abonnement Unibet Coolblue
pi_171774455


Het is lang geleden dat ik mezelf als pedofiel heb beschreven.

Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid.

Voor mij wordt het veroorzaakt door traumatische ervaringen in de kindertijd.

Ik ben nu in mijn jaren zestig, maar toen ik een jongen was, vroeg mijn moeder me op haar schoot, terwijl ze me na mijn bad droogde, en ze zou mijn geslachtsorganen zitten.

Haar gedrag voelde nooit seksueel, maar terugkijkend was het natuurlijk wel. Ik kan me niet precies herinneren hoe lang dat is aangegaan, maar het was lang geleden. Tegen de tijd dat het voorbij was, was ik zelfbeschadigd.

Ik denk dat mijn aantrekkingskracht naar jonge jongens kwam van wat mijn moeder aan mij deed.

Ik erkende eerst mijn abnormaliteit rond de leeftijd van 15 jaar. Dat was toen ik het eerst realiseerde dat ik niet op dezelfde wijze veranderde dat andere jongens veranderden.

Zij waren geïnteresseerd in vrouwen of, in een of twee gevallen, bij mannen. Maar ik heb het nooit gedaan. Ik bleef gefixeerd op preadolescente jongens, dat was de leeftijd waarop ik seksueel was ingehaald.

Het was verschrikkelijk.



Ik heb nooit overwogen om een ​​kind te misbruiken. Het was een miljoen kilometer weg van wat ik wilde zijn - dat was een normale volwassen man.

Ik heb gehoopt dat toen ik ouder werd, ik tot volwassen seksuele oriëntatie zou groeien, maar het was alsof mijn ontwikkeling was gestopt.

Het was helemaal verschrikkelijk, en ik voelde me opgewonden.

Ik realiseerde me dat het waarschijnlijk was dat ik een heel eenzaam leven zou leiden. Ik was bang dat als mensen over mijn vreselijke gedachten kwamen, het zou kunnen leiden tot geweld, fysieke aanvallen.

Ik ging naar de universiteit, waar ik een groep vrienden had en meerdere jaren doorkwam tegen de realiteit van mijn mentale toestand. Ik had bijna geen seksuele ervaring op dat moment.

Ik werd uiteindelijk gedwongen om het feit te onder ogen zien dat ik niet veranderde toen ik door een huisgenoot was uitgewisseld.

Ik vermoed dat hij had opgemerkt dat als we over kinderen begonnen te praten, ik het onderwerp zou veranderen. Als we langs de straat liepen en een gezin met kinderen zagen, zou ik ongemakkelijk voelen.
Jongen voelt zich ongemakkelijk naast familie Laurent Boglio

Ik zat in de voorkamer. Al mijn collega's koken de avondmaaltijd en ik denk niet dat ze realiseerden dat ik naar beneden zou komen. Ze chatten weg en ik hoorde dat mijn vriend iets zegt: 'Ik denk dat Jack geïnteresseerd is in jonge jongens.'

Ik legde mijn jas aan en liep rustig uit het huis.



Uit die voordeur liepen, was het verlaten van een wereld en het binnendringen van een andere.

Ik ging de volgende dag naar de universiteitspraktijk. Ik zei: "Ik ben een pedofiel. Kan dit genezen worden? '

De conventionele visie op pedofilie is dat het een ongeneeslijke conditie is. Maar deze dokter lachte - hij lachte! En hij zei: "Natuurlijk is het genezen."

Het was een absoluut grote reliëf. De dokter heeft mijn identificatie niet uitgedaagd met pedofilie, hij heeft het gewoon geaccepteerd en zei: "Geen probleem, we zullen het sorteren."




Ik heb een verwijzingsbrief naar de Portman Clinic, die - onder andere services - gespecialiseerde behandeling biedt voor mensen met problematisch seksueel gedrag.

Ik ben enkele weken later naar Londen geweest voor mijn beoordeling. Het was een midsommerdag in 1972 en ik herinner me dat ik op Hampstead Heath loopt, naar de bomen kijken, naar de vogels luistert en denkt: 'Ik ga in een nieuw leven.'

De behandelingen van de Portman Clinic zijn langdurig. Ik werd door hen voor meerdere jaren gezien.

U praat vrij en mettertijd bouwt u een foto van uw onderbewuste bestuurders.

Na de behandeling was ik een heel ander persoon. Ik heb zelfs een seksuele interesse in vrouwen ontwikkeld, die buitengewoon bevrijdend was.

Maar er was veel over mij die verlegen, onervaren en naïef was.

In zekere zin moest ik mijn adolescentie jaren na al mijn collega's ervaren. Ik had minimale seksuele ervaring gehad, al mijn vriendschappen waren door mijn zelfhaat verdrongen en ik had een enorm gebrek aan zelfbeeld.

Ik ben nu in een goede relatie, en ik heb al lang met een vrouw gehad waar ik van hou.

Ze heeft altijd gewezen op mijn vroegere oriëntatie, die altijd met mij meeneemt. Niemand weet het, zelfs niet mijn familie.

Ik heb sindsdien dingen gedaan waar ik trots op ben in mijn leven. Ze zijn niet grote prestaties, maar ze zijn toch prestaties. Als ik er een spijt van heb, is het dat ik nu alleen dit soort pleitwerk voor pedofielen doet.

Ik werk met een liefdadigheid genaamd StopSO, een specialistische behandeling organisatie voor de preventie van seksueel misdrijven. Het is een Britse organisatie die therapie aanbiedt voor iedereen die het risico heeft op seksueel misdrijf.



Pedofilie wordt niet begrepen.

Mensen denken dat pedofilie synoniem is bij seksueel misbruik van kinderen. Maar ik zou nooit een kind hebben misbruikt.

De meeste pedofielen hebben twee strijdende aandrijvingen binnen hen: de drang om te beledigen en de drang om normaal te zijn. De meeste pedofielen zijn wanhopig voor die wensen om weg te gaan.

Er zijn online gemeenschappen waar pedofielen die niet beledigen elkaar kunnen ondersteunen.

Ik heb ooit een vrouw online ontdekt die precies zoals ik was. Ze was aangetrokken tot zuigelingen van de leeftijd waarop ze misbruik was. Ze kreeg ook therapie om haar pedofilie te behandelen.

Maar de demonisatie van pedofielen maakt het moeilijker voor jongeren die niet bang zijn, die zich zorgen maken over het ontwikkelen van deze seksuele geaardheid om hulp te zoeken.

Ik denk dat elke stad in het land een kliniek zoals de Portman moet hebben. Maar dat zijn we verre van. NHS-budgetten zijn niet alleen in dit specifieke gebied gesneden op het hele gebied van psychiatrische en geestelijke gezondheidszorg.

We moeten identificeren van seksueel beschadigde jongeren en potentiële misbruikers, en behandelen ze zo vroeg mogelijk. Dat is een belangrijke manier om de cyclus van seksueel misbruik te breken.

In plaats daarvan, als je een pedofiel bent die niet beledigd hebt, maar je hulp wilt, is het erg zeldzaam om op de NHS behandeling te krijgen. Het merendeel van de tijd krijgt u alleen hulp nadat u beledigd hebt en iemand al pijn doet.

Ik had geluk. Vanwege de hulp die ik kreeg, heb ik een normaal volwassen leven kunnen leven. Ik heb mijn problemen aangepakt op andere manieren.


http://www.bbc.co.uk/bbct(...)name=paedophileshelp

Het bovenstaande stuk is door een vertaalmachine gehaald . Als het grammaticaal niet 100% klopt dan weet je waar het aan ligt

En nee het is niet mijn persoonlijke verhaal ffs :')

De schrijver van het stuk lijkt te suggereren dat als we alleen begrip tonen voor dit soort mensen , dat wij als samenleving , een stuk dichterbij zouden komen tot een oplossing van het probleem . Maar omdat er zon grote taboe is omtrent dit onderwerp , lijkt de oplossing verder weg dan ooit

Naar mijn weten is er geen enkele behandeling die je van de ziekte af helpt ( als ik het mis heb hoor ik het graag ) en heeft het meer weg van een propaganda stuk om pedofilie goed te praten . Het zijn maar arme slachtoffers , ze zijn op die manier geboren , ze hebben onze hulp nodig en niet onze veroordeling

Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?

[ Bericht 0% gewijzigd door Ali_boo op 19-06-2017 18:18:31 ]
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171774482
Waarschijnlijk om begrip te kweken.
misunderstood
pi_171774555
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:23 schreef DKS het volgende:
Waarschijnlijk om begrip te kweken.
De meme's die de schrijver van het stuk gebruikt suggereren iets anders
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_171774558
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.

Het is al zo ver dat je als man al voor pedo uitgemaakt kan worden als jij bijv 40 bent maar iemand van 20 neukt. (Of leuk vind, dat kan al genoeg zijn)

Totaal doorgeslagen.
pi_171774625
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.

Het is al zo ver dat je als man al voor pedo uitgemaakt kan worden als jij bijv 40 bent maar iemand van 20 neukt. (Of leuk vind, dat kan al genoeg zijn)

Totaal doorgeslagen.
Pedofiel roepen en je hebt je tegenstander zo uitgeschakeld op vandaag.
pi_171774640
quote:
Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid
Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
pi_171774657
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
  zondag 18 juni 2017 @ 18:41:39 #8
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_171774803
Als je het goed leest gaat het helemaal niet over begrip kweken van mensen die zo geboren zijn. Het wordt beschreven als een stoornis die opgewekt wordt door een trauma en waar van af te komen is als zo'n persoon maar bij zo'n kliniek die daar beschreven wordt terecht kan.
pi_171774813
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:33 schreef Kampratje het volgende:
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
Nee, dan ben je een hebefiel.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:43:45 #10
369021 tfors
gaarne wijzigen naar #ANONIEM
pi_171774838
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:32 schreef Schaapje1987 het volgende:

[..]

Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
Het is wel vreemd dat, naar men zegt (bronnen zijn makkelijk te vinden), in het oude griekenland het gewoonte was voor vrijgeboren mannelijke burgers/strijders om sexuele relaties te hebben met mannen, schijnbaar omdat vrouwen als minderwaardig gezien werden. Dat in tegenstelling tot de huidige gedachte dat +- 10% van de mannen zo geboren wordt.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:50:37 #11
117098 Hathor
Effe niet
pi_171774965
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:32 schreef Schaapje1987 het volgende:

[..]

Wil je zeggen dat homoseksualiteit ook een stoornis is?

Sinds het begin van de mensheid is pedofilie, net als heteroseksualiteit en homoseksualiteit, een deel van de mens. Het zal niet weg gaan met "hulp", het is je geaardheid.
Maar het is tegenwoordig makkelijker om alles een ziekte te noemen, dan lijkt het behandelbaar en bestaat er kans op sympathie.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  zondag 18 juni 2017 @ 18:59:07 #12
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171775087
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:42 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Nee, dan ben je een hebefiel.
Of gewoon normaal
Je weet het niet
pi_171775237
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:59 schreef hugecooll het volgende:
Of gewoon normaal
Je weet het niet
De term hebefiel of pedofiel of wat dan ook is gewoon een neutrale term, net als moordenaar, Fransoos of accountant. Dat mensen het gewoon of ongewoon vinden, is een andere kwestie.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171775269
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

De meme's die de schrijver van het stuk gebruikt suggereren iets anders
Wat is er mis met het idee dat pedofielen psychische hulp nodig hebben om te voorkomen dat een gedeelte van deze mensen kinderen gaat verkrachten?
  zondag 18 juni 2017 @ 19:12:42 #15
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_171775304
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:10 schreef Glazenmaker het volgende:

Wat is er mis met het idee dat pedofielen psychische hulp nodig hebben om te voorkomen dat een gedeelte van deze mensen kinderen gaat verkrachten?
Dat vraag ik me ook af.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 18 juni 2017 @ 19:12:50 #16
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_171775309
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:08 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

De term hebefiel of pedofiel of wat dan ook is gewoon een neutrale term, net als moordenaar, Fransoos of accountant. Dat mensen het gewoon of ongewoon vinden, is een andere kwestie.
'Een' veertienjarige lekker vinden betekent niet meteen dat je een sterke voorkeur voor veertienjarigen of zo hebt. Kan ook dat jij eigenlijk gewoon volgroeide vrouwen lekker vindt en dat die veertienjarige behoorlijk volgroeid is voor haar leeftijd.

Om maar wat te noemen he
pi_171775342
Probleem met dit onderwerp is dat je anno 2017 er geen mening meer over mag hebben. Het is waar dat in de jaren 70 en 80 veel makkelijker over pedofilie gesproken werd. Het gebrek aan kennis resulteert dat steeds meer mensen foute constateringen over pedofilie maken, omdat de taboe zo enorm groot is geworden. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet het verschil tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Of dat seksueel kindermisbruik vaker gedaan wordt door geliefden en naasten in plaats van vreemden.
pi_171775348
Ik maar denken dat dit een bekentenis van de TS was. ;( Todat ik de link tegen kwam. :')
P.S.: Ik vond het nederlands al beroerd onder het lezen.
pi_171775504
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
Ik denk niet dat er meer achter zit. Degene die draagvlak willen creeren voor pedofiele gedragingen, doen dat doorgaans door draagvlak te creeren voor andere tegennatuurlijke seksuele gedragingen, die al beter geaccepteerd zijn door de maatschappij. Om pedofiele gedragingen tegen te gaan is het juist goed om te pleiten voor het huwelijk tussen man en vrouw, als exclusieve plek voor het ontplooien van seksuele gedragingen.
pi_171775610
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
In de jaren 70 en 80 kon je er ook gewoon over praten, eind 90 en daarna is het 1 grote (media) hetze geweest mede door dutroux en soortgelijke uitzonderlijke situaties.
Dit. Was nog een fraaie documentaire over - inclusief pedofielen die destijds gewoon openlijk de fototjes van kleine jongetjes op hun werkbureau hadden staan waar anderen hun vrouw hadden.

En natuurlijk het hele gedoe rondom de wetswijziging die seks met kinderen van 12 moeilijker moest maken - met allerlei gevestigde partijen die vonden dat "we de seksualiteit van het kind niet moesten ontkennen".

Dat is echt wel 180 graden gedraaid in een paar decennia...
  zondag 18 juni 2017 @ 19:29:05 #21
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_171775623
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:33 schreef Kampratje het volgende:
Maar als ik nou een 14jarige lekker vind ben ik dan ook een pedo?
Als je er iets mee doet dan voor de wet wel ja.
  zondag 18 juni 2017 @ 19:32:08 #23
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_171775689
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:28 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dit. Was nog een fraaie documentaire over - inclusief pedofielen die destijds gewoon openlijk de fototjes van kleine jongetjes op hun werkbureau hadden staan waar anderen hun vrouw hadden.

En natuurlijk het hele gedoe rondom de wetswijziging die seks met kinderen van 12 moeilijker moest maken - met allerlei gevestigde partijen die vonden dat "we de seksualiteit van het kind niet moesten ontkennen".

Dat is echt wel 180 graden gedraaid in een paar decennia...
Die tijd niet meegemaakt maar ik ben blij dat we pedofilie niet meer normaliseren.
  zondag 18 juni 2017 @ 19:36:41 #24
396386 sturmpie
for night & nature
pi_171775751
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
ter preventie van zedendelicten/pedofilie e.d.
hij schrijft toch dat therapie helpt.

pedofielen zijn verschrikkelijke mensen, omdat ze hun ziekte vaak niet erkennen en geen hulp zoeken. dus 't is wel gewenst dat dergelijke gevallen in therapie gaan om de pedofiele vorm er uit te halen voor zo ver dat mogelijk is.
vrede, voedsel, vrijheid, veiligheid, vooruitgang
pi_171775780
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:32 schreef Twiitch het volgende:
Die tijd niet meegemaakt maar ik ben blij dat we pedofilie niet meer normaliseren.
Pedofilie, en zeker pedoseksualiteit, is schadelijk voor kinderen. Maar om nu een heksenjacht op deze mensen te gaan maken, gaat me veel te ver.
Sterker nog, ik denk dat hoe meer je de gevoelens van die mensen onderdrukt, hoe gevaarlijker het wordt. Geef ze professionele hulp, praatgroepen, wat dan ook, om stoom af te blazen. Dat is veel veiliger voor kinderen.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171775804
Mooi stuk. Heel eerlijk en oprecht.
pi_171777456
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:12 schreef Nattekat het volgende:
Als je met je tengels aan een kind zit, mag je wmb voor 10 jaar wegrotten. Zo iemand heeft het zelf al verpest.

De persoon uit de OP is gewoon een prima voorbeeld van iemand die nog wel te redden is. Toegeven en hulp zoeken is voor alles een eerste stap, voor homo's geldt precies hetzelfde. Pas dan kan je respect krijgen voor wat je doet.
Huh?

Meen jij nou serieus dat homo's hulp moeten zoeken? Alsof er iets mis met ze is?
pi_171779021
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:12 schreef Nattekat het volgende:
Toegeven en hulp zoeken is voor alles een eerste stap, voor homo's geldt precies hetzelfde. Pas dan kan je respect krijgen voor wat je doet.
Lol.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  zondag 18 juni 2017 @ 22:07:26 #29
242879 Onnoman
The On And Only
pi_171779123
Beetje veel tekst, mij iets te lang. Het enige wat ik opmerkelijk vind is dat je zegt dat het door je opvoeding komt die traumatisch bleek te zijn.
Ik kan nog bekennen nog ontkennen dat het daarmee te maken heeft. Misschien is het wel zo. Als het wel zo is zou het dus kunnen betekenen dat opvoeding daadwerkelijk een enorme impact heeft op de geestelijke ontwikkeling van een kind.
Als dat zo zou zijn, zou de enorme opkomst van homoseksualiteit ook te maken kunnen/moeten hebben met iemands opvoeding?
Maar misschien word je er gewoon mee geboren en is het een genetische afwijking.
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zondag 18 juni 2017 @ 22:15:40 #30
426473 .Exe
And Justice for All
pi_171779340
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:38 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Pedofilie, en zeker pedoseksualiteit, is schadelijk voor kinderen. Maar om nu een heksenjacht op deze mensen te gaan maken, gaat me veel te ver.
Sterker nog, ik denk dat hoe meer je de gevoelens van die mensen onderdrukt, hoe gevaarlijker het wordt. Geef ze professionele hulp, praatgroepen, wat dan ook, om stoom af te blazen. Dat is veel veiliger voor kinderen.
Foutje van de natuur. Dit is al zo oud als de mensheid zelf en zeer schadelijk voor kinderen.
Deze mensen helpen idd, de ballen er af wat mij betreft. Castreren dus!
pi_171780280
quote:
7s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:29 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Als je er iets mee doet dan voor de wet wel ja.
Nee, ontucht met minderjarige is het dan.

Pedofilie is 12 of jonger.
pi_171780283
quote:
1s.gif Op zondag 18 juni 2017 22:15 schreef .Exe het volgende:
Foutje van de natuur. Dit is al zo oud als de mensheid zelf en zeer schadelijk voor kinderen.
Deze mensen helpen idd, de ballen er af wat mij betreft. Castreren dus!
Dat zeg ik, heksenjacht. :')
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171780678
quote:
1s.gif Op zondag 18 juni 2017 22:15 schreef .Exe het volgende:

[..]

Foutje van de natuur. Dit is al zo oud als de mensheid zelf en zeer schadelijk voor kinderen.
Deze mensen helpen idd, de ballen er af wat mij betreft. Castreren dus!
Is je hoofddoel kinderen beschermen of wraak nemen?
pi_171781286
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:23 schreef vaduz het volgende:

[..]

Ik denk niet dat er meer achter zit. Degene die draagvlak willen creeren voor pedofiele gedragingen, doen dat doorgaans door draagvlak te creeren voor andere tegennatuurlijke seksuele gedragingen, die al beter geaccepteerd zijn door de maatschappij. Om pedofiele gedragingen tegen te gaan is het juist goed om te pleiten voor het huwelijk tussen man en vrouw, als exclusieve plek voor het ontplooien van seksuele gedragingen.
Het huwelijk tussen man en vrouw is anders vaak genoeg een prima broedplaats gebleken voor pedoseksuele activiteiten. Je kweekt er zelfs nieuwe potentiële slachtoffers mee.
pi_171781293
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 00:13 schreef AnanYaw het volgende:

[..]

Het huwelijk tussen man en vrouw is anders vaak genoeg een prima broedplaats gebleken voor pedoseksuele activiteiten. Je kweekt er zelfs nieuwe potentiële slachtoffers mee.
Wat snap jij niet aan exclusiviteit?
pi_171781310
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 00:13 schreef vaduz het volgende:

[..]

Wat snap jij niet aan exclusiviteit?
Ik denk dat jij vooral niet snapt dat ergens voor pleiten, niet altijd resulteert in het verkrijgen van een situatie.
pi_171781328
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 00:15 schreef AnanYaw het volgende:

[..]

Ik denk dat jij vooral niet snapt dat ergens voor pleiten, niet altijd resulteert in het verkrijgen van een situatie.
Daarom is het ook zaak dit als maatschappij continue te communiceren en voor openheid te zorgen.
pi_171781476
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:32 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Die tijd niet meegemaakt maar ik ben blij dat we pedofilie niet meer normaliseren.
Het artikel pleit er ook niet voor om pedofilie/pedoseksualiteit te normaliseren maar om pedofielen de mogelijkheid te geven om door middel van therapie hun pedofilie in goede banen te leiden zonder de angst dat als ze hulp zoeken ze meteen op de brandstapel terecht komen.
2147483647 angels can dance on the point of a needle.
Add one and they will all turn into devils.
pi_171781499
het heeft bestaan en zal altijd blijven bestaan.
zelf in egypte geschiften staat het er in.

beter erkenen dat er mensen zijn en hulp bieden.
dan dat het onder de grond gaat tot explosie.

verkrachtes zijn mensen die geen seks kunnen krijgen wegens wie weet.
en op eens klik er iets in de hersens wegen op hopen van emotie en drang.
gelukkige zijn er vrouwen die zich aan bieden en valt verkrachtige mee in dit land .
anderen landen is dagelijks en normaal?

een persoon die dus op kinderen valt is geen ziekte maar een afwijking.

ts zeg dat zijn mama aan zij pikje zat .

vreemd ?
mijn mama deed dat ook om alles schoon te houden ook achter het velletje.
zij speelde er niet mee maar verzorgt haar kind.

ook bij dieren maak de moeder de geslacht delen van het kind schoon.


als je niet het verschil kan tussen onderhoud en schoon houden van het geslacht van het kind en seksueel spelen .
dan moet je inderdaad maar eens afvragen .

aan ts
denk nog maar eens hoe je mama was ?
speel ze echt er mee of was het schoon en droog maken?
pi_171782523
Was ze niet gewoon je piemel aan het wassen? Moet ook gebeuren natuurlijk
  maandag 19 juni 2017 @ 06:06:55 #41
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_171782559
TS is niet de pedo uit het stuk, maar een Fok!ker die het door Google Translate heeft gehaald, zie link.
  maandag 19 juni 2017 @ 08:34:24 #42
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_171783200
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
[ afbeelding ]
[...] ze zijn op die manier geboren , ze hebben onze hulp nodig en niet onze veroordeling

Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
Hier hinkt het stuk eigenlijk al op drie gedachten...

Pedofilie is een stoornis.
Pedofilie is een geaardheid.
Pedofilie werd veroorzaakt door een traumatische gebeurtenis in het verleden...

Wat is het?

Ik denk overigens absoluut dat je met hulp, begrip en openheid meer misbruik kunt voorkomen dan met onbegrip, haat en het doodzwijgen.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_171784103
Wat een raar stuk, en hij noemt 1972...toen was hij al volwassen? Dus die vent is nu minstens dik in de 70? Eens een pedo altijd een pedo, dat blijkt maar weer eens.
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
pi_171784406
Het zou best kunnen wat de beste man schrijft.
pi_171784709
Mooi dat er voor deze zieke mensen nu ook gepaste hulp is.
Twiddel
pi_171787817
Enerzijds denk ik "zolang iemand er niet na handeld heeft hij niets misdaan en is er geen reden om iemand als slecht persoon te betitelen".

Anderzijds zou ik een pedoseksueel nooit vertrouwen. In hoeverre genezing hiervan mogelijk is daar heb ik ook mijn twijfels over.

Een geaardheid kan ik het inderdaad niet noemen. Hetero of homo kun je op elke leeftijd zijn, pedo pas vanaf een bepaalde leeftijd. Ik vind dit dan ook een geestesziekte.

Maar ik denk dat de meneer uit dit artikel nog altijd geprikkeld zal zijn wanneer hij een naakt jongetje tegen het lijf loopt. Die gevoelens naar zijn vrouw zijn ook vast niet even sterk.

Dus uiteindelijk zal zo iemand me gevoelsmatig altijd blijven afstoten. Zie me er geen vriendschap mee aangaan.

Misschien onterecht maar toch...
pi_171788841
quote:
1s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:39 schreef Maghrebijnse het volgende:
Mooi stuk. Heel eerlijk en oprecht.
Bij homo's ben je anti maar voor pedo's heb je wel begrip? :')

Oja, de profeet die je aanbid is immers ook pedo...
pi_171789076
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 13:31 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Bij homo's ben je anti maar voor pedo's heb je wel begrip? :')

Oja, de profeet die je aanbid is immers ook pedo...
Wat deze man schrijft is toch precies wat conservatief religieuze mensen ook willen zien bij homo's? Accepteren dat je gedachtes fout zijn en hulp zoeken, om er niet naar te handelen. Hebben ze ook leuke klinieken voor, om dat te genezen.
pi_171789567
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 12:46 schreef Moofasah het volgende:
Een geaardheid kan ik het inderdaad niet noemen. Hetero of homo kun je op elke leeftijd zijn, pedo pas vanaf een bepaalde leeftijd. Ik vind dit dan ook een geestesziekte.
Pedofiel betekent niks meer of minder dan een (seksuele) voorkeur voor kinderen hebben, net als homofiel een (seksuele) voorkeur voor mannen is. Dat kan op elke leeftijd.

Genezing is volgens mij ook niet mogelijk, net als homofilie niet te genezen is. Het verschil tussen pedofilie en homofilie is natuurlijk dat in praktijk brengen van homofilie legaal is en dat hoeft dan ook niet genezen te worden.

Ik heb niks tegen pedofielen. Ik ken er geen, voor zover ik weet. En als ik er wel een ken, dan weet ik niet dat hij/zij pedofiel is, en kan daar dus niet over oordelen. Als een pedofiel zijn voorkeur voor kinderen echter in praktijk gaat brengen, dat is voor mij de grens. Wat er in zijn/haar hoofd omgaat, zal me worst zijn. Niet mijn ding, maar ik hou ook niet van denken aan plas/poepseks of postzegels verzamelen. Moeten mensen lekker zelf weten.
En het in praktijk brengen van plas/poepseks of postzegels verzamelen moet iedereen ook zelf weten, maar ze hoeven mij er niet mee lastig te vallen. Maar het aan kinderen zitten is natuurlijk not done.

Ik zie en hoor vaak reacties als "zo'n pedo moet niet naast mij komen wonen!". Ik zou er geen problemen mee hebben (tenzij tokkies op straat de straatstenen fout gooien en ze bij mij door het raam naar binnen zeilen). Sterker nog, ik zou die pedo wat meer in de gaten houden; dat er geen kinderen bij hem/haar naar binnen lopen zonder toezicht bv.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171790933
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 13:31 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Bij homo's ben je anti maar voor pedo's heb je wel begrip? :')

Oja, de profeet die je aanbid is immers ook pedo...
Ben je dom? Ik heb nooit gezegd dat ik de daden van een pedofiel goedkeur. Ik maak daar dus geen onderscheid in. Net zoals ik vaak genoeg aangegeven dat ik ook geen problemen heb met homo's die zich inhouden omwille van hun religie.
pi_171792208
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 15:12 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Ben je dom? Ik heb nooit gezegd dat ik de daden van een pedofiel goedkeur. Ik maak daar dus geen onderscheid in. Net zoals ik vaak genoeg aangegeven dat ik ook geen problemen heb met homo's die zich inhouden omwille van hun religie.
Je maakt geen onderscheid tussen mensen die kinderen tegen hun wil "dwingen" tot seksuele activiteit en mensen die met goedkeuring van de ander seks hebben met iemand van hun eigen geslacht???

Jij spoort echt niet! Je bent zelf minstens net zo erg als een pedo. Maf wijf! :r
pi_171792306
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 16:15 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Je maakt geen onderscheid tussen mensen die kinderen tegen hun wil "dwingen" tot seksuele activiteit en mensen die met goedkeuring van de ander seks hebben met iemand van hun eigen geslacht???

Jij spoort echt niet! Je bent zelf minstens net zo erg als een pedo. Maf wijf! :r
Vanuit religieus perspectief is er geen verschil: het zijn beide zondes, maar het ene weegt zwaarder dan het ander en daarom is in de islam de straf op het verkrachten van minderjarigen de doodstraf en het uitoefenen van homoseksualiteit niet. In Nederland daarentegen wordt pedoseksualiteit gestimuleerd lijkt wel, dus wie is nou daadwerkelijk ziek?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-06-2017 16:25:57 ]
pi_171792383
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 16:15 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Je maakt geen onderscheid tussen mensen die kinderen tegen hun wil "dwingen" tot seksuele activiteit en mensen die met goedkeuring van de ander seks hebben met iemand van hun eigen geslacht???

Jij spoort echt niet! Je bent zelf minstens net zo erg als een pedo. Maf wijf! :r
Dat je twee zaken niet oké vindt, betekent niet dat je geen onderscheid maakt. Ik vind ook dat je je moet inhouden, of je nou de behoefte hebt om een bushokje te slopen, of om iemand te vermoorden. Dat betekent nog niet dat ik geen onderscheid maak tussen moord en vandalisme.
pi_171792424
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 16:18 schreef Maghrebijnse het volgende:
In Nederland daarentegen wordt pedoszksualieit gestimuleerd lijkt wel, dus wie is nou daadwerkelijk ziek?
Euh.. jij? :')
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  Spellchecker maandag 19 juni 2017 @ 16:29:23 #55
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_171792541
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 19:14 schreef vaduz het volgende:
Ik maar denken dat dit een bekentenis van de TS was. ;( Todat ik de link tegen kwam. :')
P.S.: Ik vond het nederlands al beroerd onder het lezen.
Ik ook ..... quote-haakjes waren beter geweest.
pi_171794284
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 16:18 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Vanuit religieus perspectief is er geen verschil: het zijn beide zondes, maar het ene weegt zwaarder dan het ander en daarom is in de islam de straf op het verkrachten van minderjarigen de doodstraf en het uitoefenen van homoseksualiteit niet. In Nederland daarentegen wordt pedoseksualiteit gestimuleerd lijkt wel, dus wie is nou daadwerkelijk ziek?
Verberg je niet altijd achter je religie, dom mens.

Daarbij promoot jouw religie pedofilie. Hoezo doodstraf? Al eeuwenlang aanbidden jullie pedofiel Mohammed die een 9 jarig meisje op brute wijze verkrachtte in een woestijn.

Dat is pas ziek! :r

Vies mens dat je bent :r
pi_171794328
quote:
10s.gif Op maandag 19 juni 2017 16:21 schreef AnanYaw het volgende:

[..]

Dat je twee zaken niet oké vindt, betekent niet dat je geen onderscheid maakt. Ik vind ook dat je je moet inhouden, of je nou de behoefte hebt om een bushokje te slopen, of om iemand te vermoorden. Dat betekent nog niet dat ik geen onderscheid maak tussen moord en vandalisme.
Ik heb schijt aan wat jij vindt. Ik houd me helemaal niet in. Ik neuk gewoon lekker verder met mijn vriend. Wat jij daar ook van vindt. Zolang wij twee er maar van genieten.
pi_171794585
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 17:54 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Ik heb schijt aan wat jij vindt. Ik houd me helemaal niet in. Ik neuk gewoon lekker verder met mijn vriend. Wat jij daar ook van vindt. Zolang wij twee er maar van genieten.
Zeker doen, ik wees je alleen op de fout in je redenering. Ik geef verder niks om mensen hun eventuele homoseksualiteit.
pi_171797838
quote:
10s.gif Op maandag 19 juni 2017 18:07 schreef AnanYaw het volgende:

[..]

Zeker doen, ik wees je alleen op de fout in je redenering. Ik geef verder niks om mensen hun eventuele homoseksualiteit.
Mijn excuus.
pi_171798016
Homo en Pedofilie is niet te vergelijken.
Pedofilie is gewoon ziekelijk, waarvan een kind het slachtoffer is.
pi_171798054
Maar het is beide niet te genezen lijkt me. Zwaargelovigen denken dat ze homoseksualiteit kunnen genezen door er niet aan toe te geven en het te onderdrukken en veel te bidden. Meer 'open minded' mensen vinden dat bizar maar vinden wel dat pedofielen hun leven lang hun gevoelens moeten onderdrukken. Dat vind ik tegenstrijdig.
standaarddrinker
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 maandag 19 juni 2017 @ 21:01:21 #62
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_171798097
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 20:57 schreef aloa het volgende:
Homo en Pedofilie is niet te vergelijken.
Pedofilie is gewoon ziekelijk, waarvan een kind het slachtoffer is.
Pedoseksualiteit ;) is wel wat anders.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_171798231
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 17:52 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Verberg je niet altijd achter je religie, dom mens.

Daarbij promoot jouw religie pedofilie. Hoezo doodstraf? Al eeuwenlang aanbidden jullie pedofiel Mohammed die een 9 jarig meisje op brute wijze verkrachtte in een woestijn.

Dat is pas ziek! :r

Vies mens dat je bent :r
Wat een ongelofelijke debiel en dom mens ben je toch ook. Bah.
pi_171798280
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 21:01 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Pedoseksualiteit ;) is wel wat anders.
Ik heb me er nooit in verdiept verder, maar het gaat in ieder geval om kinderen.

Laatst nog een nieuwsbericht gelezen dat er een giga toename is van kinderporno...
pi_171802145
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 21:08 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Wat een ongelofelijke debiel en dom mens ben je toch ook. Bah.
Weer tegen jezelf aan het praten? Religieuze schizofrene gekkin 8)7
pi_171808264
quote:
0s.gif Op maandag 19 juni 2017 23:21 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Weer tegen jezelf aan het praten? Religieuze schizofrene gekkin 8)7
Zegt de persoon die niks anders doet dan in het rond schelden.
pi_171809304
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 21:10 schreef aloa het volgende:
Ik heb me er nooit in verdiept verder, maar het gaat in ieder geval om kinderen.
Kort door de bocht:
pedofilie = het hebben van (seksuele) gevoelens voor kinderen
pedoseksualiteit = seksuele handelingen met kinderen doen
Het eerste is niet strafbaar (iedereen mag denken wat hij wil), het tweede wel.
quote:
Laatst nog een nieuwsbericht gelezen dat er een giga toename is van kinderporno...
Ik kan me zomaar voorstellen dat dat komt door mobiele telefoons die kinderen hebben. Sexting dus. En dat hoeft dus niet eens met volwassenen te zijn.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171809376
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 12:00 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Kort door de bocht:
pedofilie = het hebben van (seksuele) gevoelens voor kinderen
pedoseksualiteit = seksuele handelingen met kinderen doen
Het eerste is niet strafbaar (iedereen mag denken wat hij wil), het tweede wel.
Het is een verzonnen onderscheid, dit zijn geen officiële definities.
pi_171809458
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 12:03 schreef AnanYaw het volgende:
Het is een verzonnen onderscheid, dit zijn geen officiële definities.
Dat beweer ik dan ook niet.
Feit blijft dat pedofilie in bovenstaande definitie niet strafbaar is. Pedoseksualiteit wel.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_171826128
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 11:18 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Zegt de persoon die niks anders doet dan in het rond schelden.
Dat ze jou nog niet in de ban hebben gedaan :N

Waarvoor heeft dit forum überhaupt mods?

Oja: censuur! :r
pi_171827118
Pedofielen zijn toch de mensen die zich alleen aangetrokken voelen als in gevoelens van verliefdheid? Pedoseksuelen zijn degenen die een stap verder gaan.

Als het alleen om dat eerste gaat en het blijft bij verliefd zijn, ok. Zolang je je handen en uitingen richting zo'n kind maar voor je houdt. Maar theorie en praktijk zijn vrij wazig en helaas vult het ene het ander vaak aan. Ik zal het misschien technisch wat kunnen volgen als men verteld hoe zoiets ontstaan zou kunnen zijn maar ik zal er nooit begrip voor kunnen opbrengen. Maar dat kan ik ook niet voor mensen die sektes volgen oid.

Heteroseksualiteit en homoseksualiteit zijn geaccepteerd, maar mocht het dat in een 'parallele dimensie' niet zijn om pure 'ethische' redenen dan zou een gemiddeld mens zich al vroeg op zn werk storten of andere dingen in het leven vinden om zich te uiten. Ik weet niet of ik het met vreemdgaan mag vergelijken maar misschien is daar lichtelijk overlap. Natuurlijk kun je in een relatie andere kansen erbij pakken maar de meesten doen zoiets niet omdat ze wel weten dat je fout zit.

Aan iemand van 66 nog worstelt met zn kindertijd zou ik t zelfde adviseren, en dan al in zn 20er jaren. Je manier van hoe je in de wereld staat kun je best veranderen als dat als strafbaar wordt gezien. Maar goed, ze blijven vaak toch keer op keer de fout in gaan dus dan overwint de wilskracht om het wel te doen. Iemand die sterker in de schoenen staat zal zich misschien op een studie of baan storten en een geaccepteerde relatie aangaan met een volwassene waar men wellicht niet alle voldoening uithaalt maar ok. Bouw dan iets groots ofzo of werk aan andere prestigieuze projecten waar je jezelf mee afmat.

[ Bericht 3% gewijzigd door Beathoven op 21-06-2017 01:30:04 ]
pi_171834565
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
[ afbeelding ]

Het is lang geleden dat ik mezelf als pedofiel heb beschreven.

Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid.

Voor mij wordt het veroorzaakt door traumatische ervaringen in de kindertijd.

Ik ben nu in mijn jaren zestig, maar toen ik een jongen was, vroeg mijn moeder me op haar schoot, terwijl ze me na mijn bad droogde, en ze zou mijn geslachtsorganen zitten.

Haar gedrag voelde nooit seksueel, maar terugkijkend was het natuurlijk wel. Ik kan me niet precies herinneren hoe lang dat is aangegaan, maar het was lang geleden. Tegen de tijd dat het voorbij was, was ik zelfbeschadigd.

Ik denk dat mijn aantrekkingskracht naar jonge jongens kwam van wat mijn moeder aan mij deed.

Ik erkende eerst mijn abnormaliteit rond de leeftijd van 15 jaar. Dat was toen ik het eerst realiseerde dat ik niet op dezelfde wijze veranderde dat andere jongens veranderden.

Zij waren geïnteresseerd in vrouwen of, in een of twee gevallen, bij mannen. Maar ik heb het nooit gedaan. Ik bleef gefixeerd op preadolescente jongens, dat was de leeftijd waarop ik seksueel was ingehaald.

Het was verschrikkelijk.

[ afbeelding ]

Ik heb nooit overwogen om een ​​kind te misbruiken. Het was een miljoen kilometer weg van wat ik wilde zijn - dat was een normale volwassen man.

Ik heb gehoopt dat toen ik ouder werd, ik tot volwassen seksuele oriëntatie zou groeien, maar het was alsof mijn ontwikkeling was gestopt.

Het was helemaal verschrikkelijk, en ik voelde me opgewonden.

Ik realiseerde me dat het waarschijnlijk was dat ik een heel eenzaam leven zou leiden. Ik was bang dat als mensen over mijn vreselijke gedachten kwamen, het zou kunnen leiden tot geweld, fysieke aanvallen.

Ik ging naar de universiteit, waar ik een groep vrienden had en meerdere jaren doorkwam tegen de realiteit van mijn mentale toestand. Ik had bijna geen seksuele ervaring op dat moment.

Ik werd uiteindelijk gedwongen om het feit te onder ogen zien dat ik niet veranderde toen ik door een huisgenoot was uitgewisseld.

Ik vermoed dat hij had opgemerkt dat als we over kinderen begonnen te praten, ik het onderwerp zou veranderen. Als we langs de straat liepen en een gezin met kinderen zagen, zou ik ongemakkelijk voelen.
Jongen voelt zich ongemakkelijk naast familie Laurent Boglio

Ik zat in de voorkamer. Al mijn collega's koken de avondmaaltijd en ik denk niet dat ze realiseerden dat ik naar beneden zou komen. Ze chatten weg en ik hoorde dat mijn vriend iets zegt: 'Ik denk dat Jack geïnteresseerd is in jonge jongens.'

Ik legde mijn jas aan en liep rustig uit het huis.

[ afbeelding ]

Uit die voordeur liepen, was het verlaten van een wereld en het binnendringen van een andere.

Ik ging de volgende dag naar de universiteitspraktijk. Ik zei: "Ik ben een pedofiel. Kan dit genezen worden? '

De conventionele visie op pedofilie is dat het een ongeneeslijke conditie is. Maar deze dokter lachte - hij lachte! En hij zei: "Natuurlijk is het genezen."

Het was een absoluut grote reliëf. De dokter heeft mijn identificatie niet uitgedaagd met pedofilie, hij heeft het gewoon geaccepteerd en zei: "Geen probleem, we zullen het sorteren."

[ afbeelding ]

Ik heb een verwijzingsbrief naar de Portman Clinic, die - onder andere services - gespecialiseerde behandeling biedt voor mensen met problematisch seksueel gedrag.

Ik ben enkele weken later naar Londen geweest voor mijn beoordeling. Het was een midsommerdag in 1972 en ik herinner me dat ik op Hampstead Heath loopt, naar de bomen kijken, naar de vogels luistert en denkt: 'Ik ga in een nieuw leven.'

De behandelingen van de Portman Clinic zijn langdurig. Ik werd door hen voor meerdere jaren gezien.

U praat vrij en mettertijd bouwt u een foto van uw onderbewuste bestuurders.

Na de behandeling was ik een heel ander persoon. Ik heb zelfs een seksuele interesse in vrouwen ontwikkeld, die buitengewoon bevrijdend was.

Maar er was veel over mij die verlegen, onervaren en naïef was.

In zekere zin moest ik mijn adolescentie jaren na al mijn collega's ervaren. Ik had minimale seksuele ervaring gehad, al mijn vriendschappen waren door mijn zelfhaat verdrongen en ik had een enorm gebrek aan zelfbeeld.

Ik ben nu in een goede relatie, en ik heb al lang met een vrouw gehad waar ik van hou.

Ze heeft altijd gewezen op mijn vroegere oriëntatie, die altijd met mij meeneemt. Niemand weet het, zelfs niet mijn familie.

Ik heb sindsdien dingen gedaan waar ik trots op ben in mijn leven. Ze zijn niet grote prestaties, maar ze zijn toch prestaties. Als ik er een spijt van heb, is het dat ik nu alleen dit soort pleitwerk voor pedofielen doet.

Ik werk met een liefdadigheid genaamd StopSO, een specialistische behandeling organisatie voor de preventie van seksueel misdrijven. Het is een Britse organisatie die therapie aanbiedt voor iedereen die het risico heeft op seksueel misdrijf.

[ afbeelding ]

Pedofilie wordt niet begrepen.

Mensen denken dat pedofilie synoniem is bij seksueel misbruik van kinderen. Maar ik zou nooit een kind hebben misbruikt.

De meeste pedofielen hebben twee strijdende aandrijvingen binnen hen: de drang om te beledigen en de drang om normaal te zijn. De meeste pedofielen zijn wanhopig voor die wensen om weg te gaan.

Er zijn online gemeenschappen waar pedofielen die niet beledigen elkaar kunnen ondersteunen.

Ik heb ooit een vrouw online ontdekt die precies zoals ik was. Ze was aangetrokken tot zuigelingen van de leeftijd waarop ze misbruik was. Ze kreeg ook therapie om haar pedofilie te behandelen.

Maar de demonisatie van pedofielen maakt het moeilijker voor jongeren die niet bang zijn, die zich zorgen maken over het ontwikkelen van deze seksuele geaardheid om hulp te zoeken.

Ik denk dat elke stad in het land een kliniek zoals de Portman moet hebben. Maar dat zijn we verre van. NHS-budgetten zijn niet alleen in dit specifieke gebied gesneden op het hele gebied van psychiatrische en geestelijke gezondheidszorg.

We moeten identificeren van seksueel beschadigde jongeren en potentiële misbruikers, en behandelen ze zo vroeg mogelijk. Dat is een belangrijke manier om de cyclus van seksueel misbruik te breken.

In plaats daarvan, als je een pedofiel bent die niet beledigd hebt, maar je hulp wilt, is het erg zeldzaam om op de NHS behandeling te krijgen. Het merendeel van de tijd krijgt u alleen hulp nadat u beledigd hebt en iemand al pijn doet.

Ik had geluk. Vanwege de hulp die ik kreeg, heb ik een normaal volwassen leven kunnen leven. Ik heb mijn problemen aangepakt op andere manieren.

http://www.bbc.co.uk/bbct(...)name=paedophileshelp

Het bovenstaande stuk is door een vertaalmachine gehaald . Als het grammaticaal niet 100% klopt dan weet je waar het aan ligt

En nee het is niet mijn persoonlijke verhaal ffs :')

De schrijver van het stuk lijkt te suggereren dat als we alleen begrip tonen voor dit soort mensen , dat wij als samenleving , een stuk dichterbij zouden komen tot een oplossing van het probleem . Maar omdat er zon grote taboe is omtrent dit onderwerp , lijkt de oplossing verder weg dan ooit

Naar mijn weten is er geen enkele behandeling die je van de ziekte af helpt ( als ik het mis heb hoor ik het graag ) en heeft het meer weg van een propaganda stuk om pedofilie goed te praten . Het zijn maar arme slachtoffers , ze zijn op die manier geboren , ze hebben onze hulp nodig en niet onze veroordeling

Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 18:21 schreef Ali_boo het volgende:
[ afbeelding ]

Het is lang geleden dat ik mezelf als pedofiel heb beschreven.

Pedofilie is een stoornis, een diep ontstellende seksuele geaardheid.

Voor mij wordt het veroorzaakt door traumatische ervaringen in de kindertijd.

Ik ben nu in mijn jaren zestig, maar toen ik een jongen was, vroeg mijn moeder me op haar schoot, terwijl ze me na mijn bad droogde, en ze zou mijn geslachtsorganen zitten.

Haar gedrag voelde nooit seksueel, maar terugkijkend was het natuurlijk wel. Ik kan me niet precies herinneren hoe lang dat is aangegaan, maar het was lang geleden. Tegen de tijd dat het voorbij was, was ik zelfbeschadigd.

Ik denk dat mijn aantrekkingskracht naar jonge jongens kwam van wat mijn moeder aan mij deed.

Ik erkende eerst mijn abnormaliteit rond de leeftijd van 15 jaar. Dat was toen ik het eerst realiseerde dat ik niet op dezelfde wijze veranderde dat andere jongens veranderden.

Zij waren geïnteresseerd in vrouwen of, in een of twee gevallen, bij mannen. Maar ik heb het nooit gedaan. Ik bleef gefixeerd op preadolescente jongens, dat was de leeftijd waarop ik seksueel was ingehaald.

Het was verschrikkelijk.

[ afbeelding ]

Ik heb nooit overwogen om een ​​kind te misbruiken. Het was een miljoen kilometer weg van wat ik wilde zijn - dat was een normale volwassen man.

Ik heb gehoopt dat toen ik ouder werd, ik tot volwassen seksuele oriëntatie zou groeien, maar het was alsof mijn ontwikkeling was gestopt.

Het was helemaal verschrikkelijk, en ik voelde me opgewonden.

Ik realiseerde me dat het waarschijnlijk was dat ik een heel eenzaam leven zou leiden. Ik was bang dat als mensen over mijn vreselijke gedachten kwamen, het zou kunnen leiden tot geweld, fysieke aanvallen.

Ik ging naar de universiteit, waar ik een groep vrienden had en meerdere jaren doorkwam tegen de realiteit van mijn mentale toestand. Ik had bijna geen seksuele ervaring op dat moment.

Ik werd uiteindelijk gedwongen om het feit te onder ogen zien dat ik niet veranderde toen ik door een huisgenoot was uitgewisseld.

Ik vermoed dat hij had opgemerkt dat als we over kinderen begonnen te praten, ik het onderwerp zou veranderen. Als we langs de straat liepen en een gezin met kinderen zagen, zou ik ongemakkelijk voelen.
Jongen voelt zich ongemakkelijk naast familie Laurent Boglio

Ik zat in de voorkamer. Al mijn collega's koken de avondmaaltijd en ik denk niet dat ze realiseerden dat ik naar beneden zou komen. Ze chatten weg en ik hoorde dat mijn vriend iets zegt: 'Ik denk dat Jack geïnteresseerd is in jonge jongens.'

Ik legde mijn jas aan en liep rustig uit het huis.

[ afbeelding ]

Uit die voordeur liepen, was het verlaten van een wereld en het binnendringen van een andere.

Ik ging de volgende dag naar de universiteitspraktijk. Ik zei: "Ik ben een pedofiel. Kan dit genezen worden? '

De conventionele visie op pedofilie is dat het een ongeneeslijke conditie is. Maar deze dokter lachte - hij lachte! En hij zei: "Natuurlijk is het genezen."

Het was een absoluut grote reliëf. De dokter heeft mijn identificatie niet uitgedaagd met pedofilie, hij heeft het gewoon geaccepteerd en zei: "Geen probleem, we zullen het sorteren."

[ afbeelding ]

Ik heb een verwijzingsbrief naar de Portman Clinic, die - onder andere services - gespecialiseerde behandeling biedt voor mensen met problematisch seksueel gedrag.

Ik ben enkele weken later naar Londen geweest voor mijn beoordeling. Het was een midsommerdag in 1972 en ik herinner me dat ik op Hampstead Heath loopt, naar de bomen kijken, naar de vogels luistert en denkt: 'Ik ga in een nieuw leven.'

De behandelingen van de Portman Clinic zijn langdurig. Ik werd door hen voor meerdere jaren gezien.

U praat vrij en mettertijd bouwt u een foto van uw onderbewuste bestuurders.

Na de behandeling was ik een heel ander persoon. Ik heb zelfs een seksuele interesse in vrouwen ontwikkeld, die buitengewoon bevrijdend was.

Maar er was veel over mij die verlegen, onervaren en naïef was.

In zekere zin moest ik mijn adolescentie jaren na al mijn collega's ervaren. Ik had minimale seksuele ervaring gehad, al mijn vriendschappen waren door mijn zelfhaat verdrongen en ik had een enorm gebrek aan zelfbeeld.

Ik ben nu in een goede relatie, en ik heb al lang met een vrouw gehad waar ik van hou.

Ze heeft altijd gewezen op mijn vroegere oriëntatie, die altijd met mij meeneemt. Niemand weet het, zelfs niet mijn familie.

Ik heb sindsdien dingen gedaan waar ik trots op ben in mijn leven. Ze zijn niet grote prestaties, maar ze zijn toch prestaties. Als ik er een spijt van heb, is het dat ik nu alleen dit soort pleitwerk voor pedofielen doet.

Ik werk met een liefdadigheid genaamd StopSO, een specialistische behandeling organisatie voor de preventie van seksueel misdrijven. Het is een Britse organisatie die therapie aanbiedt voor iedereen die het risico heeft op seksueel misdrijf.

[ afbeelding ]

Pedofilie wordt niet begrepen.

Mensen denken dat pedofilie synoniem is bij seksueel misbruik van kinderen. Maar ik zou nooit een kind hebben misbruikt.

De meeste pedofielen hebben twee strijdende aandrijvingen binnen hen: de drang om te beledigen en de drang om normaal te zijn. De meeste pedofielen zijn wanhopig voor die wensen om weg te gaan.

Er zijn online gemeenschappen waar pedofielen die niet beledigen elkaar kunnen ondersteunen.

Ik heb ooit een vrouw online ontdekt die precies zoals ik was. Ze was aangetrokken tot zuigelingen van de leeftijd waarop ze misbruik was. Ze kreeg ook therapie om haar pedofilie te behandelen.

Maar de demonisatie van pedofielen maakt het moeilijker voor jongeren die niet bang zijn, die zich zorgen maken over het ontwikkelen van deze seksuele geaardheid om hulp te zoeken.

Ik denk dat elke stad in het land een kliniek zoals de Portman moet hebben. Maar dat zijn we verre van. NHS-budgetten zijn niet alleen in dit specifieke gebied gesneden op het hele gebied van psychiatrische en geestelijke gezondheidszorg.

We moeten identificeren van seksueel beschadigde jongeren en potentiële misbruikers, en behandelen ze zo vroeg mogelijk. Dat is een belangrijke manier om de cyclus van seksueel misbruik te breken.

In plaats daarvan, als je een pedofiel bent die niet beledigd hebt, maar je hulp wilt, is het erg zeldzaam om op de NHS behandeling te krijgen. Het merendeel van de tijd krijgt u alleen hulp nadat u beledigd hebt en iemand al pijn doet.

Ik had geluk. Vanwege de hulp die ik kreeg, heb ik een normaal volwassen leven kunnen leven. Ik heb mijn problemen aangepakt op andere manieren.

http://www.bbc.co.uk/bbct(...)name=paedophileshelp

Het bovenstaande stuk is door een vertaalmachine gehaald . Als het grammaticaal niet 100% klopt dan weet je waar het aan ligt

En nee het is niet mijn persoonlijke verhaal ffs :')

De schrijver van het stuk lijkt te suggereren dat als we alleen begrip tonen voor dit soort mensen , dat wij als samenleving , een stuk dichterbij zouden komen tot een oplossing van het probleem . Maar omdat er zon grote taboe is omtrent dit onderwerp , lijkt de oplossing verder weg dan ooit

Naar mijn weten is er geen enkele behandeling die je van de ziekte af helpt ( als ik het mis heb hoor ik het graag ) en heeft het meer weg van een propaganda stuk om pedofilie goed te praten . Het zijn maar arme slachtoffers , ze zijn op die manier geboren , ze hebben onze hulp nodig en niet onze veroordeling

Is het echt een onschuldig artikel om meer begrip te kweken of zit er meer achter ?
Klopt.

Maar wat als het misbruik stopt als het kind ongeveer 5 jaar is, omdat het begint te praten?

Iemand heeft dan wel de schade, en weet niet waardoor.

Als iemand rond de 30 is, kan degene erachter komen want rond die leeftijd is de intelligentie van een persoon op zijn hoogst.

Hier een echt hele goede waargebeurde film erover. Met in de hoofdrol een 29 jarige Melissa Gilbert.
“Integrity is doing the right thing, even when no one is watching.”
― C.S. Lewis
  zondag 2 juli 2017 @ 15:47:56 #73
426473 .Exe
And Justice for All
pi_172115225
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 23:30 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Is je hoofddoel kinderen beschermen of wraak nemen?
Het beschermen van kinderen.
pi_172115431
quote:
1s.gif Op maandag 19 juni 2017 17:52 schreef Moofasah het volgende:

[..]

Verberg je niet altijd achter je religie, dom mens.

Daarbij promoot jouw religie pedofilie. Hoezo doodstraf? Al eeuwenlang aanbidden jullie pedofiel Mohammed die een 9 jarig meisje op brute wijze verkrachtte in een woestijn.

Dat is pas ziek! :r

Vies mens dat je bent :r
Nou nou nou. Hoe weet je zo zeker dat Aïsha een meisje was?

Misschien was het wel een 9-jarig kameeltje.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172115480
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juni 2017 01:17 schreef Beathoven het volgende:
Pedofielen zijn toch de mensen die zich alleen aangetrokken voelen als in gevoelens van verliefdheid? Pedoseksuelen zijn degenen die een stap verder gaan.
Dat hebben een paar FOK!'ers ooit eens bedacht, maar in de echte wereld bestaat dat betekenisverschil niet. Net zomin als er een verschil is tussen heteroseksueel en heterofiel.
  zondag 2 juli 2017 @ 16:10:10 #76
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_172115656
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:02 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Dat hebben een paar FOK!'ers ooit eens bedacht, maar in de echte wereld bestaat dat betekenisverschil niet. Net zomin als er een verschil is tussen heteroseksueel en heterofiel.
Onzin.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_172115781
Voor jou wel, in het echt niet.

Verder geen zin in je chagrijnige gedrein.
pi_172116120
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:02 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Dat hebben een paar FOK!'ers ooit eens bedacht, maar in de echte wereld bestaat dat betekenisverschil niet. Net zomin als er een verschil is tussen heteroseksueel en heterofiel.
In de echte wereld ook, want iemand die zich bewust is van zijn pedofiele gevoelens maar daar niets mee doet noemen we een pedofiel. Iemand die zich ondanks alle immorele overwegingen toch aan kinderen vergrijpt, zo iemand noemen we een pedoseksueel.
  zondag 2 juli 2017 @ 16:28:12 #79
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_172116161
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:14 schreef Jigzoz het volgende:
Voor jou wel, in het echt niet.

Verder geen zin in je chagrijnige gedrein.
Alsof Fokkers iets kunnen bedenken.

Je bent dom.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_172116171
quote:
14s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:26 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

In de echte wereld ook, want iemand die zich bewust is van zijn pedofiele gevoelens maar daar niets mee doet noemen we een pedofiel. Iemand die zich ondanks alle immorele overwegingen toch aan kinderen vergrijpt, zo iemand noemen we een pedoseksueel.
Op internet misschien, maar in het echt niet. Of zou je iemand die nog nooit seks had, maar wel op het andere geslacht valt ook geen heteroseksueel noemen?
pi_172116181
quote:
14s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:28 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Alsof Fokkers iets kunnen bedenken.

Je bent dom.
Jouw ouders zijn broer en zus.
pi_172116259
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:02 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Dat hebben een paar FOK!'ers ooit eens bedacht, maar in de echte wereld bestaat dat betekenisverschil niet. Net zomin als er een verschil is tussen heteroseksueel en heterofiel.
Er zijn heteros of homos die best verliefd kunnen zijn op iemand van de dezelfde of de andere zijde maar nooit iets op seksueel vlak zouden willen doen.
pi_172116265
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:28 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Jouw ouders zijn broer en zus.
Wellicht.

De vraag is: van elkaar?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172116325
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:31 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Er zijn heteros of homos die best verliefd kunnen zijn op iemand van de dezelfde of de andere zijde maar nooit iets op seksueel vlak zouden willen doen.
Ja. Toch heet de geaardheid hetero- of homoseksueel.
  zondag 2 juli 2017 @ 16:33:14 #85
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172116342
Bij hulp moet ik denken aan castratie en een rondleiding in een ravijn van 900 meter diep ter ondersteuning :')

[ Bericht 1% gewijzigd door bijstandboy op 02-07-2017 16:33:37 (benno l. therapie) ]
pi_172116447
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juni 2017 01:17 schreef Beathoven het volgende:
Pedofielen zijn toch de mensen die zich alleen aangetrokken voelen als in gevoelens van verliefdheid? Pedoseksuelen zijn degenen die een stap verder gaan.

Hier heb je volledig gelijk in
quote:
Als het alleen om dat eerste gaat en het blijft bij verliefd zijn, ok. Zolang je je handen en uitingen richting zo'n kind maar voor je houdt. Maar theorie en praktijk zijn vrij wazig en helaas vult het ene het ander vaak aan. Ik zal het misschien technisch wat kunnen volgen als men verteld hoe zoiets ontstaan zou kunnen zijn maar ik zal er nooit begrip voor kunnen opbrengen. Maar dat kan ik ook niet voor mensen die sektes volgen oid.

Hier ga je de mist in. Het meeste kindermisbruik vind niet plaats uit verliefdheid op het specifieke kind, maar uit lust en machtsgevoel.

Veel pedoseksuelen hebben meerdere slachtoffers tegelijk en kiezen simpelweg het 'makkelijkste' slachtoffer. Dat is ook de oorzaak dat de meeste slachtoffers de dader uit het dagelijks leven kennen. Uit de familie/kennissenkring, uit de buurt of van een (sport)vereniging. Het slachtoffer en de omgeving van het slachtoffer vertrouwd vaak de dader volledig, waardoor de eerste stappen richting het misbruik (aanrakingen, af en toe alleen zijn met het slachtoffer) niet opvallen, verdacht zijn of onprettig zijn.

De gemiddelde persoon die een volwassene misbruikt, doet dat ook niet uit verliefdheid....
pi_172116480
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:28 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Op internet misschien, maar in het echt niet. Of zou je iemand die nog nooit seks had, maar wel op het andere geslacht valt ook geen heteroseksueel noemen?
Als je naar de Griekse oorsprong kijkt lijkt dat onderscheid wel zinnig.
pi_172116490
Zou wat zijn trouwens. Heb je een relatie met iemand van het andere geslacht en val je ook op je eigen geslacht, maar heb je daar geen seksuele ervaring mee. Dan heet je heteroseksueel en bifiel? Of heet je dan heteroseksueel totdat je ook met je eigen geslacht hebt geneukt en ga je dan ineens biseksueel heten?

En als ik als heteroseksueel een keer met een man neuk, ben ik dan in een keer homoseksueel? En als ik het dan weer met een vrouw doe, ben ik dan weer heteroseksueel? Of blijf ik dan de rest van mijn leven biseksueel? En als seks met een man niet beviel? Ben ik dan een biseksueel die alleen op het andere geslacht valt?

[ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2017 16:41:30 ]
pi_172117193
quote:
14s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:26 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

In de echte wereld ook, want iemand die zich bewust is van zijn pedofiele gevoelens maar daar niets mee doet noemen we een pedofiel. Iemand die zich ondanks alle immorele overwegingen toch aan kinderen vergrijpt, zo iemand noemen we een pedoseksueel.
Ik vind de discussie soms wat doorslaan.

Stel je bent single en wil later graag vader of moeder worden en je houdt op dat vlak van opvoeden van kinderen. Ben je dan pedofiel?

Vaders en moeders houden van hun kinderen en verzorgen ze zoals eigenaren van huisdieren van deze dieren houden en ze verzorgen. Leerkrachten van de jongste groepen doen dat in zekere zin ook en als ze dat niet zouden doen zouden er een boel ouders aan de bel trekken.

Dat er ook huisdiereigenaren zijn die een grens overgaan en veel verdergaan met hun huisdier dan verzorgen en houden van zal vast een gegeven zijn. Maar die 0,00x% generaliseren we niet als dat iedereen een potentieel gevaar is.
pi_172117212
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 12:00 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Kort door de bocht:
pedofilie = het hebben van (seksuele) gevoelens voor kinderen
pedoseksualiteit = seksuele handelingen met kinderen doen
Het eerste is niet strafbaar (iedereen mag denken wat hij wil), het tweede wel.

De pedofiel is pas strafbaar als hij seksuele handelingen verricht met kinderen.

Een beetje hetzelfde idee met een crimineel die je pas kan aanhouden op het moment dat hij een strafbaar feit pleegt.

Wat dat betreft moet je pedofielen idd behandelen (maar er is geen pedofiel die van de daken gaat roepen dat hij zo ziek in zijn kop is).
  zondag 2 juli 2017 @ 17:05:22 #91
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_172117331
Pedofilie is een identiteit, stop met het onderdrukken van pedofielen!!!!
We moeten progressief en 'inclusive' zijn naar alle smetten van de samenleving!!!
Kijk ons eens goed zijn voor de wereld! Yay! *O*

#proudtobe
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_172117848
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 15:47 schreef .Exe het volgende:

[..]

Het beschermen van kinderen.
De meeste mensen willen hun ballen er volgens mij niet af hebben, dus jij wil graag dat pedofielen zich verbergen tot ze over de scheef gaan?
pi_172118563
quote:
2s.gif Op zondag 2 juli 2017 17:01 schreef aloa het volgende:

[..]

De pedofiel is pas strafbaar als hij seksuele handelingen verricht met kinderen.

Een beetje hetzelfde idee met een crimineel die je pas kan aanhouden op het moment dat hij een strafbaar feit pleegt.

Wat dat betreft moet je pedofielen idd behandelen (maar er is geen pedofiel die van de daken gaat roepen dat hij zo ziek in zijn kop is).
Ja, ik zou iemand die zich seksueel aan een kind zou vergrijpen flink toetakelen tot diegene er ook een trauma aan overhoud maar t probleem is dat je met een bepaald soort hypothetische situaties in je hoofd zit en dat je zonder specifiek te zijn van alles wel kan bedoelen.

Zodra een kind de tienerjaren ingaat is het voor ouders nog een kind maar voor de maatschappij kom je dan op een donkergrijs tot lichtgrijs gebied.

Hoevaak kom je hier op Fok wel geen berichten van djeez tegen waarbij misbruik in een goed daglicht wordt gezet of een andere user die "babyvet" een plus vindt.

Alles wordt over dezelfde kam geschoren als het over de volkse definitie gaat. Hier gaat het over potentiele pedoseksuelen. Maar hoe gaan we om met een jongen van 21 die met een meid van 16 gaat of de man van 48 die afgebrand wordt als hij een 17,5 jarige ontmoet maar waarbij een hele populatie een half jaar later bij op de bruiloft staat omdat ze dan ineens volwassen is.

Dus wat mij betreft mag zo'n discussie wel wat specifieker om te weten waar we precies over discussieren.
pi_172118884
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 16:32 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Ja.
Daarmee bevestig je aan dat het er is.

quote:
Toch heet de geaardheid hetero- of homoseksueel.
om vervolgens toch verkrampt je gelijk te willen behalen.
pi_172119197
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 17:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Daarmee bevestig je aan dat het er is.

[..]

om vervolgens toch verkrampt je gelijk te willen behalen.
O nee hoor, je gelooft maar raak. Al noem je een boom een auto en een auto melk.
pi_172119280
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 17:05 schreef Eiwitshake het volgende:
Pedofilie is een identiteit, stop met het onderdrukken van pedofielen!!!!
We moeten progressief en 'inclusive' zijn naar alle smetten van de samenleving!!!
Kijk ons eens goed zijn voor de wereld! Yay! *O*

#proudtobe
Een samenleving waar de dader als slachtoffer word gezien . Dat is de weg voorruit ! Ze kunnen er zelf werkelijk niets aan doen dat ze zo geboren zijn . Als er alleen begrip was voor de goede pedo dan zou de wereld er anders uit zien

Onderwijs jezelf en bekijk de volgende video


Als dat geen lieve man is dan weet ik het ook niet meer . Kijk naar zijn uitstraling O+
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_172119333
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:04 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

O nee hoor, je gelooft maar raak. Al noem je een boom een auto en een auto melk.
Niet gaan lopen lulbekken, een ieder die kan lezen weet dat je je vingers in je oren stopt.
pi_172119832
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:09 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Niet gaan lopen lulbekken, een ieder die kan lezen weet dat je je vingers in je oren stopt.
Vanwaar deze woedeaanval? Gevoelig onderwerp of zo?
  zondag 2 juli 2017 @ 18:35:37 #99
426473 .Exe
And Justice for All
pi_172119955
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 17:19 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

De meeste mensen willen hun ballen er volgens mij niet af hebben, dus jij wil graag dat pedofielen zich verbergen tot ze over de scheef gaan?
:{w Nee, ze moeten zich vrijwillig melden voor dat ze over de schreef gaan.
pi_172120005
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:30 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Vanwaar deze woedeaanval? Gevoelig onderwerp of zo?
Niet onder de gordel gaan lopen werken als je zelf wat te verbergen hebt, en je zit er gewoon naast met je ontkenning.
pi_172120018
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:38 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Niet onder de gordel gaan lopen werken als je zelf wat te verbergen hebt, en je zit er gewoon naast met je ontkenning.
Ik begrijp oprecht je probleem niet. Wat is er?
pi_172120147
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:38 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Ik begrijp oprecht je probleem niet. Wat is er?
Heb jij het gevoel dat je hulp nodig hebt?
pi_172120190
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:44 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Heb jij het gevoel dat je hulp nodig hebt?
Met wat?

Je zit duidelijk ergens mee, je wordt er erg boos over, maar daar wil je het verder niet over hebben? Waarom begin je er dan over? Laat het dan gewoon.


Ben jij dit?

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2017 18:46:29 ]
pi_172120199
Pedo's zijn gewoon vieze smeerlappen voor wie geen plaats is hier.
pi_172120301
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:45 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Met wat?

Je zit duidelijk ergens mee, je wordt er erg boos over, maar daar wil je het verder niet over hebben? Waarom begin je er dan over? Laat het dan gewoon.

Ik sta aan de kant van de boze vaders. Waarom ga je niet bij een vereniging met lotgenoten als zelf iets te verbergen hebt.
pi_172120323
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik sta aan de kant van de boze vaders. Waarom ga je niet bij een vereniging met lotgenoten als zelf iets te verbergen hebt.
Ja, zit ik al. Onze Taal.

Nu heb ik geen zin meer, dus ga nu maar tegen iemand anders schreeuwen.
  zondag 2 juli 2017 @ 19:07:02 #107
469278 Morgenster7
Has multiple meanings
pi_172120663
Als je niet praktiserend pedofiel bent maakt het naar mijn idee niet al te veel uit. Dus de TS is niet slecht bezig en heeft zich goed ingehouden.

Heb je je moeder wel aangeklaagd?

Er is ook een verschil tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Pedofilie betekend dat je verliefd wordt op kinderen en pedoseksualiteit betekend dat je seks hebt met kinderen.
Kun je ooit stoppen met zo geestelijk gehandicapt te doen? Je verpest elk onderwerp van rede met je geestelijke gehandicapte bullshit.
- Response to a dumb teen who thought to outsmart anyone at all.
  zondag 2 juli 2017 @ 19:08:43 #108
469278 Morgenster7
Has multiple meanings
pi_172120701
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:45 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Met wat?

Je zit duidelijk ergens mee, je wordt er erg boos over, maar daar wil je het verder niet over hebben? Waarom begin je er dan over? Laat het dan gewoon.


Ben jij dit?
_O- _O- _O-

Die stem ook echt.
Kun je ooit stoppen met zo geestelijk gehandicapt te doen? Je verpest elk onderwerp van rede met je geestelijke gehandicapte bullshit.
- Response to a dumb teen who thought to outsmart anyone at all.
pi_172120817
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 19:07 schreef Morgenster7 het volgende:
Als je niet praktiserend pedofiel bent maakt het naar mijn idee niet al te veel uit. Dus de TS is niet slecht bezig en heeft zich goed ingehouden.

Heb je je moeder wel aangeklaagd?

Er is ook een verschil tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Pedofilie betekend dat je verliefd wordt op kinderen en pedoseksualiteit betekend dat je seks hebt met kinderen.
Het ging niet over TS maar zo komt het idd wel over. :')
  zondag 2 juli 2017 @ 19:21:53 #110
469278 Morgenster7
Has multiple meanings
pi_172120997
quote:
1s.gif Op zondag 2 juli 2017 19:13 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Het ging niet over TS maar zo komt het idd wel over. :')
Ik wist niet zeker of het over de TS ging. Maar in dat geval gaat mijn post over de persoon die het origineel schreef.
Kun je ooit stoppen met zo geestelijk gehandicapt te doen? Je verpest elk onderwerp van rede met je geestelijke gehandicapte bullshit.
- Response to a dumb teen who thought to outsmart anyone at all.
pi_172124584
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 19:07 schreef Morgenster7 het volgende:

Er is ook een verschil tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Pedofilie betekend dat je verliefd wordt op kinderen en pedoseksualiteit betekend dat je seks hebt met kinderen.
Zo staat het in de boekjes...

Een pedoseksueel is dus gewoon een pedofiel die seks heeft met een kind. Een pedofiel heeft nog geen seks gehad met een kind (maar wil dat wel graag).
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 2 juli 2017 @ 21:35:30 #112
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172125027
quote:
2s.gif Op zondag 2 juli 2017 21:24 schreef aloa het volgende:

[..]

Zo staat het in de boekjes...

Een pedoseksueel is dus gewoon een pedofiel die seks heeft met een kind. Een pedofiel heeft nog geen seks gehad met een kind (maar wil dat wel graag).
Klopt.

Maar is iemand die de gedachtes heeft om te stelen, maar dat niet doet, een dief? Niet echt. Je kunt er dus weinig mee anders dan die mensen proberen te helpen voordat ze wel over de schreef gaan
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172126218
quote:
0s.gif Op zondag 2 juli 2017 18:35 schreef .Exe het volgende:

[..]

:{w Nee, ze moeten zich vrijwillig melden voor dat ze over de schreef gaan.
Vrijwillig melden om je ballen eraf te laten hakken?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')