abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172319320
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 19:06 schreef Aiciu het volgende:
Mensen die zich aan de regels houden en die zich dan druk maken om mensen die daar niet mee bezig zijn.
Herkenbare shit :')
pi_172319946
Dat ze ademen.
Zonder wrijving geen glans
pi_172320132
quote:
0s.gif Op maandag 10 juli 2017 15:49 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Dat ze ademen.
Meestal dat...
buenoposmoltbéposadiós
  dinsdag 11 juli 2017 @ 13:24:40 #29
444256 Villas__Rubin
Kwaadaardige dictator
pi_172339893
quote:
6s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 23:11 schreef Salvad0R het volgende:
vooral de pogingen op mijn leven vind ik echt voor kneusjes moet ik zeggen.
Pogingen op jouw leven? Waar de fuck slaat die zin nou weer op?

OT: mensen die zo gebrekkig en raar praten.
"A leader must be a terror to the few who are evil in order to protect the lives and well-being of the many who are good"
  Moderator dinsdag 11 juli 2017 @ 13:35:04 #30
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_172340121
Zuchters en boosmensen. (meestal één en dezelfde persoon). En mensen die heel goed kritiek kunnen geven maar het totaal niet kunnen ontvangen, hypocriete onzin is dat.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
pi_172340804
Kliekjesgedrag.
pi_172341511
die verenigde skepsis-theoretici die alles neersabelen wat niet in hun straatje past en die het mooie en ware liefdevolle bestaan ontzielen met harde mentale no-nonsense regels, die zo van een paradigma een dogma maken.
pi_172341524
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 13:24 schreef Villas__Rubin het volgende:

[..]

Pogingen op jouw leven? Waar de fuck slaat die zin nou weer op?

OT: mensen die zo gebrekkig en raar praten.
Dat lui mij proberen af te maken, maar ze onderschatten mijn bloedlust.
pi_172344864
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 13:24 schreef Villas__Rubin het volgende:

[..]

Pogingen op jouw leven? Waar de fuck slaat die zin nou weer op?

OT: mensen die zo gebrekkig en raar praten.
dat is een gezegde (anglicisme?)
Now I'm Hi, Pt. 3
pi_172346740
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 18:16 schreef Hyaenidae het volgende:
Dat je meisjes niet vrij mag neuken, net zoals in het dierenrijk.
Maar ondertussen lopen ze er wel allemaal als sletjes bij met dit weer.
Kijken mag al niet begreep ik :')
pi_172346808
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 09:36 schreef Bogatell het volgende:
Ik vind het ego van veel mensen zwaar irritant.

Iedereen heeft een ego, maar het is maar net hoe je er mee om gaat.

Sommige mensen lijken vanaf moment van opstaan tot moment van naar bed gaan 100 % gefocust op hun status / imago / ego maar te boosten. Constant bezig met zelfpromotie, onderlinge competitie, (te) toffe verhalen vertellen over/aan anderen wat vaak gaat over hoe succesvol ze zijn, hoeveel geld ze verdienen....

Ik ken zelfs best wel wat mensen die hun eigen levensvreugde ondergeschikt hebben gemaakt aan hun sociale plaatje ''naar buiten toe''. Zo ken ik ouders die geld hebben geleen van buren om voor hun zoon een Canada Goose jas van 800 euro te kopen, dat soort shit :')

Wees gewoon lekker jezelf, geniet van het leven en maak je niet zo fucking druk om al die onzin.
Die competitie inderdaad. Beetje stoer lopen doen tegen je dat ze je wel zullen klappen terwijl ze hard verliezen. Zeg dan niets weet je :')
  dinsdag 11 juli 2017 @ 18:49:08 #37
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_172346828
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 18:48 schreef Fatoeman het volgende:

[..]

Die competitie inderdaad. Beetje stoer lopen doen tegen je dat ze je wel zullen klappen terwijl ze hard verliezen. Zeg dan niets weet je :')
ThaNKS VOOR HET DUBBELPOSTEN :* :* :*
eN DE NINJA EDIT O+ O+
pindazakje
pi_172346850
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 09:41 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Als mensen er een radicale mening op nahouden maar boos worden als je om goede beargumentatie vraagt omdat ze die niet hebben.

Mensen die zeggen dat je 'geen leven' hebt als je er een nerdhobby op nahoudt maar dat geldt niet voor mensen die het hele weekend sportwedstrijden kijken.

'Oh nee grapje' als mensen realiseren dat ze iets doms hebben gezegd.

Eens, laatst pownede ik zo'n gastje omdat ie iemand liep te flashen. Zei die was maar een grapje :')
  dinsdag 11 juli 2017 @ 18:50:09 #39
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_172346854
hAHAAA IS SCHREEUW NIET DAT LIJKT ALLEEN MAAR ZO :'( :'(
pindazakje
pi_172346875
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 18:49 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

ThaNKS VOOR HET DUBBELPOSTEN :* :* :*
eN DE NINJA EDIT O+ O+
_O-
Soms wist fok je quote helaas niet waardoor je dubbelquote
pi_172346961
quote:
8s.gif Op dinsdag 11 juli 2017 13:35 schreef jogy het volgende:
En mensen die heel goed kritiek kunnen geven maar het totaal niet kunnen ontvangen, hypocriete onzin is dat.
Zelfde verhaal met mensen die jou in de zeik zetten, maar het vervolgens niet terug kunnen ontvangen. Al zo vaak meegemaakt :')
  dinsdag 11 juli 2017 @ 23:36:06 #42
399061 kuolema
vermaledijd
pi_172354834
Wat al is genoemd: kunstmatig sociaal gedrag. Voor mij is het een soort verplicht toneelspel en ik kan me niet voorstellen dat dat voor anderen niet zo is. Al brengen ze het soms zeer overtuigend, lijkt het ze zo natuurlijk af te gaan. Het lijkt zo oprecht.
Je weet nooit of iemand eerlijk is of niet, omdat bijna iedereen het sociale rollenspel heeft geďntegreerd in zijn persoonlijkheid. Ze zijn er zo aan gewend dat ze daadwerkelijk lijken te geloven dat het oprecht is. Ik vind het zeer verwarrend.

Daarnaast naďviteit, ook wanneer mensen proberen te bewijzen niet naďef te zijn en alles door te hebben, zoals bij conspiracy theories (dat is ook naďviteit, indien ze klakkeloos ideeën overnemen zonder er zelf verstand van te hebben).

Domheid. Mensen zijn zo onwijs dom. Ik ook. Dat frustreert me enorm.

Mensen die alleen maar negatieve dingen te zeggen hebben over anderen. Dat uitspreken bij een persoon die dan uiteraard weer allerlei kritiek krijgt bij de volgende luisteraar. Ik voel me schuldig als ik alleen kritisch over iemand praat, probeer daarna ook de positieve eigenschappen te benoemen zodat ik geen verkeerd beeld geef. Want die positieve eigenschappen zijn er vrijwel altijd, en door met elkaar alleen de negatieve dingen te benoemen beďnvloed je het beeld van iemand op een verkeerde manier, versterk je minachting en benadeel je een persoon.
Natuurlijk mag je die negatieve dingen bespreken, maar voorkom dat je je laat meeslepen door die ene kant die wordt benadrukt.

Ik ben iemand die mensen in het algemeen stom vind. Sommige mensen vind ik in eerste instantie minder stom maar uiteindelijk vind ik ze allemaal walgelijk.
Het wordt tijd dat alles uitsterft. Er is toch geen kans op verbetering.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_172356857
Toepasselijk oud artikel van de frontpage: http://frontpage.fok.nl/c(...)pische-stoornis.html

quote:
Beste naasten van mensen met een psychiatrische aandoening,

hierbij wil ik informatie geven over de neurotypische stoornis. Het is belangrijk te weten welke kenmerken erbij horen, omdat het een onzichtbare aandoening is. Het is niet te genezen. Gelukkig kun je met een tijdige diagnose en deskundige begeleiding het leven draaglijk maken.

Kinderen en volwassenen die aan NT lijden, kenmerken zich door niet opvallen, aangepast gedrag en hun mening en werkelijkheid voegen naar de heersende normen. De hoogste bieder wint ze voor zich. Ze blijken uiterst gevoelig te zijn voor de mening van anderen, voor de media en voor reclameboodschappen. Deskundigen en andere hooggeplaatste personen hebben bijna een goddelijke status.

De oorzaak van deze aandoening is nog niet bekend, maar volgens de meest recente inzichten is het een genetische afwijking in de hersenen. Al vanaf de vroege jeugd verloopt de ontwikkeling problematisch. Deze kinderen zijn geheel afhankelijk van wat anderen over ze zeggen. Al hun energie moeten ze aanwenden om te kunnen voldoen aan wat volwassen NT'ers van ze verwachten.

Als een NT'er heel jong is, lijkt de ontwikkeling gezond te verlopen. Het kind is spontaan, nieuwsgierig en direct. Het wil alles begrijpen. Naarmate het opgroeit, verdwijnt steeds meer het licht uit de ogen. Het maakt steeds minder echt contact, gaat doen alsof. Is alleen nog bezig met hoe het overkomt op anderen. Het leert te reageren zoals 'sociaal gepast' is en weet op den duur niet meer wat hij zelf voelt. Met het hoofd probeert het alles te begrijpen en op te lossen. Steeds minder is het in staat om ergens in op te gaan. Wat het nog moeilijker maakt is dat iedereen iets anders beweert. Wat moet de wereld onvoorspelbaar en verwarrend zijn voor iemand zonder innerlijk kompas!

Een aantal jaar geleden werd deze ontwikkelingsstoornis geweten aan koele en liefdeloze ouders. Inmiddels is dit achterhaald.

NT'ers zien zichzelf niet als ziek en gehandicapt. Ze zijn immers is de meerderheid. Om meer grip te hebben op de 'werkelijkheid' projecteren ze hun problemen op anderen:

zo verwijten ze mensen met autisme moeite te hebben met contact. Er zijn therapeuten die met gedwongen vasthouden een kind met autisme over een afkeer voor aanraking heen denkt te helpen. Nog algemener is dat een deskundige 'medicijnen' voorschrijft, om angsten en woedeaanvallen van het kind te dempen. Emoties waar NT'ers nu eenmaal bang voor zijn en toeschrijven aan een geestesziekte. Een eenduidige aanpak gericht op het (fictieve) ziektebeeld. Met voorlichting en begeleiding moet een gezin 'leren' wat het betekent als een van de kinderen autisme heeft. Hoe zeer dat ingrijpt in het dagelijks leven. Iedereen moet er rekening mee houden dat zo'n kind nooit een zelfstandig leven zal leiden. Het gaat later onder een 'zorg' instelling wonen, waar NT'ers de regels bepalen en dat 'afspraken' noemen.

NT's praten vaak en veel, terwijl ze weinig zéggen. Roepen ze: "Hoe gaat het?" rekenen ze erop dat de ander zegt: "Goed hoor, en met jou?"
Ze hebben moeite flexibel in te gaan op een spontaan antwoord. Zeg je bijvoorbeeld dat je een rotdag hebt gehad, schrikken ze. Dat staat niet in hun script. Ze blijken nauwelijks in staat tot werkelijk contact. Dus is iemand die eerlijk reageert al gauw 'vreemd' of mankeert misschien wel geestelijk iets. Dat komt niet omdat NT'ers geen interesse hebben in hun medemens, maar omdat ze zich moeilijk kunnen verplaatsen in iemand die anders is dan zij.

Neurotypische werknemers zijn erg voorzichtig om iemand in dienst te nemen die niet 'normaal' is. Ze zijn bang voor het onbekende en maken er al gauw van dat iemand 'niet geschikt' is. Als iemand eerlijk is, heet dat al gauw 'onbeleefd'. Niet omdat NT'ers gemeen zijn, maar door hun manier van informatieverwerking. Ze zoeken houvast in regels en protocollen die ze hebben verzonnen en passen die rigide toe. Ze laten de ander geen ruimte. Anderen kunnen daar erg last van hebben, maar je kunt de NT'er niets verwijten, want hij heeft geen inzicht in zichzelf.
NT'ers raken snel in de war en overprikkeld van nieuwe situaties en uitdagingen.

NT'ers leggen graag alles vast. Een vaste baan, een hypotheek, een huwelijk. Ze contracteren zoveel mogelijk, van onzekerheid raken ze in paniek. Ze hebben garanties nodig om zich veilig te voelen.

In hun privéleven zijn ze juist makkelijk met afspraken, om toch een gevoel van vrijheid te hebben. Zo is het heel gewoon om vijf minuten van te voren af te bellen wegens: "Ik ben moe" of: "Ik heb toch niet zo'n zin" of te druk. Ze kunnen zich niet voorstellen dat de ander teleurgesteld is, want ze gaan ervan uit dat die hetzelfde denkt en voelt als zij.

Nog een voorbeeld van neurotypische logica: Als een kind een ander kind uitlacht of grappen maakt als iemand huilt: "Wat ben je toch een baby!" heet dat pesten. Als een ouder of leerkracht een kind uitlacht of grappen maakt over verdriet en boosheid, heet dat opvoeden. Of relativeren.
Neurotypicals kunnen ook in woede ontsteken om iets dat de vorige dag geen probleem leek. Hun humeur bepaalt wat goed is en wat niet.
Maar de NT'er zit ook zichzelf in de weg. Ik heb me laten vertellen dat ze moeilijk details opmerken, of is dat een vooroordeel?

De kans is groot dat iemand in uw directe omgeving neurotypisme heeft. Stel dat je te horen krijgt dat je kind ook neurotypisch blijkt te zijn? Het is immers genetisch overdraagbaar. Wat moet dat een klap zijn om te verwerken! Praat je erover met andere ouders van een neurotypisch kind? Zoek je ook professionele begeleiding om het kind betere ontwikkelingskansen te bieden? Is er ook voldoende aandacht voor de broertjes en zusjes (brusjes)? Want ook die kunnen erg lijden onder het gedrag. Kinderen met een neurotypische stoornis geloven immers dat iedereen moet zijn als zij, wat veel problemen geeft.

In de wereld van autisten zou een NT'er nooit een zelfstandig leven op kunnen bouwen. Toch moeten wij - autisten - in de goede bedoelingen van een NT'er blijven geloven en proberen ze zoveel mogelijk bij te staan in deze confronterende wereld vol excentrieke mensen.

We proberen de wereld zo veilig mogelijk voor jullie te maken, want het is geen opzet, maar onvermogen van jullie uit.


[ Bericht 94% gewijzigd door Eightyone op 12-07-2017 07:21:21 (Quote bijgeplaatst) ]
pi_172357252
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 09:36 schreef Bogatell het volgende:
Ik vind het ego van veel mensen zwaar irritant.

Iedereen heeft een ego, maar het is maar net hoe je er mee om gaat.

Sommige mensen lijken vanaf moment van opstaan tot moment van naar bed gaan 100 % gefocust op hun status / imago / ego maar te boosten. Constant bezig met zelfpromotie, onderlinge competitie, (te) toffe verhalen vertellen over/aan anderen wat vaak gaat over hoe succesvol ze zijn, hoeveel geld ze verdienen....

Ik ken zelfs best wel wat mensen die hun eigen levensvreugde ondergeschikt hebben gemaakt aan hun sociale plaatje ''naar buiten toe''. Zo ken ik ouders die geld hebben geleen van buren om voor hun zoon een Canada Goose jas van 800 euro te kopen, dat soort shit :')

Wees gewoon lekker jezelf, geniet van het leven en maak je niet zo fucking druk om al die onzin.
Mooie reactie.
pi_172357319
Als ik mijn eigen tekortkomingen in een ander terug zie.
pi_172357367
quote:
2s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 23:30 schreef BoyTox het volgende:
Ik walg van mensen die vragen hoe het gaat, voor de show. Waar slaat dat op? Serieus...
Vraag dan niks sinds het ons allebei geen reet kan schelen.

Hoe gaat het?
Diep van binnen zijn we allemaal bruin.
  woensdag 12 juli 2017 @ 08:47:53 #47
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_172357959
Mensen die voornamelijk willen vertellen hoe goed ze zelf wel niet zijn.

Mensen die overduidelijk parasitaire relaties niet durven te beëindigen.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_172358092
Hier kan ik dus eindelijk mijn frustratie kwijt over stomme mensen. Een stomme neef die al maandenlang elke ochtend en elke avond plaatjes met Good Morning en Sweet Dreams stuurt op WhatsApp! Waar is dat voor nodig?! Hoe stom ben je dat je door blijft sturen terwijl ik nooit erop reageer?!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=26EP0ght2kI" target="_blank" rel="nofollow">But I want more...</a>
  Moderator woensdag 12 juli 2017 @ 10:08:41 #49
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_172358998
quote:
8s.gif Op woensdag 12 juli 2017 09:01 schreef Spriet4 het volgende:
Hier kan ik dus eindelijk mijn frustratie kwijt over stomme mensen. Een stomme neef die al maandenlang elke ochtend en elke avond plaatjes met Good Morning en Sweet Dreams stuurt op WhatsApp! Waar is dat voor nodig?! Hoe stom ben je dat je door blijft sturen terwijl ik nooit erop reageer?!
Ew, hij heeft een incestcrush op je, wees maar blij dat je niet in een inteelt gebied woont.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
pi_172359317
Mensen die van zeuren hun beroep hebben gemaakt.
Mensen die alleen over anderen praten/roddelen en over zichzelf zwijgen.
Mensen die chronisch geld tekort komen en dan komen schooien om peuken oid.
Mensen die niet kunnen luisteren maar wel verwachten dat je hun zever aanhoort.

Dan op het forum;
Users die alleen maar kunnen schelden en op de man spelen zonder de discussie aan te gaan.
Users die eisen om bewijzen/bronnen en als je die geeft geven ze niet thuis.
Users die denken dat je usernaam overeenkomt met het echte leven.
Puber-users die denken dat je niks van het leven weet.
FOK! Because I'm worth it..
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')