lol.quote:Op donderdag 27 juli 2017 00:52 schreef k_man het volgende:
[..]
Is het dan niet goedkoper om zelf gewoon een pak boter in te vriezen?
Zelf gemaakt cookiedough ijs?? Dat klinkt lekker.quote:Op donderdag 27 juli 2017 01:48 schreef Impressme het volgende:
Raket en zelfgemaakte cookiedough-ijs. Niet echt een fan van ijs, maar zo af en toe is het wel lekker. Ik mis nog steeds vanille-ijs met karamelstukjes die ik eens paar jaar kocht ofzo. Gewoon uit de schappen gehaald en dan komen "ze" terug met peperduur ijs met karamel en noten (yak).
Eerdaags maar eens zelf karamel-ijs maken met caramac ofzo.
Ik moet echt kokhalzen van de combinatie van sinaasappelwaterijs en de romige binnenkant. Echt te walgelijk voor woorden en ik snap echt niet hoe mensen dit kunnen eten. Die twee s maken staan in zulk contrast, had je net zo goed makreel met chocolade kunnen doen of iets anders wat nergens op slaat. Echt te walgelijk voor woorden zo goor.quote:Op donderdag 27 juli 2017 14:30 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
Deze zijn wel lekker, en perenijsjes natuurlijk.
Huh, je lust dus ook geen makreel met chocolade?quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik moet echt kokhalzen van de combinatie van sinaasappelwaterijs en de romige binnenkant. Echt te walgelijk voor woorden en ik snap echt niet hoe mensen dit kunnen eten. Die twee s maken staan in zulk contrast, had je net zo goed makreel met chocolade kunnen doen of iets anders wat nergens op slaat. Echt te walgelijk voor woorden zo goor.
Nooit geprobeerd maar het is zeg maar een vergelijking om te laten zien hoe ongelooflijk goor ik de combinatie sinaasappelwaterijs + roomijs vind.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:26 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Huh, je lust dus ook geen makreel met chocolade?
Maar het is exotic, niet orange.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:27 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nooit geprobeerd maar het is zeg maar een vergelijking om te laten zien hoe ongelooflijk goor ik de combinatie sinaasappelwaterijs + roomijs vind.
Denk dat een lichte sinaasappelroomijs nog wel zou kunnen, misschien. Maar misschien ook niet. Sinaasappel kan denk ik gewoon niet met romige dingen.
Misschien dat het dan nog te doen is maar ik vrees van niet.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:28 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Maar het is exotic, niet orange.
Kokhalzen is overdreven imho, maar ik wil ook geen roomijs/sinaasappelijs combiquote:Op donderdag 27 juli 2017 15:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik moet echt kokhalzen van de combinatie van sinaasappelwaterijs en de romige binnenkant. Echt te walgelijk voor woorden en ik snap echt niet hoe mensen dit kunnen eten. Die twee s maken staan in zulk contrast, had je net zo goed makreel met chocolade kunnen doen of iets anders wat nergens op slaat. Echt te walgelijk voor woorden zo goor.
Ik zou ja graag overhalen eens makreel met chocolade een solero exotic te proberen.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:31 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Misschien dat het dan nog te doen is maar ik vrees van niet.
Het is geen sinaasappel.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kokhalzen is overdreven imho, maar ik wil ook geen roomijs/sinaasappelijs combi
Sorbet, Perzik Passievrucht, framboos, whateverquote:
Perzik met room kan nog wel.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sorbet, Perzik Passievrucht, framboos, whatever
Oh ja, die vind ik ook lekker. Lang niet meer gehad.quote:Op donderdag 27 juli 2017 14:30 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
Deze zijn wel lekker, en perenijsjes natuurlijk.
Eindelijk iemand met smaak.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:45 schreef kuolema het volgende:
[..]
Oh ja, die vind ik ook lekker. Lang niet meer gehad.
Oh een split vind ik eigenlijk wel lekker.quote:Op donderdag 27 juli 2017 15:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik moet echt kokhalzen van de combinatie van sinaasappelwaterijs en de romige binnenkant. Echt te walgelijk voor woorden en ik snap echt niet hoe mensen dit kunnen eten. Die twee s maken staan in zulk contrast, had je net zo goed makreel met chocolade kunnen doen of iets anders wat nergens op slaat. Echt te walgelijk voor woorden zo goor.
Dat is het ook.quote:Op donderdag 27 juli 2017 14:16 schreef 8777 het volgende:
[..]
Zelf gemaakt cookiedough ijs?? Dat klinkt lekker.
De Aldi in NL verkoopt twee soorten koekjesdeegquote:Op vrijdag 28 juli 2017 01:20 schreef Impressme het volgende:
[..]
Dat is het ook.
Ik maak zelf de cookie dough zonder ei, want in Nederland heb je geen cookie dough-deeg in de supermarkt. Niet zo heel moeilijk, kijk maar eens rond op internet. Chocolatechips kan je bij Jamin kopen of zelf een reep chocolade aan gort slaan, ook leuk.
haha nice meme 😂quote:Op donderdag 27 juli 2017 00:52 schreef k_man het volgende:
[..]
Is het dan niet goedkoper om zelf gewoon een pak boter in te vriezen?
Bij de emte kan je wel koekjesdeeg kopen in verschillende smaken bij de vriesafdeling.quote:Op vrijdag 28 juli 2017 01:20 schreef Impressme het volgende:
[..]
Dat is het ook.
Ik maak zelf de cookie dough zonder ei, want in Nederland heb je geen cookie dough-deeg in de supermarkt. Niet zo heel moeilijk, kijk maar eens rond op internet. Chocolatechips kan je bij Jamin kopen of zelf een reep chocolade aan gort slaan, ook leuk.
Bedankt voor de tip.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 16:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De Aldi in NL verkoopt twee soorten koekjesdeeg
Voor zover ik weet zit hier geen Emte in de buurt. Bedankt voor de tip iig.quote:Op zaterdag 29 juli 2017 18:15 schreef Zith het volgende:
[..]
Bij de emte kan je wel koekjesdeeg kopen in verschillende smaken bij de vriesafdeling.
Softijs kun je toch sowieso niet thuis eten? Tenzij je zo'n machine aanschaft.quote:Op zondag 30 juli 2017 04:25 schreef DieselTank het volgende:
Meestal van die langwerpige zakjes die je zelf moet invriezen. Of peren ijs, dubbellikkers of raketten Geen soft ijs
Vrijwillig een klomp roomboter op een stukje naar binnenwerkenquote:
Witte Magnums zijn gewoon lekker, en ja ik ben 12.quote:Op maandag 7 augustus 2017 20:01 schreef Geerd het volgende:
[..]
Vrijwillig een klomp roomboter op een stukje naar binnenwerken
Zijn jullie allemaal 12 ofzo
Dan mag hetquote:Op maandag 7 augustus 2017 20:10 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Witte Magnums zijn gewoon lekker, en ja ik ben 12.
Heerlijk maar ze zijn er alweer zeker een jaar hoorquote:Op maandag 7 augustus 2017 19:58 schreef pvdplanet het volgende:
[ afbeelding ]
Sinds kort weer verkrijgbaar, begin jaren 80 al honderden van weggelikt
Met magere yoghurt, (diepvries)fruit en een beetje honing ook!quote:Op dinsdag 8 augustus 2017 07:01 schreef MevrouwPuff het volgende:
Met Griekse yoghurt, suiker en fruit zelf maken is ook erg goed
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |