abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 15:54:03 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172528711
Etappe 17: La Mure - Serre-Chevalier, 183 km

Het begin van de 16e rit bleek toch lastig genoeg om enkele sprinters in problemen te brengen. Kittel, Groenewegen, Bouhanni, allemaal hadden ze moeite om het tempo in het peloton te volgen. Bouhanni wist later wel weer in z'n eentje terug te keren, razend knap. Na de snelle openingsfase moest George Bennett helaas opgeven, een behoorlijke tegenvaller voor de Nederlandse loterij. Ziek, net als Gilbert. Het zijn toch vooral de interessante renners die tijdens deze Tour moeite hebben om het einde te halen. Het tweede deel van de rit was vlak, terwijl het bijzonder hard waaide. Daardoor werd het al snel nerveus in het peloton en dat leverde uiteindelijk toch wat waaiertjes op. Enkele renners die hoog in het klassement staan, zoals Dan Martin, Meintjes en Contador, werden al snel op achterstand gereden. Verder gingen de meeste klassementsrenners goed om met de wind, wat eigenlijk wel jammer is. In de slotfase bleef er een groep van amper 30 man over, die zou gaan strijden om de dagwinst. In die groep zaten nog veel snelle mannen, met ook nog een aantal knechten. Op twee kilometer van de streep ging Bennati in de aanval en om hem terug te halen moest de loods van Boasson Hagen, Janse van Rensburg, vroeg in de achtervolging. Uiteindelijk zou dat Boasson Hagen de overwinning kosten, want hij had in de laatste meters van de rit niemand meer bij zich en hij liet zich daardoor wegdrummen in de laatste lastige bochten, dicht bij de streep. Matthews kon zich beter handhaven van voren en won op die manier de sprint, zijn tweede overwinning deze Tour. Hij deed wellicht de deur een beetje dicht voor Degenkolb, die na de finish extreem boos was. Zijn zoveelste ereplaats in de Tour, terwijl hij nog geen enkele keer een rit wist te winnen. Veel kansen gaat hij nu ook niet meer krijgen, we gaan de Alpen in. Het is tijd voor een lastige rit, met drie beroemde klimmen onderweg. Finish wederom na een afdaling, dat is bijna vaste prik tijdens deze Ronde van Frankrijk.




Voor het eerst start er een rit in La Mure, een dorp met 5000 inwoners in de Isère. Toch is de koers hier niet voor het eerst. De renners zijn al vaak genoeg langs dit dorp gereden, als ze over de Route Napoleon reden, de weg door de vallei die Grenoble en Gap met elkaar verbindt, over terrein waar Napoleon in vervlogen tijden nog wel eens een robbertje heeft staan te matten. Een andere koers van de ASO, de Dauphiné, is hier in 2014 nog geweest. Toen eindigde een rit in dit dorp en die rit werd gewonnen door een van de vreemdste renners van het peloton, Simon Spilak. La Mure heeft in het verleden twee renners van enige betekenis voortgebracht, Anatole Novak en Thierry Bourguignon. Novak was een verdienstelijke knecht die zelfs nog ooit een rit in de Tour wist te winnen, Bourguignon genoot in zijn tijd vooral veel bekendheid omdat hij als clown van het peloton geliefd was bij de supporters. In La Mure zelf is niet zo gek veel te beleven, maar het kan wel een goede uitvalsbasis zijn, want in de omgeving valt er genoeg te zien. Zo ligt La Mure niet ver van Notre-Dame de la Salette, een van de meest drukbezochte bedevaartsoorden van Frankrijk. Als je naar het meer van Monteynard gaat kom je daar in de buurt zo'n best wel toffe hangende brug tegen, speciaal voor de voetgangers. Vanuit La Mure heb je ook een uitstekend uitzicht op de bergen, waaronder La Pierre Percée, wat een opvallende verschijning is omdat er een gat in het midden zit. In La Mure kun je ook op de trein stappen, le Chemin de Fer de la Mure brengt je over een smalspoor door de bergen. In het voormalige mijnstadje, waar ze op zoek waren naar steenkool, staan ook nog een aantal musea. Daar vind je onder meer informatie over het verleden van het dorp en de streek. Gelukkig heeft La Mure ook nog een château, want anders tel je in Frankrijk niet mee.



In het begin van de rit rijden de renners over een brede weg door de vallei, in licht dalende lijn. Na een aantal kilometer wordt het vlak en niet lang daarna begint de weg voorzichtig omhoog te lopen. Richting Valbonnais gaat het twee kilometer omhoog aan 5%, maar vrij snel daarna is er ook weer een korte afdaling van twee kilometer. Na dat korte afdalinkje gaat het vervolgens een kilometer of 17 omhoog, waarvan het merendeel vals plat. Pas de laatste vijf kilometer van de 17 gaat het serieuzer omhoog. We zijn dan bezig aan de Col d'Ornon, een beklimming van de tweede categorie met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,7%. Geen al te zware klim, maar alsnog wel vrij interessant, zo aan het begin van de rit. Net zwaar genoeg om toch al iets te forceren, maar als er geen actie op de klim is hebben we in ieder geval de omgeving nog, want de weg leidt ons langs allerlei prachtige bergen. Na 30 kilometers komen de renners boven op de Col d'Ornon en daarna gaan ze dalen richting het dorpje Ornon. Deze afdaling is niet bijzonder technisch. Er is nog wel een technische passage, met een aantal haarspeldbochten, maar verder is de afdaling behoorlijk recht, veel lange stroken waar je prima bij kunt trappen. Bovendien is de weg breed, dat is ook altijd wel handig. Het asfalt is alleen redelijk slecht, dat is wel hinderlijk. Voorbij Ornon gaat het nog een aantal kilometer verder naar beneden, de renners rijden dan langs een aantal fraaie rotswanden. Er zijn hier ook nog wel wat korte bochtjes, maar al bij al lijkt het me prima te doen. Eenmaal beneden komen de renners in een van de bekendste valleien van Frankrijk terecht. Als ze hier rechtsaf slaan rijden ze naar Bourg-d'Oisans, daar waar de voet van de Alpe d'Huez liggen. Die klim slaan we dit jaar gelukkig over. De renners slaan linksaf en rijden over een kaarsrechte en vlakke weg zeven kilometer rechtdoor, richting de tussensprint van de dag in Allemond. Dit dorpje, aan het meer van Verney, bereiken we na 47 kilometer.



Richting Allemond loopt de weg al even omhoog en aan het eind van het dorp zijn er nog wat haarspeldbochten, waar het vies omhoog loopt, om bij het meer te komen. Daarna is het wel weer even vlak, tot in Verney. Hier begint de volgende klim van de dag officieel, de Croix de Fer. De col van het ijzeren kruis is een bekende klim in de Tour, de koers is hier al een keer of 18 geweest. Voor het laatst in 2015, toen kwam de klim zelfs twee keer voor, in twee verschillende ritten. Tijdens de 19e rit, naar La Toussuire, kwam Pierre Rolland als eerste boven. Een dag later, in de rit naar Alpe d'Huez, was Alexandre Geniez degene die hier de punten mocht pakken. Veel zei dat uiteindelijk niet, in beide gevallen bleken ze aan het eind van de rit niet de winnaar te zijn. Andere renners die ooit als eerste boven wisten t komen zijn onder meer Michael Rasmussen, Bernard Hinault, Gert-Jan Theunisse, Fausto Coppi en Gino Bartali. Prima rijtje toch wel. Van deze kant is de Col de la Croix de Fer 24 kilometer lang en 5,2% gemiddeld. Een col van de buitencategorie, met een misleidend stijgingspercentage. Het is namelijk een behoorlijk onregelmatige beklimming, met tussendoor twee afdalingen van twee kilometer. De klim is vooral in het begin lastig, in de eerste zes kilometer gaat het onder meer drie kilometer aan 9% gemiddeld omhoog, met zelfs een kilometer aan 10% gemiddeld. Daarna zwakt het wat af, met twee makkelijkere kilometers en daarna volgt de eerste afdaling. Na die afdaling volgt er wel een enorm lastig stuk van zes kilometer, met onder meer een kilometer aan 11% gemiddeld en twee kilometer aan 9,5%. Na deze lastige strook wordt het weer wat vlakker en daarna volgt de tweede korte afdaling. Deze korte afdalinkjes zijn wel nog even listig, want de weg op de Croix de Fer is niet enorm breed, maar wel redelijk bochtig. Na deze afdaling gaat het nog vijf kilometer verder omhoog, met ook nog een kilometer aan 8%. Verder valt het qua percentages nog wel mee tot de top, het laatste stuk na de top van de Glandon lijkt minder zwaar te zijn, maar met meer dan 20 kilometer klimwerk in de benen kan het toch al gaan doorwegen. Na 78 kilometer, op meer dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven.




De afdaling van de Col de la Croix de Fer begint meteen met een aantal haarspeldbochten. De weg is niet al te breed en het wegdek is ook niet overal even goed. Voordeel van deze afdaling is dat het in het begin nogal overzichtelijk is. Iedere bocht komt ruim op tijd in beeld, dat maakt het geheel een stuk makkelijker. Na vijf kilometer in dalende lijn passeren de renners een dorpje, Saint-Sorlin-d'Arves, waar het allemaal wat minder overzichtelijk wordt. In dit dorpje liggen een paar gemene bochten, maar na het passeren van dit dorpje is de afdaling een aantal kilometer vrij makkelijk, het gaat een stuk minder steil naar beneden dan in het begin. Na een tijd wordt het wel weer wat lastiger. Als de renners in de buurt komen van La Toussuire wordt de afdaling weer wat bochtiger, met een reeks haarspeldbochten en ook nog tal van andere bochten. In principe ook allemaal nog wel te doen, het is allemaal wel in te schatten. Tussendoor is het ook nog een paar keer zo goed als vlak, ook deze kant van de Croix de Fer is niet zo regelmatig. De coureurs rijden ook nog door een aantal tunneltjes, met tussen die tunneltjes door een prachtig uitzicht over de omgeving. Na een afdaling van een kleine 30 kilometer komen ze uit in Saint-Jean-de-Maurienne, een dorp dat in de Tour van 2015 ontzettend vaak werd bezocht. Zo eindigde de 18e rit van die Tour in dit dorp, de overwinning ging toen naar Romain Bardet. Een dag later startte er een rit en nog een dag later werd Saint-Jean onderweg weer gepasseerd. Toen had ik het wel even gehad met Saint-Jean-de-Maurienne, en nu eigenlijk nog steeds. Snel door dus, de renners gaan een aantal kilometer door de vallei rijden. 13 kilometer gaat het grotendeels rechtdoor, langs een riviertje, met aan de zijkanten meerdere imponerende rotsblokken en bergtoppen. Van Saint-Jean-de-Maurienne gaat het verder richting Saint-Michel-de-Maurienne en in dit stuk loopt het een heel klein beetje vals plat omhoog. Na 119 kilometer, aan de voet van de volgende klim, bereiken de coureurs Saint-Michel.



In Saint-Michel-de-Maurienne verlaten we de vallei en begint direct de beklimming van de Col du Télégraphe. Deze klim van de eerste categorie is een echte klassieker, al meer dan 30 keer kwam de klim voor in de Tour. Als je de Galibier van deze kant wil beklimmen, moet je eerst over de Télegraphe. Het is alleen al even geleden dat de organisatie nog eens de Galibier wilde beklimmen. De laatste passage dateert van 2011. Gorka Izagirre kwam toen als eerste boven op de Télégraphe, in een rit met aankomst op Alpe d'Huez. Dit is pas de vijfde keer deze eeuw dat de Télégraphe in het parcours zit, in vergelijking met andere Alpenreuzen komt de klim er bekaaid vanaf. De Télégraphe is 12 kilometer lang en 7,1% gemiddeld. In tegenstelling tot de Croix de Fer een regelmatige klim, met vooral veel kilometers aan 7% en een enkele uitschieter richting 8%. Na 132 kilometer komen de renners boven op deze mooi en zware klim, daarna gaat het vijf kilometer redelijk licht naar beneden, over een brede en niet eens zo bochtige weg. Na 137 kilometer komt de koers door het bergdorpje Valloire en hier begint de laatste klim van de dag. De mythische Col du Galibier, een beklimming van de buitencategorie. Net als de Télégraphe sinds 2011 niet meer voorgekomen in de Tour, onder meer omdat er in 2015 nog een tunneltje op instorten stond. In 2011 kwam Andy Schleck hier als eerste boven, andere renners die hem voorgingen zijn onder meer Rasmussen, Soler, Vinokourov, Botero, Garzelli, Pantani en ga zo maar door. Bijna alleen maar legendarische klimmers, en Stefan Schumacher. De Galibier is van deze kant 17,7 kilometer lang en 6,9% gemiddeld. De klim is minder regelmatig dan de Télégraphe en is in het begin behoorlijk goed te doen. Pas in de laatste acht kilometer van de klim wordt het echt interessant, daar ligt het zwaartepunt. In die kilometers komt het niet meer onder 7,5%, met heel veel kilometers aan 8,5%. Richting de top loopt het steeds verder op, van negen naar uiteindelijk 10%.




Na 155 kilometer komen de renners boven op de Galibier. Op de top ligt voor de eerste renner die hier passeert nog een mooie prijs, de Galibier is dit jaar de hoogste top van de koers en daardoor wordt hier de Souvenir Henri Desgrange uitgereikt. Ook altijd prettig als dat op de Galibier gebeurt, want op de top staat een monument ter ere van de beste man, die lang geleden de Tour de France voor het eerst liet organiseren. Na de Col du Galibier hebben we alle klimmen gehad, het gaat nu in dalende lijn verder tot de finish. De eerste negen kilometer van de afdaling is het vrij lastig. De weg is niet ontzettend breed en het is vooral heel er bochtig. De nodige haarspeldbochten, maar ook genoeg andere bochten. We rijden door een prachtige omgeving, maar daar zal weinig aandacht voor zijn onder de renners. Het gaat ook nog redelijk steil naar beneden, hoewel de andere kant wel nog net een tikkeltje steiler is. Na negen kilometer in dalende lijn bereiken we de Col du Lautaret, hier is een bocht naar links, waarna de renners op een bredere weg terechtkomen. Vanaf dat moment wordt de afdaling steeds makkelijker. Deze weg is in het begin nog wel even bochtig, maar al snel gaat het toch voornamelijk rechtdoor. Erg steil gaat het ook niet meer naar beneden, richting het einde wordt het zelfs zo goed als vlak. Een ideale bijtrapafdaling, geen afdaling om veel verschil te maken. Een beetje een matige finale, denk ik. Gelukkig is de omgeving wel mooi. In de laatste kilometers gaat het rechtdoor en het is eigenlijk gewoon vlak. Pas in de slotkilometer is er weer een bocht, bij een rotonde op een meter of 400 van de streep. Na de rotonde, waar de renners naar rechts moeten, gaat het nog een aantal meter omhoog, een vals platte finish. Ook nog een flauw bochtje naar rechts in de laatste meters. Voor een sprint met een wat grotere groep wellicht weer wat onhandig allemaal.



Serre-Chevalier is een Frans skigebied, een overkoepelend geheel van 13 dorpjes. Het dorpje waar we nu eigenlijk finish heet La Salle les Alpes, maar vanwege economische redenen is het wat makkelijker om het op Serre-Chevalier te houden. Dit is namelijk een van de grootste skigebieden van Frankrijk, met meer dan 250 kilometer aan piste. Het is sowieso het belangrijkste skigebied van dit deel van de Alpen, mede daarom is de Tour hier ook al een aantal keer geweest. Zeven keer, volgens de organisatie. Dat is niet helemaal waar, want bij die zeven tellen ze twee aankomsten bergop in de omgeving mee. Daar trappen wij natuurlijk niet in, dus houden we het op vijf. Drie aankomsten in een van de dorpjes van het skigebied, tot nu toe. Voor het eerst in 1974, de Spanjaard Vicente Lopez Carril zou de eerste winnaar worden in deze gemeente. Een jaar later keerde de Tour al terug, toen ging de overwinning naar Bernard Thevenet, die later ook het algemeen klassement zou winnen. Daarna duurde het een tijd voor er weer eens een aankomst in Serre-Chevalier was, we noteren 1993. De Zwitser Tony Rominger reed toen een geweldig hard. Hij won twee ritten achter elkaar, eerst de rit met aankomst in Serre-Chevalier en een dag later ook nog eens de rit die vanuit dit gebied vertrok. Sindsdien is de Tour hier niet meer geweest, het mocht dus wel weer eens. In Serre-Chevalier kan je overigens meer doen dan alleen skiën of snowboarden, het is ook een gunstige omgeving voor fietsers. Logisch natuurlijk, met zoveel mythische beklimmingen in de buurt. Toch kan je het ook bij andere vormen van fietsen houden, zo passeren de renners op een aantal kilometer van de streep nog een BMX-baan. Weer eens wat anders.



In La Mure wordt het weer smeltendasfaltwarm. Tegen de 30 graden aan, met geen kans op neerslag. Wel weer kans op wat wind, maar minder dan tijdens de vorige rit en het is tijdens deze rit ook niet enorm relevant. In Serre-Chevalier is het wat minder warm, want dat ligt wat hoger dan La Mure, maar alsnog zal het ook daar niet koud zijn. In Serre-Chevalier en omgeving is er wat kans op neerslag in de middag, hoewel die kans niet enorm groot is. De wind zal daar wat minder had waaien, voor zover het boeit. Starten doen we om 12:20, nadat we om 12:10 zijn begonnen met de neutralisatie. Als je de start wil zien moet je waarschijnlijk weer uitwijken naar Eurosport. Eurosport 1, om precies te zijn. De HOME OF CYCLING is er normaliter op tijd bij, dat kunnen we van onze vrienden van Sporza en de NOS niet zeggen. Die zijn er om 14:10 pas, dan zijn de renners al bezig aan de beklimming van de Col de la Croix de Fer. De finish wordt verwacht tussen 17:17 en 17:57.



Het is een lastige bergrit en daar zijn er niet veel van, dus zouden de klassementsrenners zich moeten roeren. Ik heb alleen zo'n gevoel dat ze dat niet gaan doen. Ze gaan vast wachten tot de volgende rit, met aankomst bergop. Dat wil dus zeggen dat deze rit best wel eens voor wat sterke vluchters zou kunnen zijn, hoewel het grotendeels af zal hangen van de plannen van Sky. Een scenario zoals in de rit naar Foix sluit ik niet uit. Een aantal sterke klimmers op achterstand die zich al vroeg in de debatten mengen en weg weten te blijven. Prima rit voor Contador om nog eens iets te proberen, bijvoorbeeld.
1. Barguil. Sunweb is niet te stoppen en Barguil moet nog een keer wat punten voor de bergtrui binnen gaan halen. Hij gaat sowieso weer in de aanval en dan is hij niet te stoppen, want zo werkt dat tegenwoordig bij Sunweb. Een van de ploegen die symbool moet staan voor het nieuwe wielrennen, geinig.
2. Roglic. Primoz deed het de afgelopen dagen wat rustiger aan. Beentjes sparen voor een nieuwe vluchtpoging. Dan is dit een mooie gelegenheid om nog eens in de aanval te gaan, tenzij Sjorske hem heeft aangestoken.
3. Benoot. Tijdens deze Tour ook wel een redelijk veilige keuze als je iemand zoekt die graag in de aanval gaat. Komt er verder nog niet helemaal uit qua resultaten, maar met de instelling zit het alvast goed. Geen saaie renner, onze Tiesj.
4. Navarro. Die gaat ook altijd in de aanval, maar in de buurt van de overwinning komt ie dan weer niet.
5. Contador. Ik hoop dat hij nog één keer alles uit de kast gaat halen. Zeker nu zijn achterstand weer wat groter is omdat hij zich op het vlakke liet wegblazen door wat wind. Tijd voor een laatste kunstje.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172528716
RIP Lau
pi_172528723
GPS loopt alweer terug.
pi_172528725
De Arriva-sprinters van Arriva tussen Leeuwarden en Groningen trekken ook sneller op dan de NS-treinen
pi_172528732
Mollema is het meesterbrein van deze etappe.
pi_172528736
EL TIE DIE ;(
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172528738
Als Mollema niet knecht kan hij deze rit winnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172528745
Nairo heeft weer benen
pi_172528748
Stelling: een land met bergen heeft eigenlijk veel meer grondoppervlak
pi_172528751
"Wielrennen is een processport"

Maduc, 19-7-2017
The only way you can be original, is to be yourself.
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:55:17 #11
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528752
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:54 schreef marcodej het volgende:
Als Mollema niet knecht kan hij deze rit winnen.
Niet direct een meesterdaler
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172528757
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:54 schreef marcodej het volgende:
Als Mollema niet knecht kan hij deze rit winnen.
Dat denk ik ook. Als Bertje het maar niet verkloot.
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:55:34 #13
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528760
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:55 schreef Joezi het volgende:
Stelling: een land met bergen heeft eigenlijk veel meer grondoppervlak
Sow
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172528766
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:55 schreef Joezi het volgende:
Stelling: een land met bergen heeft eigenlijk veel meer grondoppervlak
oneens
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:05 #15
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172528775
Col du Volkskrant.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:21 #16
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528787
Ik zit nu op 12.364 turfjes voor "Mollema"
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:24 #17
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172528789
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:55 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

oneens
eens
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:34 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172528794
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:56 schreef Dagoduck het volgende:
Col du Volkskrant.
Doe dit maar niet meer.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:38 #19
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172528795
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:55 schreef Joezi het volgende:
Stelling: een land met bergen heeft eigenlijk veel meer grondoppervlak
Mind is blown.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 15:56:51 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172528805
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:56 schreef Bugno het volgende:
Ik zit nu op 12.364 turfjes voor "Mollema"
SP-OR-ZA
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172528814
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:55 schreef Joezi het volgende:
Stelling: een land met bergen heeft eigenlijk veel meer grondoppervlak
Doorbraak in de wetenschap dit.
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:57:27 #22
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528816
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

SP-OR-ZA
GE-O-BLOCK-KIJ-KEN-OP-KAN-TOOR
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 15:57:31 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172528819
'Als je van alles schrik hebt ga je nooit winnen.'

- José de Cauwer, denker van beroep.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:58:07 #24
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528826
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
'Als je van alles schrik hebt ga je nooit winnen.'

- José de Cauwer, denker van beroep.
Alles vind ik niet zo eng, ik ben juist bang voor niks.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172528862
De avonturen van Carl
pi_172528865
Cink was mountainbiker
pi_172528870
Bakelmans eraf
pi_172528874
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:58 schreef Bugno het volgende:

[..]

Alles vind ik niet zo eng, ik ben juist bang voor niks.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik wil alles of niets
Baby, roep jij maar niets
pi_172528880
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:59 schreef Rudicio het volgende:
Cink was mountainbiker
En kan dus goed dalen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 15:59:57 #30
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172528882
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:59 schreef Chiappucci het volgende:
Bakelmans eraf
Bardet mag het zo alleen opknappen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172528888
geweldig om Mollema zo te zien harken. voor aan _O-
pi_172528903
Afdalinggenot _O_
pi_172528910
De Roog!
pi_172528915
Prima attack?
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:00:42 #35
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172528918
De Roog neemt wat puntjes mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172528926
Impey oke
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:01:23 #37
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172528936
Yaids zet zijn mannen op kop.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172528940
Dat was Minnaard.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172528941
Orica, tja
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:01:49 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172528948
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:01 schreef Dale__Cooper het volgende:
Orica, tja
Walgelijke ploeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172528960
De mannen van Jaids.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172528965
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Walgelijke ploeg.
Wie vind je eigenlijk wel sympatisch?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172528966
De werken van Impey
pi_172528969
De werken van Orica
pi_172528973
Yates is bang dat Contador zijn zevende plekje inneemt
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:02:55 #46
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172528980
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:02 schreef marcodej het volgende:

[..]

Wie vind je eigenlijk wel sympatisch?
Baby Dump.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172528985
Voor wie is Impey nou op kop aan het rijden?
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:03:43 #48
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529000
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Baby Dump.
Blijf het nog steeds een gekke naam voor een wielerploeg vinden :@
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:03:49 #49
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529005
WAAR IS MOLLEMA?
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:04:08 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529014
Heeft Rogla de bollen al?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:04:15 #51
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529016
quickstepteam twitterde op woensdag 19-07-2017 om 16:03:08 Another abandon at #TDF2017: Dan McLay. reageer retweet
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:04:25 #52
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529020
Waarom begint Oricaids nou te rijden?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:04:42 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529033
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:04 schreef Momo... het volgende:
quickstepteam twitterde op woensdag 19-07-2017 om 16:03:08 Another abandon at #TDF2017: Dan McLay. reageer retweet
Echt?!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529036
Hij heeft al 5 min mollema niet genoemd
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:04:51 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529037
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:03 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Blijf het nog steeds een gekke naam voor een wielerploeg vinden :@
Ook een rare naam voor een winkel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:05:02 #56
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529041
Wat heb je nodig op de top.

Een fiets.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172529044
Omdat Zonneveld gisteren yates als winnaar voorspeld heeft
I am a Koala who Stretches :P
pi_172529054
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook een rare naam voor een winkel.
Meer iets voor een kinderdagverblijf idd.
in a crowd you lose humanity
pi_172529065
Mollema is flink aan het schroeien
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:06:30 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529069
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:05 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Meer iets voor een kinderdagverblijf idd.
_O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529075
Wat een druk voor Contador
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:06:53 #62
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529079
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:05 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Meer iets voor een kinderdagverblijf idd.
:D
pi_172529084
DE WERKEN VAN MOLLEMA _O_
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529085
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:02 schreef marcodej het volgende:

[..]

Wie vind je eigenlijk wel sympatisch?
Och RR is heel eerlijk, hij haat alles
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:07:17 #65
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529088
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:05 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Meer iets voor een kinderdagverblijf idd.
Of een kringloopwinkel voor organen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529090
Ducrot zet Herbert even op z'n plaats _O_
Demain, on roule
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:07:35 #67
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529095
De Roog ziet er frisser uit dan Bert.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172529096
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Of een kringloopwinkel voor organen.
Lol of een illegale abortuskliniek heheheheh
pi_172529101
Een overwinning van Rogla zou ook wel genot zijn.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:07:55 #70
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529103
Een afdaling is een loterij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:08:05 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529106
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:07 schreef Joezi het volgende:

[..]

Lol of een illegale abortuskliniek heheheheh
wahahhahah
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:08:13 #72
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529107
Met zijn blauwe schoenen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:09:23 #73
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529130
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:07 schreef Joezi het volgende:

[..]

Lol of een illegale abortuskliniek heheheheh
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 10:29 schreef Koffieplanter het volgende:

Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:09:35 #74
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529136
Rogla muist er vanonder.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:09:52 #75
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529142
ROGLAAAA
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:09:55 #76
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529143
De Roog is op de turbo
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:03 #77
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529147
Mollema moet lossen ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:06 #78
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529149
Called it.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:08 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529152
Bertje lachend in het wiel van Roglic.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529153
The Roog, the Roog, the Roog is on fire
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:15 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529155
Primoz en Bertje gaan het uitmaken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529160
Roglic de ex-schansspringer zegt Herbert net :o
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:43 #83
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529169
Brice Ajuu. (hij moet lossen)
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529170
Dit gaat Bert winnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:10:57 #85
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529175
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:10 schreef Max23 het volgende:
Roglic de ex-schansspringer zegt Herbert net :o
Is de Roog een ex-schansspringer??? :o
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:07 #86
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529178
Dag Mol.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:11 #87
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529179
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:10 schreef Sabata het volgende:
The Roog, the Roog, the Roog is on fire
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172529180
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:10 schreef Mani89 het volgende:
Brice Ajuu. (hij moet lossen)
Brice Faalju.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:13 #89
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529181
Wisten jullie dat Roglic ooit aan schansspringen heeft gedaan?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529182
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:10 schreef Max23 het volgende:
Roglic de ex-schansspringer zegt Herbert net :o
Voor de 4e keer of zo zei hij dat pas. :D
The only way you can be original, is to be yourself.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:16 #91
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172529183
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Een afdaling is een loterij.
Een afdaling is net een schans
pi_172529192
Vino baas
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:33 #93
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529193
VINOGOD
pi_172529196
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:09 schreef Bugno het volgende:

[..]

[..]

  woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:36 #95
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529197
VinoGod _O_
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:46 #96
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529201
Bertje is laf aan het doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:11:47 #97
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529202
Vino :o Leeft die nog..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172529211
Denk dat Roglic beter is dan Bertje.
pi_172529215
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:10 schreef Momo... het volgende:

[..]

Is de Roog een ex-schansspringer??? :o
https://www.google.nl/sea(...)imgrc=muBTkkcpEZiewM:
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172529221
komop Bertje
pi_172529225
Toch knap dat Han Kock na 20 jaar Tour de France al een paar woorden Frans kent.
pi_172529228
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:12 schreef Chiappucci het volgende:
Denk dat Roglic beter is dan Bertje.
In schansspringen wel ja.
The only way you can be original, is to be yourself.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:12:52 #103
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529231
quote:
Sarcasme lieve schat
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:16 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529237
Quintana richting parkeerplaats.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529239
Capibara :W
pi_172529240
Quintana lost, alweer
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:26 #107
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172529241
Allejezus Quintana :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:27 #108
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529243
Quintana ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:29 #109
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529245
Nairo :')!!!!!!!!!!!!!!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:34 #110
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529247
Quintana komt straks in het groepje met Pieter Vanspeybroek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:34 #111
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529248
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:12 schreef Momo... het volgende:

[..]

Sarcasme lieve schat
Die lieve schat is zeker ook sarcasme?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Forum Admin / PR woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:39 #112
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172529249
Kientana :')
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:13:44 #113
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529251
Capibara gaat volgend jaar bij Astana schroeien
pi_172529252
Schön war die Zeits
pi_172529256
Quintana kan zich beter gaan voorbereiden op de Vuelta.
pi_172529257
prachtkop Vino
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:14:08 #117
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529265
Buchmann is echt een tyfusrenner.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:14:19 #118
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529267
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Buchmann is echt een tyfusrenner.
Nounou
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:14:19 #119
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529268
Meintjes in laatste wiel.

Verrassend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529270
14 man groot ongeveer die peleton
pi_172529275
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Buchmann is echt een tyfusrenner.
Na zijn Dauphiné had ik toch wel wat meer verwacht.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:14:46 #122
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529276
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:14 schreef StephanL het volgende:
14 man groot ongeveer die peleton
die peleton
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:14:49 #123
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529278
Ook Lodewijk Asscher is woensdag in de Tour. De demissionaire vicepremier rijdt mee in de ploegleiderswagen van Bahrain-Merida, waar de Nederlander Tristan Hoffman de ploegleider is
pi_172529284
Vrolijk in de auto zingen _O-
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172529290
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:14 schreef Momo... het volgende:
Ook Lodewijk Asscher is woensdag in de Tour. De demissionaire vicepremier rijdt mee in de ploegleiderswagen van Bahrain-Merida, waar de Nederlander Tristan Hoffman de ploegleider is
Ah, daarom rijdt Cink zo hard.
pi_172529299
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:14 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Na zijn Dauphiné had ik toch wel wat meer verwacht.
renner voor Sunweb als knecht voor Tom? Lekker als Duits team.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_172529310
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:12 schreef Momo... het volgende:

[..]

Sarcasme lieve schat
Thankx. O+
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_172529316
Wat is het hier bloedverziekend heet. Tijd voor een onweersbui.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529318
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:11 schreef Joezi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
die voelt zichzelf zeker weer te groot om hier te posten ?
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:16:04 #130
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529319
Ik kwam echt niet meer bij toen die ploegleider van Bora zei dat Buchmann in de aanval zal gaan omdat hij een 20ste plek in het klassement hem niet interesseert.

En natuurlijk zie ik hem hier weer anoniem aanklampen tot de dood.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529333
Iemand idee wanneer ze ongeveer aankomen moet kwart voor zes weg...
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:16:57 #132
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529336
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:16 schreef PSVCL het volgende:

[..]

die voelt zichzelf zeker weer te groot om hier te posten zeker?
douze points
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:03 #133
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172529339
Mollema voor de winst!
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:05 #134
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529342
De schansspringer rijdt een prima Tour
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:06 #135
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529343
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:16 schreef capuchon_jongen het volgende:
Iemand idee wanneer ze ongeveer aankomen moet kwart voor zes weg...
14 voor zes
pi_172529344
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:16 schreef marcodej het volgende:
Wat is het hier bloedverziekend heet. Tijd voor een onweersbui.
Hier ook in Rotterdam. Gewoon warme lucht en benauwd als wat. Niet prettig
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:13 #137
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529345
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:16 schreef capuchon_jongen het volgende:
Iemand idee wanneer ze ongeveer aankomen moet kwart voor zes weg...
Dat gaat wel lukken denk ik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:25 #138
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529349
De beklimming van de telegraaf
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529355
"zonder kittel"????

Is hij niet meer gestart ofzo?
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:36 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529356
Roglic is gigantisch op de brommer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:42 #141
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172529358
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:17 schreef Momo... het volgende:

[..]

14 voor zes
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172529359
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
"zonder kittel"????

Is hij niet meer gestart ofzo?
Nee, gevallen en afgestapt.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:17:54 #143
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172529360
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
"zonder kittel"????

Is hij niet meer gestart ofzo?
Afgestapt ja
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:18:07 #144
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529368
Vintage Rogla hier. Die gaat slag om slinger demarreren om Bertje eraf te rijden.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529380
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:12 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

In schansspringen wel ja.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:18:31 #146
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529381
Ik moet even op pad...hopelijk voor de fieniesj weer beeld
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:19:01 #147
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529394
Uran gaat echt choken in de tijdrit
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:19:34 #148
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529404
Bestaat er een kans dat de favorieten gewoon in het Sky wiel blijven zitten vandaag?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:19:39 #149
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529406
Vandaag moet Bardet Froome op 2 minuten rijden om de Tour te winnen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:19:59 #150
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172529412
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:19 schreef Mani89 het volgende:
Bestaat er een kans dat de favorieten gewoon in het Sky wiel blijven zitten vandaag?
Die kans is exact 23,7 %
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172529413
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:19 schreef Mani89 het volgende:
Bestaat er een kans dat de favorieten gewoon in het Sky wiel blijven zitten vandaag?
In het 'nieuwe wielrennen' bestaat die kans altijd
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:20:12 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529415
Frank, non-coureur
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:20:15 #153
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529417
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:19 schreef Mani89 het volgende:
Bestaat er een kans dat de favorieten gewoon in het Sky wiel blijven zitten vandaag?
Ja....
pi_172529418
Zo te horen moet Max Verstappen eens bij Aru langs.
The only way you can be original, is to be yourself.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:20:39 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529426
Ze rijden vooraan niet echt door.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529427
Atapuma heeft in een keer benen gevonden.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:20:43 #157
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529431
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:20 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Zo te horen moet Max Verstappen eens bij Aru langs.
Trekt die ook tia-gezichten?
pi_172529441
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:20 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Zo te horen moet Max Verstappen eens bij Aru langs.
ontploft zijn motor nooit?
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:21:10 #159
62913 Blik
The one and Only!
pi_172529442
Contador gaat het niet redden vandaag
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:21:28 #160
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529444
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ze rijden vooraan niet echt door.
Ze mogen Debonis oprapen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:21:33 #161
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529445
39 km is nog best ver
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:21:41 #162
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529449
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vandaag moet Bardet Froome op 2 minuten rijden om de Tour te winnen.
Morgen is er ook een kans op de Izoard. Laatste kilometers zijn daar viessteil.
pi_172529451
Atapuma blijkt opeens ook weer te kunnen fietsen.
pi_172529462
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:21 schreef Momo... het volgende:
39 km is nog best ver
Voor een Mollema niet
pi_172529466
Mollema gaat ook weer aansluiten zo te zien
pi_172529471
Zit er nog maar 15 seconden achter
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:22:58 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529472
Roglic is er klaar mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529476
Roog jongen, doe eens rustig.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:23:38 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529491
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:23 schreef TheArt het volgende:
Roog jongen, doe eens rustig.
Komt goed, hij is beresterk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:23:50 #170
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529498
Zeg het maar jongens, wie gaat er winnen?
pi_172529513
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Zeg het maar jongens, wie gaat er winnen?
de Mol
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_172529514
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Zeg het maar jongens, wie gaat er winnen?
Vijf sterren voor Roglic.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:25:04 #173
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529519
Bert ziet er niet meer zo fris uit
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:25:22 #174
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529525
Ik zet mijn geld in op Serge
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:25:23 #175
62913 Blik
The one and Only!
pi_172529526
Verwacht ik ook, roglic. Contador lijkt gaar en het zwaarste moet nog komen
pi_172529533
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:23 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Komt goed, hij is beresterk.
Dan nog gooi je me je krachten zo ver voor de top. Dan kan je beter wachten tot een paar km onder de top ofzo.
pi_172529543
Neee, Buchmann
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:26:16 #178
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529545
Bardet gaat winnen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:26:22 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529548
He verdorie, Buchmann moet lossen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:26:24 #180
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529549
Boekman kan niet langer anoniem aanklampen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529555
Nog steeds Kwiat :')
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:26:40 #182
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172529558
Kwiat is echt achterlijk sterk.
pi_172529559
Wat een woest landschap he jongens, kijk en huiver
pi_172529567
Kwiat, dit slaat toch helemaal nergens meer op?
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:27:13 #185
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529569
Alles komt terug vooraan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:27:43 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529578
Boekman is een non-renner
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529581
Quintana naar Sky :?
pi_172529583
Contador is niet zo heel goed.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529587
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:27 schreef marcodej het volgende:
Contador is niet zo heel goed.
Wij vinden van wel
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:28:13 #190
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172529588
Nog een knecht voor Bert
pi_172529591
Mollema komt met een beetje geluk ook weer terug.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529593
Contador hoopt dat Mollema ook nog terugkomt.
pi_172529603
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:27 schreef marcodej het volgende:
Contador is niet zo heel goed.
Die faket neem ik aan. Of hij heeft zich echt opgeblazen op de Croix de Fer.
pi_172529609
Op deze manier gaat Nieve nog mee over de top.
pi_172529613
Zo taai als een leren schoenzool _O-
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172529614
Hoe is de finish?
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:29:08 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529615
Leuk, Meintjes weer aanklampend in het laatste wiel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529618
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:29 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Zo taai als een leren schoenzool _O-
Heerlijke Ducrot-uitspraak.
pi_172529619
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:29 schreef Szura het volgende:
Leuk, Meintjes weer aanklampend in het laatste wiel
Mooi om te zien
pi_172529629
Nu gaat Navarro hard op kop rijden voor zijn vriend Bertje.
pi_172529630
Sterk van Vuillermoz.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:30:21 #202
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172529640
Contador schakelt verkeerd.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172529643
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:30:39 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529650
Serge is een sterke mens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529654
Kongsi's _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:31:17 #206
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529660
Pauwels is vertrokken
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:31:22 #207
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529662
Laat die Pauwels maar gek doen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529664
Pauwels _O_
U MAD?
pi_172529665
Niet die walgelijke Pauwels ajb
pi_172529666
Pauwels gaat hier toch niet winnen hè. :r
Citius, Altius, Fortius.
pi_172529671
Pauwels zou ik ook wel een etappe gunnen.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:31:41 #212
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529672
Ze komen nog terug.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529674
Shit, een Belg op kop. Ik dreig te zappen naar NOS.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:32:05 #214
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172529681
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:31 schreef Aguero het volgende:
Pauwels gaat hier toch niet winnen hè. :r
Nee, hij moet straks wachten op Sastre.
in a crowd you lose humanity
pi_172529685
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:31 schreef marcodej het volgende:
Shit, een Belg op kop. Ik dreig te zappen naar NOS.
Je bent welkom hoor
pi_172529687
2.40 nog maar. Dat wordt nog krap voor de kopgroep.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529688
Roog doet het nu wel slim. Op kop rijden, maar niet te hard.
pi_172529689
Waar is van Poppel?
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:32:37 #219
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529690
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:32 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nee, hij moet straks wachten op Sastre.
:P
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:32:58 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529693
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:32 schreef TheArt het volgende:
Roog doet het nu wel slim. Op kop rijden, maar niet te hard.
Instructies gehad van Jan Boven, neem ik aan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:33:18 #221
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172529699
Dit stuk is wel erg steil. :D
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:33:50 #222
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529705
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Instructies gehad van Jan Boven, neem ik aan.
Instructies van Jan Boven hoe je een berg op rijdt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529707
Vanaf nu gaat de Galibier lastiger worden.
pi_172529712
Bertje moet Roog laten gaan?
pi_172529714
Potverdikke wat is De Roog sterk
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:34:22 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529717
En wat heeft Pauwels nu bereikt?!!?!!??
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:34:29 #227
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529722
Frank is stuk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:34:34 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529723
Frankie heeft het moeilijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529724
Dit is de kans voor LottoNL om een rit te winnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529725
Contador :')

Al dat werk van Bauke voor niks :(
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172529730
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Instructies gehad van Jan Boven, neem ik aan.
Het olijke duo Frans en Nico is toch present?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:02 #232
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529733
Rogla lijkt het sterkst.
pi_172529735
Sky :Z
pi_172529742
Ik hou van Dan. Mooie jongen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529745
Martin
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:37 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529746
Daar gaat Rogla.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:43 #237
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529749
DAAR GAAT IE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529750
Rogla weg.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:46 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529751
Bertje kan niet meer.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:48 #240
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172529752
Roglic, jawel _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:51 #241
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172529753
Rogla! _O_
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:35:55 #242
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529755
TLJ w/
pi_172529761
Rooklik _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172529763
Eens kijken of Rogla echt zo sterk is.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:36:28 #245
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529768
Kijk die focus jongens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529769
ja leuk in je eentje dalen
pi_172529771
WE WORDEN GEK WANT WIJ ZIJN FAN VAN LOTTONL.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:36:45 #248
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172529774
Prima Rogliz ^O^
in a crowd you lose humanity
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:03 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529780
Martin met z'n walgelijke kotsstijl weer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529784
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:36 schreef marcodej het volgende:
WE WORDEN GEK WANT WIJ ZIJN FAN VAN LOTTONL.
:N Alleen van Gesink, ben blij dat ie naar Movistar gaat
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:25 #251
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172529792
Rooggod
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:30 #252
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172529794
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:37 schreef Szura het volgende:
Martin met z'n walgelijke kotsstijl weer
Hij valt tenminste aan, Dat zouden er meer moeten doen.
in a crowd you lose humanity
pi_172529797
Zelfs als Roglic alleen bovenkomt, zal hij wel in het skoekeloen duiken in de afdaling.
Demain, on roule
pi_172529798
Roog moet wel vol gaan nu, anders gaan de favorieten voor de zege rijden.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:43 #256
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529801
Nieve haakt eerder af dan Kwiat. Lolz.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:45 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529802
Doei Sneeuw
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:48 #258
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529806
Nieve lost voor D'n Kwiat.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:37:51 #259
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172529807
Nieve lost bijna. :o
pi_172529809
Roglic das toch die oud schansspringer?
Geen dank voor mijn genade.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:14 #261
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529817
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:37 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Hij valt tenminste aan, Dat zouden er meer moeten doen.
Met name Aru en Bardet ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529818
Nieve is niet zo goed. Interessante ontwikkeling.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:19 #263
265852 Gohf046
Ex - FvD'er
pi_172529819
Hangt Mollema nog tussen de kopgroep en groep Froome?
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_172529821
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:37 schreef LekkerWeertje het volgende:
Nieve lost bijna. :o
*Niébe
pi_172529822
Ducrot :')
The only way you can be original, is to be yourself.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:40 #266
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529827
Hij is al ver weg joh. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529830
De Roog gaat winnen
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:49 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529831
Roglic is ribbedebie.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:49 #269
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172529832
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Met name Aru en Bardet ja
Die moeten Froome vandaag toch echt een minuutje aansmeren.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:50 #270
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172529834
Frank kan daar gewoon weer aansluiten. :')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172529835
Ziek gat zeg
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:55 #272
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172529837
Flink stuk al _O_
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:56 #273
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172529838
Best gaatje hoor _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:57 #274
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172529839
Dat gat :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:58 #275
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529841
Kwiat staat stil.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:38:59 #276
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172529844
Kwartjes
pi_172529845
Muntjes
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:00 #278
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529846
Parcheggio
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529847
PRIMOS WAT EEN BEEST.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529849
Als Gesink nog in leven was geweest had hij dit ook kunnen doen :'(
pi_172529850
Kwartjes voor Kwiat
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:12 #282
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172529851
Goede parkeerplek _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:15 #283
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172529853
Mollema kapot gegaan,roglic rijdt vooruit.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:16 #284
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172529854
Kwiat is op zoek naar kwartjes
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:23 #285
56724 Wombcat
rent wiel
pi_172529858
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kwiat staat stil.
Nogal ja :o
in a crowd you lose humanity
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:24 #286
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172529859
Dat is stilstaan _O-
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:32 #287
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_172529860
Jaaa, alleen Landa nog over! :D
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:33 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529861
Rogla gaat centjes pakken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172529862
Jammer Roog, maar dit gaat nog verdomde moeilijk worden.
pi_172529863
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:39 schreef johannes_vermeer het volgende:
Als Gesink nog in leven was geweest had hij dit ook kunnen doen :'(
:')
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 19 juli 2017 @ 16:39:42 #291
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172529866
Hahaha Kwiat
pi_172529874
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:39 schreef johannes_vermeer het volgende:
Als Gesink nog in leven was geweest had hij dit ook kunnen doen :'(
Die was nu al binnen geweest.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529876
Barguil
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 16:40:21 #294
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172529885
Denk dat alleen Rogla vooruit blijft.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172529886
Als Landa doorrijdt wordt het nog lastig voor Roglic.
  woensdag 19 juli 2017 @ 16:40:36 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172529887
Landa legt ze op de pijnbank
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 16:41:00 #297
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172529900
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:40 schreef Chiappucci het volgende:
Als Landa doorrijdt wordt het nog lastig voor Roglic.
Ik neem aan tempo om Martin niet te ver te laten rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172529902
Roog moet hopen dat het hollen en stilstaan wordt bij Froome en co.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172529917
45 sec al, wat _O-
pi_172529920
Landa rijdt op halve kracht
pi_172529921
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 16:41 schreef TheArt het volgende:
45 sec al, wat _O-
lollergps
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')