit dus :pquote:Op woensdag 23 augustus 2017 23:06 schreef Lucky_Strike het volgende:
Bresaola met blauwe kaas en peer.
Zelfde idee, maar in plaats van koken worden ze gebakken in de oven. En ze zijn een tikje kleiner imho.quote:Op donderdag 24 augustus 2017 07:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Pierogies kende ik al, piroshki's nog niet, daar ga ik eens achterheen!
Blauwe kaas en zoet fruit gaat goed. Peren, ananas, maar ook abrikozen, vijgen...druif... Uien compote...quote:Op donderdag 24 augustus 2017 20:23 schreef madeliefff het volgende:
[..]
[..]
dus roquefort met vlees en zoet fruit dus :p
Nog nooit van bresaola gehoord btw :0
eens maar dan met chocolade. Ja, echt waarquote:Op donderdag 31 augustus 2017 21:59 schreef Spanky78 het volgende:
Brie gaat fantastisch met aardbeien, frambozen..
Daar is eerlijk gezegd weinig mis mee. Als de kaas/worst maar wel een beetje goed is.quote:Op donderdag 31 augustus 2017 23:59 schreef sirdanilot het volgende:
gewoon hollandse kaas, leverworst, augurkje, zilveruitje. op een prikkertje met een nederlands vlaggetje.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |