abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172846250
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 08:10 schreef Madivi het volgende:
Oh jullie zeggen wat ik erbij voel maar ik voel me ergens ook een beetje een aansteller.

Madivi, reizen kan twee kanten op he. Als ze écht willen kunnen ze ook jouw kant op komen.

Verder, als je besluit dat je er toch heen wil, dan zou ik het doen op de manier die jij het prettigst vindt. Dus als dat met 1 of 2 nachtjes over is, zou ik daar niet over twijfelen en het zo doen. Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig.. :*
pi_172846784
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 10:14:10 #103
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172848071
Je stelt je niet aan. Ik zou er ook tegenop zien zo'n afstand af te leggen naar wie dan ook zelfs met partner en geen tweeling. Is het een idee om halverwege ergens af te spreken? Bv bij een monekytown? Kunnen ze daar leuk met de kids spelen en de kids slapen gegarandeerd op de terugweg.

Verder snap ik dat je hen tegemoet wilt komen. Ik ken je precieze verhaal niet maar wat ik opmaak uit aerenia haar reactie denk ik dat je maar eens wat meer aan jezelf moet gaan denken :*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  woensdag 2 augustus 2017 @ 11:25:12 #104
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_172849596
registreer om deze reclame te verbergen
Eens met Aerenia! Ik neem tenminste aan dat het gaat om de ouders van je ex...

Jammer voor hun, maar echt een dikke +1 op Aerenia.
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_172850775
Zijn ze al eens bij jou in je nieuwe huis geweest Madivi? Zo niet dan lijkt dat me een goed begin voor hen om goede wil en interesse in jullie te tonen. En afspreken kan ook altijd buitenshuis als je dat fijner vindt. Idd een monkeytown oid zoals geopperd of iets in de bekende omgeving van je zoons. Maken ze er zelf maar een leuk weekendje weg van!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172860879
Bedankt voor een fijn jaar hier, we schuiven door naar de peuters.. vandaag was het zijn dag 'hiepedepiep Hoela' hij stond er mee op, en sloot hem hetzelfde af toen hij naar bed gebracht werd net!

voor de rest is het hier op vakantie toch wel héél fijn dus weinig tijd om aan te haken.

vgtno8.jpg
pi_172861026
registreer om deze reclame te verbergen
Madivi jij bent volgens mij echt een lieverd, maar misschien niet lief genoeg naar jezelf en teveel naar anderen. Ik dacht dat je mss een groot feest of bruiloft oid zou hebben, maar dit.. nee. Is dit jouw eigen gevoel dat zegt dat je dit 'moet' doen? Ik bedoel, ik hoop niet dat ze uberhaupt verwachten dat jij, alleen, met een tweeling, zo'n afstand aflegt voor een bezoekje? Laat ze naar jou toe komen :Y.
pi_172861530
Gefeliciteerd G Girl! Fijne vakantie nog! (Plaatje doet het niet helaas).

Hier een hele goede dag gehad op kdv, ze heeft gewoon niet gehuild vandaag :o zo fijn. Toen ik haar ging ophalen had ze een staartje in d'r haar!
A. Hoe dan?! Ik mag niks in dr haar doen en
B. Omggg mijn dochter heeft eindelijk een beetje haar! :D :').

SPOILER: plaatje erbij
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 20:47:51 #109
409579 LuDann
All the way
pi_172861979
Ik doe ook een +1, Madavi. Het lijkt me niet jouw verantwoordelijkheid in deze om dat contact te onderhouden.

Ggirl, van harte gefeliciteerd! *O*

Zusje, wat leuk om dr weer eens te zien. O+ Mooi staartje hoor! Wolk komt ook met de gekste haarcreaties thuis, ingevlochten enzo. Ik ben al blij als ik er een staartje in krijg. :')

Vraagje: heeft iemand hier ervaring met urine opvangen van een dwarse dreumes? :') Wolk heeft waarschijnlijk een blaasontsteking. -O- Morgenochtend urine opvangen, de HAP raadde aan een ijskoud washandje op haar buik te leggen. ;(
pi_172862997
Dat staartje!!! O+ Heel schattig zusje!

Lu: hoe kwam je erachter dat ze waarschijnlijk blaasontsteking heeft? Dat washandje is best wel wreed Ja, zo vroeg in de morgen...

Ggirl gefeliciteerd! Je hebt nog een andere dreumes toch? ;)
pi_172863541
Erg bedankt voor alle reacties, poeh het zet me wel aan het denken, word er verdrietig van. Ze zijn hier idd nog niet geweest maar eerder wel op bezoek en lief voor ons geweest. Maar hun verwachting/hoop dat ik gauw langs kom drukt sterk...

Ik ga er even nachtje over slapen. Vind inderdaad t feit dat het voor de jongens heel belastend wordt zwaar wegen. Een voor mezelf ook wel ja...

Ggirl gefeliciteerd!

Zusjevan, wat fijn dat ze een leuke dag had én een staartje! O+

LuDann er zijn speciale plaszakjes voor kleine kindjes, maar das nu te laat al denk ik? Anders misschien veel laten drinken en daarna zonder luier in de badkamer laten spelen terwijl je een potje klaar houdt? c_/ . Hopelijk is t geen blaasontsteking!
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 21:33:33 #112
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_172863697
Lu; nadat ik zondagmiddag 2,5u bezig ben geweest daarmee, hielp het een uur daarna na een minuut of 2 met de 'kieteldood' Was geen ochtendurine maar bij heftige blaasontsteking is dat ook niet per se nodig (vorige keer knalde de test met mini-mini beetje urine in de middag).

Sneu he ;(

Ik vermoedde dus ook weer blaasontsteking, maar was de zesde ziekte.. Check :Y

Madivi :*

Gefeliciteerd Ggirl!

Plaszakjes hebben ze volgens mij liever niet ivm bacteriën..
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_172864417
Madivi, ik kan me niet voorstellen dat mensen geen begrip voor je kunnen opbrengen. Laat ze lekker naar jou toe komen, dat kost vast minder moeite dan dat gesjouw voor jou!

Wat een moppie, Zusje O+

Ach Wolk toch ;( wat zielig zeg. Ik zou S. na het douchen een bakje onder hem moeten houden, want hij plast al-tijd op de badkamervloer :')

Zesde ziekte hebben wij ook al afgevinkt, net als waterpokken. Het zou zo een mooie bingo kunnen opleveren :')

En ik blijf maar zo verliefd op mijn lieve S. O+ Kletsen, dansen, zwemmen, eten... vakantie is z'n lievelings :D
pi_172865698
Succes LuDann! Hier werkt in bad gaan heel goed, dan moet hij geheid een keer of drie :')

Iemand verder nog een rol behang over? O is nu aan het uittesten hoever hij kan gaan. Zowel qua gilkracht als qua gedrag. Vanmiddag stond hij halverwege de trap te lachen terwijl hij weet dat hij daar niet op mag maar baby in de armen kan je er toch niet achteraan, na het slapen niet naar beneden willen terwijl daar een zusje ligt te schreeuwen en ik een spartelende dreumes de trap af moet tillen zonder hem te laten stuiteren, verschonen moet in de houdgreep en zijn nieuwe favoriete grap: zoveel mogelijk water in je mond nemen en dat dan in het rond spugen :( En elke reactie leidt tot lachen -O- En dat terwijl hij tot de lunch wel heel lief was en toen ook echt genoeg aandacht heeft gekregen.

Gefeliciteerd Ggirl *O*
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  woensdag 2 augustus 2017 @ 22:28:19 #115
409579 LuDann
All the way
pi_172865708
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:14 schreef Aerenia het volgende:

Lu: hoe kwam je erachter dat ze waarschijnlijk blaasontsteking heeft? Dat washandje is best wel wreed Ja, zo vroeg in de morgen...

Zondagmiddag met plots hoge koorts na haar dutje naar de spoedpost gegaan, ze was heel erg benauwd. Toen verneveld en Ventolin meegekregen en het ging al snel veel beter dus we dachten dat het weer klaar was.

Maar vorige nacht was ze ontroostbaar opeens. Vandaag naar de HA geweest maar die kon niks vinden. Belt mijn moeder rond een uur of 8 opeens op dat ze maandag roze luiers had. Dat was ze vergeten te vertellen, helaas. We hadden het zelf niet gezien omdat we meestal wasbare luiers gebruiken met een zwarte binnenkant. Even HAP gebeld en die vonden een blaasontsteking wel waarschijnlijk.

Nu ook weer veel huilen. ;(
pi_172866744
He, wat sneu LuDann!

En Madivi, wat vind je er bezwaarlijk aan dat ze bij jou moeten/kunnen komen? Heeft niet te maken met daden/acties van hun zoon hoor wat ik bedoel, want daar staan grootouders buiten. Maar een uitnodiging van jouw kant om te komen lunchen en dreumesknuffelen lijkt me meer dan prima toenadering toch van jouw kant? :)
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172870171
Poeh, FF, pittig zijn zulke periodes ja. En in jullie geval met 2 baby's erbij helemaal. Kan me wel voorstellen dat O grenzen zoekt nu, de thuissituatie is natuurlijk ook voor hem heel anders geworden.

Lu, ik hoop dan dat het blaasontsteking is, dat is relatief makkelijk te verhelpen. Huilende kindjes van pijn is zo verdrietig ;(
pi_172871720
Lu, ik dacht aan een plaszakje maar hierboven schrijft iemand dat ze dat liever niet hebben.
Is er geen vast moment waarop ze plast? Twix plast bijvoorbeeld altijd 's morgens als ik zijn nachtluier uit doe (ik zet hem dan op het potje). Hebben jullie ook zo'n moment ergens op de dag?
pi_172871817
FF, pittig hoor. Er is natuurlijk ook veel veranderd voor hem. Wellicht uit hij dat zo? Maar dat maakt het niet minder vervelend. Praat hij al wat? Kan hij uitleggen wat hij wil?

LeSage, klinkt alsof S het fijn heeft :). En jij dus ook.

Ggirl, gefeliciteerd!

Molo, hoe was de nacht?

Madivi, er is al veel gezegd. Ik kan heel dapper zeggen: "denk aan en kies voor jezelf en de jongens." Maar ik ben daar zelf ook niet goed in en ga daarmee vaak over mijn grens. :* voor jou.
pi_172871914
Nacht ging hier prima, tanden zijn nog niet helemaal door boven (duurt nu al weken :'( ) dus tandenluiers dit dat, maar gisteravond volgepropt met avondeten en bak Griekse yoghurt met frambozen toe waar ze gelukkig nog niet te moe voor was en top nacht achter de rug ^O^
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172873857
Malteser, hij praat nog vrij weinig, maar kan wel redelijk duidelijk maken wat hij wil. Het probleem is vooral dat hij niet alles krijgt wat hij wil omdat z'n zusjes ook tijd nodig hebben. En hij moet weer even wennen dat z'n vader weer fulltime aan het werk is, dus niet meer altijd pindakaas, banaan en babytv, en niet meer altijd iemand beschikbaar om mee te spelen.

Hebben jullie kinderen ook van die rare dingen waar ze fan van zijn? Hier laat O alles uit zijn handen vallen als de trivago-meneer voorbij komt in een reclameblok. Is de reclame afgelopen dan speelt hij gewoon weer verder.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_172874036
Ik kom voorzichtig het hoekje om kijken :+ Ik heb wel meegelezen, maar al kolvend op alles reageren vind ik lastig :') Dus even een egopost :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
1 jaar vandaag *O*
pi_172874135
Haaaaai Miezzzzzz en M! *O*

Gefeliciteerd!
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172874169
Ja hier is het keiiiiihard lachen als ik nep-hoest. Liefst zo hard en belachelijk mogelijk met tong uit mijn mond en alles :')

Liep laatst dus zo met vrienden door het Sarphatipark en mensen vonden me denk ik een beetje een gekkie

nog geen brief gekregen van Veilig Thuis gelukkig
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172874944
Hey miez gefeliciteerd met je mooie meisje!

Hier allea goed. Beetje druk de laatste weken voor onze vakantie.
emmy kan nu met aandacht genieten van boekjes lezen, samen en alleen. Zo leuk. En ze kan heel veel dierengeluiden nadoen. En ze beweegt mee op muziek. En ze gaat werkelijk overal staan maar nog geen stapjes. Wel diverse dramaqueen buien.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')