Dit. Daarom trakteer ik maandag op het werk op een broodje hamburger .quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:11 schreef Myraela het volgende:
Ik ben eigenlijk sowieso geen enorme gebak-fan.
Ik trakteerde op mijn werk op een broodje turkquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Dit. Daarom trakteer ik maandag op het werk op een broodje hamburger .
Alleen de lucht er van of aten ze ookquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:13 schreef zeefje het volgende:
[..]
Ik trakteerde op mijn werk op een broodje turk
Oh ik best wel. Vind het ook leuk om te bakkenquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:11 schreef Myraela het volgende:
Ik ben eigenlijk sowieso geen enorme gebak-fan.
Jij hebt een keuken tot je beschikking? En maar een paar collega's?quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:12 schreef borisz het volgende:
[..]
Dit. Daarom trakteer ik maandag op het werk op een broodje hamburger .
Celebs, dat zijn meestal acteurs en andere sneeuwvlokjes, die hebben nooit echt gewerkt.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:15 schreef RobinOok het volgende:
Ik kijk naar Masterchef celebraties en ik kan het getrut met snijden niet uitstaan. Echt, serieus, waarom leren mensen niet gewoon hoe je het beste snijdt? Ze zijn allemaal 40+ en snijden zo sloom en truttig als een kind van 12. Aaaaarrrggghhh. En dat zijn mensen die beweren (bijna) elke dag te koken. Slaan wil ze zo, hard slaan.
Ja. En een collega of 12 aanwezig. Dus goed te doen.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jij hebt een keuken tot je beschikking? En maar een paar collega's?
Wat heeft werken ermee te maken? Kookervaring gaat het om en het valt me op hoe amateuristisch mensen blijven snijden, ook al koken ze al jaren. Kijk naar Nigella, niet om aaaaan te zien zoals die staat te trutten in de keuken. Geen wonder dat ze voor makkelijk en prefab gaat, anders duurt het uuuuren.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Celebs, dat zijn meestal acteurs en andere sneeuwvlokjes, die hebben nooit echt gewerkt.
Ik ben niet heel langzaam maar absoluut niet super snel. Motorisch is dat niet erg veiligquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:23 schreef Myraela het volgende:
Ik snij ook niet goed. Probeer het soms, maar dat gaat dan zoveel langzamer dat ik gewoon niet het geduld heb om het mezelf goed aan te leren.
En dus leer je het nooit.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:23 schreef Myraela het volgende:
Ik snij ook niet goed. Probeer het soms, maar dat gaat dan zoveel langzamer dat ik gewoon niet het geduld heb om het mezelf goed aan te leren.
Ik snij mij minder dan 1 keer per jaar in de vingers.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:28 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik snij ook niet zoals ik het zou willen. Maar op de een of andere manier snij ik me regelmatig in de vingers, dus doe ik het wat voorzichtig aan.
Top, ben benieuwd.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik snij mij minder dan 1 keer per jaar in de vingers.
Nog een reden om te leren hoe het hoort.
Ik ga er morgen een topic over openen. Met er bijgezochte filmpjes bij....
Heb wel eens geinformeerd naar een cursus snijden, maar dat was onbegonnen werk om er te komen. Was op een zondag in een piepklein dorpje zonder OV op zondag. Niet te doen.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:34 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik snij mij minder dan 1 keer per jaar in de vingers.
Nog een reden om te leren hoe het hoort.
Ik ga er morgen een topic over openen. Met er bijgezochte filmpjes bij....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |