abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172092901
registreer om deze reclame te verbergen
Oh dat klinkt vrij ruk, hier echt nog geen bijten, slaan, knijpen of haren trekken (iig niet met opzet) :o. Sterkte ermee!

E heeft gister op het potje geplast :D! En vanochtend ging ze er zelf naartoe en erop zitten poepen _O- (wel dus met luier nog aan, maar toch).
pi_172094351
Twix nieuwe kleding shop gedoe <3
Schudden voor gebruik
pi_172094639
Wurm is in een half jaar van maat 80 naar 98 gegaan... :O

Zijn hoofd, schouders en knuisten pasten gewoon al vrij snel nergens meer in. Dus nu wat oversized maar hij kan er teminste in zonder zijn oren in zijn nek te flappen of zo :')

Schoenmaat is ook ineens van 19 naar 23 gegaan :O

Niet alleen fysiek gaat hij zo hard. Hij begint ook iets meer te vertellen. Gingen we bijvoorbeeld vanmiddag een tekening maken. Hij vertelt dan wat ik moet tekenen en dan kleurt hij hem in.
Een (p)oes (oranje zoals onze kat is) met brokjes in een bak zat op de stoep naast een boom, bloemen en een zelfgetekende vogel. Die werd voor onze in de straat geadopteerde oma. Dus wij schoenen aan, want wurm zegt dan steeds "kom kom kom uit deu(r) mamoe! (Oma Hennie)."
Staan we daar op de stoep om de tekening te brengen zegt hij tegen haar "kijk! Oes!"

En gevolgd door daaaaaaaag *zwaai* en draait zich weer om met tekening en al :)

Gelukkig is ze zo soepel dat het maar 30 min kost om op te staan :P
Schudden voor gebruik
pi_172094653
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 16:50 schreef hetzusjevan het volgende:
Oh dat klinkt vrij ruk, hier echt nog geen bijten, slaan, knijpen of haren trekken (iig niet met opzet) :o. Sterkte ermee!

E heeft gister op het potje geplast :D! En vanochtend ging ze er zelf naartoe en erop zitten poepen _O- (wel dus met luier nog aan, maar toch).
whoot whoot!

Mooie start.

Hier ook zo afgelopen weken. Hij geeft nu aan poeehoeeeep!
Maar dat is meestal erna :D
Schudden voor gebruik
pi_172094711
Ah stippel, te lief O+
pi_172098985
Ik heb net bijgelezen, wat gaat t hard hier!

Vieve, ik kan me voorstellen dat het je moederhart pijn doet, hopelijk trekt het net zo snel bij als bij FF.

Hier zit kleinste in 74 en grootste in 80. Grootste is iets breder gebouwd maar beide zijn vaak te smal voor veel broeken, heel irritant... Vooral omdat die met het kruipen op de tegels allemaal in no time kapot gaan.

Hier willen ze pers op blote voetjes, binnen prima maar buiten liever niet. Toch trekken ze slofjes en sokken steeds uit dus vanmiddag alweer bloedende teentjes daardoor. ;( Heb nu waterschoentjes gehaald, hopelijk laten ze die aan.

Inmiddels zijn ze allebei heel netjes de hele dag aan het stappen achter de loopwagens, z trots. En zo tweeling-schattig, steeds op elkaar wachten en dan samen een richting kiezen.

Heb ik ook weer een vraag: wat hebben jullie allemaal beveiligd in de keuken? Stopcontacten spreekt voor zich, maar bijv. keukenkasten/lades, oven, fornuis?
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
pi_172101969
registreer om deze reclame te verbergen
Eigenlijk niks....

Wat planten hoger gezet of ergens anders in het begin en een traphekje boven. Die hadden we daar al voor de logeerkids.
Schudden voor gebruik
pi_172102781
Alleen wat kastjes beveiligd met van die haakjes. De oven is heeeeeeel warm, dat hebben we hem gewoon iedere keer gezegd, ook als hij uit stond. Blijkbaar heeft dat dan indruk gemaakt.
Traphekjes hebben we nog steeds wl in huis, maar nog niet voor de trappen :@

Dat tweelingwandelen klinkt echt te schattig O+
pi_172106004
Wij hebben juist alleen de oven beveiligd. :)
pi_172106007
Wij hebben de oven en de vriezer beschermd. De oven lijkt me duidelijk. De vriezer is omdat Sjaak weet waar de ijsjes liggen }:|
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_172106041
Wij hebben de kastjes met borden beveiligd (die zijn een keer gesneuveld) en de schoonmaakspullen staan achter een kinderslot. Dat was het wel...

Traphekje, moeten wij ook nog. :@
pi_172106058
Geen traphekjes is toch niet :@
Onze trapgaten (is dat goed zo? :+) zijn raar dus wij kunnen niet eens traphekjes :')
pi_172106130
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 07:45 schreef Miezziej het volgende:
Geen traphekjes is toch niet :@
Onze trapgaten (is dat goed zo? :+) zijn raar dus wij kunnen niet eens traphekjes :')
Nou, W. klautert inmiddels zelf de trap op en dat gaat nog wel is mis. Verder hebben we geen deur naar de trap toe maar is alles open. Dus w. is vaak al op de trap voor wij er erg in hebben. Dus we moeten eigenlijk wel is een hekje.. :X
pi_172106244
Nee, het niet hebben van traphekjes is prima, feit dat ze al een half jaar in huis zijn zonder op te hangen is wel een :@ waard :')

Oven beveiligd? Het gaat mij er juist ook om dat die aan de buitenkant warm wordt en dat je daar dus sowieso niet bij in de buurt mag komen. Net als de kachel.
pi_172106317
Schoonmaakspullen achter een kinderslot en om het fornuis staat een hekje waardoor hij niet bij de pannen kan. Dat hekje kregen we toevallig van de buren, anders hadden we er niet aan gedacht denk ik.
pi_172106613
Grappig om te lezen die verschillen. Hier toch wel aardig wat beveiliging nu, soms zijn ze heel even alleen in de kamer en ze zijn nogal inventief.

LeSage, kan je m dan niet de halve dag van de trap af plukken of zit het niet in z'n systeem om dat te proberen?

Hier in de onderste lades "speelbaar" keukengerei (placemats, theedoeken, plastic bakjes etc), de hogere lades met servies krijgen tzt een slotje als ze die open krijgen.

Ik heb sinds gister bij het fornuis alle knoppen eraf, nadat de heren ineens zelf het vuur aan kregen (gelukkig stond ik ernaast af te wassen :X). Ik wil er ook zo'n rekje op zetten. Tijdens t koken is t blijkbaar heel belangrijk om een afwasborstel op het fornuis te gooien terwijl je broer ondertussen keihard aan de ovendeur staat te trekken (daar zit al een slot op). :X

Corrigeren helpt nog maar zo kort en de frustratie van "nee" moet je uiteraard afreageren door je broer te slaan of de plant te slopen... koken is echt een vermoeiend gebeuren nu. :')
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
pi_172106647
De deuren naar de hal/trap zijn standaard dicht. En als ik vertel dat we naar buiten/auto gaan, dan blijft hij netjes bij de deur wachten. De enige keer dat hij naar boven wil lopen is als papa doucht en ik de hal inloop, maar dan pluk ik hem er meteen vanaf.

Wat wel scheelt hier is kijken waar je 'nee' op zegt en de manier waarop. Als ik het doe bij dingen die cht niet mogen en er een hele serieuze toon bij aansla, dan luistert hij er meestal wel naar.
  zondag 2 juli 2017 @ 09:55:17 #268
409579 LuDann
All the way
pi_172106948
Ik zou ook van alles beveiligen als ik een tweeling had! Maar met eentje is het nog wel te doen in de keuken. We hebben niks beveiligd. De oven is op schouderhoogte ingebouwd en de schoonmaakmiddelen staan ergens anders buiten bereik. Ook het fornuis is hoog, daar kan ze de komende jaren nog niet bij. We hebben overigens wel traphekjes.

Malteser, wat fijn dat Twix groeit. O+ Hopelijk zet het door. Wolk zit nu ook al een tijdje in maat 80.

Verder heb ik wel een bijlees gedaan, maar mobiel & op vakantie.

@Mineola: We hebben een hittegolf te pakken en het is hier 41 graden. Ik vind het heerlijk maar Wolk gaat natuurlijk haske dood als we er echt op uit zouden gaan. Voor alsnog houden we het dus bij zwemmen in het zwembad en de zee en korte tripjes naar dingen met airco. :') Gisteren dus een tourtje in een glass boat gedaan, waarbij Wolk de duiker vele malen interessanter vond dan de vissen. _O- Hele verhalen later tegen haar knuffel over de duiker. O+

Verder elke avond uit eten, dat gaat 9 van de 10 keer prima met dreumes. O+ Ze krijgt wel veel patatjes en ijs. :') En ik sta er van te kijken hoeveel snoep ed de Grieken haar toestoppen. Maar ja goed, het is vakantie zullen we maar denken.

Vanaf maandag wat schappelijker weer met 31 graden. Dan willen we graag wat van het eiland gaan zien. Hopelijk krijgen we dan ook wat meer slaap want de meeste nachten kan ik er weer ouderwets elke 2 uur uit. :O

IMG_20170701_180119_zpsstqhata1.jpg
pi_172107218
Ha wat goed van m, hier idd meestal de deur open.

Ja t is echt een combinatie van moe en hongerig en ik minder geduldig...

LuDann, jammer van de nachten en extreme hitte, maar het klinkt toch wel als vakantie! Hopelijk helpt het als het iets afkoelt!
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
  zondag 2 juli 2017 @ 10:12:42 #270
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172107232
Hier voor Lucas alleen traphekjes geplaatst. We hadden slotjes voor op de keukenkastjes maar die liggen nog in verpakking in de lade. Kijken of we ze bij nr 2 wel nodig hebben. Lucas zat gewoon nooit aan de kasten muv de theedoekenlade en dat mocht. De kast met schoonmaakmiddelen hebben we altijd gezegd dat hij daar niet aan mag komen. De knoppen van oven en fornuis kan hij niet bij. Aanrecht is achterlijk hoog :+ oven zelf kan hij wel bij maar ook daar geleerd dat het heet is en er niet aan mag komen. Sowieso hebben we hem op eem gegeven moment geleerd dat hij achter de lijn moest blijven als we aan het koken waren (scheiding tegel en laminaatvloer). Hebben wel van die stopcontactbeveiligers.

Madivi daar heb je je handen wel vol aan :D dan zou ik ook alles beveiligen ja
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 2 juli 2017 @ 10:16:27 #271
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_172107305
Mooie foto LuDann en klinkt als echt vakantie. 41 graden is wel heel erg warm ja. Geniet er nog van
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_172107966
Lu, ondanks de warmte klinkt het ook wel als echt vakantie vieren O+ En heerlijk, wolk met haar watermeloen!

Wij hebben net zitten verven en dat ging verbazingwekkend goed :o hij deed de kwast netjes op het papier en echt strepen zetten. Soms sta ik er zo van te kijken wat die kleintjes allemaal al kunnen.
pi_172108298
Wat voor ovenbeveiliging hebben jullie dan? Dat ze die niet open kunnen maken? Hier wordt de oven van buitenaf al heel heet, dus het glas alleen maar aanraken is al pijnlijk.

Verder geen beveiliging. Schoonmaakspullen die kwaad kunnen staan hoog in de gangkast. Verder alleen in de gaten houden of hij niet aan knoppen ed draait. We wilden een traphekje voor de gehele keuken, maar die opening is te breed. Traphekjes hebben we ook niet, wel een deur bovenaan de trap, maar sinds een paar dagen kan hij deuren openen, dus die handvaten moeten nog even gedraaid worden.

Vakantie ziet er heerlijk uit LuDann! Jammer dat het de nachten nog niet verbeterd heeft, maar jullie kunnen iig overdag een beetje uitrusten!
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
  zondag 2 juli 2017 @ 11:42:48 #274
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_172108904
Wij hebben deze op de oven en de vriezer: http://m.ikea.com/nl/nl/catalog/products/art/90278098/
Al wordt de oven van buiten niet echt heet, zo kan ze hem tenminste niet open doen als ie aanstaat.

Fijne vakantie Lu! Wel heet zeg :o
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_172112356
Ik heb deze, zodat ze de oven idd niet open kunnen maken. Gaat ook om als hij koud is, ze gebruiken de stang om aan te gaan staan en dan klapt ie ineens open (bijna op t hoofd van je broer enzo).
266624923.jpg

Een optie voor de keuken is eventueel een grondbox, die kan je ook met meegeleverde delen aan de muur bevestigen om een afscheiding met deurtje te maken...

[ Bericht 19% gewijzigd door Madivi op 02-07-2017 14:11:58 ]
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')