abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172031446
registreer om deze reclame te verbergen
E heeft haar eerste schoentjes gekregen toen ze al een hele tijd kon staan en ik dacht dat het niet lang meer zou duren voor ze ging lopen.. boyyy was I wrong, dat kwam pas 5 maanden daarna :D. Net als LeSage, shoesme babyproof met flexibele zool. Het hielp wel echt met de eerste stapjes moet ik zeggen, op slofjes was gewoon te instabiel.
Disclaimer: een kindje van 1 jaar kon, in mijn ogen, ook niet elke keer op slofjes of met alleen sokken mee naar buiten in de winter, dus ze had sowieso schoenen nodig :{w.
pi_172031840
LuDann; zuivel moet niet he? Het is een makkelijke bron van voedingsstoffen, maar hele volkstammen (aziaten bijv) drinken nooit zuivel want lactose intolerant en zijn toch gezond. Veel plezier daar in Griekenland!
pi_172032052
Mijne loopt nu een maand of vier aan de hand maar loslopen ho maar! Ook nog geen schoentjes. Dat komt als ie echt loopt, denk dat het deze zomer wel gaat gebeuren nog.
  woensdag 28 juni 2017 @ 23:29:22 #179
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172032534
registreer om deze reclame te verbergen
Lopen? :') de mijne tijgert eindelijk in volle vaart rond.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172032573
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 23:29 schreef Chanty het volgende:
Lopen? :') de mijne tijgert eindelijk in volle vaart rond.
Hier ook. En ze heeft zich een paar keer op weten te trekken, maar het daarna al weken niet meer laten zien

Ze kan wel "kiekeboe" zeggen.
En in de auto zingen we over en weer "la la la la-LA-LA-LA". Steeds harder en langer en dan liggen we samen in een deuk
pi_172034790
quote:
14s.gif Op woensdag 28 juni 2017 22:16 schreef Nouk84 het volgende:
Klinkt alsof jullie het fijn hebben Lu, geniet O+

Wij hebben vandaag geboekt voor augustus, Portugal.. Eerste vakantie voor Emma.

Verder misschien stomme vraag; wanneer ga je echt goede schoenen kopen? Als ze pas echt loopt, of als het al langzaam neigt naar lopen (nog lang niet los, maar aan één hand is niet ver weg meer....)? Ik weet het niet :')
Hier zeggen ze dat ze eerst een paar willen los moeten kunnen lopen voordat je schoenen koopt. Zeker zo in de zomer zijn leren slofjes ofzo voldoende..

Brug, het was vijf uur vanmorgen.. c_/
pi_172035027
registreer om deze reclame te verbergen
Wat Jagar zegt, zo had ik het ook begrepen. Eerst een paar maanden goed leren lopen en dan pas aan schoenen met een harde zool beginnen. Een flexibele zool kon dan wel dacht ik. Edit: ik kon zo snel even niks online vinden hierover en kind roept dat ze nu toch wel uit bed wil.

Melk: M. heb ik vanaf een jaar koemelk gegeven. Langzaam geīntroduceerd naast de borstvoeding die ze toen nog kreeg. Eerst warm en nu drinkt ze het koud. Dreumesmelk wordt afgeraden (o.a. door het voedingscentrum) omdat ze met gevarieerde voeding ook wel de juiste voedingsstoffen binnen zouden krijgen.

Dat was overigens niet mijn overweging om het niet te geven. Ik ben meer van makkelijk en een pak melk opentrekken kost minder moeite :P En M. had er geen moeite mee om koemelk te drinken.
pi_172036194
Ja, dat is hier juist andersom, Kazy. Wij drinken zelf nooit gewone melk, dus die pakken staan anders altijd te bederven ;) dus dan maar dreumesmelk. Ik snap trouwens niet waarom het echt wordt afgeraden. Is dat niet gewoon een gevalletje: baadt het niet, dan schaadt het niet?

Vanmiddag maar even naar nieuwe schoenen op zoek voor S. Hij past nu alleen maar zijn sandalen, dus die had hij net met sokken aan :')
pi_172036514
quote:
1s.gif Op donderdag 29 juni 2017 09:26 schreef LeSage het volgende:
Ja, dat is hier juist andersom, Kazy. Wij drinken zelf nooit gewone melk, dus die pakken staan anders altijd te bederven ;) dus dan maar dreumesmelk. Ik snap trouwens niet waarom het echt wordt afgeraden. Is dat niet gewoon een gevalletje: baadt het niet, dan schaadt het niet?

Vanmiddag maar even naar nieuwe schoenen op zoek voor S. Hij past nu alleen maar zijn sandalen, dus die had hij net met sokken aan :')
Dat heeft t ook regelmatig, sandalen met sokken. Ergens vind ik het wel schattig staan. Maar, hij heeft ook half dichts sandalen, dat maakt het misschien beter...
pi_172036608
Bij het cb zeiden ze dat dreumesmelk meer voedingsstoffen en calorieen heeft, waardoor ze misschien minder ander voedsel zouden eten dan wanneer je koemelk geeft.
Wij geven ook nog dreumesmelk
pi_172038092
Sokken in sandalen... :X
Geen 8 paar schoenen voor je dreumes hebben :{w :N

:P

Grapje hoor... bij A op het kdv lopen ook heel veel kindjes met sokjes in sandalen. Is een prima oplossing als het te warm is voor dichte schoenen maar niet zo warm dat blote voetjes kunnen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:11:33 #187
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_172038800
Ik loop zelf ook vaak met sokken in sandalen :@

Hier geen driftbuien gelukkig, N is altijd even vrolijk en gezellig /Fokwet!

Alleen vanochtend dikke paniek, want ze had 's nachts geslapen met een houten horloge om, en dus stonden er dikke afdrukken in haar arm. Helemaal gillen joh, het arme kind :'( Snel maar een trui erover aangetrokken.

En qua vocht, ze drinkt nog veel bv, vooral als het warm is. Daarnaast water, thee en koemelk.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_172039077
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 09:47 schreef Arja het volgende:
Bij het cb zeiden ze dat dreumesmelk meer voedingsstoffen en calorieen heeft, waardoor ze misschien minder ander voedsel zouden eten dan wanneer je koemelk geeft.
Wij geven ook nog dreumesmelk
Ja zo had ik het ook begrepen. Maar goed, er 'mag' wel meer niet van het CB of het voedingscentrum..

Ik las laatst zo'n boekje van het voedingscentrum over voeding voor kinderen en op praktisch iedere pagina werd ingegaan op mogelijk overgewicht. Ja, zo kun je alles wel uit het dieet schrappen.

LeSage: Meestal gaat het ene pak melk dat ik per week koop precies op, maar ik snap de redenatie ;) Wij drinken trouwens zelf ook geen melk en ik smeer geen boter op mijn brood (ik lust het allebei niet). Voor M. dus wel melk (voornamelijk in de pap) en boter op brood, hoewel ze sinds kort ook meent dat boter 'vies' is..

En A.'s schoenentic O+
pi_172039678
Nou, qua 'te vol' zitten voor ander eten maak ik me weinig zorgen.
Gisteren eerst een tomaat en daarna nog broccoli, een halve slavink en gebakken aardappeltjes.
En inderdaad Kazy, CB en voedingscentrum hebben sowieso hele gekke adviezen ooit.

Wat schoenen betreft is S. nog geen kind van zijn moeder, ik heb een behoorlijke verzameling :X
Vind het voor kindjes zo snel zonde, omdat ze er uitgroeien.
En ik ben dan wel weer zo erg dat ik het liefst merkschoentjes wil :@
pi_172041983
Hier krijgt mr T nog een flesje dreumesmelk voor het slapengaan. Op de commode, dan kunnen we in ieder geval één luier per dag rustig verschonen :P .

Eigenlijk voor het vocht en juist voor de calorieën. Hij is bepaald geen dikkerd, en ook geen serieuze drinker. Vind het wel prima hoor, CB.
pi_172044328
Hier nog 2 flessen, 's morgens een papfles als ontbijt en 's avonds een papfles voor het slapen. Twix vindt het heerlijk. We maken de flessen met geitenmelk maar koemelkeiwitallergie hier dus vandaar de geitenmelk.

Schoenen, pas toen Twix los liep, hebben we schoenen gekocht met van die flex babyproof zolen. Schoonmoeder is kinderfysio en die gaf het dringende advies het zo te doen.
Inmiddels heeft Twix een paar goede leren schoenen, een paar gympen en een paar Teva's.

Welkom Nouk en Arja!

LeSage, knipogen is zo tof bij die kleintjes. Zo lekker met twee ogen in de veronderstelling dat dat exact de manier is. Tof!

LuDann, veel plezier in Griekenland!!

En toen was ik de rest vergeten.
pi_172044988
Voor het (leren) lopen ben ik ook voorstander van echt goeie schoentjes (A heeft ze ook van Shoesme), maar als je nog-niet-lopende dreumes (net als de mijnes destijds) op de crčche lekker rondcrosst op een loopauto/loopfiets, is er niks op tegen om cheapass gympen te kopen. Heb ik ook gedaan nadat ik A in de winter ophaalde en ze haar met slofjes door regenplassen hadden laten crossen en haar voetjes letterlijk blauw waren van de kou }:|

We hadden hier gister een ongelukje met die elektrische tandenborstel waar ik een tijdje terug over vertelde.... A heeft waarschijnlijk de roterende borstelkop ingeslikt :{ Ze was zelf haar tandjes aan t poetsen en ik stond ernaast de wasdroger in te ruimen en toen gaf ze haar borstel aan mij en de borstelharen waren afgebroken en foetsie....Heb in paniek de hele badkamer doorgezocht, maar ze stond echt gewoon naast me... Volgens de HA komt het er vanzelf uit :X
pi_172045429
Ik spiek hier soms voor over een paar weken :9
Maar waarom schoenen? :@ M is nu 11 maanden, trekt zich om tot staan en zet stapjes rond de tafel. Aan 2 handen kan ze ook wel stapjes zetten (beetje dronken-loopje :P). Dit allemaal op blote voeten. Is dat niet goed? :@

Lijkt mij wel schrikken Aerenia! Goed de luierinhoud doorzoeken dus.
Maar zal wel goedkomen, mijn moeder heeft een keer een lens doorgeslikt en die kwam ook weer terug :')
pi_172045603
Hier ook vooral blote voeten Miez en Teva's als ze verder dan tuin of balkon naar buiten gaat. Ze heeft wel gympen maar die moeten altijd zo snel mogelijk SOENE UIT UIT SOENEEEE MAMA HELPE SOENE UIT!!!!! En in de winter wollen schoentjes met een flexibele zool.

Melk: vooral moedermelk en af en toe een slokje koemelk van ons. Ze krijgt eigenlijk nooit pap of dreumesmelk of zo.. Eet zich wel vol aan kaas :D

Aerenia _O- Ben benieuwd hahaha
Make your own kind of music.
pi_172045722
Binnen heeft S. nooit schoenen aan hoor Miezziej ;)
Buiten wel, om lekker rond te kunnen stappen en geen koude voeten te hebben. Slofjes trekt hij zelf meteen uit, schoenen laat hij juist heel goed zitten.
En S. heeft een schoenenfetisj. Hij sleept thuis de hele dag mag schoenen rond :')

Aerenia :o dat is schrikken ja! Wel een leuke verrassing straks in de luier _O-
pi_172045893
Miez voor zover ik weet is op blote voeten juist goed. M. loopt in ieder geval thuis meestal blootvoets en in de winter op pantoffeltjes.

Die Teva's bevallen wel goed dus? Ik overweeg om daar ook een paar van te kopen voor M. Ik zag al roze met aardbeienprint die ze denk ik wel tof vindt. (Echt, zo langzamerhand verandert ze in een zuurstok. Alles moet 'joze' en ik merk dat ik er maar gewoon aan toegeef :') Eigenlijk wilde ze vandaag haar koraalkleurige broek niet aan, want 'is ojanje, niet joze!')

Omg Aerenia :X Ik zou me rot schrikken. Hopelijk poept ze het makkelijk uit!
pi_172045992
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 15:22 schreef Miezziej het volgende:
Ik spiek hier soms voor over een paar weken :9
Maar waarom schoenen? :@ M is nu 11 maanden, trekt zich om tot staan en zet stapjes rond de tafel. Aan 2 handen kan ze ook wel stapjes zetten (beetje dronken-loopje :P). Dit allemaal op blote voeten. Is dat niet goed? :@

Lijkt mij wel schrikken Aerenia! Goed de luierinhoud doorzoeken dus.
Maar zal wel goedkomen, mijn moeder heeft een keer een lens doorgeslikt en die kwam ook weer terug :')
Blote voeten is juist heel goed! Hier gaan de schoenen ook vaak uit thuis (of pas aan als we gaan). Heel goed voor de voeten!
pi_172046012
Aerenia :o! Wat een schrik!
pi_172047799
Oh, schrikken Aerenia. Nu dus elke luier doorkammen?

Schoenen gaan hier sowieso binnen uit.. In de zomer lopen we binnen op blote voeten, in de winter op sloffen..

Het regent hier heel hard, en schijnt tot zondag te blijven regenen. T vind het gelukkig geweldig om in plassen te stampen. alleen het regenpak aan trekken is drama..
pi_172049237
Hier blote voeten of Carozoo sloffen (eBay). Lopen kan hij wel, maar kruipt liever.

Wat bizar dat ze de borstelkop heeft ingeslikt!! Alleen het borstelstukje? Mag toch niet gebeuren dat het loskomt.. welk merk is het?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')